Shasha 101

Profile
NameShasha
Forum NickShasha 101
Handphone012-9368427
CompanyAzzuady Enterprise
WebsiteCute Little Chacha
URLchachakiut.blogspot.com
RegisteredThu 6/Dec/2012, 1:08pm
Topics by Shasha
1Sahabat Agro - Simpan, Rujuk & Nikmati Ganjaran (Agro Bank) (2) - Thu 11/Aug/2016 2:47pm
2Jom Jadi Tokey Emas! (2) - Mon 1/Feb/2016 2:26pm
3Sape nak Duit? (8) - Fri 6/Nov/2015 1:11pm
4Modal Rendah Untung Berganda - Wed 12/Aug/2015 1:37pm
5Lelong Baju Budak Serendah RM3.90 Sehelai - Thu 2/Jul/2015 10:43am
6Grup Wassap Pakaian Kanak-Kanak Murah (16) - Tue 12/May/2015 2:34pm
7Borong Pakaian Kanak-Kanak & Legging Serendah RM4.00 (5) - Fri 30/Jan/2015 1:29pm
8Promosi Pakaian Kanak-Kanak - Mon 17/Nov/2014 8:46am
9Borong Pakaian Kanak-Kanak Serendah RM4.50 (9) - Thu 9/Oct/2014 12:04pm
10Mencari Kedai Separuh untuk Sewa - Senawang/Seremban (4) - Wed 3/Sep/2014 10:25am
11Pakej Pakaian Kanak-Kanak Murah Berbaloi-Baloi (7) - Thu 3/Jul/2014 11:38am
12Komisyen 13% Setiap Kali Top-Up - Tue 11/Mar/2014 12:56pm
13Bisnes Online, Panduan Meningkatkan Jualan - Tue 10/Dec/2013 10:32am
14Mencari Rumah Sewa Area Senawang (2) - Thu 22/Aug/2013 1:26pm
15Refer Dapat Duit, Satu Sen Tak Keluar Modal - Thu 31/Jan/2013 12:32pm
Comments by Shasha
1Nak Delete Topic Lama - Mon 11/Jun/2018 10:52am
macam mana nak delete komen? sila bagi tunjuk ajar..
2Vending Machines - Tin 36 Slot - Mon 23/Apr/2018 8:23am
berapa nak jual tu? dan lokasi di mana?
3Kedai Runcit 24jam utk Dilepaskan - Wed 18/Apr/2018 1:05pm
berapa rm nak jual? emel iriasha76@yahoo.com
4Kedai Gmart Masa - Wed 28/Mar/2018 8:22am
kena ada kedai ke? kalau takde kedai camne? emel me azumie98@gmail.com
5Butik Pakaian Wanita untuk Dijual - Wed 28/Mar/2018 7:49am
dh terjual ke? kontek number ada tak? emel me azumie98@gmail.com
6Jom Berbisnes Food Truck Secara Percuma - Tue 23/Jan/2018 8:18am
apa terma dan syaratnya tuan?
7Stok Tudung & Baju untuk Dilelong Segera - Wed 8/Nov/2017 7:47am
lokasi di mana?
8Kerja Menulis Dari Rumah (-RM18 Sejam) - Fri 16/Jun/2017 8:19am
wasap sy di 013-3636382 berminat nak tahu lebih details. tq
9Rakan Bisness Projek Agro JV (Ayam Kampung Asli, Kambing, Durian dan Lain2.) di Cari. Tapak Percuma. - Thu 18/May/2017 8:28am
min modal berapa?
10Bazar Jom Raya 2017 - Wed 3/May/2017 1:01pm
tapak besar mana tu bos?
11Woww Kelas Kecantikan Free - Wed 12/Apr/2017 8:12am
kelas di mana ye? tq
12Jual/Beli/Pajak Kereta - Fri 7/Apr/2017 10:51am
hai cartrader.. u area mana? i nak jual kancil 850 tahun 1998. berapa u ambil?
13Tapak Uptown untuk Dilepaskan Sewa Bulanan RM350 - Thu 6/Apr/2017 1:28pm
kat mana ni?
14Terasa Gaji Tak Cukup? Nak Tambah Pendapatan? Taknak Scam? Taknak MLM? Taknak Affiliate? Nah, Abg Bagi Real Bisnes Tanpa Modal - Thu 30/Mar/2017 1:11pm
apa kelebihan nurad watch ni?
15Pinjaman Teman Nita Tekun Sekitar Putrajaya, Bangi, Kajang - Wed 29/Mar/2017 8:12am
as salam sis, sila contact saya 013-3636382. Berminat untuk join.
16Peluang Perniagaan/Usahawan Cleaning Service - Mon 5/Dec/2016 10:24am
emel ke sy details, tima kasih. azumie98@gmail.com
17Kerja Kosong BASIC 3K - Tue 29/Nov/2016 1:31pm
adeh..tak tahan kena maki..huhu..
18Mencari Peluang Bisness Dirumah. - Fri 11/Nov/2016 12:19pm
sy ada peluang utk dpt jana pendapatan sampingan. komisen dibayr oleh bank agro. cuma buat simpanan di bank, promosikan kpd org ramai utk buat simpanan yg sama, bank bayar komisen direct masuk ke akaun simpanan anda. berminat? wasap sy 011-15410102
19Nak Cari Side Income - Fri 11/Nov/2016 11:42am
nk side income? anda rajin, bank bayar komisen tinggi pd anda. hanya simpan duit di bank agro, buat promosi ajak org ramai buat simpanan yg sama, bank bayar komisen kpd anda sehingga rm21000 setiap bulan. tiada modal diperlukan, hanya perlu simpan duit di bank shj. berminat? wasap sy 011-15410102
20Sape Cepat Dia Dpt, Tawaran Buka Kedai Cuma RM100 Sahaja! - Fri 4/Nov/2016 12:08pm
kedai apa ni? emel ke azumie98@gmail.com terima kasih
21Kedai Gmart Masa - Thu 27/Oct/2016 9:21am
emel sy juga tuan.. sy di area seremban, neg sembilan azumie98@gmail.com
22Jom Join Group Whatsapp Kongsi Business - Thu 13/Oct/2016 1:38pm
nak join, add sy boleh? 01115410102
23Group Whatsapp dan Telegram utk Bisnes - Thu 13/Oct/2016 1:30pm
wasap dh boleh add sampai 100 lebih.. add sy admin 01115410102
24Join Group Whatsapp Terbesar ^Ekonomi Islam Malaysia^ . - Thu 13/Oct/2016 1:25pm
sy nak masuk grup freelancer..utk kje2 part time.. 01115410102
25Whatsapp Group untuk Perbincangan Perniagaan - Thu 13/Oct/2016 1:17pm
add sy tuan 01115410102
26Group Wassap Bisnes - 0139238084 - Thu 13/Oct/2016 1:09pm
add sy 01115410102
27Ini Bukan Gurauan. Simpan Duit di Agro Bank Boleh Buat Pasif Income Sampai RM21 Ribu Sebulan. - Mon 10/Oct/2016 1:22pm
sahabat agro sahabat anda sy sudah, anda bila lagi?
28Tapak Niaga Ampang Point - Mon 26/Sep/2016 8:31am
boleh tau berapa kadar sewa dan berapa deposit yg dikenakan? emel ke azumie98@gmail.com
29Kiosk Bubble Tea (Dlm Kwsn Universiti) utk Diambil Alih - Selangor - Wed 14/Sep/2016 1:17pm
encik, jgn juallah. sy takde modal nak beli. tp sy boleh supply tenaga kerja. encik nak tak? biar saya managekan untuk encik. skrg ni ramai org nak kerja. wasap sy 011-15410102
30Rakan Niaga Bubur Ayam dan Ayam Goreng Cik Kiah - Wed 14/Sep/2016 12:49pm
emel sy detail azumie98@gmail.com terima kasih
31Bakal Ibu yg Kecewa - Fri 2/Sep/2016 10:44am
kebanyakan syarikat mmg tidak akan menggajikan pekerja yg sedang mengandung. bukan sbb diskriminasi tp sbb nanti bru kje dua tiga bulan dh nk cuti bersalin. jd sgt2 tidak produktif. sy ada satu program menyimpan duit dalam bank agro dan bank akan bayar komisen pd kamu kalau kamu rujuk org lain utk buat simpanan yg sama. klu kamu rajin, boleh dapat byk komisen dr bank. kalau kamu berminat, boleh wasap sy di 011-15410102 kje hanyalah rujuk org utk buat simpanan di bank agro. klu kamu rasa kamu boleh buat ini,kamu wasap sy. boleh buat part time online shj.
32Sahabat Agro - Simpan, Rujuk & Nikmati Ganjaran (Agro Bank) - Fri 12/Aug/2016 2:39pm
sdr zulapm boleh je pegi ke bank dan buat semua tu.. tapi takde la bantuan dari ahli kumpulan untuk bantu mendapatkan ahli sehingga dapat 21k tu.. dengan kami, ada grup support, ada teamwork, ada org pantau dan bantu hingga anda berjaya.... jadi sesiapa yang berminat, boleh wasap sy yer...
33Mencari Pemborong Jubah - Fri 22/Jul/2016 2:53pm
hai boleh tengok contoh jubah? sila emel katalog ke azumie98@gmail.com
34Kiosk Milo Baru - RM3000 - Thu 21/Jul/2016 11:42am
email sy jg boleh? tq azumie98@gmail.com
35Butik Bundle untuk Disambung Bayar - Thu 21/Jul/2016 11:40am
as salam sy nak tau, sdr jual atau sewakan tapak ni beserta stok? boleh wasap sy term and condition? 011-15410102
36Mahu Pendapatan Sampingan? Sewa Harian Stall ( MURAH !!! ) - Thu 21/Jul/2016 11:37am
hai suzy.. ingin bertanya, area mana tu sekiranya berminat? tapak disediakan atau kena cari sendiri? terima kasih.
37Peluang Perniagaan Kiosk Pakaian. Bisnes Terbaik 2016 - Thu 21/Jul/2016 11:27am
as salam, nak tanya, modal permulaan berapa? sy berminat utk sertai program ni. skrg sy cuma berniaga dari rumah. ada stok pakaian jubah dan baju kurung. berminat utk ada kiosk bg memasarkan produk sy cuma sy tiada modal yg besar utk sewa kedai/kiosk pada rm1k-rm3k sebulan. bagaimana program encik ini dpt membantu peniaga online kecil macam sy?
38Mydin Mall Senawang Karnival Medeka Day 2016 - Mon 18/Jul/2016 11:35am
sewa mesti kaw2 punya.. huhu..
39Borong Baju Kurung RM15 Sahaja Sehelai! Boleh Buat untuk Jualan atau Zakat di Rumah Orang Tua - Fri 1/Jul/2016 1:00pm
hantar detail dan gambar ke azumie98@gmail.com sekiranya belum terjual
40Pakej Kiosk Milo - Tue 28/Jun/2016 12:37pm
pakej tak termasuk serbuk milo ke tuan?
41Pembekal Pakaian Wanita - Tue 31/May/2016 1:06pm
boleh hantar katalog bersama harga borong ke azumie98@gmail.com Terima kasih yer..
42Membeli Motor Rosak/Sadai Area Putrajaya - Tue 31/May/2016 12:52pm
sy area senawang neg 9 tak boleh la ye? alaaaaa... ada satu motor ni...
43Tapak Niaga Bazar Ramadhan Jln Masjid India 2016 - Tue 31/May/2016 12:50pm
16K? mmg melampau....
44Nak Tanya Pendapat: Joint Pelaburan RM10k, Dapat RM4k Sebulan/RM48k Setahun. Ok Tak? - Mon 23/May/2016 12:12pm
join dh hampir setahun.. so dah dapat berapa ye? owh ye rm4k sebulan so patut dah dapat lebih rm40k.. bagus betullah.. kontrak berapa tahun tu? wah mesti dah boleh joli sakan.. tapi..kenapa masih nak tanya di sini berbaloi ke tak sedangkan dah dapat lebih rm40k? tanya diri sendiri la.. ye dak?
45Mencari Peluang Perniagaan Kecil-Kecilan - Wed 4/May/2016 5:48pm
jom berniaga EMAS dah ramai yg join beli EMAS dapat EMAS boleh buat simpanan, boleh buat jualan dan boleh buat networking jugak wasap sy jika berminat 011-15410102 Simpan duit, nilai tak bertambah Simpan EMAS, nilai berlipat kali ganda
46Group Whatsapp Pengusaha Cendawan - Tue 3/May/2016 5:56pm
sue 011-15410102
47Ruang Jualan Barangan di Kolej - Fri 22/Apr/2016 12:29pm
jubah, dress, blouse , skirt boleh tak? kalau boleh sila wasap sy sue 011-15410102
48Baju Budak Murah - Mon 18/Apr/2016 8:53am
sis... wasap sy gambar bju budak tu berserta harga.. 011-15410102
49Mencari Supplier Baju, Blouse, Jubah - Tue 12/Apr/2016 1:46pm
Nak cari supplier baju yg macam mana tu? Saya pun beli direct dari supplier. Kalau berminat nak beli borong dari saya, boleh kontek 011-15410102. Saya beri harga borong yg sangat murah dan berpatutan dengan kadar kos pos yang sangat minima.
50Mencari Agen Pakaian Wanita - Tue 12/Apr/2016 1:44pm
Sy boleh bekalkan semua yg pihak tuan perlukan pada harga borong yang sangat berpatutan dengan kos penghantaran yang minima. Sila wasap sy sue 011-15410102