Mencari Contractor G7 - Projek di Selangor & N9
Mohamad Bin Yussuf @ Mencari Kerata Proton Satria dan Perdana
Mon 22/Oct/2018 1:59pm [Last Comment]
SalΓ‘m.... Sya mencari mana2 contractor G7 yg berminat utk Project kerajaan (Selangor dan N.9)

boleh pm sya 0135255967

Niche: Kontraktor Pembinaan | Kontrak Tender Kerajaan
 
1. Azrin Ahmad 2 - Mon 22/Oct/2018, 3:34pm
Assalam... kami ada supply cement (larfarge brand) min order :

i) 200 beg ~ Rm 11.50/beg
ii) 400 beg ~ Rm 11.00/beg
iii) 800 beg ~ Rm 10.50/beg

Free delivery untuk kawasan lembah klang....... kalau luar kawasan caj tambahan akan di kena kan.
boleh buat penghantaran keseluruh semenanjung Malaysia.

* kepada sesiapa berminat nak buat part time job commission akan di berikan kalau ada buyer yang berminat..

Cal/wasap azri - 0193361530  
2. Syima 43 - Wed 24/Oct/2018, 8:17pm
Jom Melabur Guna EPF ACCOUNT 1JE TAUUU...
.
Rupa-rupanya ramai lagi tak tahu Akaun 1 KWSP boleh diGANDAKAN lebih banyak. Berpeluang utk gandakan simpanan itu antara 10%-15% setahun.

Tak perlu tnggu PENCEN pun. Ramai yang dah berjaya keluarkan dan gandakan duit Akaun 1 tu. πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘ Mereka semua happy sebab tak perlu keluar duit satu sen dari poket. Tak kacau bajet harian keluarga pun.
.
Cuma ada SYARAT KELAYAKAN kena check. WASSUP saya UNTUK CHECK statement terkini untuk saya check kelayakan. PERCUMA JE TAUUUUπŸ˜ƒπŸ˜ƒπŸ˜ƒ
.
.
Jommm DOUBLE-UP EPF saving andaπŸ˜ƒπŸ˜ƒπŸ˜ƒπŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘ Call/Whatsapp sis laju2 .......
.
PN SYIMA CIMB
πŸ“²016-2635340
Professional Financial Advisor CIMB

.  

Page 1   (Total 2 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..