Mencari Consignment Makanan Sejuk Beku (Area Kelantan)
Akmar - Wed 10/Dec/2014 6:55am [Last Comment]
Saya mencari pihak/syarikat yang boleh membekalkan saya barang makanan sejuk beku@frozen untuk kedai baru saya di Kota Bharu Kelantan. Secara consignment.

Premis saya sudah ready dengan freezer untuk pengisian barang makanan tersebut.

Saya memerlukan makanan seperti Burger Ramly bserta aneka barangan berkaitan Ramly, karipap frozen, sardin roll, beef ball,chicken ball dan sebagainya.

Harga sperti harga kilang dan kalau boleh poster iklan sekali sangat dihargai.
Minta respon saya di sini atau emel terus rasiah_musa@yahoo.com

Saya minta respon kawan2 di Majalah :) dapat bantu saya. Terima kasih

Niche: Program Consignment | Produk Sejuk Beku
 
1. Nasri Bin Sakiman - Wed 17/Dec/2014, 5:21pm
Ada tuan, untuk kueh2 tradisional: hubungi 019-7094420 Nasri  
2. Iltizam Teguh Resources - Mon 22/Dec/2014, 2:39pm
Puan, saya berminat untuk menjadi pembekal. Boleh contact saya di talian 0175055332.tq  
3. Umar Imran - Mon 22/Dec/2014, 3:21pm
Saya ada membekalkan rempah segera seperti Kuzi, Kerutuk, Sambal Tumis dan Rendang Tok. Produk sangat laku terutama di Kuala Lumpur kerana penyediaan yang mudah, cepat dan sedap. Boleh telefon/SMS saya di 019 9548839 (Umar - KB Glory Venture)  
4. Karmila 3 - Sun 4/Jan/2015, 8:51pm
saya pembekal keropok lekor frozen terengganu.. kalau berminat nak jual, buleh whatsapp kite ehh.. 0138301194 ( cik zety )  
5. Rrwc - Fri 9/Jan/2015, 4:52pm
RRWC Frozen Food adalah bernaung di bawah syarikat RRWC Enterprise, No. Pendaftaran NS0137493-K bertempat di Bandar Sri Sendayan,Seremban, Negeri Sembilan

Syarikat merupakan pengedar produk makanan buatan muslim dan halal atas jenama dan pengeluaran kami sendiri

Pihak syarikat mencari Wakil-wakil jualan dan Rakan niaga bagi kawasan KL dan Lembah Klang.

Kepada PENGUSAHA RESTORAN, HALAL MART, KEDAI RUNCIT, CAFE etc kami ingin pasarkan produk dari RRWC kepada anda. Produk-produk FROZEN kami adalah halal, cepat disediakan, berkualiti dan sedap!

Marilah kita bersama sama memartabatkan produk buatan orang Islam yang bersih, halal lagi suci dan barakah. Insha Allah.

email : inforrwc@gmail.com
Tel/sms/whatsap : 011-230 10 132
FB Fan Page : RRWC  
6. Zami Arif - Sat 10/Jan/2015, 10:23am
Sy juga pembekal roti canai frozen dr utara,,wssp/sms/call 0195509188/01136274907  
7. Erniza Ismail - Sat 17/Jan/2015, 8:39pm
Saya ada membekalkan karipap dan sardin roll sejuk beku.saya daripada ketereh.no telefon saya 013 9897720..macam mana saya nak hubungi puan ..ade nombor telefon  
8. Meister - Wed 21/Jan/2015, 12:11pm
salam,
saya baru memulakkan perniagaan frozen food dan mencari pembekal produk ramly burger/aneka produk ramly dan produk frozen lain.

email detail jenis,harga & berat produk ramli burger/produk lain ke meisterfrozen87@gmail.com.my
atau whatapp 0148361069 (Zaid)  
9. Mohd Zulfadzly - Fri 23/Jan/2015, 11:09pm
Salam..saya ada membekalkan produk sejuk beku berasaskan daging arnab seperti nugget, bebola., bergedel, burger, dgg arnab dan dgg arnab kisar.

Boleh lihat di www.facebook.com/zarabbitfarm.
whatshup : 0126075703  
10. Akmar - Mon 26/Jan/2015, 8:12am
assalamualaikum kawan2 majalah..

kalau dapat dan berminat membekal produk sejuk beku pada saya yang berlokasi di Kota Bharu, Kelantan ni..

Boleh respon disini(nanti saya cuba contact kawan2), atau email detail produk dan pricelist skali ke email saya akmar_bismi@yahoo.com

boleh call/sms/whatsapp di 0139201180

Produk kawan2 sy akan cuba pasarkan menerusi kedai Sejuk Beku saya.
Kalau produk kawan2 unik, boleh saya cuba pasarkan :)

In Sya Allah...moga berkat segala usaha,demi mencari rezeki halal dari Yang Esa.

Terima kasih,assalamualaikum  

Page 1   (Total 10 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..