Mencari Business Part Time
Aimanhafiz 2 - Sat 11/Apr/2015 2:16pm [Last Comment]
hendak mencari business yang hanya memerlukan part time sahaja
kerana masih lagi bekerja office hour

Modal jugak tidak memerlukan terlalu besar

Mintak bantuan members supaya memberi cadangan

Terima kasih

Niche: Ingin Berniaga
 
1. Wa Collections - Sat 11/Apr/2015, 2:26pm
Boleh whatapps sy +6738661515  
2. Rohaida 16 - Sat 11/Apr/2015, 2:41pm
Whatsapp eeda 012-7617780  
3. Rixim Empire - Sat 11/Apr/2015, 2:49pm
Salam, kriteria yang En.Aiman sebutkan sesuai dengan bisnes vending machine;

1) Mesin kerusi urut layan diri
2) Mesin dobi layan diri
3) Mesin air tin layan diri

Perniagaan yang kurang risiko, modal rendah tak perlu pekerja, tak perlu masa, tak perlu berhenti kerja, Tak perlu cari orang, Tak perlu pengalaman.

Mesin yang bekerja 24jam untuk anda.

Pakej A
1x unit Vending Massage Chair
FREE Location
FREE 1 year warranty
FREE Shipping
FREE installation
FREE first month rental
FREE re-locate (kalau income tak ok)
FREE training
(Harga: RM 6.500.00)

Pakej B
1x unit Vending Massage Chair
FREE Location
FREE 1 year warranty
FREE 4 years maintenance
FREE Shipping
FREE installation
FREE first month rental
FREE re-locate (kalau income tak ok)
FREE training
(Harga: RM 8,500.00)

Call/sms/whatsapp: 011-4032 7537
Email: riximempire@gmail.com/info@riximempire.com.my
Website: www.riximempire.com.my
Mudah: http://www.mudah.my/Vending+machine+business+ready+item+-34169515.htm?last=1  
4. Riwon - Sat 11/Apr/2015, 2:50pm
mendaftar diri sebagai dealer topup
daftarkan agen jual topup bawah anda sendiri...bina syarikat topup di kawasan kerja anda...
whatsapp saya untuk info pantas 01133151344
http://www.facebook.com/68dealertopupp
http://68dealer.blogspot.com/  
5. Mohammad Ghazalee - Sat 11/Apr/2015, 3:00pm
Assalamulaikum...
Bersama Program Membina Kerjaya
Menawarkan peluang kerjaya Part time/Full time

Kami sedia membantu dengan 7 langkah mudah
Kelas mastering secara percuma di sediakan
Alat bantuan juga ada

Utk lebih lanjut
Kami akan ade coaching class die Menara K1 Jalan Klang lama 13/4/2015 & 15/4/2015 jam 8pm

Hubungi saya
Whatsapp/sms/call
011-1084 7812
(Ghazalee)  
6. Mr Alan 2 - Sat 11/Apr/2015, 3:13pm
Bisnes Online yang tak bersaing dengan sesiapa..
Malah bisnes yang orang suka sebab
support bisnes diorang..
Modal RM50,
Kerja sekali bantu orang iklankan bisnes mereka.. itu saja.
Pulangan pasif mengalir ke akaun hingga RM100k.
Kerja online sahaja..
Market sangat besar sebab semua yg buat bisnes online perlukan IKLAN..

Join sekarang.. dan autoviralkan iklan dan income anda.
Pergi ke www.gandaniaga.com
Passcode: G20003  
7. Kiminfive - Sat 11/Apr/2015, 3:42pm
Bisnes prepaid terbaru, akn kluar prtengahan ni. Simkad bestmobile. Peluang cerah krana dpt jd yg trawal. Brminat whatsapp 0132461692  
8. Puteri Dahlia Noor Ashikin - Sat 11/Apr/2015, 4:21pm
Riwon boleh pm sy x,xda wasap la.0173625643.bminat sgt.area ampang.brape modal.bleh terangkn  
9. Hasmidah 2 - Sat 11/Apr/2015, 5:14pm
Berminat nak jadi dropshiper ataw egen minyak Aromaterapi Freshcare. Tidak memerlukan modal yang tinggi bole hubungi saya untuk info lanjut

017-8885772 (ieda)  
10. Dtailing Dr - Sat 11/Apr/2015, 7:29pm
Buat bsns melalui kereta. Jadikan kereta sebagai aset niaga, bukan lagi LIABILITI.
Modal hanya RM 200.00 sahaja dan jana income aktif dan pasif. Sangat mudah
Wassup 0126079651  
11. Fizi 2 - Sat 11/Apr/2015, 9:01pm
JURUJUAL PAKEJ INTERNET DIPERLUKAN DI SEQUENCE NETWORK. Sedang mencari pekerja yang berkemahiran/tidak, berpengalaman/tidak untuk mengisi kekosongan.fresh graduate dialu-alukan .pendapatan lumayan. bergantung pada usaha dan amanah. pejabat di kota damansara. masa kerja fleksibel. gaji basic dan komisyen disediakan. Sila hubungi segera di 019-2961 772.  
12. Carikerjanow - Sat 11/Apr/2015, 9:13pm
jom sewa tapak sama2..saya ada plan buat vendor style..barang dan tempat dah ada dalam list,modal pun sikit je.. 0123454807  
13. Anas 71 - Sat 11/Apr/2015, 10:14pm
Salam semua,

Saya nak kongsikan bisnes saya nie dengan semua. Saya pun buat nie part time jer. Tapi ramai juga yg buat full time.

===> http://bitly.com/LGMsystem

Kami menggunakan internet sebagai medium pemasaran & pra-jualan utama.
Berjumpa dengan bakal pelanggan dalam keadaan 70% to close deal.

===> http://bitly.com/LGMsystem

Free Personal Coaching. Tak perlu pandai internet pun. Yang penting sanggup belajar & buat apa yg diajar. Perubahan adalah perlu untuk berjaya.

===> http://bitly.com/LGMsystem

Sila ke website kami untuk info terperinci.

===> http://bitly.com/LGMsystem

Terima Kasih  
14. Noriza 12 - Sat 11/Apr/2015, 11:28pm
Ass'kum Aimanhafiz,

Saya juga menawarkan part-time biz, dgn modal yg rendah, KURANG DARI RM180,, anda bebas berniaga dgn pulangan yg lumayan hingga rm3000 sehari :-o

Tiada produk yg seumpamanya d Malaysia !!!!

tel/sms/watsapp 0125637200  
15. Bigshow - Sun 12/Apr/2015, 3:32am
Kalau sanggup luangkan masa 4 jam sehari, berniaga barang yang tak basi, tak abis hari ni esok boleh jual lagi, modal tak perlu meminjam, suka dan ikhlas membantu masyarakat, dan yang penting tak suka MLM.
+60108444414
Beri saya lokasi, insyaallah boleh diaturkan penerangan secara bersemuka. Dengar dulu tak minat pun takpe.  
16. Abdul Aziz Bin Rosli - Sun 12/Apr/2015, 7:48am
Wsapp sya 0179021229  
17. Goldman 3 - Sun 12/Apr/2015, 8:00am
boleh join saya jd tokey EMAS online. dari rumah. sangat senang dan mudah. menjana pendapatan lumayan. bonus dibayar 2 kali sebulan. PM atau tinggalkan no fon anda utk dimasukkan ke group niaga EMAS saya. Terima kasih

#0133660834 Goldman  
18. Epul 6 - Sun 12/Apr/2015, 11:06am
goldman3..
wasap saya..sy nak tau lanjut..
0177794736 - saiful  
19. Mohd Shah 3 - Sun 12/Apr/2015, 2:21pm
Sila layari www.bestmobile5.com/mohds  
20. Affiliatemykad - Sun 12/Apr/2015, 2:51pm
Hanya bermodalkan RM2K. Anda boleh mulakan perniagaan dan layak menjana pendapatan secara berterusan. Maklumat lanjut affiliatemykad@gmail.com or 0197774731.  
21. Profitlink - Sun 12/Apr/2015, 6:04pm
modal serendah rm175..bisness dalam industri penjimatan tenaga.

www.profit-link.us

call saya:en hafis=0139183987  
22. Aishah 408 - Sun 12/Apr/2015, 6:08pm
hubungi sy 0173083487@email ke aishahnanee@gmail.com utk maklumat lanjut.
product panas,fast selling
tak perlu keluar modal
Product sunnah  
23. Pn Ainie - Mon 13/Apr/2015, 1:13am
aimanhafiz......awk blh msk workshop B2B 19hbApril ni(Ahad)di KL. Disana akn diajar mcmana nk setup bisnes xkisah nk buat yg partime/fulltime yg bestnya awk akn dibimbing selepas itu....sgt bagus & terjamin! limited only cepat awk call/wasap Mr Zam 016-3564782 utk pendaftaran & info lanjut.  
24. Az Din 3 - Mon 13/Apr/2015, 8:08am
Jadi usahawan emas. Boleh buat part time. Modal rendah.
Berminat whatsapp says
0124330082  
25. Suganthakannan - Mon 13/Apr/2015, 3:23pm
Salam sejahtera

Projek Distribute PEN VIP/VVIP

1.Potensi Pendapatan RM6000-RM20,000 sebulan
2.Bonus 4 kali setahun (1x =RM10,000)
3.Latihan diberikan
4.Pejabat disediakan
5.Anda tidak perlu buat marketing kerana kita sudah ada marketing team.
6.Bergerak secara berkumpulan
7.Part time / Full time
8.Tidak memberi sebarang kesan semasa GST dan kegawatan ekonomi

Ikut sistem dan konsep yang sudah disediakan oleh panel syariah dari JAKIM dan KPDNKK

Jika berminat sila hantarkan butiran seperti dibawah ke Mr.Gan 010-2101694 (sms / whatsapp) untuk temujanji

Nama:
Umur:
Kawasan tempat tinggal:
Pekerjaan sekarang:  
26. Asyier - Tue 14/Apr/2015, 1:00am
Alhamdulillahhh sgt2 kukuh company Emgoldex...
Bisnes yg diperakui seluruh dunia.....
Tersgt2 la beruntung sape yg join awal biz nie....
Yg masih nk tgk org lain dpt peluang nie..silakan....
Xde paksaan utk join ape2 bisnes..
Sy share pd yg POSITIF shj, ingin berubahhh
Ingin cari duit tambahan....sy bleh giude andaa semua...!!!
Whatsapp/ SMS 0172906734  
27. Nasaruddin Hamid - Tue 14/Apr/2015, 2:28am
Layari teamfmx6.com/dinobotax  
28. Emilia 3 - Tue 14/Apr/2015, 6:47am
Niaga jagung rebus..berminat boleh hubungi saya
amy 0179009994  
29. En Sandwich - Tue 14/Apr/2015, 3:04pm
wasap saya 0137667556
tuan buat bisnes sendiri real biz bukan org lain punya bisnes  
30. Samantha 8 - Tue 14/Apr/2015, 3:10pm
Mencari Teman Berniaga - Putrajaya,Putrajaya Sentral . Kiosk cenderamata dari Sarawak, brg semua dah beli cuma mau cari partner ibu tunggal atau sesiapa saja (perempuan)yg berminat.Saya tak nak wang.
Boleh call atau wassap utk berbincang
0176767160  
31. Shima 243 - Tue 14/Apr/2015, 3:51pm
kalau berminat nak buat amway - untuk bisness atau kegunaan sendiri - pm saya .  
32. Kamarul Farid - Tue 14/Apr/2015, 4:30pm
saya tahu yang kat sini semua minat bisnes online.so sudi2 la dtg blog sy.
http://surveyonlinepaid.blogspot.com
Buat duit online dengan hanya menjawab survey.semua orang bole buat.percuma tanpa modal  
33. Yana 286 - Tue 14/Apr/2015, 10:49pm
sapa nak buat duit raya!
peluang saving termasyukkk
modal 1000,dapat 7000 bersih dalam 15hari...
bayaran company bayar setiap 1&16hb...
bonus dibayar 30% setiap kali 1&16 hb setiap bulan...
sgt terhad!
nak 10 org saja,  
34. Hana 237 - Tue 14/Apr/2015, 11:57pm
modal hanya rm4500
passive income rm35000



berminat direct whatsapp 0128490677  
35. Iman Sulaiman - Wed 15/Apr/2015, 2:10am
Assalamualaikum

Saya ada peluang bisnes secara part time.

Caranya mudah sahaja. Tukar sim kad ke Tone Excel dan kenalkan kepada rakan. Anda dapat:

* Menjana pendapatan pasif dengan modal yang sangat rendah iaitu RM 90 (unlimited income)
* Mendapat perlindungan insurans sehingga RM100,000
* Pelbagai faedah dan ganjaran seperti tiket flight free, phone free, tunaikan umrah secara percuma, diskaun menetap di Tune Hotel dan banyak lagi.

Company sangat stabil iaitu Tune Group yg memiliki Air Asia, Tune Talk, Tune Hotel dsb.

SMS / Whatsapp : Iman Sulaiman 019-2992307  
36. Akmar 31 - Wed 15/Apr/2015, 4:13am
ingin mendapat free gift dan free top up tanpa mengeluarkan modal??

boleh cuba laman web ni...

http://www.whohaa.com/register?referral=91980  
37. Embiz Resources - Wed 15/Apr/2015, 12:52pm
Boleh pm sy utk buka kedai RM2 atau utk jual di pasar malam,expo dan sebagainya...

Ezani - 013 948 6601
http://kedai-rm2.wix.com/ezani  
38. Wani 51 - Wed 15/Apr/2015, 5:28pm
Whatsapp/call Wani 0179396956
Nak jalankan secara fulltime/parttime, tanpa sebarang masalah..
Keje simple, income berterusan..
Kuasa perbelanjaan pengguna mykad  
39. Emay - Thu 16/Apr/2015, 1:40pm
berminat nak jual kek lapis bercoklat wasap saya 0192887041.

Modal rendah. Ada pelbagai perisa coklat. adunan kek lapis sarawak bukan swiss roll ye  
40. Mohd Izzta Maz - Thu 16/Apr/2015, 4:46pm
Salam, berminat utk berniaga?
Hanya gunakan internet,wi-fi & hp sebagai pejabat anda....
Market adalah seluas-luas yg anda mahukan..(jika rajin)
Yang penting..ianya keperluan utk semua orang...(termasuk anda)
Waasap saya 017-3180377 saya akan joinkn anda dgn group kami...  
41. Zolkeflee - Fri 17/Apr/2015, 9:01am
Ingin mendapatkan handphone, komputer, tv, kamera dgn harga yg murah sehingga 40% dari harga pasaran. Original & ada warranty. Cash on delivery, serious buyer only.no pic, berminat Whasaap 0132874247. Tq  
42. Azlan 11 - Fri 17/Apr/2015, 12:24pm
Buat bisnes printing..tak perlu kluar modal besar & tak perlu keluar duit pun kalau pandai. Bisnes ni memang ada demand sebab marketing purpose especially bagi yang buat bisnes offline, jual produk.

Contoh bunting/banner..ambik order then submit dekat kilang. Just markup dalam 30%-50% dah dapat untung. Tp perlukan usaha sikit nak cari kilang yg boleh bagi harga cantik.

Saya syorkan link dibawah ni. Kalau serius nak buat secara sistematik dan konsisten secara online.

http://bit.ly/bizbanner

Kalau nak buat promosi secara online refer link ni. (sgt membantu!)

http://bit.ly/targetprospek

Sekian..TQ  
43. Hanim 17 - Tue 21/Apr/2015, 2:33pm
Assalam...
Sila hubungi kami Niena Frozen Station, Melati Utama, Taman Melati, Kuala Lumpur.
Kami ada 30 jenis produk sejuk beku western dan tempatan untuk dipasarkan. Ambil order dari jiran2, sedara mara dan rakan2 sepejabat. Dapat menambah income bulanan anda.
Jika berminat, sila whatsapp saya...Kak Hanim 0129105672.

Jika tiada modal, kami boleh uruskan pinjaman berupa peralatan dan bahan2 jualan...whatsapp dan saya akan berikan maklumatnya.

t ksh.
Kak Hanim
0129105672  
44. Puan Emas - Thu 23/Apr/2015, 1:25pm
Berminat untuk saving emas, 1gm setiap bulan
012 9524727  
45. Abu 125 - Thu 23/Apr/2015, 4:59pm
SUCI, BERSIH DAN WANGI

Pelbagai jenis pencuci yg di keluarkan oleh Syarikat SR ASIA RESOURCES SDN. BHD.

Kelebihan sabun/pencuci pakaian top5:
- Keluaran 100% bumiputera
- 3 in 1: sebagai pencuci, pelembut dan pewangi
- Pencuci Top5 antibakteria, pekat serta menjimatkan
- Wangian berpanjangan, pakaian tidak berbau hapak, sesuai untuk jemuran di dalam rumah.
- Kualiti dijamin.

Peluang perniagaan utk agen2 yg berminat di Seluruh M'sia/Sabah & Sarawak.

Untuk maklumat lanjut, Hanya sms/whatApps/email utk sebut harga:
Hubungi pengeluar/pengedar:

En Abu~ 0193225250 ~WhatsApp/SMS
Email: top5_distributor@yahoo.com  
46. N 8 - Sat 25/Apr/2015, 12:00am
Jual lah Baju Kurung Moden Bollywood Style pendaptan tinggi, beli dari saya supplier

0173817768  
47. Roha 23 - Wed 29/Apr/2015, 1:52pm
want to earn more? but as a part time job.
BIZ Franchise, Ini program marketing.
mOdal rendah, tp income banyak.

call 0132752837  
48. Nida 6 - Wed 29/Apr/2015, 4:05pm
apa kata join dropship dulu...
saya ajarkan tanpa modal pun
untung sendiri
untuk timba pengalaman
boleh join saya whassp
017 9126112  
49. Zuan 2 - Wed 29/Apr/2015, 6:00pm
Jadi publisher, mudah sangat kerja nya, share saja, syarat ada akaun facebook dan minima ada 100 rakan, dibayar hari2, minat sms/whatsaap 01123001152.
Pengurus kawasan selatan wall ads tv.  
50. Shah Wal 2 - Sat 2/May/2015, 11:34pm
Boleh sertai kami dalam misi mencapai kebebasan kewangan dan minda.Hanya kurang dari Rm100 seumur hidup anda mampu bersara awal kurang dari setahun.Sangat mudah,anda perkenalkan simkad kepada rakan sahaja.Tugas anda setakat itu sahaja,rakan anda topap di mana2 sahaja anda terima komisyen..sungguh mudah.
Hubungi saya: Shawal 010 3373425
WhatsApp,Wechat & telegram  

Start | Page 1 | Next >                     (Total 68 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..