Mencari Bisness yang Boleh Dapat Daily Cashflow
Kencana 5 - Mon 20/Jan/2020 12:26pm [Last Comment]
Salam

Saya mencari business yang boleh dapat daily cashflow. Modal saya tak besar. Bawah RM50K. Mencari partner atau rakan niaga yang niat yang sama, ikhlas, jujur dan sama jiwa.

Jual topup, MLM atau seangkatan dengannya saya tidak minat.

Mohon whatsapp
0111-6067287

Niche: Diskusi Bisnes | Ingin Berniaga
     
  1. Jamali - Tue 21/Jan/2020, 2:34pm
    jual nasi lemak / karipap / donut panas2 di tepi jalan tuan. cari resepi dan cari lepasan spm utk run. kos murah dan daily cashflow. risiko rendah walaupun kena serbu dan sita dgn lori PBT. minggu depan beli perkakas baru boleh niaga semula.

    Kalau ada otai forex janji nak guna wang tuan utk high return perdagangan matawang, kena fikir banyak kali. katanya High Risk High Return tapi setakat yg saya dengar semuanya rugi dan otai mula beri pelbagai alasan.  
  2. Muhammad Muhiyuddin - Tue 21/Jan/2020, 2:57pm
    PERHATIAN!!!!!! RAMAI YANG DAH MULA!!!!
    BACA SAMPAI HABIS

    PELUANG MENJADI SATU SATUNYA PEMBEKAL DI KAWASAN ANDA!

    FAKTA : pembukaan/ceburi kedai sparepart memerlukan budget RATUSAN RIBU RINGGIT!!!

    APA ??? dengan VX MALAYSIA Sdn Bhd 20k pon TAK CECAH NAK BUKA SPAREPART atau CEBURI BIDANG AUTOMOTIF ni!!!😱😱😱

    Peluang perniagaan di dalam sektor automotif.

    Kenapa perlu buka bengkel sahaja ?🤔

    Saya menawarkan anda untuk membuka bengkel dan menjadi pemBEKAL alat ganti di kawasan anda.

    KELEBIHAN membuka cawangan bersama VX MALAYSIA Sdn Bhd.

    1) MODAL yang rendah
    2) Marketing PERCUMA!
    3) Sistem Perniagaan Disediakan.
    4) LEBIH dari 200 kelab permotoran sebagai pengguna setia produk kami.
    5) diperlukan ruang SELUAS 8x8 kaki sahaja!!!
    6) KAWALAN HARGA BARANGAN

    Dan berMACAM MACAM lagi faedah berniaga VX Malaysia Sdn Bhd

    3 kunci permulaaan perniagaan.

    A) minat
    B) tempat
    C) modal

    Memenuhi kriteria di atas ?😍😎

    Hubungi saya untuk keterangan lebih lanjut.

    muhiyuddin@vxbrands.co
    0136188378
    Muhiyuddin
    VX MALAYSIA SDN BHD..  
  3. Ahmad Luqman 6 - Tue 21/Jan/2020, 5:52pm
    Business apps tuan. Income dari advertisement. Startup cost RM 3,000. Lain bileh guna utk marketing. Boleh lihat saudagar karya di fb atau whatsapp 011 2100 0265  
  4. N 8 - Sat 25/Jan/2020, 9:15pm
    saya ingin menjual 30 tahan perniagaan Piala Pakaian & Cenderamata Korporat dan lain. Profit baik kami beri customer data dan cara jalan and mentor hubungi 0173817768  
  5. Diana 490 - Tue 28/Jan/2020, 11:25pm
    Zaman skrg kalau malas memang tak dapat apa. Selalu dengar, kalau rajin kerja dapat lah banyak.
    Siapa yg belum ada kerja, nak income 3-4k sebulan boleh contact saya. Boleh dapat lebih dari tu kalau rajin 🤗 01160767324  
  6. Mohamed Shariff Mat Jam - Thu 6/Feb/2020, 11:26am
    Kami sediakan makanan anda hanya jual
    Sahaja modal hanya 1.5k sahaja kami
    Telah beroprasi selama 12 tahun
    Kami membuka peluang untuk jualan bulan ramadhan berminat whatsap 011 52915553
    Pendapatan anda 1-6k 1bln  
  7. Azman 779 - Sat 8/Feb/2020, 11:01pm
    Business kelapa muda untuk singapore market.
    hunbungi saya 0136836896wasap  
  8. Izar - Thu 20/Feb/2020, 10:48pm
    pm  
  9. Alleya 2 - Mon 2/Mar/2020, 8:57am
    salam Jamu Mutyara
    Terbaik Terbukti Testimoni bukan rekaan
    Bersesuaian utk wanita yg sibuk dan sibuk dengan kerjaya, anak anak , bos bos
    pek pengenalan rm68
    Jom Join team
    Ckdor 0176047514
    Instagram
    @jamu_mutyara_officialstokis
    @jamu_mutyara_officialstokis  
  10. Ismail 292 - Sat 4/Apr/2020, 2:12am
    Restoran, Budget Hotel / Mini Market
    Modal bawah 20k
    Call / wsup 014-932 3105  
Page 1   (Total 10 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Mencuba Nasi Arab Imam Muda Asyraf - Nasi Arab Mandy Medina
Nasi Arab Travel - Kalau dulu bila nak masak Nasi Arab memang pening kepala memikirkan bahan-bahannya. Tapi yang ni 15 minit sahaja siap!!