Mencari Bisness yang Boleh Dapat Daily Cashflow
Kencana 5 - Mon 20/Jan/2020 12:26pm [Last Comment]
Salam

Saya mencari business yang boleh dapat daily cashflow. Modal saya tak besar. Bawah RM50K. Mencari partner atau rakan niaga yang niat yang sama, ikhlas, jujur dan sama jiwa.

Jual topup, MLM atau seangkatan dengannya saya tidak minat.

Mohon whatsapp
0111-6067287

Niche: Diskusi Bisnes | Ingin Berniaga
 
1. Jamali - Tue 21/Jan/2020, 2:34pm
jual nasi lemak / karipap / donut panas2 di tepi jalan tuan. cari resepi dan cari lepasan spm utk run. kos murah dan daily cashflow. risiko rendah walaupun kena serbu dan sita dgn lori PBT. minggu depan beli perkakas baru boleh niaga semula.

Kalau ada otai forex janji nak guna wang tuan utk high return perdagangan matawang, kena fikir banyak kali. katanya High Risk High Return tapi setakat yg saya dengar semuanya rugi dan otai mula beri pelbagai alasan.  
2. Muhammad Muhiyuddin - Tue 21/Jan/2020, 2:57pm
PERHATIAN!!!!!! RAMAI YANG DAH MULA!!!!
BACA SAMPAI HABIS

PELUANG MENJADI SATU SATUNYA PEMBEKAL DI KAWASAN ANDA!

FAKTA : pembukaan/ceburi kedai sparepart memerlukan budget RATUSAN RIBU RINGGIT!!!

APA ??? dengan VX MALAYSIA Sdn Bhd 20k pon TAK CECAH NAK BUKA SPAREPART atau CEBURI BIDANG AUTOMOTIF ni!!!😱😱😱

Peluang perniagaan di dalam sektor automotif.

Kenapa perlu buka bengkel sahaja ?🤔

Saya menawarkan anda untuk membuka bengkel dan menjadi pemBEKAL alat ganti di kawasan anda.

KELEBIHAN membuka cawangan bersama VX MALAYSIA Sdn Bhd.

1) MODAL yang rendah
2) Marketing PERCUMA!
3) Sistem Perniagaan Disediakan.
4) LEBIH dari 200 kelab permotoran sebagai pengguna setia produk kami.
5) diperlukan ruang SELUAS 8x8 kaki sahaja!!!
6) KAWALAN HARGA BARANGAN

Dan berMACAM MACAM lagi faedah berniaga VX Malaysia Sdn Bhd

3 kunci permulaaan perniagaan.

A) minat
B) tempat
C) modal

Memenuhi kriteria di atas ?😍😎

Hubungi saya untuk keterangan lebih lanjut.

muhiyuddin@vxbrands.co
0136188378
Muhiyuddin
VX MALAYSIA SDN BHD..  
3. Ahmad Luqman 6 - Tue 21/Jan/2020, 5:52pm
Business apps tuan. Income dari advertisement. Startup cost RM 3,000. Lain bileh guna utk marketing. Boleh lihat saudagar karya di fb atau whatsapp 011 2100 0265  
4. N 8 - Sat 25/Jan/2020, 9:15pm
saya ingin menjual 30 tahan perniagaan Piala Pakaian & Cenderamata Korporat dan lain. Profit baik kami beri customer data dan cara jalan and mentor hubungi 0173817768  
5. Diana 490 - Tue 28/Jan/2020, 11:25pm
Zaman skrg kalau malas memang tak dapat apa. Selalu dengar, kalau rajin kerja dapat lah banyak.
Siapa yg belum ada kerja, nak income 3-4k sebulan boleh contact saya. Boleh dapat lebih dari tu kalau rajin 🤗 01160767324  
6. Mohamed Shariff Mat Jam - Thu 6/Feb/2020, 11:26am
Kami sediakan makanan anda hanya jual
Sahaja modal hanya 1.5k sahaja kami
Telah beroprasi selama 12 tahun
Kami membuka peluang untuk jualan bulan ramadhan berminat whatsap 011 52915553
Pendapatan anda 1-6k 1bln  
7. Azman 779 - Sat 8/Feb/2020, 11:01pm
Business kelapa muda untuk singapore market.
hunbungi saya 0136836896wasap  
8. Izar - Thu 20/Feb/2020, 10:48pm
pm  
9. Alleya 2 - Mon 2/Mar/2020, 8:57am
salam Jamu Mutyara
Terbaik Terbukti Testimoni bukan rekaan
Bersesuaian utk wanita yg sibuk dan sibuk dengan kerjaya, anak anak , bos bos
pek pengenalan rm68
Jom Join team
Ckdor 0176047514
Instagram
@jamu_mutyara_officialstokis
@jamu_mutyara_officialstokis  
10. Ismail 292 - Sat 4/Apr/2020, 2:12am
Restoran, Budget Hotel / Mini Market
Modal bawah 20k
Call / wsup 014-932 3105  

Page 1   (Total 10 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..