Menawarkan Khidmat Menyediakan Kertas Kertas Kerja Permohonan Lesen Agensi Pelancongan
Ismailkhir @ IS Travel Management
Fri 4/Mar/2011 4:10pm [Last Comment]
Saya adalah Travel Konsultan. Berpengalaman dalam industri pelancongan. Saya bersedia menawarkan khidmat menyediakan KERTAS KERTAS KERJA PERMOHONAN LESEN AGENSI PELANCONGAN dan menyediakan website Travel. Tak perlu beli syarikat orang kerana terlalu mahal.

Niche: Bisnes Pelancongan | Rancangan Perniagaan | Pendaftaran Syarikat
 
1. Mohdamin Bahari - Fri 4/Mar/2011, 5:08pm
brp bayaran yg di kenakan
emel-mohdaminbahari@yahoo.com.my  
2. Ismailkhir - Fri 4/Mar/2011, 7:04pm
check email  
3. Mak2 - Fri 4/Mar/2011, 8:56pm
Kale nak mendapatkan lesen untuk transport dal am pelancongan , mcm mana tu...mean,, transport untuk pelancongan atau ke destinasi2 pelancongan. Boleh ke?
ekk83@yahoo.com
Tq.  
4. Abah2ie - Sat 5/Mar/2011, 10:50am
Salam 1M

Saya dari Sarawak cadang nak dapatkan/mohon lesen SB dalam bidang perniagaan workshop kereta/motor yang beralamat di KL atau Selangor. Juga nakkan pendaftaran Kewangan dalam bidang berkaitan.
Tolong majukan cadangan berserta kos kertas kerja/kos proses dengan pihak terlibat sehingga mendapat lesen kepada email
abah2ie@yahoo.com
TQ  
5. Ismailkhir - Sat 5/Mar/2011, 10:20pm
Mak2; mula2 kena dapatkan lesen pelancongan dulu. lepas dulu baru boleh apply permit bas persiaran.  
6. Ismailkhir - Sat 5/Mar/2011, 10:22pm
Abah2ie: saya hanya buat kertas kerja untuk set up Syarikat Pelancongan sahaja.  
7. Mohdamin Bahari - Sat 5/Mar/2011, 10:24pm
mohdaminbahari-saya dah check emel tak dak lg.  
8. Ismailkhir - Sat 5/Mar/2011, 10:37pm
OK. saya dah hantar semula. mungkin ada problem kot? Sekiranya En. Damin di Langkawi, boleh refer dgn owner Grow Travel S/B, siapa saya? Ini syt yg saya set -up. Juga boleh refer Pn Nurul di Itau Travel  
9. Razef - Mon 7/Mar/2011, 12:23pm
Salam! En Ismailkhir bole emelkan caj yg di kenakan utk kertas kerja ni. Saya nk buka travel agen bulan depan. Saya nk buat bas persiaran dan kereta sewa. Emel saya: musra5800@gmail.com  
10. Ismailkhir - Mon 7/Mar/2011, 5:08pm
Razif, sila check email. For more info, pls contact :
Email 1: destinasicuti@yahoo.com
Email 2: ismailmkhir@yahoo.com
YM: destinasicuti
facebook: facebook.com/ismailkhir  
11. Awang Noh Ahmad - Sat 12/Mar/2011, 1:58pm
salam,
minta emailkan maklumat,
saya berminat nak buat juga

salam  
12. Joha - Sat 12/Mar/2011, 5:06pm
pls quote me.johaalfath@yahoo.com .0127062161.tks  
13. Ismailkhir - Sun 13/Mar/2011, 1:10am
Awang: sila nyatakan email anda
Joha: saya dah fwd, check email  
14. Awang Noh Ahmad - Sun 13/Mar/2011, 10:11am
ismail,

ini email saya

nohinfotech@yahoo.com.my  
15. Mathi6884 - Tue 15/Mar/2011, 5:22pm
hi sir,
i want to know the cost of apply. pls mail me the detail. 10q sir math6884@yahoo.com  
16. Vianza - Sat 16/Apr/2011, 5:08pm
Saya berminat untuk menubuhkan sebuah syarikat pelancongan yang menyediakan service inbound,outbound dan ticketing...Bolehkah anda emailkan secara lebih detail kos perkhidmatan anda,masa yang diperlukan untuk urusan pandaftaran sehingga perolehan lesen dan juga procedure yang perlu saya ikuti...TQ covertheline@yahoo.com  
17. Arill - Wed 27/Apr/2011, 2:40am
salam, sy minat nk bkak syarikat pelancongan dan bas ekspress.. boleh emel kt sy di arill_blues@yahoo.com.my  
18. Paksi - Mon 2/May/2011, 1:33pm
minta emailkan maklumat ke (yayasanpaksi@gmail.com)  
19. Faizal 103 - Mon 9/May/2011, 5:28pm
emailkan detail ye :
ijal8170@yahoo.com
TQ  
20. Ismailkhir - Sun 22/May/2011, 2:35pm
Permohonan lesen sekarang secara online iaitu melaui sistem perlesenan industri pelancongan. lebih mudah..klu berminat contact saya  
21. Matju 2 - Mon 30/May/2011, 7:33pm
boleh email sy adri.superb23@gmail.com  
22. Mohd Mustaqim - Wed 8/Jun/2011, 3:15pm
berapa kos untuk dapatkan khidmat ini..email info ke taqim85@yahoo.com  
23. Fauziah Muhamed - Wed 15/Jun/2011, 4:11pm
tolong email kat saya juga ainfauziah@gmail.com  
24. Farida 4 - Tue 21/Jun/2011, 5:53pm
Saya berminat untuk menjalankan pakej pelancongan...email maklumat yang perlu saya lakukan ke mdam2010@yahoo.com, tkasih  
25. Shima 48 - Wed 22/Jun/2011, 1:43pm
boleh email details kat saya shima_hashim@hotmail.com ,t/kasih  
26. Zamri 44 - Thu 23/Jun/2011, 10:49am
Saya berminat nak tahu lebih lanhut...T.kasih  
27. Ismailkhir - Thu 23/Jun/2011, 5:51pm
Shima: chck email
Zamri: email?????  
28. Azizuddin 2 - Tue 28/Jun/2011, 10:59am
Salam En Khir

Saya berminat tp tiada pengalaman. bole emailkan saya butir-butir

t/ksh
azizuddin68@yahoo.com.my  
29. Shuhaidaura - Tue 12/Jul/2011, 10:23am
saya juga nak kan khidmat konsultan ini
emailkan pada saya ye

mizzmoreno99@yahoo.com

thank you  
30. Nurmazwan - Tue 12/Jul/2011, 10:25am
emailkan sy.

biznur@gmail.com  
31. Boy 25 - Fri 5/Aug/2011, 11:42pm
sy berminat emailkn pada erdy_slyzer@yahoo.com  
32. Ismailkhir - Sat 6/Aug/2011, 4:35pm
sila lihat panduan di ismailkhir.blogspot.com. Sekiranya ingin maklumat tambahan contact ismailmkhir@yahoo.com  
33. Haryani 4 - Tue 9/Aug/2011, 5:06pm
Saya nak mohon lesen pelancongan, nak kena buat ..KERTAS KERTAS KERJA PERMOHONAN LESEN AGENSI PELANCONGAN. EN ada menyediakan khidmat membuat kertas kerja kan? Boleh bgtau secara detail...tq..  
34. Ismailkhir - Mon 22/Aug/2011, 4:47pm
sila baca update terbaru di istravel.blogspot.com  
35. Bazell - Mon 12/Sep/2011, 3:45pm
berminat dan tolong email details kpd bazell@gmail.com

terima kasih  
36. Ismailkhir - Wed 14/Sep/2011, 10:01pm
Bazell:semuanya ada di blog yg dinyatakan. Klu mahu maklumat tambahan, sila nyatakan soalan & emailkan ke ismailmkhir@yahoo.com  
37. Wadi 6 - Mon 3/Oct/2011, 3:30am
nk tau pasal proposal pakej umrah... andict_iic@yahoo.com  
38. Din Backpacker - Sat 8/Oct/2011, 4:02pm
Sila email details pada sallehuddin.affandi@gmailcom. Terima Kasih  
39. Harith 6 - Tue 11/Oct/2011, 3:26pm
salam..Saya berminat untuk menubuhkan sebuah syarikat pelancongan yang menyediakan service inbound,outbound dan khidmat bas ekpress.kalau boleh saya berharap En.Ismail dapat menolong saya untuk membuat kertas kerja tersebut..sila bls dkt email sy sekira En.Ismail setuju..Harith_dp@yahoo.com  
40. Ismailkhir - Fri 9/Dec/2011, 12:15am
sila klik istravel.blogspot.com  
41. Nur 195 - Tue 20/Dec/2011, 9:44am
saya berminat untuk membuka syarikat pelancongan dengan menyediakan perkhidmatan bas persiaran (travel n tour agencies). saya tiada pengalaman dlm mengendalikan nya..harap dapat membantu saya. emel saya lyngarlz@yahoo.com  
42. Ismailkhir - Mon 26/Dec/2011, 12:42pm
Sila baca www.istravel.blogspot.com
more info contact saya  
43. Lyni - Sat 7/Jan/2012, 11:13pm
Saya ingin membuka agensi menjual tiket penerbangan serta pakej pelancongan dalam dan luar negara. Saya mempunyai pengalaman yang cukup untuk set up agensi, tapi saya perlukan bantuan anda untuk memohon lesen pengendalian ticketing dan tour. Bolehkan anda membantu saya. Adakah saya perlu mempunyai syarikat sdn bhd utk memohom lesen. Apakah lesen yang perlu dipohon dan apakah khidmat yang dirawarkan oleh anda. Bagaimana dengan caj yang dikenakan dan tempoh memproses. Harap dapat maklumat dari anda _Lyni  
44. Zila 49 - Wed 11/Jan/2012, 3:29pm
brp bayaran yg di kenakan

cezi24@yahoo.com  
45. Bell 7 - Sat 28/Jan/2012, 11:34am
Saya berminat untuk menubuhkan sebuah syarikat pelancongan yang menyediakan service inbound,outbound dan ticketing...Bolehkah anda emailkan secara lebih detail kos perkhidmatan anda,masa yang diperlukan untuk urusan pandaftaran sehingga perolehan lesen dan juga procedure yang perlu saya ikuti...TQ
mistz_loveriel@yahoo.com  
46. Zubir 7 - Mon 30/Jan/2012, 2:50pm
Saya berminat untuk menubuhkan sebuah syarikat pelancongan yang menyediakan service inbound,outbound dan ticketing...Bolehkah anda emailkan secara lebih detail kos perkhidmatan anda,masa yang diperlukan untuk urusan pandaftaran sehingga perolehan lesen dan juga procedure yang perlu saya ikuti. Terima kasih.  
47. Baderul Hsiham - Thu 16/Feb/2012, 2:26pm
Salam En IsmailKhir, Bole beri panduan bagaimana nak mulakan syarikat utk tujuan ziarah/haji. Saya dah jadi runner selama 4 tahun, customer database pun besar. Modal boleh tahan. Harap dapat bantu. Email saya jbaderulhisham@gmail.com  
48. Tomyldm - Mon 27/Feb/2012, 9:17pm
Saya sudah tubuh syarikat sdn bhn dan sekarang perlu mermohon untuk lesen for inbound, outbound and ticketing then kemudian car rental lesen. Dengar sekarang lesen sewa kereta tak perlu untuk setiap kereta betul tak? Sila bagi kos untuk sediakan kertas kerja and panduan lain yang berkenaan  
49. Ismailkhir - Wed 4/Apr/2012, 12:21pm
Salam: Utk semua yg berminat, sila baca istravel.blogspot.com. Jika perlu maklumat tambahan hubungi saya melalui email/hp  
50. Nomeufo - Wed 4/Apr/2012, 12:25pm
bole emailkan harga kertas kerja pada saya?

tercari2@yahoo.com  

Start | Page 1 | Next >                     (Total 64 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..