Menambah atau Mencari Duit Lebih Semasa Belajar
Hasmira @ www.nextcubes.com/absoluteazmeen
Sat 16/Apr/2011 11:41am [Last Comment]
saya sorg student UMT...
biase la sorg student perlu kn byk duit....
so, ade x care nk tambah duit poket sambil belajar ni???

Niche: Ingin Berniaga
 
1. Noah Alam 2 - Sat 16/Apr/2011, 11:48am
ada Fb dan blogger tak..boleh buat dropship...jangan la fikirkan keuntungan tinggi...saya bayar dari RM2 hingga RM 30++setiap barang yang awak jual.Home deco english style produk
email
noahalam_woodenart@yahoo.com  
2. Fitri 31 - Sat 16/Apr/2011, 11:53am
boleh try tengok website saye,, mudah, cepat dan senang..

http://fitri-freewebly.webs.com  
3. Ann 24 - Sat 16/Apr/2011, 11:56am
nak jualkan tudung instant x? sya bekalkan....email ann_friend01@yahoo.com  
4. Alymiey - Sat 16/Apr/2011, 12:01pm
galakan orang ramai makan produk kesihatan dengan mengambil transfer factor . InsyaAllah ada yang ambil produk ni penyakit2 kronik sembuh dengan izin NYA.

http://www.transferfactormalaysia.ws
012-2876814

agen di cari utk memasarkan produk ni..bukan skim cepat kaya..akan jadi cepat kaya bila orang ramai telah menggunakan produk ni ..biar lambat asal selamat.biz akan bertahan lama ..selagi ada penyakit orang akan mengambilnye ..dan company tidak bermusim.  
5. Nurmazwan - Sat 16/Apr/2011, 12:04pm
try tgk blog sy. Pendapatan tambahan. maybe lepas byr topup @ internet tiap2 bulan.. kalau rajin lg byk nih. nk lengkap lg just email biznur@gmail.com  
6. Jhazfazniel Sr Jf - Sat 16/Apr/2011, 12:36pm
Kami mengalakan kepada student untuk Berniaga TOPUP EASYRELOAD. Memang sesuai untuk student sebab boleh dilakukan sambil belajar.

www.JF-EasyReload.webs.com
www.facebook.com/JFEASYRELOAD  
7. Faz Jr1 - Sat 16/Apr/2011, 1:24pm
Jualkan produk saya  
8. Emma 20 - Sat 16/Apr/2011, 2:47pm
klik dapat wang... http://www.dapatwang.com/?id=emayer  
9. Afg7525 - Sat 16/Apr/2011, 3:32pm
jd partner akak nk.. ramai student u buat biz ni... mmg masyuk.. sms or call 012-4543996  
10. Amir 89 - Sat 16/Apr/2011, 6:00pm
Hasmira,kalau minat jadi agen saya untuk baiki laptop student yang rosak.sms/call 0193508625  
11. Ujang 4 - Sat 16/Apr/2011, 7:09pm
modal serendah rm80,tiada risiko,syarikat kukuh & insuran dari etika sebanyak 100k secara percuma.sila layari www.bisnesprepaid.com/lubuk duit  
12. Yatie 8 - Sat 16/Apr/2011, 9:07pm
belajar ilmu internet marketing..pasti berbaloi.. http://belajarbinawebsite.ws  
13. Ahmad 104 - Sun 17/Apr/2011, 1:04am
Sambil2 tu..., promot kawan2 pakai Tunetalk prepaid.., dia pakai u dapat hasilnya, selain pada tu dapat insuran free dari Etiqa 100k pula tu, dan boleh tukar dengan AirAsia tickt, melalui point yg u all ada. nak tahu lebih lanjut. cuba layari. www.bisnesprepaid.com/angokangok  
14. Myn Mulisha - Sun 17/Apr/2011, 3:15am
dik...kalo nak rm 300 mnima sehari... roger2 ye...minima 2...duit tepi2...xpyh jual pape...sms je 0133586311...kalo nak 3k sehari pon bole..FREE XPERLU MODAL!  
15. Caasa15 - Sun 17/Apr/2011, 6:24am
kalau berminat nk jadi agen utk bisnes printing, bole bincang lebih lanjut.
just emel ke caasa15[at]gmail.com
printing baju, banner, bunting, kad kawen, souviner sumer ade  
16. Sham 54 - Sun 17/Apr/2011, 11:31am
Bersama program TUNETALK, anda boleh menikmati pendapatan lumayan yang berterusan ini.

BAGAIMANA?

Setiap kali anda menambah nilai prepaid anda, anda akan melayakkan diri anda untuk mengumpul mata ganjaran yang kemudiannya boleh anda tukarkan dengan tiket penerbangan Air Asia ke mana-mana destinasi yang anda inginkan.

Anda juga boleh menikmati overriding commission sebanyak 20% daripada nilai prepaid yang digunakan oleh setiap pengguna yang ditaja oleh anda. Komisyen ini akan anda perolehi pada setiap bulan.

Pendapatan ini akan berterusan selagi ada orang di bawah tajaan anda menambah nilai prepaid untuk kegunaan harian mereka.

Begitu mudah. Tidak perlu untuk menjual apa-apa produk. Hanya kekalkan nombor telefon prepaid anda dan perkenalkan program ini kepada kawan-kawan anda.

Sekiranya berminat untuk mengetahui lebih lanjut, sila ke link berikut http://toneexcel.biz/index.php?id=40936

atau email ke leen4u2c@gmail.com

Terima kasih.  
17. Nurul 116 - Tue 19/Apr/2011, 1:13am
saya ada jual cardigan, dress dan singlet secara borong, confirm laku kalau jual pada student...
email global_need@yahoo.com
sms 0145313102  
18. Hasmira - Tue 19/Apr/2011, 2:17am
Amir89: boleh cite kn lg x psal tu??
Faz Jr1: jual produk ape?  
19. Sarmilah - Tue 19/Apr/2011, 12:28pm
Bagus ada semangat untuk usaha.
Akak ada menjual baju kurung kanak2 secara offline sekiranya berminat boleh ambil dengan akak.
Online buat masa ni cuma telekung...
Kueh2 dan hamper akak belum upload lagi  
20. Muhd Adib - Fri 22/Apr/2011, 11:29am
Sy pembekal produk air fresheners Wonder Wafers..produk murah n mudah nak guna..sesuai utk side income..produk boleh bwk dlm beg ms ke kuliah utk buat sale..ringan je..jual pd kwn2..ltk dlm loker, beg laptop,wallet,hand bag n mana2 je..harga cuma RM2.60..jual kt customer RM3.60..Untung RM 1.00..belian minima 50kpg..adib_213@yahoo.com 012-7143654  
21. Ida 73 - Fri 22/Apr/2011, 2:23pm
Raya dh dkt ni.. nnt adik bleh jual tepung kek coklat segera.. bleh jual secara online atau offline.. atau pn secara dropshipping.. detail chikda05@yahoo.com  
22. Muhamad Hidayat - Thu 12/May/2011, 9:58pm
hasmira call/sms saya. hidayat 019-2167960.  
23. Nurul Ainn - Fri 28/Oct/2011, 6:13pm
boleh email sy di nurulainnismail@gmail.com untuk tahu pasal bisness online korean fesyen. tak ada modal tak apa. leh jadi resseler.  
24. Akujua - Sun 22/Jul/2012, 12:46pm
ada,adik blh jadi broker kereta,cuma cari buyer ja,kereta saya yg urus,pulangan terletak atas kepandaian adik  

Page 1   (Total 24 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..