Fitri 31

Profile
NameFitri
Forum NickFitri 31
Handphone011-2619 4561
CompanyProton Edar
URLwww.proton.com.my
RegisteredFri 4/Feb/2011, 11:31pm
Comments by Fitri
1Jawatan Kosong Pemandu Part Time/Full Time RM3000 + Terhad 10 Orang - Sat 19/Sep/2015 3:03pm
Tumpang lalu .. Assalamualaikum.. Saya ingin mencari sesiapa yang ingin menambah pendapatan. Produk: 1: Jam Tangan Replica 2: Perfumes Gred AAA, Original Reject.. 3: Pinjaman Koperasi Ukhwah & MBSB. Coming soon- saham, Hartanah & simpanan KWSP.. Cara promote, saya akan terangkan melalui email.. Saya hanya mencari 100 agen sahaja & akan tutup.. Sila hantar nama, lokasi, umur & pekerjaan.. Sms/whatsapp ke 011-2619 4561..
2Dapatkan Website Kedai Online Anda Sendiri, Professional, Berkualiti, Lengkap Dengan Shopping Cart dan Paypal Payment Pada Harga RM100! 17 Tempat Sahaja - Tue 23/Jul/2013 8:52pm
email ke mbsb22@gmail.com
3Nak Beli Kasut, Sandal, Slipper secara Borong? - Fri 16/Dec/2011 5:41pm
menjana wang melalui GOOGLE ADSENSE..ramai yang tiak tahu bukan..jumpalah dengan pakar di Danau Kota..jana wang dengan ..maklumat lanjut boleh sms nama, alamat dan pekerjaan..kami akan memberi penerangan ringkas..019-2461653..
4100 Orang Diperlukan untuk Kerja Part Time - Siapa Cepat Dia Dapat. - Fri 16/Dec/2011 5:31pm
salam, kalo ade kesempatan masa.,,jom kite pergi ke danau kota untuk berjumpa dengan PAKAR tentang menjana wang melalui internet..PERCUMA sahaja untuk sesi pengenalan..perlu hadir ialah ibu bapa, pekerja swasta/kerajaan, bekerja sendiri, ibu tunggal, persatuan dan yang ingin menambah pendapatan,..kalo x nak berjumpe pon x ape, mesej nama, umur, pekerjaan ke 019-2461653..
5Ingin Berniaga Secara Kecil-Kecilan atau Bisnes Online - Wed 20/Apr/2011 9:43am
awak ingin buat duit dengan menjadi agen saya..saya akan bantu anda dan beri awak tips bagaimana nak buat dengan menjadi agen..sms saya 017-5687782.
6Mencari Kerja di Sekitar Shah Alam/Subang Jaya - Wed 20/Apr/2011 9:41am
awak minat jadi agen x..saya ada tips berkesan buat duit dengan menjadi agen..hubungi saya @sms 017-5687782.
7Suri Rumah, Mencari Pekerjaan - Lulusan Ijazah - Wed 20/Apr/2011 9:35am
salam, anda nak buat duit dengan menjadi agen.. saya ada caranya dan tips yang berkesan..hubungi saya 017-568 7782..
8Mencari Pekerjaan Sambilan - Ijazah Sarjana Muda Perakaunan - Sat 16/Apr/2011 12:05pm
jadi agen pinjaman sambilan..bimbingan akan diberi sehingga anda berjaya..jangan lepaskan peluang ini.. boleh hubungi saya 017-5687782
9Menambah atau Mencari Duit Lebih Semasa Belajar - Sat 16/Apr/2011 11:53am
boleh try tengok website saye,, mudah, cepat dan senang.. http://fitri-freewebly.webs.com
10Pinjaman Peribadi - Tue 12/Apr/2011 1:00pm
syarikat ape..ade panel dengan bank tak..ade potongan biro angkasa..
11Saya Nk Buat Personal Loan/Pinjaman Peribadi - Mon 11/Apr/2011 8:55am
salam, izinkan saya bantu anda.. pinjaman mbsb..payout dalam 92%.. mesej nama, umur, jumlah potongan, gaji kasar, dan kerja di jabatan mana.. sms ke 017-5687782..sekarang proses dalam 7-14 hari sms ke 017-568 7782.. saya akan hantarkan permohonan anda dan pihak mbsb akan call..
12Minta Pendapat untuk Buka Business Dengan Modal 10k - Fri 1/Apr/2011 2:40am
bisnes berasakan pendidikan.. score A program yang telah mendapat banyak peniktirafan dari menteri2 termasuk menteri pendidikan,...sudah terbukti dapat membantu pelajar mendapat result yang sangat cemerlang.. boleh buat perniagaan ini sebab potensi pasaran yang sangat luas.. kalo area kl selangor boleh call 017-5687782..
13Harga Terbaru Handphone di Kuala Lumpur. - Sun 20/Mar/2011 4:04pm
Address: B-1-06, Plaza Metro Prima, Jln 1, Metro Prima, Kepong, 52100, KL. harge x lah emahal kedai2 lain..handphone ori skali barang2 lain full set.. boleh jumpe dan lihat dulu..
14Mohon Pinjaman untuk Memulakan Perniagaan Tetapi Blist - Sat 19/Mar/2011 1:09am
anda perlu hadir ke taklimat usahawan dan perniagaan di bandar tasik selatan. call saye jika berminat..percuma jew.. 017 568 7782
15Taklimat Program Usahawan dan Perniagaan 2011 - Fri 18/Mar/2011 1:13am
terima kasih cik kamaruddin hassan.. program ini bagus kerana ade sokongan dari kerajaan dan menteri2.. pada suatu masa nanti program ini akan diguna pakai oleh semua pelajar di satu Malaysia InsyaAllah.. kepada sesiapa yang ingin tahu sms je saye..atau tinggalkan no phone..
16Loan Bagi Kakitangan Sambilan Kerajaan - Thu 17/Mar/2011 4:38pm
kalau anda di area kl, datanglah dengar aklimat di bandar tasik selatan kl.. kat situ anda akan diberi taklimat tentang peluang usahawan dan perniagaan.. masuk percuma je.. hubungi saye untuk maklumat lanjut...call direct lagi mudah saye terangkan.. 017 568 7782 (fitri)
17Peluang Perniagaan Terhebat 2011. - Wed 16/Mar/2011 10:38pm
yea..ini bisnes score A.. adakah anda tahu dengan detail tentang potensi perniagaan score A.. kenapa ramai menteri iktiraf promram usahawan seperti ini.. untuk maklumat lanjut anda perlu buka minda dan hadir ke taklimat pada sabtu ini di bandar tasik selatan..
18Peluang Perniagaan Sambilan Bagi Surirumah, Pelajar dan Semua Kakitangan Kerajaan - Tue 15/Mar/2011 6:04pm
ini bisnes pendidikan..anda hadir dulu taklimat percuma di bandar tasik selatan dan anda pasti teruja apabila mendengar peluang perniagaan yang sangat hebat.. buka lah minda anda untuk mengetahui strategi mencapai income yang hebat.. sms saya sebelum jumaat ini untuk tempah tempat duduk.. bukan penipuan, kami akan buktikan di taklimat selama 3-4 jam sahaj.. anda perlu buang sifat malas dan malu untuk berjaya..
19Mencari Pekerjaan Part-Time/Full Time di Sekitar Putrajaya dan Bangi - Diploma Sains Kesetiausahan - Mon 14/Mar/2011 10:59pm
produk mmg dah HEBAT!!! 9 menteri dah endorsed!!! dah melahirkan 90% pelajar straight A's student ada sijil syariah compliant...HALAL 14 JUTAWAN DAH DILAHIRKAN MUNGKIN ANDA YANG SETERUSNYA 4 Faktor Kejayaan, Ada Pada Bisnes Ini: 1. Syarikat Online – 24 jam sehari x 365 hari – anywhere, anytime – servis boleh dibawa ke mana-mana & pada bila-bila masa. Lama tapi Baru – Lama sebab sudah 11 tahun (jadi syarikat kukuh & ada jaminan); Baru sebab baru 4 tahun dalam networking (dalam bisnes networking, tahun ke 3-5 adalah tahun yang paling sesuai utk join, di mana tahun pertama & tahun kedua merupakan tahun kepayahan, sudah berlalu). 2. Produk Terdapat 400++ Syarikat di Malaysia yg mempunyai AJL, telah melahirkan 5,500 jutawan dlm masa 40 tahun, dgn 4 kategori produk utama berikut – Kecantikan, Kesihatan, Penjagaan Rumah, & Penjagaan Kereta, di mana kesemua produk tersebut merupakan produk sampingan. Manakala Score A Program merupakan satu-satunya produk Pendidikan di mana pendidikan merupakan Produk Keperluan (semua makbapak nak anak score a, tidak kira dari golongan mana pun), Berkualiti (rujuk testimoni, penghargaan & pengiktirafan), Harga Murah (RM7.10 satu subjek, selepas topup RM4.70), Tidak Bermusim (spt produk sampingan di atas), Anti Kemelesetan Ekonomi (walau pun zaman gawat, makbapak tetap nak anak score a) & Tiada Saingan. Perniagaan dunia akhirat – kita bagi anak kita dan/atau anak orang lain, jadi pandai. 3. Pelan Pemasaran “Payout Tinggi” – sbb ini adalah Technology Base Biz, Tiada Kos Fizikal (hanya jual nombor), Modal 1 kali, Untung Banyak Kali (Modal besar semasa develop software, now hanya buat maintenance). Contoh Astro & Biz Kad Prepaid/ Topup (Celcom, Maxis, Digi). Pasaran sedia ada – terdapat 6 juta pelajar dari tahun 1 hingga tingkatan 5; setiap tahun 500 ribu pelajar tahun 1 masuk – pendek kata pasaran sampai bila-bila lah… 4. Kumpulan Kita di bawah ZRB Millionaires Club, Rangkaian Terbesar & Paling Berjaya di Kenshido/ Score A, Pengasasnya En. Abdul Aziz Samad berjaya mendapat pendapatan RM1.2 juta dalam masa 7 bulan ! Kita ada Sistem, Tidak bergantung kpd kekuatan individu, Sistem kita Praktikal dan Mudah di Duplikasi. Jadi, dengan 4 kekuatan di atas – tiada sebab kita tidak boleh berjaya !!! TESTIMONI USAHAWAN kakjah KAK JAH Dalam masa 13 1/2 BULAN SAHAJA saya fokus buat betul-betul (Mac-2009 to Apr-2010), saya telah menjadi Jutawan Wanita Pertama di dalam program ini & juga antara Jutawan Yang Terpantas. Saya dah pun melakukannya, & kehidupan saya dah pun berubah. Anda pula bagaimana? “Alhamdulillah, program Usahawan e-pendidikan ScoreA telah merubah kehidupan saya. Hanya dalam tempoh beberapa bulan, pendapatan saya telah mencecah hampir 5 angka sebulan.Matlamat unggul ialah melahirkan lebih ramai Usahawan berjaya dan pelajar-pelajar cemerlang di bawah program ini. REZEKI datang dlm bentuk PELUANG. Hanya INSAN yang BIJAK akan mengambil KEPUTUSAN BERANI untuk BERUBAH & MAJU KE HADAPAN.” "Alhamdulillah sebelum melakukan scoreA programme pendapatan saya hasil daripada online bisnes hanyalah rm2k-3k sebulan. Selepas menceburi scoreA programme pendapatan saya telah hampir mencecah 5 angka.Lebih MUDAH dari buat online bisnes. Sebagai seorang pelajar saya amat bersyukur kerana terjumpa LUBUK EMAS ini...Saya dah pun mengambil peluang anda bila lagi??? " NAK SERIBU DAYA TAK NAK CUKUP DENGAN SATU ALASAN UNTUK GAGAL Safety Officer At Engineering Company (Icon Remaja Kedah) "Syukur Alhamdulillah, dipertemukan saya dengan program yang HEBAT dan superb ini, dengan semangat dan IKUT SISTEM, saya telah berjaya mendapat balik modal saya kurang dari sebulan. Setelah 3 Bulan didalam SCORE A PROGRAMME, pendapatan saya kini sudahpun mencecah BELASAN RIBU RINGGIT... Terima Kasih Dengan Peluang Yang Diberikan ayuh..sama-sama kita rebut peluang ini.. hubungi saye 017-5687782 (fitri)
20Pinjaman Kenderaan atau Apa2 yang Berkaitan Dengan Blacklist. Jgn Percaya Ok! - Mon 14/Mar/2011 3:49am
salam semua, saya fitri ingin menjemput anda menghadiri seminar usahawan sabtu ini di bandar tasik selatan, kl.. percuma je...banyak pengiktirafan dari kerajaan dan lain2 lagi.. nak bukti tengok www.fitri-score.blogspot.com atau sms saya sahja 0175687782
21Minta Pertolongan! - Sun 13/Mar/2011 6:37pm
anda sangat beruntung jika dapat ke seminar usahawan di bandar tasik selatan sabtu ini.. program ini telah mendapat kerjasama dari kerajaan dan banyak lagi.. hubungi saya 017-5687782.
22Mencari Kerja Full Time - Diploma Perkomputeran Perniagaan - Sat 5/Mar/2011 12:13am
anda di kawasan mane? jom seminar dulu..mungkin ade peluang baik untuk anda... kat bandar tasik selatan, kl...
23Mencari Kerja Guru Tuisyen di Sekitar Cheras - Wed 2/Mar/2011 1:32pm
seminar ushawan pendidikan..anda boleh hadir seminar ini secara percuma sabtu ni di bandar tasik selatan...berdekatan stesen ktmb BTS shaje...bgos untuk anda yang mencari part time dalam tuisyen.. hubungi saye 017-5687782
24Tolong Saya! Saya di Tipu RM20k. - Wed 2/Mar/2011 11:41am
kepada semua warga majalah, saya ingin menjempu t anda ke seminar usahawan di bandar tasik selatan...bukan berunsur penipuan kerana telah mendapat kerjasama dari kerajaan dan lain2 lagi...nak tahu lihat blog saye dulu dan lihat buktinya... hubungi aye untuk tempah tempat duduk sabtu ini...luangkan masa anda untuk mengetahui jenis2 usahawan yang akan diterangkan dalam seminar ini...017-5687782..
25Memerlukan Kerja Part Time Lepas Waktu Pejabat atau Sabtu & Ahad. Bangi, Kajang, Serdang, Seri Kembangan - Wed 2/Mar/2011 11:21am
kerja part time terbaik dari kami...lihat laman blog saye dulu dan nilaikanNya...bukanNye berunsur penipuan...sebab ade bnyak pengiktirafan antaranya dari kerajaan sendiri dan lain2 lagi..hubungi saye cepat untuk tempah tempat duduk... sape cepat die dapat...bukalah minda anda dan lihat peluang ini....017-5687782
26Auroraniaga MLM Scam Terhangit di Pasaran. Beware! - Wed 2/Mar/2011 11:05am
seminar usahawan pendidikan di bandar tasik selata...haa ini bukan berunsur penipuan, ade banyak pengiktirafan dari kerajaan dan lain2 lagi... nak tau tengok blog saye www.fitri-scorea.blogspot.com...cepat hubungi saye bagi tempahan tempat duduk... harap semua warga majalah dapat lihat peluang ini....saya ingatkan sekali lagi program ini bukan berunsurkan penipuan...nak tau lihat dulu blog saye..
27Ada Modal Tp Masa untuk Mengurus Terhad. - Tue 1/Mar/2011 9:50am
9/10 rezeki datang dari perniagaan..nak tahu perniagaa ape, hadir ke seminar usahawan yang telah mendapat kerjasama dari kerajaan..lihat dan teliti laman blog saye wwww.fitri-scorea.blogspot.com..bukan penipuan.....
28Mencari Kerja Part Time Area Wangsa Maju - Tue 1/Mar/2011 1:49am
9/10 rezeki datngnya dari perniagaan..jika anda ingin tahu, hadir seminar yang telah mendapat kerjasama dari kerajaan iaitu Menteri pendidikan Tan Sri Muhyidin Yassin..sabtu ini..capat hubungi saye untuk tempah tempat duduk..017-5687782..(fitri)
29Memerlukan Kerja Sambilan Sebagai Driver - Fri 18/Feb/2011 4:54pm
lihat laman blog saye.. www.fitri.scorea.blogspot.com anda pasti teruja..
30Bantulah Saya. (Mencari Kerja Kosong) - Thu 17/Feb/2011 6:27pm
Hadiri eminar usahawan yg telah mendapat kerjaama dari kerajaan di bandar tasik selatan..peluang anda mencapai 5 angka sebulan akan diterangkan.. reply jika berminat..-017-5687782..
31Perlukan Kerja Kosong Area Sg Buloh, Kepong, Kota Damansara, Gombak. - Thu 17/Feb/2011 6:22pm
hadir ke seminar usahawan yang telah mendapat kerjasama dari Kerajaan..sabtu ini di bandar tasik selatan..reply jika berminat..-017-5687782
32Mencari Pelabur untuk Projek Pemasran Broadband Maxis - Mon 14/Feb/2011 9:47pm
saya ade berite penting kepada anda..satu program yang mendapat kerjasama daripada kerajaan iaitu Tan Sri muhyidin Yassin serta 8 menteri lain dan juga mantan perdana menteri.. lihat blog saya terlebih dahulu sebelom anda melatah dan mengatakan program ini menipu dan lain-lain lagi.. sms saye jika anda telah melihat blog saya..Fitri 017-5687782..
33Mencari Stall Burger - Kajang - Sat 12/Feb/2011 7:38pm
saye ade stall berger yg dah x pakai, nak jual dalam rm1500..kelengkapan semua ade..call saye jika berminat..017-5687782..terime kasih..
34Salam, Saya Mencari Kerja Partime Selepas Waktu Pejabat - Sat 12/Feb/2011 2:46pm
part time sebagai konsultan pendidikan..dapat kerjasama dari kerajaan,,..gaji dan bonus menanti anda.. dengar taklimat PERCUMA dulu, 3 jam sahaja..di bandar tasik selatan..reply jika berminat ke 017-5687782..
35Mencari Kerja Partime. Apa Pun Kerja Sila Tinggalkan Komen Anda - Sat 12/Feb/2011 2:34pm
lihat laman blog saye jika ingin mendapat kerja part time..taklimat PERCUMA akan diadakan di bandar tasik selatan..www.fitri-scorea.blogspot.com atau hubungi saye 017-5687782.
36Mencari Part Time/Full Time Job Segera Sekitar Puchong - Sat 12/Feb/2011 2:05pm
ade..kerja sebagai konsultan pendidikan..dapat kejasama oleh Menteri Pendidikan iaitu Tan Sri Muhyidin Yassin..nak dengar taklimat percuma di bandar tasik selatan..sms nama dan alamat ke 017-5687782..gaji dan bonus ade menanti anda..x percaye, cube hadir dan dengar taklimat dulu..baru buat keputusan..
37Mencari Part Time Job After Office Hour di Area Gombak - Sat 12/Feb/2011 1:57pm
kerja sambilan atau sepenuh mase sebagai konsultan pendidikan. program ini telah mendapat kerjasama daripada kerajaan iaitu Menteri pendidikan Tan Sri Muhyidin Yassin..gaji dan bonus sangat menarik..dengar taklimat secara PERCUMA di bandar tasik selatan..reply di no saye jika berminat..017-5687782..
38Cari Keje Sebelah Malam atau Gaji Hari. - Sat 12/Feb/2011 1:44pm
part time sebagai konsultan pendidikan score A yang telah diiktiraf kerajaan iaitu Menteri Pendidikan..gaji dan bonus menanti anda..sms nama dan alamat untuk taklimat selama 3 jam PERCUMA di bandar tasik selatan,..017-5687782..
39Cari Part Time Kat Puchong. - Sat 12/Feb/2011 12:04pm
part time sebagai konsultan pendidikan..gaji dan bonus yang lumayan..program ini mendapat kerjasama dari kerajaan Menteri Pendidikan..sms saye 017-5687782 untuk mendengar taklimat di area bndr tasik selatan..
40Mencari Kerja Part Time Area Shah Alam Segera. - Sat 12/Feb/2011 11:28am
jawatan tersebut sesuai bagi semua lapisan masyarakat sama ada lelaki atau perempuan yang berumur 21 tahun ke atas..gaji dan bonus lumayan menanti anda.. Hadir ke syarikat kami untuk mendengar taklimat 3 jam shj..area Bandar Tasik Selatan (berdekatan stesen KTM dan shell bandar tasik selatan)...SMS saya dulu sekiranya anda ingin menghadiri taklimat tersebut dan saya akan bimbing anda..SMS nama dan alamat anda ke 017-5687782 untuk saya beri masa dan tarikh taklimat tersebut..
41Penjagaan Baby & Kanak2 Bawah 5 Tahun di Vista Serdang - Thu 10/Feb/2011 6:47am
program pendidikan score a satu-satunya program yang mendapat pengikirafan daripada Menteri Pendidikan iaitu Tan Sri Muhyidin Yassin dan 8 Menteri lain serta lembaga peperiksaan Malaysia.. selain itu program ini telah membuka peluang kepada semua yang ingin mendapat pendapatan yang lumayan sebagai konsultan pendidikan..gaji dan bonus yang lumayan menanti anda.. oleh itu, saya ingin mengajak anda ke seminar hanya 3 jam sahaja di Bandar Tasik Selatan (berdekatan KTM BTS dan Shell) untuk anda mengetahui strategi RM30,000 sebulan dalam masa 3 bulan shj..ayuh!!!lakukan pembaharuan dalam hidup anda…mulakan sekarang langkah yang pertama iaitu SMS nama dan alamat anda ke 017-5687782….
42Saya Cari Keje Shif Malam Shj. - Sat 5/Feb/2011 4:05am
jawatan kosong sebagai konsultan pendidikan..gaji dan bonus menanti anda..
43Ada Kat Tangan 25k. Cadang nak Bisnes. - Sat 5/Feb/2011 3:33am
Perniagaan Score A mampu menjana RM30,000 sebulan dalam masa 3 bulan.. anda x percaye..hadiri taklimat 3 jam di Syarikat kami di Bandar tasik Selatan..(berdekatan stesen KTM dan shell bandar tasik selatan) sms nama dan alamat ke 017-5687782 untuk saya beri bimbingan..
44Promosi Smstunai dan Jutawan50 - Cuma RM10 - Sat 5/Feb/2011 3:01am
Konsultan Pendidikan diperlukan..hadiri preview/taklimat 3jam shj di Bandar Tasik Selatan..(berdekatan stesen Ktm Bandar tasik selatan dan shell)..terbuka kepada semua masyarakat..anda pasti teruja kerana gaji yang lumayan menanti anda..SMS nama dan alamat ke 017-5687782..saya akan bimbing anda..tarikh dan masa preview akan saya sms kepada anda..
45Mencari Stall Burger - Sat 5/Feb/2011 12:44am
saye ade stall burger yang ingin dijual.. skali dengan kuali..sms saye 0175687782