Memerlukan Tailor Menjahit 800psg Jubah
Nimsay - Wed 28/May/2014 12:47pm [Last Comment]
Assalamualaikum,

sy mencari tailor untuk menjahit jubah satin berfesyen 800psg.

contoh jubah setiap size dah ada,kain untuk jahit juga sudah ade.
tunggu nk hantar shj.

dan dapat siap SEBELUM 1 julai, atau mungkin tarikh boleh di bincang lagi.area kl&selangor

sila email saya secepat mungkin di syriawonderland@yahoo.com

Niche: Kedai Jahit
     
  1. Arenis - Wed 28/May/2014, 1:54pm
    ermm time tu semua tgh sibuk buat baju raya..  
  2. Nimsay - Wed 28/May/2014, 2:42pm
    iye pn arenis ini mmg untuk tempahan baju raya 2014.  
  3. Ukhti 2 - Thu 29/May/2014, 3:43pm
    email detail seyna95@yahoo.com  
  4. Kaknisa - Thu 29/May/2014, 10:01pm
    Salam..
    Boleh sms/ emel kami juga..

    Kilang jahit pukal,
    Pusat Komersial Seksyen 7 Shah Alam
    019-3801096 (nisa)
    doctordeennisa@gmail.com  
  5. Iti Apul - Fri 30/May/2014, 3:33pm
    Salam,

    Saya sudah email tuan/puan details.

    Kilang jahit di,
    Taman Bolton, Sri Gombak Batu Caves.

    019-233 4232.
    siti.1234.amin@gmail.com  
  6. Cutesara - Fri 30/May/2014, 3:52pm
    Hai Warga MC

    Menerima tempahan jahit selain baju seperti telekung, alas meja, purdah/niqab, pukal syria budak, jahit shawl, cover facial bed, dll

    Juga menerima:
    Jahit tepi tshirt
    Jubah/blouse
    Syria/tudung sarung
    yg memerlukan mesin interlock 5 benang

    Contact Mimi 0172298850
    Kedai di Sek7 Shah Alam

    TQ  
  7. Azianita - Fri 30/May/2014, 6:20pm
    Kedai Jahitan Azean
    Baru Di Buka Di
    No 23 - 1 , Tingkat 1
    Lorong Permai 1 H
    Taman Pandamaran Permai
    Kota Pendamar
    42000 Pelabuh Kelang
    Tel - 03 3165 0558
    Email : thewhite59@yahoo.com
    Menerima Semua Jenis Tempahan Jahitan Pukal Harga Berpatutan  
  8. Fara 290 - Mon 2/Jun/2014, 11:03pm
    Boleh send detail pd sy melalui email
    faraghazi2507@gmail.com
    Atau hubungi sy terus SMS/Watsapp di no 017-3681115.
    Kami ada tailor di kilang yabg juga mengambil upah utk custom mcm yg puan/cik perlukan.  
  9. Emalynboutique - Tue 3/Jun/2014, 1:02pm
    boleh hubunggi kami 0123742075 utk tempahan secara pukal  
  10. Mohd Azlan Shah 5 - Wed 11/Jun/2014, 11:33am
    Boleh hubungi sy 0166055561. .
    Kammi menerima tempahan pukal pakaian lelaki dan wanita..area sg buloh...harga berpatutan dan kualiti d jamin...delivery service provide...  
  11. Shima 208 - Fri 27/Jun/2014, 5:32pm
    sye terima jahit jubah 1dozen rm60
    jahit shaje berminat hubungi or whatsapps 01111155127  
  12. Fatima 7 - Wed 19/Nov/2014, 9:10am
    saya berminat boleh whatsapp 0163742133,harga yang berpatutan
    200 pcs 3 hari pun boleh  
Page 1   (Total 12 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Channel - Idea Bisnes


https://www.youtube.com/c/YaniInTheHouse

Kami akan memaparkan senarai idea perniagaan yang menarik di Malaysia. Klik link diatas untuk melihat senarai video di Youtube.com dan jangan lupa LIKE dan SUBSCRIBE untuk mendapatkan makluman video terbaru dari kami!
Berapa Kali Dia Tarik Haa.. Mee Tarik Warisan Asli di Sg Besi
Kami ke Sungai Besi KL untuk menikmati Mee Tarik Warisan Asli dari Lanzhou China. Apa yang membuat restoran ini popular dan berjaya membuka banyak cawangan di Malaysia? Selepas itu, kami ke Bukit Komanwel utk melihat 'The Hanging Gardens of Babylon' dan 'Hall of Fame' dan terus mengelilingi Stadium Bukit Jalil sejauh 1.4 km diatas trek getah.
Cuti Putrajaya Naik Basikal Memang Epic!
Kami ke tepi tasik di Putrajaya berhampiran Masjid Besi. Asalnya nak mencuba menu masakan panas di restoran Umai Cafe. Makanan disana sedap belaka. Di sebelah cafe ada Monumen Alaf Baru yang unik. Kemudian kami mengelilingi Pulau Putrajaya menaiki basikal dgn pemandangan yg amat mempesonakan dan menyusup dibawah 8 jambatan ikonik :-)
Cara Niaga Nasi Lemak RM1 yang Paling Betul - CT Garden KL
Ramai peniaga menjual nasi lemak RM1. Tetapi tidak ramai yang mengetahui cara yang betul untuk menghasilkan keuntungan. Lihat bagaimana restoran ini berjaya menarik pelanggan pelbagai peringkat bajet untuk menikmati keenakan nasi lemak dan pilihan lauk pauknya.
Berniaga Kuih dari Rumah dengan Instagram
Zaman media sosial tak perlu lagi menjual kuih di tepi jalan. Berniaga dari rumah pun pelanggan datang berduyun-duyun. Lihat bagaimana Kak Zu menggunakan Instagram untuk menarik pelanggan datang membeli. Habis licin setiap hari :-)