Memerlukan Pelabur Segera!
Nazrul Syazwan @ Realglobe Group - Thu 3/Jun/2021 1:41pm [Last Comment]
ASSALAMUALAIKUM, SALAM SEJAHTERA, SALAM LOCKDOWN DAN SELAMAT HARI RAYA

BUKIT CHEDANG VAPE SHOP atau pun lebih dikenali dengan jenama BCVS merupakan antara KEDAI VAPE yang semakin dikenali di SEREMBAN, khususnya di kawasan SEREMBAN 2, N. SEMBILAN.

BCVS membina jenamanya sendiri di saat RAKYAT MALAYSIA sedang bertarung nyawa dari segi semua benda pada tahun lepas.. (nak tahu lebih lanjut, noleh contact owner atau rujuk link FACEBOOK dibawah)

BCVS FACEBOOK
http://www.facebook.com/bukitchedangvapeshop

BCVS memerlukan pelabur segera yang dapat menyuntik modal di dalam anggaran 10k - 30k untuk membolehkan kami menambah baik stock barangan vape yang kami sedia ada dengan kuantiti yang lebih banyak sejajar dengan PERMINTAAN DI MUSIM LOCKDOWN ini yang amat lah tinggi!

Demi memenuhi permintaan pelanggan-pelanggan kami, kami telah merancang pelbagai strategi untuk menambah baik bilangan stock kami. BCVS mempunyai 2 outlet (TAMAN BUKIT CHEDANG dan GARDEN HOMES, SEREMBAN 2)

ANGGARAN KEUNTUNGAN PELABURAN ialah 50% di dalam masa 2 TAHUN dengan PEMBAYARAN DIVIDEN pada SETIAP BULAN

Kepada yang sudi dan berminat untuk menjadi SLEEPING PARTER kami, harap dapat menghubungi kami:

Wan
PHONE: 01135308144
WHATSAPP: https://www.wasap.my/601135308144/BCVSsleepingPARTNER

Niche: Mencari Pelabur
 
1. Hazrul Nizam - Thu 3/Jun/2021, 1:51pm
Peringatan mencari pelabur/funder/rakan kongsi, pinjaman peribadi/perniagaan.

Wajib baca!! https://www.majalah.com/?classified.funder-pelabur.G7TYTJFXR8  

Page 1   (Total 1 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..