Memerlukan 10 Orang untuk Group AIM - Pasir Gudang, Johor
Jamilah 27 - Thu 13/Nov/2014 11:14am [Last Comment]
Assalamualaikum....

Sesiapa yang berada di kawasan Tanjung Puteri, Pasir Gudang berminat utk join AIM (Amanah Ikhtiar Malaysia), sila sms atau wasapp saya di 0137039393.

Peserta hendaklah wanita dan berniaga sepenuh masa. Saya mencari 10 orang utk start 2 group baru dan ini adalah cawangan AIM yang baru.

Untuk pengetahuan semua, mulai tahun 2015 kerajaan akan membuka peluang yang sama kepada non-bumi so rebutlah peluang ini...

TQ

Niche: Pinjaman Amanah Ikhtiar Malaysia | Ingin Berniaga
     
  1. Atie 71 - Fri 14/Nov/2014, 1:33pm
    Untuk wanita yg berniaga...ambillah peluang ni utk terus mendapatkn suntikan modal. Sy telah mjadi ahli aim 3 thn..terus giat kembangkn bisnes tanpa risau tuk dptkn modal...asalkn niat telus menggunakan pembiayaan yg dsalurkn. Sy juga sgt mengalu2kn ahli peniaga wanita yg ingin menyertai aim....caw sy adalah d shah alam  
  2. Watie 6 - Fri 14/Nov/2014, 2:31pm
    Xde ke cawangan sungai buloh or kuang..ada dpt call tp xakat jd xtau cmne..hrp sudi bantu..tq  
  3. Intan 195 - Sat 15/Nov/2014, 8:04am
    Assalam..

    Saya mencari peniaga area tampoi, johor bahru

    Jika ada yang berminat nak join group aim area tampoi boleh email saya

    intan6464@yahoo.com.my  
  4. Ellyana As - Wed 19/Nov/2014, 7:08am
    Askum intan 195
    Boleh emailkan kepada saya bagaimana untuk menyertai AIM ditampoi johor.
    Terimakasih
    Pn Ellyana
    D Qaseh Heritage
    Director
    017-7934947
    ellyanaqaseh@gmail.com  
  5. Jamilah 27 - Thu 11/Dec/2014, 9:44am
    Salam...saya masih memerlukan seorg lg ahli untuk join aim kawasan tg puteri, pasir gudang...sila sms atau wasapp 0137039393 untu sebarang pertanyaan...tq...  
  6. Amril 3 - Sun 14/Dec/2014, 12:52pm
    Lelaki x boleh k  
  7. Kurma Maryam - Sun 25/Jan/2015, 11:48pm
    saya mencari area taman daya kalau ada whatsapp saya 016 2884758  
  8. Gee 17 - Mon 26/Jan/2015, 12:31am
    Salam saya sedang mencari ahli baru di kawsan semenyih area tmn sri haneco jln sg lalang,Saya perlukan 10 org dahulu Utk permulaan membuka kawasan yg di sarankan.Jika ada yg berminat sila wassuup saya atau call terus 0132196888.
    Untuk pengetahuan group AIM adalah Utk wanita yg betul2 ingin memajukan bisnes mereka dgn lebih berjaya sahaja.Saya tidak menggalakan pd yg bekerja sepenuh masa.Aim ada lah sebuah pertubuhan ahli2 perniagaan yg betul2 ingin mengembangkan bisnes mereka dgn lebih maju.Di harap semua pehak dpt memahami nya dgn lebih baik lagi,insyaallah usaha tangga kejayaan.  
  9. Astrojb - Sun 5/Apr/2015, 4:22am
    slm.biz ayam proses.tanpa modal.serius nk berniaga.belia,ibu tunggal dll

    rchnaza@gmail.com  
Page 1   (Total 9 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

(Drone) Menjejaki 12 Kubu WW2 British di Kuantan, Pahang
Kami medapat tahu terdapat 12 kubu lama British yang dibina pada zaman Perang Dunia Kedua di Kuantan Pahang. Ada yang masih tegak, ada yang sudah senget, ada yg dah tenggelam dalam air dan ada yang dah tenggelam dalam pasir. Ikuti Perjalanan Kami di video ini :-)
Makan Dan Mandi Sampai Kecut Di Anak Sungai Di Kaki Gunung
Siapa sangka di area Jeram Perak ada banyak lokasi menarik. Tak jauh pun dari Tol Gopeng Highway Plus. Keistimewaan tempat ni, kita boleh makan didalam sungai sambil rendam kaki dalam air yang sejuk. Lepas makan boleh terus terjun dalam sungai :-)
11 Hotel Menarik Area Genting Highlands Premium Outlets (GPO) Sesuai Untuk Semua Bajet
Dengan pembukaan Genting Highlands Premium Outlets (GPO) dan beberapa hotel baru di sekitar Gohtong Jaya (Genting Permai), kita dapat pilihan yang lebih banyak dan sesuai dengan semua golongan.
Mencari Makam Pahlawan Islam di Tengah Kubur Cina
Kami mendapat tahu terdapat beberapa makam Pahlawan Islam di Bukit Cina, Melaka. Berbekalkan maklumat dari beberapa sumber, kami memulakan pencarian. Kali pertama dan kedua gagal. Akhirnya pencarian kali ke 3 baru berjumpa.