Membekal Sabun Kegunaan Dobi & Rumah - Berkualiti
Akasia Qaseh Resources - Thu 20/Jan/2011 2:09pm [Last Comment]
AKASIA QASEH RESOURCES, merupakan sebuah syarikat Bumiputera ada menyediakan perkhidmatan membekal SABUN & bahan lain untuk kegunaan kedai DOBI @ kegunaan di rumah.

Dengan Kualiti setanding Dynamo..kami menawarkan dengan harga yang BERPATUTAN & BERKUALITI..
DIJAMIN PEKAT & WANGI..

Jenis sabun & bhn kegunaan dobi lain yg di tawarkan:
- LIQUID DETERGENT 25KG
- LIQUID DETERGENT 5L & 1L-KEGUNAAN DIRUMAH
- SOFTLAN BIASA & BERASASKAN TUMBUHAN 25L
- SOFTLAN BERASASKAN TUMBUHAN 5L & 1L
- COLAR SPRAY 25L
- MULTI CLEANER 25L
- POWDER DETERGENT
- P. LOTION

COD - SUBANG JAYA, SHAH ALAM, PUCHONG, PUTRAJAYA, SEMENYIH, KAJANG

Perkhidmatan hantaran juga disediakan, tetapi hnya utk pembelian tertentu.

Jika berminat, boleh hubungi:
Tel: 019-6647675
Email: akasiaqasehresources@gmail.com

Niche: Pengedar Bahan Pencuci | Bisnes Dobi
     
  1. Ax Under18 - Thu 20/Jan/2011, 2:50pm
    email me detail n katalog
    mayat_mumia@yahoo.com  
  2. Zairol - Thu 20/Jan/2011, 4:07pm
    klu hantar ke sabah leh urus tak?brapa kos tambahan diperlukan?leh jadi agent u kat sabah?  
  3. Nur Naimah - Thu 20/Jan/2011, 7:27pm
    boleh e-mail saya x bg qoutation
    wmn6663@yahoo.com  
  4. Akasia Qaseh Resources - Fri 21/Jan/2011, 10:27am
    to Ax Under18 & Nur Naimah...saya dah emailkan...

    to Zairol :..mgkin boleh uruskan...tp akan melibatkan kos penghantran yg tinggi...& mgkin melibatkan kuantiti yg banyak...  
  5. Izza 8 - Sun 23/Jan/2011, 8:04pm
    emel sya di frozenizv_8189@yahoo.com  
  6. Asu 2 - Wed 26/Jan/2011, 9:15pm
    emel sy
    kalsum.alang@yahoo.com  
  7. Akasia Qaseh Resources - Fri 28/Jan/2011, 5:49pm
    ok dah email.....tq  
  8. Akasia Qaseh Resources - Sun 30/Jan/2011, 1:46pm
    kepada yang berminat untuk menjadi agen SABUN & SOFTENER untuk kegunaa di rumah...DI SEKITAR KAWASAN ANDA...boleh call saya untuk mendapatkan maklumat .t.kasih
    019 6647675  
  9. Mas 42 - Mon 31/Jan/2011, 4:17pm
    mtk u email quoatation & detail. thanks
    tulip.9779@yahoo.com  
  10. Mohdzainuddin Bin Amar - Mon 31/Jan/2011, 10:38pm
    emel details harga dan minima oder kat mohdidris_20@yahoo.com.  
  11. Dya 6 - Sat 5/Feb/2011, 2:59am
    email details harga pd saya . tq  
  12. Dya 6 - Sat 5/Feb/2011, 3:17am
    email details pd saya dyannarell@yahoo.com  
  13. Akasia Qaseh Resources - Mon 7/Feb/2011, 11:16am
    Salam Mas42, Mohdzainuddin Bin Amar & Dya6...saya dah pun emailkan..t.kasih  
  14. Khairul 80 - Wed 9/Feb/2011, 12:06pm
    saya pengusaha kedai dobi di sec 31 shah alam. email quotation & detail SABUN & bahan lain untuk kegunaan kedai DOBI @ kegunaan di rumah. kzaid@jupem.gov.my  
  15. Akasia Qaseh Resources - Fri 11/Feb/2011, 1:25am
    ada sedikit pembetulan yer...
    sila emailkan ke akasiaqasehresources@yahoo.com

    bukan gmail...maaf ..  
  16. Zairol - Mon 14/Feb/2011, 9:45pm
    tlg emailkan quotation

    zash99@yahoo.com  
  17. Abuhakim - Tue 15/Feb/2011, 3:43pm
    emailkan saya quotation
    abuhakim75@yahoo.co.uk  
  18. Jihad - Tue 15/Feb/2011, 10:35pm
    saya pengusaha kedai dobi di puchong,kinrara, email quotation & detail SABUN & bahan lain untuk kegunaan kedai DOBI @ kegunaan di rumah.

    fmz96@gmail.com  
  19. Akasia Qaseh Resources - Wed 16/Feb/2011, 11:11am
    dah email dah....t.kasih  
  20. Suci 2 - Sun 20/Feb/2011, 2:04pm
    bley email saya? db_suci@yahoo.com  
  21. Noos6660 - Mon 28/Feb/2011, 6:23pm
    askm puan boleh e-mail kan sy senarai harga bahan cucian puan dan kos penghantaran ke johor bahru. noos6660@yahoo.com  
  22. Fitri 34 - Tue 15/Mar/2011, 4:09pm
    boleh email kan quotation utk liquid detergen n softlan kegunaan rumah n kedai dobi pd email sy 9w2fdj@gmail.com  
  23. Khairul Muhamad - Tue 22/Mar/2011, 11:56am
    khairul.muhamad@yahoo.com  
  24. Shira 2 - Mon 18/Apr/2011, 1:39am
    berminat untuk mengetahui lebih lanjut. lokasi kedai saya di perlis. tolong e mail saya termasuk kos penghantaran: mashirah05@yahoo.com  
  25. Azimah 8 - Mon 18/Apr/2011, 4:25pm
    pls email kat saya detail....harga n katalog....thanks..
    azimahbintizaisayie@yahoo.com  
  26. Azlan 56 - Sun 24/Apr/2011, 3:07am
    tolong email quo ke lan_botak206@yahoo.com.my  
  27. Noorhilmiza 2 - Wed 9/May/2012, 3:22pm
    tlg email pd sy noorhilmiza@yahoo.com  
  28. Amirul Hafizi - Thu 7/Jun/2012, 11:21pm
    tolong email kan kt sy semua harga barang2 yg paling terbaik.. email amer773630@yahoo.com  
  29. Hifzul Iman79 2 - Sun 1/Jul/2012, 2:54pm
    berminat untuk mengetahui lebih lanjut. lokasi kedai saya di melaka. tolong e mail saya termasuk kos penghantaran: hifzul_iman79@yahoo.com  
  30. Tok Mudem - Wed 3/Oct/2012, 8:39am
    email pd sy jgak
    silverpuppet@ymail.com  
  31. Nursayyidah Nafisah - Tue 29/Jan/2013, 6:29pm
    tolg email detail n ktlog  
Page 1   (Total 31 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Channel - Idea Bisnes


https://www.youtube.com/c/YaniInTheHouse

Kami akan memaparkan senarai idea perniagaan yang menarik di Malaysia. Klik link diatas untuk melihat senarai video di Youtube.com dan jangan lupa LIKE dan SUBSCRIBE untuk mendapatkan makluman video terbaru dari kami!
Terbongkar! Lokasi 8 Sate Sedap di Kajang
Bandar Kajang tempat bermulanya perniagaan sate di Semenanjung Malaysia. Dipelopori oleh Hj Tasmin dan Hj Rono bin Sakiban (adik beradik) yang datang dari Pulau Jawa sekitar 1911-1917. Ikuti pengembaraan kami menerjah beberapa lokasi sate yang sedap di Kajang dan menyingkap sejarah silam satay nya.
Nasi Ayam Paling Sedap di Semenyih
Kami mencuba Nasi ayam yang popular di Semenyih. Juga ada Cucur Udang dan Tauhu goreng yang sedap disitu. Sebelum tu kami jogging di Bukit Setia Ecohill dengan pemandangan 360 darjah sekitar Semenyih. Taman ini dijaga rapi dan sangat cantik.
Cara Niaga Nasi Lemak RM1 yang Paling Betul - CT Garden KL
Ramai peniaga menjual nasi lemak RM1. Tetapi tidak ramai yang mengetahui cara yang betul untuk menghasilkan keuntungan. Lihat bagaimana restoran ini berjaya menarik pelanggan pelbagai peringkat bajet untuk menikmati keenakan nasi lemak dan pilihan lauk pauknya.
Berniaga Kuih dari Rumah dengan Instagram
Zaman media sosial tak perlu lagi menjual kuih di tepi jalan. Berniaga dari rumah pun pelanggan datang berduyun-duyun. Lihat bagaimana Kak Zu menggunakan Instagram untuk menarik pelanggan datang membeli. Habis licin setiap hari :-)