Jihad

Profile
Forum NickJihad
Handphone0162301644
RegisteredFri 7/Jan/2011, 10:07pm
Topics by Jihad
1PW4 utk Disewakan. (1) - Wed 10/Oct/2018 1:32pm
2Lesen Pw 4 untuk Disewakan. (1) - Tue 23/Jan/2018 9:53am
Comments by Jihad
1Lesen Pw 4 untuk Disewakan. - Mon 8/Apr/2019 11:36am
topic close
2PW4 utk Disewakan. - Mon 8/Apr/2019 11:34am
topic close
3Pelabur @ Investor Working Capital & Rolling Capital - Projek Kerajaan, Private Sektor, Public Listed Company & Persendirian - Wed 10/Oct/2018 1:36pm
Jika nak buka restoran dan pusat reflexolgy di makkah boleh funding tak..
4Serum Lelaki Hebat - Mon 22/Jan/2018 10:04pm
Berminat nak tahu..01127078724
5Anda Ingin Membuat Produk Susu Kambing Jenama Sendiri Terus Dari Kilang? - Sun 3/Mar/2013 9:52am
Assalamualaikom wrm.wbt. khusus Kepada individu berkeupayaan yang ingin membuat pelaburan dengan pembelian sebidang tanah bagi pembinaan bangunan dapur dan kemudahan lain bertujuan untuk sewaan pada syarikat2 berkaitan yang sentiasa membawa jemaah sepanjang tahun bagi tujuan ibadah Umrah dan Haji. InsyaALLAH dengan izinnya pelaburan dunia dan akhirat ini diberkati dan dalam jangka masa panjang dapat jua memperolehi 'Ighama' iaitu surat kebenaran menduduki tanah arab tanpa melanggar undang2 negara tersebut. Dapat jua membantu membawa bersama sesiapa yang amat kurang berkemampuan untuk selain bertugas di bangunan tersebut, dapat jua melakukan ibadah Umrah dan Haji dan mudah-mudah Kita telah manfaat kan Nikmat Rezeki dan harta yang dipinjam sementara dalam kehidupan ini pada hamba2 ALLAH yang lain. Jumlah Pelaburan RM6juta. Jika ada kemampuan sila email saya razalichemat@yahoo.com.
6Mencari Pekerjaan Sepenuh Masa - Sun 12/Aug/2012 11:09pm
kerja kedai dobi dan jaga kedai nak ?,kedai sekarang tiada pekerja dan akak sendiri jalan kan seorang..akak pun nak cari org.untuk jaga kedai kerana jika ada rezeki akak akan ke tanah suci....kedai besar ada ruang untuk tempat tinggal...kemudahan seperti ruang dan dapur memasak,peti sejuk,radio,tv telah tersedia...tiada pengalaman pun tak ape janji nak usaha belajar dan maju kan diri serta bantu keluarga..call/sms kak rose 016-3766944 kedai di puchong taman kinrara.
7FGVH (Felda Global Venture Holding) - Peluang untuk Melabur - Sun 8/Apr/2012 11:51pm
sent detail razalichemat@yahoo.com
8Part Time Freelance Graphic Design - Mon 12/Mar/2012 8:06pm
Please upload kat saya segera :razalichemat@yahoo.com.
9Pemborong Ikan Segar, Ikan Air Tawar dan Sejuk Beku - Tue 27/Dec/2011 10:20pm
email senarai harga ikan terbaru dari pihak tuan.t.kaseh
10Kontrak Dobi Mencuci Hotel Linen utk 2 Hotel di Nilai utk Dijual - Fri 1/Apr/2011 2:50pm
eddie, kedai saya beroperasi di puchong...boleh berpeluang bersama eddie utk.menambah load sekarang...kapasiti mesin 200kg/day.pekerja dua org.dulu ok juga tapi pesaing 4 kedai non bumi dgn.harga yang tak masuk akal 1.5 per.kg. saya perlukan load pakaian utk.maintain bisness skrg...dah beroperasi lama..harap boleh bincang.
11Biz Baru. Income Pasif. - Mon 21/Mar/2011 10:03pm
emel razalichemat@yahoo.com
121001 Rahsia - Jerslin Power Oil Seperti di Selamat Pagi Malaysia TV1 Pagi Tadi - Wed 16/Mar/2011 10:28pm
email detail kat saya, razalichemat@yahoo.com
13Dapatkan Geran-Geran Kerajaan Malaysia - RM50,000+ - Tue 15/Mar/2011 10:25am
Salam semua, Apa yang disiarkan ada lah benar dan saya sendiri berurusan dengan 'the person' yang dah dapat geran tersebut dengan amaun RM660k. Kerajaan nak beri geran dengan jumlah yang besar pasti ada cabarannya antaranya: 1) Permohonan secara on line yang perlu ditelitikan dan berhati2. 2) Kertas kerja kena/perlu mantap. 3) Perlu bersedia dengan jawapan yang berkait dengan produk kerana ada soalan2 yang bakal ditanya nanti. 4) Presentation kena mantap. 5) Dan paling penting idea produk perlu dihasil selepas perolehan geran dan sekiranya gagal kena bayar balik geran tersebut. Antara kefahaman saya geran tak diperolehi sekali gus dan release berperingkat mengikut kertas kerja dan progress mock up. Daftar lah dahulu pada www.cradle.com.my/ Saya mohon melalui orang yang dah dapat geran kerana mengelakkan dari kesilapan semasa proses permohonan dan cara to prepare shield sebelum datangnya soalan.
14Kereta Wira 1.5 Auto Tahun 95 untuk Dijual - Mon 7/Mar/2011 12:40pm
salam sejahtera, En amran shariff dan en sabri. saya out station..bila ada di KL nanti saya email kan gambar..terima kaseh kerana baca ad saya.
15Mencari Tapak Sewa untuk Water Vending Machine (KL/Selangor) - Sun 6/Mar/2011 12:01am
lokasi puchong kinrara-depan kedai dobi saya..016-2301644
16Kereta Wira 1.5 Auto Tahun 95 untuk Dijual - Sat 5/Mar/2011 10:26pm
maaf tumpang iklan. kereta wira sedan,Geran 1.6 auto 1994 tapi dah tukar engin 1.8 manual,cat baru,sun visor VCD,radio modal NAZA cd...nak jual segera rm8k ada sikit2 touch up saya bikin seperti polish kereta dan lain2 dalam lingkungan rm 500 tapi kalu nak buat sendiri kasi kurang rm 7.4k..engine belum endorse JPJ lagi tapi boleh pakai..tukar nama owner baru arrange sendiri...dah tukar nama baru serah kereta...tak mahu jadi macam kereta lama saya org.tu beli kereta saya dah 10 tahun tapi masih guna nama saya dan hanya dapat tahu bila check saman...sekarang nak blacklist kan no.lama supaya 'orang tu'tak boleh bayar roadtax..nasihat JPJ. saya di puchong. ada minat call saya 016-2301644
17Mencari Kereta Second Murah - Sat 5/Mar/2011 10:19pm
mazda hatchback 323 rm 1800..
18Inginkan Produk Berjenama Anda Sendiri? - Sat 5/Mar/2011 10:06pm
saya berminat..razalichemat@yahoo.com
19Peluang utk Jual Barang2 Comel Harga Rendah/Consignment - Wed 2/Mar/2011 10:55pm
tlg email detail razalichemat@yahoo.com
20Hot Item! Free Internet Wifi Antena - Sun 27/Feb/2011 9:19am
Detail:razalichemat@yahoo.com
21Tak Payah Modal Sesen Pon! Dapat Henpon Cek RM 1k. - Sun 27/Feb/2011 2:39am
email plz.razalichemat@yahoo.com
22Borong! Borong! Murah! Murah! Mari! Mari! Mari! - Sun 27/Feb/2011 2:35am
email plz.razalichemat@yahoo.com
231malaysia 100unit Saham (Fasa3/Edisi-B-/ Se Unit RM0. 70) - Sun 27/Feb/2011 2:33am
email plz.razalichemat@yahoo.com
24Free Internet Wifi - Sun 27/Feb/2011 2:31am
razalichemat@yahoo.com
25Mencari Pendapatan Sampingan - Sat 19/Feb/2011 10:39pm
call saya 0162301644.
26Membekal Sabun Kegunaan Dobi & Rumah - Berkualiti - Tue 15/Feb/2011 10:35pm
saya pengusaha kedai dobi di puchong,kinrara, email quotation & detail SABUN & bahan lain untuk kegunaan kedai DOBI @ kegunaan di rumah. fmz96@gmail.com
27Anyone Who Needs Fund - Topic closed - Wed 12/Jan/2011 9:54am
t&c please...razalichemat@yahoo.com
28DPMM Putrajaya - Mon 10/Jan/2011 9:11am
Saya ingin memberitahu pada kalian yang saya adalah usahawan since 1992 tapi masih lagi mencari peluang. Adakah kah kita sedar dan tahu bagaimana usahawan terdahulu telah berjaya dan turun ke generasi2 seterusnya. Soalan rawak: Sebagai contoh adakah pernah kita tahu kerajaan beri geran-geran yang mana ianya tidak perlu dibayar balik yang berjumlah jutaan ringgit? Adakah peluang yang disedia kan mudah untuk kita perolehi contoh A.I.M diperuntukan RM230J untuk pembangunan wanita?mungkin mudah tapi cara bayar balik....... Adakah kita ada saudara mara atau kontek yang kuat untuk berurusan dengan kerajaan untuk dapat kan sesuatu untuk perniagaan anda?kalu tak ada wujudkan lah.... Adakah anda org.yang terlibat dengan politik atau paling tidak ajk.untuk gerakkan perniagaan anda?tak minat kena lah jadi hipokrit..... Pernah tak anda mohon dibantu dari orang yang berkuasa sikit dan anda dibantu?itu belum ada kuasa yang banyak...kena lah ikut-ikut kalu tak ikhlas lebih baik jangan.... Pelbagai kursus atau seminar yang dianjurkan membantuke?setuju dengan widuri2...saya dah banyak attend... Negara kaya adakah kita rakyat secara keseluruhan menerima manfaatnya?yang terpilih sahaja dan tak telus bukan semua adalah.... Cukai kerajaan meningkat saban tahun kini mencecah RM90bil...yang kita tahu dari akhbar yang kita tak tahu? Adakah kita sedar pekerja asing atau pendatang tanpa izin menyedut subsidi hak kita?contoh kenderaan mereka sedut petrol subsidi....saya tak berhasrat nak kecil kan hati hamba allah ini tapi biar lah bertanggungjawab dalam mengikut undang-undang negara ini..mohon lah permit dan hidup lah selesa di negara yang bertuah ini. Sebenarnya banyak lagi.. Kita perlu lah bersatu di dunia ini sebelum ajal dimana adalah wajib seorang islam itu membantu sesama saudara seislam nya dahulu.. Saya pernah tahu orang terkaya dinegara kita pun tak suka membantu bangsa nya sendiri kerana pengalaman nya bangsa melayu tak komited dalam kerja yang diberikan dan bagi nya lebih baik beri bangsa cina dan india...mungkin benar tapi majoriti bangsa melayu adakah begitu? Sebenar nya since 1992 itu lah antara perjalanan yang saya sudah lalui dan amat payah untuk saya ambil peluang tersebut kerana takut kan pada Yang Maha Agung dan Maha Mengetahu kerana jawapan pada keadaan diatas adalah WANG. Mohon maaf pada semua..hidup kita kena terus kan dan cari lah peluang2 asal kan tidak melanggar hukum syarak..lupakan lah mencari kemewahan dengan keredhaan manusia kerana ianya membinasakan dan cari lah keredhaan allah swt.yang kekal abadi.. Islam suruh kita kaya supaya keturunannya nanti tidak menyusah kan orang lain..tapi biar lah kekayaan itu adalah kegunaan untuk perjalanan keakhirat kelak dan bukan semata-mata dunia sahaja..dan rezeki yang halal adalah di tuntut...
29Pengedar Negeri di Perlukan untuk Produk Baru yang Belum Ada di Pasaran Malaysia. - Sun 9/Jan/2011 12:11am
boleh forward detail:razalichemat@yahoo.com
30Terminal ^Easy2pay^ (Paybill & Reload) Your One Stop Center - Sat 8/Jan/2011 11:57pm
boleh email detail :razalichemat@yahoo.com
31Ayat Pelaris, Pendinding, Pengasih, Sentiasa Murah Rezeki Menggunakan Ayat Al-Quran - Sat 8/Jan/2011 11:21pm
Kak email kat saya razalichemat@yahoo.com. terima kaseh.