Membekal Micro Fiber Towel utk Cuci Kereta
Hafiz 44 - Mon 8/Nov/2010 3:34pm [Last Comment]
kami membekal Micro Fiber Towel towel yang murah dan berkualiti utk pencucian kereta.

tuala ini kering dalam masa yang singkat,
boleh menyerap air 7 kali dari kain biasa
sangat ringan
sangat lembut utk bdan kereta dan juga kulit anda
kainnya sangat kuat dan tidak mudah koyak

ingin ketahui lebih lanjut email saya
jessnor9956@gmail.com

Harga 10 pcs hanya RM 40. saiz 10 x 10 inch

Niche: Bisnes Cuci Kereta | Bisnes Aksesori Kereta | Pemborong Tuala
 
1. Hassan - Wed 10/Nov/2010, 11:11pm
salam hafiz, ada gambar tak,kalau ada lagi cantikk...boleh sent to osix2004@yahoo.com  
2. Natasya Irwan - Sun 14/Nov/2010, 4:31pm
nk join event car sound kat shah alam. hubungi saye segera, tapak terhad
norizan.naderi@yahoo.com  
3. Alice 3 - Fri 19/Nov/2010, 9:29am
kain ni berbulu x...saya mencari kain untuk lap cermin kereta yang x meninggalkan sebarang habuk...adakah ini tualanya...sila give a detail at alice_munira@yahoo.com tq send gambar towel sekali ye  
4. Nanie Yahaya - Thu 25/Nov/2010, 11:01am
hafiz, bleh send gambar towel tu pd saya.. dr damia@ymail.com

lokasi anda d mana ye...  
5. Paku Karat - Thu 25/Nov/2010, 2:22pm
hafiz, bleh send gambar towel tu pd saya.. zaied_razak@yahool.com

lokasi ?.  
6. Mofadz - Thu 25/Nov/2010, 9:00pm
boleh email gambr tu pd saya? mofadz78@yahoo.com  
7. Ednie2003 - Sat 27/Nov/2010, 12:55am
sy ada produk utk mencuci cermin kereta, cermin rumah..mcm glasses. Sgt berkesan...sampai tak perasan ada cermin. Ramai pelanggan sy setelah mencuba dan semua terpegun produk yang hebat ini. Kelakar sgt bila cermin yg kita dah lapkan tu ada org terlanggar sebab sangat bersih & berkesan, serta tidak meninggalkan habuk,

Cuba lah sendiri. Harga RM35 tidak termasuk courier service, Minimum order 2 btl. Pekat/Pati dan blh jadi 4 btl. Non-chemical product.

Call sy 013-3900225 lia

www.cleaning2u.weebly.com  
8. Nanie1717 - Mon 13/Dec/2010, 11:56pm
salam 1 m'sia.
boleh sendkan gambar n detail produk ke email saya.
kru1717@yahoo.com  
9. Shahrizal 9 - Fri 24/Dec/2010, 1:58pm
saya berminat leh bg no phone  
10. Muhammad Yazid Bin Ahmad Fuad - Thu 6/Jan/2011, 12:43pm
emailkn dtail,yazidfuad@gmail.com  
11. Hafiz 44 - Fri 7/Jan/2011, 10:20am
boleh telefon saya di talian 0197759956  
12. Nazem - Sun 6/Feb/2011, 12:20am
salam...sy ade suply bahan2cucian kete pada harga yg sgt murah je..

sesape bminat leh kol 012 332 5194,
email nazem04@gmail.com

penghantaran percuma area kl dan sel  
13. Tuan Zul - Wed 6/Apr/2011, 10:39pm
assalam..boleh hantar ke kelantan? email saya, tuanzul@live.com.my..
tq  
14. Dlny - Wed 4/May/2011, 4:04pm
salam hafiz..emailkan gambar dan detail price borong dan jual ke dlnyenterprise@yahoo.com  
15. Razlan 6 - Thu 28/Jul/2011, 11:23am
ampoo wax :20kg rm35
degreaser :20kg rm45
tyre wax :20kg rm125
amc 500 :20kg rm40
glass cleaner :10kg rm40


setiap oder mst kena atas 10 tong 20kilo

pehantaraan percuma utk sekitar kl dan sel jika berminat call 0143267143 atau 0192908492  

Page 1   (Total 15 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..