Membekal Kiosk Lipat/Stall Lipat
Pemanis Stevia @ Pemanis stevia
Wed 3/Aug/2016 2:08pm [Last Comment]
Kami dari Quick Network membekal stall dan kiosk lipat kepada peniaga-peniaga.

Mudah dibawa kemana sahaja

Kiosk dengan siap sticker mengikut kemahuan anda.

RM 450 untuk stall sahaja.

Sesuai untuk perniagaan
coffee
ayam goreng
goreng pisang
ais blend
nasi lemak
dan mcm2 lagi..

untuk mendapatkan gambar dan contoh stall boleh whatsapp ke

017-9405740 ( encik iman )

Kami juga menawarkan perkhidmatan custom kiosk atau custom stall .. jika anda mempunyai design sendiri, kami boleh bikin dan sesuai dengan bajet anda..

Hubungi sekarang!!
Stall Menarik , Sale Meningkat!

Niche: Bisnes Pasar Malam | Pembuat Rak Kiosk Gerai
 
1. Haziq 191 - Sun 7/Aug/2016, 11:36am
asalam tumpang iklan sy nk menjual dep frayer gas 2nd ada 2 bhagian kiri 6L n kanan 6L harga rm600 boleh nego lg sbrang pertanyaan boleh email pd sy hazlenabiz69@gmail.com gambr nnti sy bg dlm email  
2. Alami Ent - Sat 27/Aug/2016, 3:45pm
pm gambar dan pakej yg d sediakan...
alamient12@gmail.com...
tq  
3. Fyqa 2 - Mon 5/Sep/2016, 11:03pm
emailkan details .

fyqaomar@yahoo.com  
4. Fikri 12 - Mon 19/Sep/2016, 11:53am
Saya ada Dua (2) Stall Lipat Stainless Steel nak Let Go sebab fokus kepada bisnes yang lain. Jika berminat untuk lihat gambar boleh call atau whatsapp kepada Fikri - 011-38119547

Harga saya beli RM550 tapi nak let go RM350.. Terima kasih  
5. Hasyam - Mon 3/Oct/2016, 10:02am
kiosk mudah lipat utk dijual
rm200
kol /wasap 0122355796..tq  

Page 1   (Total 5 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..