Membekal Air Bekarbonat Pelbagai Perisa Mengikut Harga Kilang, Membekal Ikan Kering, Sotong Kering, Rumpai Laut Kering dan Ikan Segar. (Sabah)
Amy 73 - Sun 7/Aug/2011 12:15pm [Last Comment]
jika anda berminat untuk menjadi pembeli sila berhubung dengan sy di alamat email mysabahbizlink@hotmail.com selain tu sy nak mencari pembekal alat tulis dan barangan runcit sekitar sabah. sila email detail harga/quotation segera di alamat email mysabahbizlink@hotmail.com

Niche: Bisnes Minuman | Pembekal Ikan Kering | Pembekal Barang Runcit
     
  1. Sumber Alam - Wed 10/Aug/2011, 10:53pm
    Salam..boleh tak kamu email kn sebut harga bg ikan kering lumi..sotong kering korea & rumpai laut kering.
    Email : krf_biz@yahoo.com  
  2. Fadzli 20 - Thu 11/Aug/2011, 8:59am
    emailkan sebutharga semua barangan tuan... pr_fadzli@yahoo.com  
  3. Johnny 7 - Sun 14/Aug/2011, 6:10am
    selamat pagi..tolong email kn harga barangn encik..thanks
    inoj_0786@yahoo.com  
  4. Amy 73 - Sun 21/Aug/2011, 5:54pm
    sy ada menjual kontek lens utk diborong. lens pelbagai jenis, corak, warna dan size. harga bermula dgn RM15/pasang.  
  5. Jackson - Sun 21/Aug/2011, 10:58pm
    saya nak tau harga bagi air bekarbonat tolong emailkan ke
    jsafry@yahoo.com  
  6. Jackson - Mon 22/Aug/2011, 8:25am
    sorry email yg saya berikan salah
    *jsafry85@yahoo.com  
  7. Linda Tali - Thu 1/Sep/2011, 8:41pm
    sya juga nak tahu harga bagi air bekarbonat...tolong emailkan ke lindatali65@yahoo.com  
  8. Mysarah 3 - Sun 4/Sep/2011, 1:48pm
    tolong email harga minuman bikarbonat ke mysarahmohdali@yahoo.com....terima kasih  
  9. Ketupat - Wed 7/Sep/2011, 4:00pm
    salam.. tlg emailkan quotation minuman tin - f&n/yoes/seasons dll. kalau ada minuman botol pun ok- soya/cincau/tebu

    tq ketupatpalas_ent@yahoo.com  
  10. Mohd Izzan Abdullah - Mon 12/Sep/2011, 10:31pm
    tolong emailkan sebut harga bagi minuman bikarbonat tu...sama ada dlm tin atau botol.  
  11. Lina 92 - Tue 20/Sep/2011, 3:27pm
    tlg emailkan sy quotation utk air berkarbonat sama ada yg refill @ botol, bcoz sy ade nampak kedai air berkarbonat yg refill 1ltr rm1.20 klu 1.5ltr rm1.40 klu btl 1.25 rm1.20, sy berminat sgt dlm perniagaan ni ade sesiapa tau tentang ni tlg email ye tq

    lza03@yahoo.com.my  
  12. Dyla 2 - Fri 23/Sep/2011, 11:35am
    boleh sya daptkan senarai harga ikan bilis dah sample gamba.. emailkan kat selyeo@yahoo.com  
  13. Azlina Salim - Tue 27/Sep/2011, 10:48am
    nak taw berapa harga minuman berkarbonat...
    pls email me lyn2010@live.com  
  14. Ahmad Fikry - Tue 4/Oct/2011, 4:42pm
    email saya untuk harga air tin ke fikry2011@gmail.com  
  15. Umin - Fri 7/Oct/2011, 9:54am
    salam. tu ikan segar air tawar punya ka @ laut. sy mau yg ikan air tawar khususnya ikan talapia.sy ambil 1kg=RM10.00.sy angkut/ambil sendiri.sy nak area keningau,tambunan & tenom. tel.0198975474 @ email;nanturaan10@yahoo.com.tq...tumpang ja ya...  
  16. Clarence 3 - Fri 14/Oct/2011, 7:14pm
    nak taw berapa harga minuman berkarbonat...
    pls email me ayin_mic@yahoo.com  
  17. Rozinah 2 - Sun 16/Oct/2011, 11:23am
    berminat ngan minuman berkarbonat


    pls email me at ina_emil@yahoo.com  
  18. Izan - Tue 25/Oct/2011, 11:16am
    tolong email harga minuman bikarbonat ke sazarizan_ariffin@yahoo.com
    ....terima kasih  
  19. Teh Faridah Tanjong - Sun 27/Nov/2011, 12:10am
    tlg email harga air berkarbonat utk harga borong.tq
    cadute_4679@yahoo.com  
  20. Maidi - Thu 19/Jan/2012, 9:29pm
    Boleh bagi katalog jenis2 minuman brkabonat kpd email maidi76@yahoo.com  
  21. Mazlan 11 - Thu 2/Feb/2012, 3:09pm
    boleh emailkan info lanjut sandakanhomestay@yahoo.com  
  22. Joe 114 - Mon 20/Feb/2012, 11:10am
    Sila emailkan quotation harga setiap barangan (harga paling rendah/kilang). Johan696969@gmail.com  
  23. Elinsuhana - Wed 4/Apr/2012, 1:23pm
    sila emailkan quatation elinsuhana@hotmail.com  
  24. Shah 754 - Wed 10/Jul/2013, 2:27pm
    EMAIL SEMUA AIR MINUMAN TIN YANG CEK ADA DAN AIR MINERAL...SAYA NAK BELI....HARAP HARGA MURAH DR NSK
    shah_loan@yahoo.com  
  25. Ida 995 - Sun 26/Jul/2015, 7:59pm
    saya nak senarai harga untuk semua jenis minuman tin dan kotak serta air miniman dan mineral...
    mumtazsaadah@yahoo.com  
  26. Felix John - Tue 13/Oct/2015, 4:05pm
    tolong email details minuman air pelbagai perasa mengikut hrga kilang...
    felix_gilik90@yahoo.com  
  27. Ida 995 - Mon 14/Dec/2015, 1:18am
    Sila emailkan harga semua minuman tin dan botol kepada saya d alamat... mumtazsaadah@yahoo.com  
  28. Mohd Faris Bin Ashak - Wed 17/Aug/2016, 9:33am
    tumpang iklan admin..
    sy mencari agen untuk satu produk terkenal ''PAU CENDAWAN VIRAL PUTRAJAYA''sekitar SABAH,sekiranya berminat untuk menyertai agen sila hubungi 012-2294247  
Page 1   (Total 28 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Saya Cuba 3 Mee Calong di Beserah Kuantan ! (Memang best)
Bandar Beserah di Kuantan mempunyai karakternya yang tersendiri dengan sejarah sejak zaman British lagi. Ada bepuluh-puluh warung menjual Mee Calong disana. Apa Keistimewaan Mee Calong ni sebenarnya?
(Drone) Menjejaki 12 Kubu WW2 British di Kuantan, Pahang
Kami medapat tahu terdapat 12 kubu lama British yang dibina pada zaman Perang Dunia Kedua di Kuantan Pahang. Ada yang masih tegak, ada yang sudah senget, ada yg dah tenggelam dalam air dan ada yang dah tenggelam dalam pasir. Ikuti Perjalanan Kami di video ini :-)
11 Hotel Menarik Area Genting Highlands Premium Outlets (GPO) Sesuai Untuk Semua Bajet
Dengan pembukaan Genting Highlands Premium Outlets (GPO) dan beberapa hotel baru di sekitar Gohtong Jaya (Genting Permai), kita dapat pilihan yang lebih banyak dan sesuai dengan semua golongan.
Mencari Makam Pahlawan Islam di Tengah Kubur Cina
Kami mendapat tahu terdapat beberapa makam Pahlawan Islam di Bukit Cina, Melaka. Berbekalkan maklumat dari beberapa sumber, kami memulakan pencarian. Kali pertama dan kedua gagal. Akhirnya pencarian kali ke 3 baru berjumpa.