Masalah Banyak Wang (Kaedah Jutawan)
Ery 2 2 @ Mediac Enterprise
Thu 15/Aug/2013 12:00pm [Last Comment]
"Kepakaran saya adalah memberi peluang kepada anda menerima RM setiap minggu sehinggakan anda terpaksa berdepan dengan masalah banyak wang". Amacam!!!

berminat? sms/call sy di 0183757582 (Ery)

Niche: Iklan Terbuka
 
1. Ahmad Humaidi Bin Ismail - Thu 15/Aug/2013, 12:26pm
Best tu..nak2..asal halal..  
2. Ery 2 2 - Thu 15/Aug/2013, 12:30pm
Mesti halal En. Ahmad, sy islam Alhamdulillah, boleh sy dpt kn contact En.Ahmad? mmg sronok klau tahu cara :)  
3. Ema 110 - Thu 15/Aug/2013, 1:25pm
mcm mne tu encik ery  
4. Ery 2 2 - Thu 15/Aug/2013, 1:43pm
Boleh tinggalkan Email atau sms/call saya? saya akan jelaskan cara jutawan buat duitttt  
5. Zahid Hamidi - Thu 15/Aug/2013, 2:07pm
email info...azzuriaz@yahoo.com.my  
6. Nizam 501 - Thu 15/Aug/2013, 2:23pm
saya nk tahu lebih detail -neezam8121@gmail.com  
7. Lirhahs - Thu 15/Aug/2013, 2:33pm
bg detail kt saye...aril_2one@yahoo.com  
8. Azwani 13 - Thu 15/Aug/2013, 2:39pm
wani_ismail@yahoo.com  
9. Aro359 - Thu 15/Aug/2013, 3:00pm
aro6507@gmail.com  
10. Enzo - Thu 15/Aug/2013, 3:16pm
email pls enzo.fit@gmail.com  
11. Ery 2 2 - Thu 15/Aug/2013, 3:34pm
Terima Kasih atas kerja sama anda, Kepada En.Zahid Hamidi, Nizam 501, Lirhahs, Azwani 13, Aro 359 dan Enzo, saya dah hantarkan email kepada anda, inilah peluang yang dibuka kepada anda. Alhamdulliah, yang lain tak kan tgk jerrr, tak nak tau macam mana cara jutawan buat duit?  
12. Anzcollection - Thu 15/Aug/2013, 4:29pm
email pls azizsman@gmail.com  
13. Ery 2 2 - Thu 15/Aug/2013, 4:48pm
Kepada Anzcollection, saya dah email kan , jika tak faham jangan segan silu nak bertanya ya, boleh call atau sms pon tak apa, nak kaya tak boleh segan bertindak betul tak ? Alhamdulillah seorang dari sini sudah pun mengetahui dan bertindak, pasti jutawan!!  
14. Ramli 50 - Thu 15/Aug/2013, 8:48pm
Email kn sy gak
ramlis_994@yahoo.com  
15. Ery 2 2 - Thu 15/Aug/2013, 9:17pm
En. ramli 50, saya sudah email kan kepada Encik, Jgn Segan Silu ya jika tidak faham boleh hubungi saya :)
terima Kasih atas kerjasama Encik :)  
16. Suzana 94 - Thu 15/Aug/2013, 9:37pm
Berminat..email..suzana.selamat@yahoo.com  
17. Ery 2 2 - Thu 15/Aug/2013, 9:43pm
Salam Puan Suzana, Saya sudah Email kan, Terima Kasih, Jangan segan2 bertanya ya :)  
18. Mohd Izham Bin Mat Nayan - Thu 15/Aug/2013, 9:54pm
Berminat...mayrelic_89@yahoo.com  
19. Zain 17 - Thu 15/Aug/2013, 10:15pm
Berminat.......ctika05@yahoo.com.my  
20. Azrul Rosli 2 - Fri 16/Aug/2013, 1:31am
tolong emailkan details..

azruladjuster88@gmail.com  
21. Mdpanz - Fri 16/Aug/2013, 1:33am
berminat..
omprakmaphod@gmail.com  
22. Saiful Lufti Bin Kholid - Fri 16/Aug/2013, 2:35am
berminat juga..

johnwc1546@gmail.com  
23. Shazh - Fri 16/Aug/2013, 4:23am
email pd saya : rahza1308@yahoo.com.my  
24. Chemah - Fri 16/Aug/2013, 8:13am
email details...chemahm@yahoo.com  
25. Sofiah 5 - Fri 16/Aug/2013, 9:45am
salam.. tlg emel ke sofiahishak_2905@yahoo.com
t.ksh  
26. Faiz 25 - Fri 16/Aug/2013, 10:50am
printingtou@gmail.com  
27. Khairul Azerin - Fri 16/Aug/2013, 10:52am
email detail kat khairulazerin@yahoo.com  
28. Ida 178 - Fri 16/Aug/2013, 11:07am
Salam... emailkan kpd saya, hasida90@yahoo.com  
29. Ery 2 2 - Fri 16/Aug/2013, 11:43am
Salam, Saya Sudah email kan kepada anda semua, jika tidak faham jangan segan silu bertanya yaa? Terima Kasih atas kerja sama Tuan Puan. Jangan Lepas kan peluang ini, bertindak pantas baru berjaya hehe  
30. Mohdfaidzul 3 - Fri 16/Aug/2013, 11:49am
Salam.nk tau gak.boleh tolong email pada sy?
faidzul_mim@yahoo.com

Tq  
31. Ery 2 2 - Fri 16/Aug/2013, 12:24pm
Email dah dihantar En.Mohd Faidzul 3. hehe semoga anda terpaksa terima limpahan rezeki yang tak terhingga :) Amin  
32. Maz 13 - Fri 16/Aug/2013, 12:47pm
shahgroup81@yahoo.com.my

Email pls...  
33. Ery 2 2 - Fri 16/Aug/2013, 3:48pm
Email dah hantar, sila semak ya, jika ada sebarang pertanyaan sila tanya saya.  
34. Noremylia 2 - Fri 16/Aug/2013, 4:59pm
tlg emel noremyliaizura@gmail.com  
35. Affy Luffy - Fri 16/Aug/2013, 5:04pm
email sy
pixie_meat06@yahoo.com  
36. Sumardi B Kasim - Fri 16/Aug/2013, 5:04pm
berminat emel kat esskay53@gmail.com  
37. Samzul - Fri 16/Aug/2013, 5:17pm
memang berkesan teknik ni..saya dah dapat hasilnya..lihat sini www.bravofeel.com  
38. Ery 2 2 - Fri 16/Aug/2013, 9:01pm
Saya akan email kan mlm ini, tetapi En.Samzul punya bkn cara nya, tp tak mengapa, semoga berjaya dan dimurahkan rezeki, Terima Kasih  
39. Nizam 36 - Sat 17/Aug/2013, 2:55am
saya berminat dan nak tahu juga boleh tolong emailkan ke cg_nizam80@yahoo.com.my  
40. Ery 2 2 - Sat 17/Aug/2013, 11:38am
Salam En. Nizam, Saya dah email kan dan sila check, ramai sudah yang berminat, dan bakal meraih wang yang banyak, anda yang lain apa tunggu lagi? meh lerrr peluang dah terbuka hehe  
41. Farera - Sat 17/Aug/2013, 11:30pm
ery 2 2 plz email detail. farera1@gmail.com  
42. Erry 4 - Sun 18/Aug/2013, 4:02pm
email me too.. erryrichsmart@yahoo.com  
43. Ismail Mohd Yunus - Sun 18/Aug/2013, 4:13pm
email to me.... babah97@yahoo.com  
44. Redzwan 5 - Sun 18/Aug/2013, 8:47pm
pls email to usahawanmuslim79@gmail.com  
45. Ery 2 2 - Mon 19/Aug/2013, 11:17am
Kepada anda semua, saya sudah email kan segala details, jika ingin bertanya jgn segan silu, sy sedia menjawab, Terima Kasih atas kerjasama anda. Semoga kaedah ini dpt membantu anda menjana lebih byk pendapatan  
46. Wan Azim Wan Noor 2 - Mon 19/Aug/2013, 12:57pm
email sy juga...wanazimwannoor@gmail.com  
47. Ery 2 2 - Mon 19/Aug/2013, 1:10pm
Sila Semak email En. Wan Azim Wan Noor ya?  
48. Ery 2 2 - Wed 21/Aug/2013, 11:22am
tak ada lagi yang nak? sama2 lah kita jadi kaya dunia dan akhirat :)  
49. Ery Huraira - Mon 2/Sep/2013, 4:00pm
sudah ada yg terpaksa menerima limpahan rezeki! ANDA bila lagi?  

Page 1   (Total 49 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..