Lori Hantu utk Dijual
Rizal 84 @ gdfgdfg
Sat 28/Apr/2012 9:17am [Last Comment]
salam,10unit lori hantu untuk dijual,harga murah2,call 0192628684

Niche: Kereta Terpakai | Sewa Lori | Kontraktor Pasir
 
1. Noor Nazry Zakarya - Sat 28/Apr/2012, 10:50am
salam..sy nak sewa bleh tak?? kwn sy ada projek dkt maran pahang, perlukan 50unit lori hantu dgn segera... lori + driver kawan sy byr RM11 000, jika minat call sy..018-9475 996  
2. Mdfozy - Sun 29/Apr/2012, 11:45pm
email detail ke sales.mineral@hotmail.com.  
3. Noorazlin Bt Nordin - Sat 12/May/2012, 3:58pm
EMAIL KAN DETAIL BESERTA GAMBAR PADA SAYA-azlin@maxoildistribution.com  
4. Nadim 3 - Fri 25/May/2012, 2:35pm
emailkan detail beserta gambar pada saya di kb_damak@yahoo.com terima kasih  
5. Farhan 67 - Thu 7/Jun/2012, 3:24am
masih ad lg?  
6. Haslam - Fri 22/Jun/2012, 9:54pm
salam sy perlukan lori hantu 10 tayar@20 tayar ...sy perlukan 40buah lori
sila call sy 0196160083  
7. Rizal 84 - Sat 7/Jul/2012, 6:13pm
bal tingal 2unit,harga 64k/unit,FOC tayar simpanan..call 0192628684,siapa cepat dia dpt  
8. Zul 307 - Mon 9/Jul/2012, 9:55pm
saya menpunyai 30 lori hantu untuk di jual harga boleh runding.hubungi saya di talian 0169407004  
9. Mohd Azizan Bin Ariffin - Thu 2/Aug/2012, 5:52pm
SAYA ADA SEBUAH LORI TIPPER UTK DI JUAL HARGA RM25K CALL 0129119638 LORI JENIS HINO 16TAN 6 TAYAR DOKUMEN LENGKAP  
10. Azmi 135 - Wed 3/Oct/2012, 8:52am
tumpang lalu...
saya ada sebuah lori 1 tan nk dijual
rm7000..keadaan baik
berminat 0172063050 kl  
11. Saza 8 - Wed 21/Nov/2012, 5:58pm
Untuk owner lori hantu(bumiputra shj)
Saya mencari lori hantu 10 tayar untuk disewa,LA dan LO dah ada,projek kompom dapat(kroni),untuk owner lori yang belum ada projek,email ujangns77@yahoo.com.SEGERA BAI KALAU NAK PROJEK DENGAN SYRT GLC  
12. Botak kedah - Thu 27/Dec/2012, 1:40pm
mari2 minyak diesel murah...call saya 0125988171  
13. Nizam 427 - Wed 27/Feb/2013, 11:38am
Kami mahu membeli 10 lori hantu second hand segera. Sila hubungi saya 019-3457815 (Nizam)  
14. Raziqs - Tue 19/Mar/2013, 7:20pm
Salam.sy sdg mencari lori hantu utk membeli.klu sesiapa ada lori tersbut utk jual bole email pd sy.mraziqs@yahoo.com  
15. Macaap - Mon 10/Jun/2013, 4:58pm
saya nak beli lori hantu 10tayar jack dengan kadar segera...siapa yg ada blh col 0164121349  
16. Raj 13 - Wed 12/Jun/2013, 5:41pm
Ada project bagus Terus Email detail mureshwaran@gmail.com, ada 10 biji parking , Masthurga BumI resource s  
17. Ayie94 2 - Tue 23/Jul/2013, 12:52am
Salam saya ingin mencari lori tipper untuk di sewa sebanyak 30 biji..sewa bulanan 14k sebiji dan deposit di beri 6k sebiji lori,,

Lori hantu 10 biji..sewa bulanan 10500 sebiji dan deposit d beri 4000 sebiji lori..

dan ingin membeli lori hantu 3 biji denga harga 40k sebiji..

sekiranya sesiapa berminat boleh hubungi saya di talian 0127372594..  
18. Affandi 18 - Wed 28/Aug/2013, 3:29pm
Sy nk beli lori hantu 2biji kalau ada sapa2 yg nk jual blh la call sy atau sy call blk tq..017-9515190...
Nk cari yg KEPALA STEWON...  
19. Roslan 127 - Thu 29/Aug/2013, 3:24am
bole maklum harga jualan terbaik ke ibnigroupholding@outlook.my?  
20. Rizal 84 - Tue 12/Nov/2013, 8:47pm
Salam, 3 unit lori hantu nak jual...baru masuk stok
2 enjin Nissan RD8
1 enjin Isuzu V10
Harga RM68k/unit
kepala STEWONG
call 0192628684  
21. Mohd 43 - Wed 20/Nov/2013, 12:44pm
saya ingin membeli Lori Hantu dalam 10 biji.. sesiapa yang ada boleh email pada saya .. gdinusm1@yahoo.com.my
0123907867 ( urgent)  
22. Safri 5 - Thu 29/May/2014, 7:00pm
Bos,lori hantu ada lagi bos,mau 2 buah,anta gambar n detai ke safri8@yahoo.com  
23. Aman 106 - Fri 12/Sep/2014, 7:06pm
Kalau siapa2 nak sewa lori hantu, sila hubungi saya. 0196951422. Kalau kerja lombong bijih besi di Sri Jaya, terus terang, 1+1. Satu bulan sewa, 1 bulan deposit. Ramai dah kena tipu. Paling cantik, biar gentle,  
24. Raja 41 - Thu 18/Sep/2014, 5:21pm
saya perlukan lori Hantu ..016-3587801..Mr.Raja  
25. Thurai - Tue 23/Sep/2014, 1:28pm
2 unit lori hantu tayar 10 tipper untuk dijual. enjin hino. keadaan sangat cantik. beli terus boleh masuk kerja.
call 0134603514  
26. Boy Er6 - Fri 31/Oct/2014, 2:10pm
Sya ade tipper 6 tayar model tata utk dijual...kondition ok...projek habis...focus kargo..
Call 0169677912...urgent..slngor  
27. Mnoor 2 - Wed 8/Jul/2015, 1:47am
6 biji lori hantu 10 tayar untuk di jual dgn harga murah... 5 biji boleh jalan terus dan 1 biji lg kena repair. Berminat call atau wasup di 0129397199  
28. Mnoor 2 - Wed 8/Jul/2015, 1:49am
Ada 10 biji lori hantu ready untuk disewa. Lori dr kuala lumpur.
Berminat call atau wasup ke 0129397199  
29. Krudin - Sat 2/Jan/2016, 10:02pm
Mencari lori tipper 5tan 6 tayar utk projek angkut buah sawit. Klo ada yg berkenaan sila hubungi 019-9706368/ email : krudin2015@gmail.com  
30. Timmy Lim 2 - Wed 14/Nov/2018, 1:08pm
nak beli 10 biji Lori hantu 10 tayar.
hubungi Lim/ 019-6161078 whassap pun boleh  

Page 1   (Total 30 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..