Looking for Vendor & Foodtruck - Karnival Anak Muda Alor Star (Kedah)
Hazelis - Tue 14/Jan/2020 12:06pm [Last Comment]
Kami akan mengadakan karnival anak muda di alor star pada 26 mac - 4 april.

Disini kami mencari vendor2 dan food truck yg berminat utk sertai bersama kami. pelbagai artis jemputan yg akan bersama kita dan juga pelbagai aktiviti yg ada di karnival nanti bagi menarik pengunjung utk dtg ke karnival. jadi anda tunggu apa lagi jom sertai karnival anak muda alor star bagi tahun 2020.

Sila wasap atau hubungi no yg tertera utk dptkan slot vendor 601151992268.

Niche: Expo Karnival Tapak Niaga | Bisnes Foodtruck
 
1. Irdina 21 - Wed 4/Mar/2020, 3:57pm
Salam, syarikat kami ada menyediakan pakej asas perniagaan bagi sesiapa yang ingin mula berniaga.. Macam2 pakej kami sediakan antaranya pakej ayam gunting, pakej ice blended, pakej laksa, pakej keropok lekor, pakej burger, pakej kebab dan macam2 lagi..

Pakej kami termasuk:
- Banner / Bunting
- Stall besi
- Peralatan memasak kitchen equipment
- Free kanopi.

Semua dh siap. Tinggal cari brg basah sahaja.

Call/ WhatsApp saya : 0182100722  

Page 1   (Total 1 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..