Looking for Investor - Profit Sharing
Emde Maritime Sdn Bhd - Mon 3/Mar/2014 1:09pm [Last Comment]
Salam 1 m'sia..
Syarikat kami berdaftar dibawah JTK dan JLM menjalankan perniagaan membekal crew kapal.
Mencari investor untuk bangunkan pusat latihan maritim fokus pada perkapalan.
Berkonsepkan SKM dan menepati standard IMO.
Kebanyakan produk yang dihasilkan oleh training centre sedia ada tidak mengikuti keperluan industri semasa.
Lokasi projek kuantan pahang.
untuk detail hubungi
017-9843116/ aidee@emde.com.my

Niche: Mencari Pelabur | Pusat Latihan | Kontraktor Marin Dan Kapal Laut
 
1. Shaari 10 - Mon 3/Mar/2014, 2:48pm
Business details.
email to shaarimd@gmail.com  
2. Emde Maritime Sdn Bhd - Mon 3/Mar/2014, 4:42pm
Done,,,  
3. Zul 667 - Mon 3/Mar/2014, 6:53pm
Send detail to zul8958@gmail.com  
4. Emde Maritime Sdn Bhd - Tue 4/Mar/2014, 11:32am
Done  
5. Kimi Ebsb - Wed 5/Mar/2014, 1:14pm
Tumpang Iklan.

As Salam,

Syarikat kami telah mendapat Tawaran dan Kontrak dalam beberapa projek. Tetapi agak sedih kerana kami xda modal utk projek2 tersebut. In Sha Allah, saya percaya projek2 kami ini boleh memberi keuntungan dan rezeki dalam jangka panjang. Projek2 kami dalam perniagaan bidang komuditi spt ( Getah, Beras, Iron Ore dan sebagainya ). Oleh itu saya amat berharap untuk mendapatkan investor dan funder yang berminat dengan projek2 kami ini. Sila hubungi saya 010-543 6117 atau email saya hakimi@ridzgroup.com.my

TQ.  
6. Emde Maritime Sdn Bhd - Wed 5/Mar/2014, 5:02pm
Kimi Ebsb,

Tlg email cash flow kt sy aidee@emde.com.my

Terima Kasih.  
7. Cik Yaya Lunie - Thu 6/Mar/2014, 12:55pm
email sy details semua...

email: bizdunia_akhirat@yahoo.com.my  
8. Saujana Prima - Tue 11/Mar/2014, 10:16pm
email details to saujana_prima@hotmail.com
Tq  
9. Kimi Ebsb - Fri 14/Mar/2014, 6:16pm
Maaf semua, Saya dah resign this company. kalau masih ada yang berminat boleh emailkan ke myagent.kimi@gmail.com utk temujanji. TQ.  
10. Idris 22 - Wed 16/Apr/2014, 8:11am
emde maritime sdn bhd.. pls email me..
idrismohamad67@yahoo.com  

Page 1   (Total 10 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..