Kontraktor Indonesia Ubah Suai Rumah, Pasang Tile, Mengecat Kuala Lumpur & Selangor
Aji Maulana - Fri 17/Feb/2012 2:56pm [Last Comment]
salam..
Kami Pekerja Dari Indonesia, menawarkan perkhidmatan:

Ubahsuai rumah
Pemasangan Tile
Mengecat
Pagar Batu
Siling plaster
Hiasan Dinding
Binaan bumbung
Plumbing / paip
Pintu Grill, Owning
dll.

SMS / CALL = 014-6170557 - 016-3714015
Email : Indo_kontraktor@ymail.com

Kami Bukan Agen, Harga Berpatutan Mengikut budget Anda..
Terima kasih Kepada Penyedia Iklan Dan Tuan/Puan Yang sudi Membaca Iklan ini

Niche: Ubahsuai Rumah
     
  1. Sw Bina - Mon 13/Feb/2012, 3:06pm
    yg iklan ni orang indon ke??  
  2. Aji Maulana - Mon 13/Feb/2012, 4:33pm
    Iye saya Tuan..  
  3. Fizzi - Fri 17/Feb/2012, 3:53pm
    salam... saya nk cari tukang plaster & konsi kong.... kerja ada kt johor bahru...  
  4. Aji Maulana - Fri 17/Feb/2012, 4:18pm
    mohon maaf en.fizi, bagi area johor sementara ini kita tak ambil dulu, sekali lagi kami mohon maaf, mungkin lain kali, insya Allah..  
  5. Ahmad 288 - Fri 17/Feb/2012, 7:58pm
    nant ada projek sy bgtahu..ramai ke tuan aji maulana pkerja?blh bkerjasamakan?  
  6. Aji Maulana - Fri 17/Feb/2012, 10:50pm
    oke makasih Tuan Ahmad, insya Allah Boleh, Sy ada pekerja tinggal 7 orang je, semua dah balik kampong,.tapi sekiranya ada projek dan sy tak cukup orang insya Allah sy boleh cari orang lagi, terima kasih  
  7. Jafni - Tue 21/Feb/2012, 11:15am
    semua pekerja ada permit ke?  
  8. Aji Maulana - Mon 27/Feb/2012, 6:05pm
    semua pasti ada permit Tuan,, tak kan lah kita berani kerja kalau tak ade permit, kita bkn 1-2thn di sini, kita dah 15thn,
    ada yg boleh sy bantu?  
  9. Sha 115 - Tue 28/Feb/2012, 1:30pm
    salam, saya nak cari orang pasang tile rumah saya kat flet sg sering, ulu kelang.  
  10. Fieza2711 - Thu 1/Mar/2012, 2:18pm
    mcm mana u kira upah pasg tile utk ruang tamu flat??klu brg+upah bape?klu upah je..brg sndri bape?  
  11. Efahaz - Fri 9/Mar/2012, 5:54pm
    Fieza2711, awak ble try cal edi 0172771468 klu berminat. dia org tempatan. kerja dia kemas dan dijamin awak akan berpuas hati. awak ble bg tau dia keluasan ruang tamu tu atau emel je suod.edi@gmail.com utk nego harga.  
  12. Wan 383 - Fri 24/Aug/2012, 11:48pm
    salam..saya wan dari bina berkat menawarkan perkhidmatan di bawah harga pasaran. perkhidmatan seperti mengecat,plaster siling,table top,wiring,pasang tile dan lain2 ubahsuai. Harga dijamin rendah di pasaran..berminat boleh call@sms 0182613626 atau wan_property@yahoo.com  
  13. Norlyana - Fri 28/Dec/2012, 1:11pm
    Saya perlukan harga termurah n bajet...Saya ingin memasang tiles dirumah saya di bangi, keluasan anggaran 700 sf...bukan bilik air

    berapa kos upah?
    barang saya sendiri...
    berapa lama tempoh akan siap?

    Pn. Lyana
    019-2415859

    tq  
  14. Sari 11 - Tue 15/Jan/2013, 3:00pm
    Salam saya nak cari tukang buat rumah di senawang nak sambung rumah dalam 627kps. Barang saya beli sendiri.  
  15. Wan 383 - Sat 19/Jan/2013, 8:53pm
    Salam sari 11.. boleh call sy iwan 0182613626  
  16. Adan - Fri 1/Feb/2013, 7:28pm
    bolih pasang tile di johor bahru / singapura. mohon email saya.  
  17. Suhafendi - Mon 27/May/2013, 3:43pm
    mohon call saya di 013 2770504 fendi  
  18. Razif 77 - Wed 10/Jul/2013, 12:03pm
    salam, saya nak cari orang pasang tile rumah saya kat flet Angkasa Indah, Kajang. Kerja segera.Keluasan dlm 650sqft. Low Cost. harga bajet.  
  19. Alafsha Enterprise - Sun 25/Aug/2013, 3:23pm
    salam en Razif,boleh hubungi sya
    email:muamarale55@gmail.com
    tell:0390822401
    h/p:0176555065/0169931909
    Nizam Muamar
    terimah kasih.  
  20. Sara 165 - Mon 9/Sep/2013, 9:27pm
    Salam..sy cr tukang rumah area jeram.. luas rumah dlm 1200sqft..brg sy beli sndiri..  
  21. Bahtera Kurnia Enterprise - Tue 10/Sep/2013, 9:38am
    Salam sara 165..ambil upah buat rumah rm30 psf ismail0142342014  
  22. Rizal 70 - Mon 30/Mar/2015, 8:02am
    Assalamualaikum. Saya nak upah org yg boleh buat table top utk kabinet dapur. Barang saya beli sendiri. Tq. 0123210209  
  23. Nia Anggraini 3 - Sat 2/May/2015, 10:47pm
    salam cik rizal .. sy boleh buat tu table top harga sgt bpatutan..area mne ye klo blh tau ?? sila call Nia 0182167432/watsup 0176142367  
  24. Fadli 77 - Tue 22/Sep/2015, 11:02am
    Salam..
    Aji maulana masih ada di malaysia ke skrg? masih buat renovation?  
  25. Dilynconstruction - Tue 29/Sep/2015, 4:40pm
    Tukang rumah. Didi bin Abdul Rasek. 0173671864 / 0176936481.  
  26. Azirin - Wed 13/Jan/2016, 11:05am
    saya nak upah orang pasang tiles. barang saya beli sendiri. boleh sesiapa bantu saya. di area lukut, port dickson  
  27. Joe 345 - Wed 27/Jul/2016, 1:56pm
    saya mahu pasang tiles di apartment kasturi bandar sri.permaisuri cheras. keluasan 650ft.
    sy mahukan harga yg termurah kos upah. barang sy sedia sendiri
    0139177151-Joe  
  28. Fadzilla Yahya 2 - Mon 17/Aug/2020, 9:45pm
    Berapa upah pasang bumbung bengkel kereta? Hubungi 01161993962  
Page 1   (Total 28 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Saya Cuba 3 Mee Calong di Beserah Kuantan ! (Memang best)
Bandar Beserah di Kuantan mempunyai karakternya yang tersendiri dengan sejarah sejak zaman British lagi. Ada bepuluh-puluh warung menjual Mee Calong disana. Apa Keistimewaan Mee Calong ni sebenarnya?
(Drone) Menjejaki 12 Kubu WW2 British di Kuantan, Pahang
Kami medapat tahu terdapat 12 kubu lama British yang dibina pada zaman Perang Dunia Kedua di Kuantan Pahang. Ada yang masih tegak, ada yang sudah senget, ada yg dah tenggelam dalam air dan ada yang dah tenggelam dalam pasir. Ikuti Perjalanan Kami di video ini :-)
11 Hotel Menarik Area Genting Highlands Premium Outlets (GPO) Sesuai Untuk Semua Bajet
Dengan pembukaan Genting Highlands Premium Outlets (GPO) dan beberapa hotel baru di sekitar Gohtong Jaya (Genting Permai), kita dapat pilihan yang lebih banyak dan sesuai dengan semua golongan.
Mencari Makam Pahlawan Islam di Tengah Kubur Cina
Kami mendapat tahu terdapat beberapa makam Pahlawan Islam di Bukit Cina, Melaka. Berbekalkan maklumat dari beberapa sumber, kami memulakan pencarian. Kali pertama dan kedua gagal. Akhirnya pencarian kali ke 3 baru berjumpa.