Kontraktor Diperlukan Segera.
Nissan Gtr - Sat 9/May/2015 11:52am [Last Comment]
Kepada semua kontraktor2 yg berminat utk mendapatkan projek 'state Gov.' Sila whatsapp atau hubungi saya di talian 0167168807.

P/S : segala tajuk akan dimaklumkan pada yg betul2 berminat sahaja.

Sekian dan terima kasih kepada warga majalah di atas kerjasama yang anda berikan..

Niche: Kontraktor Pembinaan | Kontrak Tender Kerajaan
 
1. Clifford 2 - Sat 9/May/2015, 11:58am
We have the capacities to supply cable (Direct from Factory) in lower cost. Please do contact me if need further information so we can partner gather can do earning.  
2. Sraziqs - Sat 9/May/2015, 12:32pm
Salam kalau ada kontrak potong rumput, cleaning services boleh hubungi kami di selagor tk.Sraziqs@gmail.com  
3. Sraziqs - Sat 9/May/2015, 12:35pm
Kontrak tukar meter air boleh hubungi kami di selagor tk.Sraziqs@gmail.com  
4. Ahmad Azhar - Sat 9/May/2015, 6:32pm
Saya Ade projek pasang menara CCTV 4ribu unit nk letgo. Jb.melaka kl Dan Selangor. Satu tiang menara DLM 70k. Cost DLM 35k. Call wasap 017-6090019  
5. Solihin 3 - Sun 10/May/2015, 12:39pm
En Azhar, kos tu lbih drpd Rm35k!
1. Tiang 25m Rm31k anggaran.. klau tiang 30m mungkin lbih.. tpi xpe.. katakn dpt discount n average rn30k
2. Delivery?
3. Foundation?
4. Erection/Installation?

kna fikir semua tu..  
6. Ana Aida - Sun 10/May/2015, 12:43pm
Assalamualaikum.. Saya free lance yg mempunyai degree dalam Construction Management menawarkan khidmat, menaip data, report, cost construction atau apa apa data yang menggunakan software Microsoft Word, Microsoft Excel dan Microsoft Power Point. Boleh wassap sy di 019 2002 549  
7. Farahabaziz - Mon 11/May/2015, 9:17am
assalamualaikum,
Sy menawarkan perkhidmatan Consultation bagi Pensijilan ISO 9001:2008,14001,ohsa
gmp, haccp, gdpmd,

bagi kontraktor g7
adalah wajib mendapatkan pensijilan ISO ini
ianya mudah
boleh hubungi saya utk maklumat lanjut 017 3742455  
8. Suhairi Bin Zahari - Tue 12/May/2015, 11:36am
Pm sy hairi..h.no,hp 0176685717  
9. Muhammad Juraidis Bin Pinadin - Wed 13/May/2015, 12:44am
Klu ada kontrak memerlukan workstation,cabinet,sofa yg berkaitan dgn furniture call sy..tel/whatsapp 0122452507..ana  
10. Angah Achik - Wed 13/May/2015, 4:46pm
Pembangunan Jalan Persekutuan Membina dan Menyiapkan ''Projek Naik taraf Jalan Dari Kuala Krai Kelantan ke Relung. Jarak keseluruhan 182 KM''

Paymaster : MOF

Kontraktor berminat, sila whatsapp segera

011-15730599 (Adie)  
11. Abib 3 - Mon 18/May/2015, 12:48am
Salam...

Whatsapp sy : 01112144421 abib  
12. Hhh Star Renovation - Tue 26/May/2015, 11:20pm
kerja kerja interior design, renovation dan construction di Northern area. Kawasan Kedah, Prai, Penang.

Boleh SMS / Whatsapp - 0125591809

*Interior Design
*Bungalow Construction
*Wet Work Construction

ada CIDB Lesen Kelas G3 ...  
13. La Tahzan - Tue 2/Jun/2015, 1:25pm
info tender / sebut harga di www.bizqlicks.com

akaun percuma daftar hari ini.

03 4031 0673 for more info.  
14. Zabarjad - Thu 4/Jun/2015, 4:00pm
assalammualaikum,

-BERITA BAIK...
buat pembekal2 kerajaan...

-jika syarikat pembekal yg TIDAK CUKUP modal pusingan....

SME FACTORS SDN BHD
boleh membiayai LO anda.....

jika syarikat anda mempunyai masalah ini boleh hubungi sy di talian..




SITI HAJAR
hubungi:-017-8488150
PEGAWAI PEMASARAN...
SME FACTORS SDN. BHD...  
15. Norly 9 - Fri 19/Jun/2015, 3:20pm
Syarikat kami menyediakan perkhidmatan membaiki aircond, membekal nebar gasket, menyediakan perkhidmatan untuk oil filteration, and membekal mesin oil test jenama company kami..untuk keterangan lebih lanjut sila col 0176991409  
16. Sugianto - Thu 25/Jun/2015, 9:52pm
salam tuan kalau ad kerja renovasi rumah area selangor tlpn 0169052601  
17. Ahmad 835 - Sun 28/Jun/2015, 8:55pm
Salam Sejahtera

Kami adalah Syarikat Sdn Bhd dan mempunya lesen CIDB G6 serta berstatus 100% bumiputera mempunyai pengalaman dlm bidang berikut:-

-pembinaan bangunan/rumah, jalanraya, pengurusan fasiliti jalanraya, bangunan, masjid dan etc, kerja2 pembersihan, kerja2 lanskap dan lain-lain.

-Untuk tender direct dari kerajaan/GLC sahaja.

-Broker dialukan (tiada upfront-komisyen selepas LA ).

email: - jaluranhijrahtrading@gmail.com

Terima Kasih
Ahmad  
18. Ssiso - Fri 24/Jul/2015, 11:45pm
Saya pakar dalam graphics design dan juga percetakan...segala jenis bahan periklanan saya boleh buat
hub.sy 0145635910 (whatsapp )  
19. Haidzir Mohd Noor - Mon 3/Aug/2015, 5:33am
Kmi dari persada management. Kepakaran kami adalah dlm kerja2 pembersihan pejabat dan bangunan. Kontrak sekarang adalah di kpdnkk putrajaya.
Hubungi kmi di :

Haidzir - hp no 012 298 2450  
20. Mohdsubuki - Thu 6/Aug/2015, 6:25pm
CIPAA membantu kontraktor2 menyelesaikan masalah bayaran dari main-contractor. sila hubungi kami untuk keterangan lanjut 0129020058. late payment, under payment dan non payment.  
21. Wawa 149 - Tue 25/Aug/2015, 5:09pm
Syarikat kami mempunyai Lesan Klas A, D.
kami sedang mencari projek. jika ada hubuungi kami segera.
017 3986599  
22. Mohd Ridzuan 12 - Tue 29/Sep/2015, 2:57pm
Bg yg memerlukan pasir boleh contact saya

0142201194  
23. Click - Sat 17/Oct/2015, 10:22pm
Projek Kerajaan 251.6 Billion

eBook Rahsia Memenangi Perolehan Kerajaan ini hanya untuk individu dan syarikat yang ingin merebut sebahagian dari RM 251.6 Billion peruntukan yang akan dibelanjakan oleh kerajaan Malaysia pada tahun ini.

Klik link untuk dapatkannya:>>> http://www.ashadee.net/go/3573/nei69  
24. Rohaizy Banon - Sun 25/Oct/2015, 1:49pm
kami adlah kontraktor pemasangan siling dan kronis jenis kapur. sekiranya memerlukan perkhidmatan kami bole call direct saya. 0107043539  
25. Yusuf Amin - Tue 24/Nov/2015, 8:04pm
Dana untuk Petender Berjaya

sila ke;

petenderberjaya.simplesite.com

Kami bantu anda dapat 30% Nilai Tender anda...

Selamat Berjaya  
26. Yusuf Amin - Tue 24/Nov/2015, 9:42pm
Dana Untuk Anda!

Sila ke petenderberjaya.simplesite.com

Kami Membantu Anda Mendapatkan Dana

Tender Kerajaan Sahaja!  
27. La Aircond - Mon 30/Nov/2015, 1:24pm
Salam. Syarikat kami pakar dalam kerja2 aircond dan elektrik. Kami juga membekal aircond baru dan lama. Kami berminat dengan sub kontrak.
Untuk maklumat lanjut boleh hubungi talian office kami 0342882615 atau manager = luqman 0169086615. Tq.  
28. Mamat 6 - Fri 11/Dec/2015, 11:09am
Saya mempunyai pengalaman mengira tender untuk pelan sistem pencegah kebakaran, Jika ada company yang tiada masa untuk mengira Quantiti pelan tersebut boleh hubungi saya untuk mendapatkan perkhidmatan ini.
Contohnya...
1)Mengira jumlah sprinkler point dan paip.
2)Mengira jumlah hose reel drum & paip.
3)Mengira jumlah alarm bell, breakglass, fire extinguisher, fireman intercom, smoke detector dan sebagainya.
(Harga barang ditentukan oleh penender sendiri.)

Saya juga berkebolehan membuat pelan sprinkler schematic, hose reel schematic & hydrant schematic.

Pelan boleh di beri kepada saya melalui email muhamadsokeri@gmail.com atau berjumpa ditempat yang ditetapkan.

Boleh hubungi saya 012-2851398 untuk perbincangan selanjutnya.  
29. Mohd Hanafee - Tue 1/Mar/2016, 2:36pm
Kami menyediakan perkhidmatan reka dan bina utk STP,WWTP,CWTP,LTP.Kerja-kerja berkaitan design elektrik dan mekanikal.Pemasangan panel kawalan motor.Biasa dalam urusan submission PDC document dengan iwk.Kami adalah kontraktor bumiputera.Sila whatsapp 0126720255 jikan gagal untuk hubungi..Kami adalah PAKAR dengan harga terendah..  
30. Nor 147 - Mon 13/Aug/2018, 10:41am
HAI..ADE PJJ STUDENT SINI?? BACA YAA

SY MEMBANTU ANDA DALAM MEMUDAHKAN TUGASAN AKADEMIK ..ANDA PASTI BUNTU DAN FENIN PENAT LG KAN? NAK KEJE..STUDY LG..SIAP ASGMT- SILA WSP 011-16930576

-TERJEMAHAN/EDITING/ANALISIS ARTICLE/MENCARI JURNAL /PAPAERWORK /STAT /PPT SLIDE ETC

JIKA ADA BOS2 YG NAK WA TBUKU PUN BOLE PM SY-MENULIS DAN EDITING /DESIGNER TQ  

Page 1   (Total 30 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..