Kontraktor Class A & Ada CIDB Diperlukan! (No Broker Please) - Gambang Kuantan
Firdaus 9 - Mon 16/Dec/2013 2:38pm [Last Comment]
PROJEK PEMBANGUNAN BANDAR BARU TAMAN SAINS GAMBANG
(GAMBANG SCIENCE PARK, MUKIM KUALA KUANTAN, PAHANG)

* GDV RM10.8B (2013)
* DEVELOPER: WAWASAN JAYA GROUP
* APPOINTED PMC: GB NINE CORPORATION SDN BHD
* CHIEF CONSULTANT: VISION VENTURES INTERNATIONAL S.B
* DIRECT NEGO & PROGRESSIVE PAYMENT (SECURE BY BG, 100% OF THE PROJECT COSTING)
* LOOKING FOR MAINCONS CONTRACTOR, FOR 8 YEARS DEVELOPMENT PERIOD
* UNDER E.C.E.R PROGRAMME (KORIDOR WILAYAH PANTAI TIMUR) AND NATIONAL PROJECT

**PROJECTS AVAILABLE:
1. INFRASTRUCTURE WORKS, COST RM40 M
2. VVIP VILLA (27 UNITS), COST RM104 M
3. STUDENT'S APARTMENT (1 BLOCK), COST RM12 M
4. MALAYA UNIVERSITY CAMPUR, COST RM520 M
5. SEWERAGE TREATMENT PLANT, COST 25.6 M
6. HOUSING (SEMI-D UNITS), COST RM78 M
7. SITE OFFICE, COST RM40 M
8. CORPORATE TOWER, COST RM540 M
9. FREE TRADE ZONE, COST RM280 M
10. EYE HOSPITAL, COST RM320 M

For appointment: 014-3062365 (MR FIRDAUS)

Niche: Kontraktor Pembinaan | Kontrak Tender Kerajaan
 
1. Shamsul 84 - Wed 18/Dec/2013, 10:26am
boleh email detail dekat sham_gbsb@yahoo.com saya ade company kelas G7..tq  
2. Rey 4 - Thu 19/Dec/2013, 11:56am
Email to wayemas@yahoo.com
G7 contractor available...tq  
3. Mohd Fadzli Bin Rosley - Fri 20/Dec/2013, 4:25pm
boleh emailkan detail tak...
fadzliclavon@gmail.com

cmpny kami menyediakan khidmat mengecat semua jenis bangunan dengan kadar harga yang berpatutan....  
4. Ishak 11 - Fri 20/Dec/2013, 11:38pm
Saya berminat untuk Malay Universiti and Eye Hospital.boleh emailke: ishak@daltonics.com.my  
5. Hajamydeen Samsudeen - Sat 21/Dec/2013, 8:59pm
Blh email detail kpd sy deen7860@yahoo.com  
6. Munira 18 - Sun 22/Dec/2013, 11:43am
Berminat membuat projek perumahan 1 malaysia..blh email sy di mizsiera@gmail.com  
7. Dwaraz - Mon 23/Dec/2013, 6:58pm
i am interested in sewerage treatment....email details to tewaran@yahoo.com...tq  
8. Fahrulazizi - Mon 23/Dec/2013, 10:22pm
Tlg email kt saya semua detail
fahrulazizi90@gmail.com  
9. Azri 52 - Tue 24/Dec/2013, 9:42am
Kalau ada job yg nk sub utk furniture n renovation boleh email sy. mohammad-azri@hotmail.com  
10. Abu 74 - Thu 26/Dec/2013, 7:37pm
kami adalah subkontraktor wiring elektrik,telephone,computer cabling,fiber optic termination,cctv & mengecat dgn harga berpatutan..
hubungi kami 01111608835 (Abu)
email mymifdzal.ent47gmail.com  
11. Mohammad 40 - Sat 28/Dec/2013, 2:17am
kalau ad kontraktor yg perlukan pekerja asing,hubungi saya...mohd 0137831980......................email mohd.apr01@gmail.com  
12. Muhammad Hazizi - Mon 30/Dec/2013, 11:42am
Kami Kontraktor G2 CIDB,Berkemahiran dalam kerja2 ICT dan baru sahaja menyelesaikan kerja2 Networking ELV di UITM TAPAH dengan nilai projek 108k selama 2 minggu.Harap dapat berkerjasma dalam bantu menyiapkan projek tuan.

Call 0182098097
Zack  
13. Nie Za 13 - Mon 6/Jan/2014, 12:18pm
Salam...saya merupakan pengeluar bata IBS (Interlocking Brick System) di Kg makam Kota Tinggi,,,berminat bolehlah hubungi kami di talian di bawah :

En Syawal : 013-6837524
Niza : 019-7264486
Office : 07-8823473
email : harnizas@yahoo.com  
14. Rosli Bin Hj Mohamed - Tue 7/Jan/2014, 12:19am
MENYEDIAKAN PERKHIDMATAN
1) SCRUBBING 2) POLISH
SEMUA JENIS LANTAI MARBLE/TILES -RUMAH/OFFICE/
SHOWROOM/KILANG.
*MEMPUNYAI PEKERJA YANG BERPENGALAMAN
*KERJA DIJALANKAN DENGAN SISTEMATIK DAN BERDIDIKASI.
*SEDIA MENERIMA TENDER .

Harga dalam kiraan sqft.
Hubungi kami untuk mendapatkan khidmat yang terbaik dengan harga yang berpatutan..
Hubungi :- VOCTECH RESOURCES
012 3644258
http://voctech-resources.com  
15. Sufiannvr - Tue 7/Jan/2014, 8:24am
salam, kawan saya nak jual lesen kelas A G7. info sms/call 013-4730024  
16. Ariff 99 - Mon 13/Jan/2014, 7:31pm
Syarikat kami ada lesen class a..if avable..boleh email maklumat ke kicc_centre@yahoo.com  
17. Kdpizi - Wed 15/Jan/2014, 2:20pm
salam, saya sebenarnya dah lama dengar cerita pasal project kat gambang since last 2 years. tapi sampai laa ni habuk takde apa. kalau betul laa project ni genuine, sila email details kat saya segere sbb tak nak ditipu lagi. kalau ikutkan list tu, kontraktor kita semua boleh buat. pastikan nanti surat niat ada sekali. kdpizi.abdullah@gmail.com  
18. Y Bk Aaa - Wed 29/Jan/2014, 11:24pm
salam,, hang dapat dari mana info ni....
tlg pastikan dgn betul betul dulu sebelum buat pengiklanan projek ni... yang pasti wawasan jaya sb telah pun di tarik balik atau telah dibatalkan sebagai PMC pjk ini... kalau hang ada contact YB gambang En. Su..... sila berhubung dgn YB ni utk tahu status projek ni....
jangan buat pengiklanan yg mengeliru dan tak betul.... nak cari makan biarlah dgn cara yg betul...ya..
berwaspada pada semua...
sy juga bersetuju dgn kwn kita kdpizi....  
19. Mohd Sarmizi 3 - Wed 5/Feb/2014, 3:55pm
Lesen G7 dan CIDB bumiputra untuk di jual
direct owner
berminat hubungi
matt 0193557219  
20. Broker Tanah30 - Fri 7/Feb/2014, 1:10pm
ini semua tipu jgn la percaya sbb sy nyaris2 terkena..siap p ofis gb nine lg..
duit untuk lock projek mula2 dr RM335k..
dturun kan kpd RM200K.last2 xdpt jgk nk kncing dgn amaunt y besar last2 mntak RM5k..
so korang rase logik x?
ni projek d pahang maa xkn la ayahanda xtau projek ni haha ni kn kwsan die..  
21. Zalle - Tue 18/Feb/2014, 11:32am
sy sangt bermint dgn prjk tuan

sy syrkt yg mempunyai keewangan yng kukuh dlm & luar ngri salah 1 nya quqntum

email inova_07@yahoo.com untuk perbincangan seterus nya  
22. Norman 10 - Sat 22/Feb/2014, 3:50pm
Lesen bumiputra / Klas A...untuk dijual !!!
Harga ~ RM 650K.
Hubungi ~ man 019 9394188.  
23. Suhairi Bin Zahari - Thu 27/Feb/2014, 7:55pm
slm utk semua..sy dgr projek ni mmg dh dkt 2 thn tp smpai skrg ni sy dgr xjln lg..lps tu sy dgr cita wawasa jaya ni dh bg pd 1 syarikat ni utk laksana projek n utk d agihkn pd kontraktor2 yg b,mnt..opis dorg pn dh pndah bos2 dia dlm tu semua sy knl..klu sapa2 nk try pe slhnya..hairie_atok@yahoo.com  
24. Ex Staff Dia - Sat 22/Mar/2014, 1:43am
Mmg penipu,pn maria gb nine tu mmg penipu.btl ckp broker tanah30,x logik lgsung..nk komitment fees.kalau nk kan kesahihan pg la ofis dia.ofis mcm gores dan menang,ape pun tarak..tp kata2 dia mmg hebat.kalau dia seorg pmc yg bjaya sgt dia x pakai kancil buruk n dah lame byr gaji kami.gaji kami pun da nk masuk 4 bln x byar2.mr firdaus yg mengiklankan ni pun buat pgetahuan smua da lame berenti sbb gaji.penipuan yg ckup bsar.mcm mane la CEO dan COO x blh byr gaji kami yg ciput.alasan bg x cair.maria ni mmg penipu bsar.dia blh idup dgn ayat power dia.kami ada ckup bukti msg2 n video ayat2 power maria dand dato seri yg x de duit  
25. Danish 49 - Mon 24/Mar/2014, 10:39am
Xyah la nak layan pasal projek ni lagi. Kitorang pun hampir2 terkena RM600k baru2 ni, nasib baik la last minute sempat check status projek ni. PKNP pun takleh buat apa. Kalau projek ni jalan pun (xtau lah berapa tahun lagi nak tunggu) dah bersusun kontraktor yg menunggu nak jlnkan projek tu sbb diorang dah laburkan duit utk projek yg tak tahu hujung pangkal ni. Hati2 la semua ye  
26. Abdul Halim 14 - Tue 25/Mar/2014, 11:43pm
salam sejahtera.. ni betul punya sesiapa yg nk jual lesen kelas f negeri perak harga dalam 40k ke 50k bole hubungi sye dedapi_ent@yahoo.com atau hubungi terus 0165577175  
27. Suhairi Bin Zahari - Sat 29/Mar/2014, 12:50am
Abdul halim sy ade kwn nk jual lessen klas f erea lenggong perak..klu b,mnt blh email sy hairie_atok@yahoo.com...0176685717  
28. Juweita - Tue 8/Apr/2014, 5:17pm
Salam ssesiapa ada lesen kelas A dn kami cari kontraktor utk projek PRIMA 1 Malaysia..projek do kuantan..

Klas A G7....masih aktif dan turn over rm10m.

Col jue 0137143299  
29. Muhammad Firdaus Bin Sayad - Mon 16/Feb/2015, 9:52am
Siapa berminat untuk mendapatkan lesen g2 sehinga g7 bole whasap atau call saya di nombor 0173505801,harga 5 kali lebih murah..  
30. Mat Yeah - Sat 30/Jan/2016, 1:39pm
Salam,

Mencari Lesen G2 untuk disewa utk projek repair jalan di Rompin..boleh pm atau email terus secepat mungkin kpd

zamrismail8869@yahoo.com

TQ  
31. Along 151 - Thu 30/Jun/2016, 2:11am
Sy nk pendapat sikit.. jika job under mof..agak2
Strong x  

Page 1   (Total 31 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..