Kiosk Mobile - Topup, Internet, Bil, Tiket dan Bnyk Lagi
Barie 2 @ Seven Sabre Network (m) Sdn Bhd - Sun 16/Oct/2011 12:50pm [Last Comment]
Syarikat Kami, Seven Sabre merupakan "Dealer Seluruh Malaysia" bagi mengedarkan dan memperkenalkan Perkhidmatan bagi pihak SAMATA Communication.
Semua Dalam Satu---->
-Top Up
Maxis, Celcom, Digi, Umobile, Tune Talk, XOX, Happy, Clixster
-Internet
Jaring, TM, P1 Max, Wi Box
-Bil Setempat
Astro, TM, Celcom, Maxis, TNB
-Tiket
PlusLiner, KTM, Sepang Circuit
-Pengiriman Wang
MolPoint, PosPay
Pembayaran Zakat

Kami sedang mencari Individu atau Syarikat yang berminat menjadi "Reseller" kami diseluruh Malaysia.

- Keuntungan sehingga 30%.

Keuntungan Top-Up Clixster yg tiada pada Perkhidmatan Lain.

-10-14 sen ketalian lain (Flat Rate)
-10 sen sms (Flat Rate)
-0.08 sen 1MB Data
-Tiada Charge antara ahli apabila penggunaan Melebihi RM50.00

****** Special Reward *******

Reseller akan mendapat keuntungan kekal setiap kali pengguna 'top up' semula talian clixster.

Tunggu apa lagi...

Layari ----> http://www.sevensabres.com/Services3.html

KETERANGAN LANJUT SILA Hubungi ----> 016-3033030

Program dibawah naungan ANGKASA dan KPDNK

Niche: Pakej Perniagaan | Bisnes Prepaid Dan Reload
     
  1. Zarina 42 - Sun 16/Oct/2011, 12:57pm
    Boleh bg more detail ke tayarbocor@yahoo.com  
  2. Barie 2 - Sun 16/Oct/2011, 1:15pm
    As Salam Zarina 42,

    Boleh tinggalkan no tel, senang untuk saya hubungi bagi penerangan lanjut. Saya dah emailkan pada Zarina 42. T.kasih  
  3. Shiela 8 - Sun 16/Oct/2011, 1:20pm
    shiela_fashionista@yahoo.com  
  4. Barie 2 - Sun 16/Oct/2011, 1:22pm
    Dah email Shiela 8  
  5. Shake11 - Sun 16/Oct/2011, 1:37pm
    email sy : shakeme27@yahoo.com  
  6. Barie 2 - Sun 16/Oct/2011, 1:40pm
    Dah email shake11  
  7. Amir 55 - Sun 16/Oct/2011, 3:37pm
    mmmmmmm............nampak menarik. berminat nak tahu lebih lanjut. sila email ke pasarmalam.kedaikopi@gmail.com  
  8. Usop 5 - Sun 16/Oct/2011, 5:02pm
    email saya yusofwahab@yahoo.com  
  9. Saiful 106 - Sun 16/Oct/2011, 6:20pm
    sila emel info

    saifulhamdan@hotmail.com  
  10. Asrie - Sun 16/Oct/2011, 6:27pm
    blh bg detail dan kos utk setup bisnes in kpd asrie1978@yahoo.com.TQ..  
  11. Barie 2 - Sun 16/Oct/2011, 6:37pm
    As Salam Amir55, Usop 5, Saiful 106 dan Asrie.

    Saya dah emailkan. Selebihnya nak tahu lanjut sila tinggalkan no anda di email saya admin@sevensabres.com  
  12. Barie 2 - Sun 16/Oct/2011, 6:53pm
    Kelebihana apabila anda menjadi Reseller kami.

    1. Setiap Pelanggan yg membeli Sim Pack baru dari Reseller kami akan menikmati keuntungan berterusan apabila pelanggan tersebut reload semula walau di mana saja pelanggan tersebut lakukan..

    Bestkan..! Tidak seperti menjual top-up telco2 yg lain.. JUAL DAPAT UNTUNG.. TAK JUAL TAKDA UNTUNG!!

    Tapi ini nyata berbeza... Untung masuk ke akaun kita secara terus walau pelanggan tersebut beli kat kedai yg lain...

    Best kan... Bukan itu saja... Ada banyak lagi yg lebih menarik...

    Yang Berminat dan ada keinginan ingin menyertai kumpulan kami, sila hantar sms ke 016-3033030. Hantar Minat Je. Saya akan hubungi anda semula...

    Reseller adalah terhad..

    Terima kasih  
  13. Tarabas216 - Sun 16/Oct/2011, 11:02pm
    email detail ke tarabas216@gmail.com  
  14. Abg Bujang - Mon 17/Oct/2011, 12:19pm
    emelkan kpd saya... kijangmas99@yahoo.com  
  15. Linkman - Mon 17/Oct/2011, 1:31pm
    adakah ini..

    1... online based 100%
    2... atau memerlukan ruang niaga fizikal... dimana terdapat territorial boundaries & lawyer agreement, etc...

    kebanyakan business yg online 100% tak ada territorial boundaries, dimana ia adalah asas pakej perniagaan/franchise

    tanpa territorial boundaries, business pakej ni boleh dijual secara tanpa had... dan membawa risiko persaingan infinity kpd pemegang lesen.

    Thanks for info yg bakal diberikan...  
  16. Tuan Shazul Ida - Mon 17/Oct/2011, 2:07pm
    modal:

    shawanur@cj.net  
  17. Hairy 7 - Mon 17/Oct/2011, 4:20pm
    saya berminat..email...metaforav@gmail.com  
  18. Patrick 3 - Mon 17/Oct/2011, 6:08pm
    asslm,

    boleh email saya ke iman.global.network@gmail.com..

    pada email nnt sy bg no phone  
  19. Barie 2 - Mon 17/Oct/2011, 7:45pm
    Mr/Mrs Linkman,

    Bukan online base, perlu di jual secara fizikal dan terdapat territorial boundaries dan perjanjian...

    Pesaing kepada telco2 yang sedia wujud cuba strategy pemasaran yg berbeza dan pembahagian keuntungan di kalangan pengguna.

    Terima kasih  
  20. Ayie 36 - Mon 17/Oct/2011, 9:12pm
    DETAIL TO ayie1zura@gmail.com tq  
  21. Chubby 3 - Mon 17/Oct/2011, 10:53pm
    email detail....chubby_civic@yahoo.com  
  22. Gianthuat - Tue 18/Oct/2011, 12:12am
    email detail ke gianthuat@yahoo.com  
  23. Ejam080703 - Tue 18/Oct/2011, 1:30am
    EMAIL ME TOO luriahmazze@gmail.com  
  24. Barie 2 - Tue 18/Oct/2011, 3:23am
    Saya dah emailkan kepada semua.

    Terima kasih atas permintaan yg menggalakkan.

    Reseller TERHAD.

    T.Kasih  
  25. Khairuddin 8 - Tue 18/Oct/2011, 9:04am
    sy call your no tapi tak jwb. Bila boleh call u sms 0126110894 email odad_59@yahoo.com  
  26. Barie 2 - Tue 18/Oct/2011, 12:34pm
    As Salam khairudin 8,

    Awalnya Cik Din call, seawal 8 pagi. Syarikat pon tak mula beroperasi lagi.

    Tq  
  27. Mohd Nizar Bin Said - Tue 18/Oct/2011, 3:52pm
    saya juga berminat. nak maklumat modal
    nizar_hpa@yahoo.com  
  28. Shida 36 - Tue 18/Oct/2011, 8:12pm
    tolong hantar maklumat..
    dida_licious@yahoo.com  
  29. Umisabah9 - Tue 18/Oct/2011, 9:47pm
    tolong hantar maklumat.. na buat ka kk boleh ke. huppymom@yahoo.com  
  30. Sakura 9 - Tue 18/Oct/2011, 10:20pm
    berminat..email me to
    sakura_enterprise@yahoo.com  
  31. Toyol85 - Wed 19/Oct/2011, 10:46am
    send me too to my email.. toyol85@gmail.com  
  32. Barie 2 - Wed 19/Oct/2011, 4:26pm
    saya dah email kepada semua. TQ

    Reseller adalah terhad.

    TQ  
  33. Barie 2 - Thu 20/Oct/2011, 12:25pm
    Kawasan Lembah Klang yg dah diisi.

    1. Jelatek
    2. Bandar Mahkota Cheras
    3. Taman Sutera
    4. Pandan Indah
    5. Keramat
    6. Bandar Baru Selayang
    7. Pandan Jaya
    8. Balakong
    9. Pertama Complex
    10. Jln Raja Uda, Kg Baru
    11. Kluang
    12. Rawang (Pusat Bandar)
    13. Setiawangsa
    14. Gombak (Ong Tai Kim Area)
    15. Jalan Ipoh, Batu 9  
  34. Mislanj - Fri 21/Oct/2011, 1:56pm
    Saya dari Kuching, Sarawak boleh tak jd reseller. Email info ke mislanj@yahoo.com  
  35. Fnfive Enterprise - Fri 21/Oct/2011, 8:20pm
    berapa modal diperlukan?
    email saya.
    fnfive_enterprise@yahoo.com
    019-3154609  
  36. Fadzlina 2 - Fri 21/Oct/2011, 9:32pm
    email ke saya : fadzlmf@gmail.com  
  37. N9dk - Fri 21/Oct/2011, 9:45pm
    mcm best je.... email Kat saya jugak
    Email:- mail.2mie@yahoo.com  
  38. Barie 2 - Sat 22/Oct/2011, 1:04am
    Kawasan yg baru yg dah diisi
    1. Batu 4, Tawau Sabah
    2. Nilai 3
    3. Serdang Raya
    4. Pasir Mas
    5. Kundang
    6. Sg. Buloh

    Mislanj, Fnfive Ent, Fadzlina 2 dan N9dk..

    Saya dah emailkan.

    Tq  
  39. Rizan 7 - Mon 24/Oct/2011, 12:01am
    saya dari perlis,email;arizan_anzimat@yahoo.com/00174919391  
  40. Shaari Bin Awang - Tue 25/Oct/2011, 3:06am
    Askum...saya dari Langkawi berminat, tlg emailkan saya bagaimana nk uruskan.
    Email: shaari.awang@yahoo.com  
  41. Barie 2 - Thu 27/Oct/2011, 1:25am
    Kawasan Baru yg dah di isi
    1. KUala Terengganu

    Jangan berlengah lagi... Daftar lah sekarang. Jangan Tunggu sampai esok. Insya Allah Perniagaan ini akan menjadikan kita usahawan yg berjaya.  
  42. Akmal 21 - Thu 27/Oct/2011, 10:41pm
    Saya bermianat, tolong email...
    bisnes84@ymail.com  
  43. Cutiesfie - Thu 27/Oct/2011, 11:27pm
    email ke cutiesfie@yahoo.com  
  44. Auraman - Fri 28/Oct/2011, 1:31am
    Nak jugak..email ke feez_313@yahoo.com. TQ  
  45. Usinzz - Fri 28/Oct/2011, 2:40am
    saya pun berminat
    sila e-mail : usinz_aronz@yahoo.com
    modal berapa ???
    tel : 017-4504284
    area seberang perai selatan  
  46. Haiza - Fri 28/Oct/2011, 8:23am
    berapa modal diperlukan?
    email saya.haiza1990@gmail.com  
  47. Dina 11 - Fri 28/Oct/2011, 8:32am
    tlg email st lbh lnjut fakhrul.kimy@gmail.com  
  48. Barie 2 - Fri 28/Oct/2011, 12:57pm
    Majlis Perasmian Clixster

    http://www.youtube.com/watch?v=FVhciCN1Z0U

    Mari Bersama....
    Menyesal Dulu Pendapatan Menyesal Kemudian Tidak Berguna.  
  49. Walid 2 - Fri 28/Oct/2011, 7:57pm
    sila emel info

    walid_fatah@yahoo.com  
  50. Auraman - Sat 29/Oct/2011, 8:51am
    Tuan, masih menunggu keterangan. Sila email ke..

    feez_313@yahoo.com

    TQ  
Start | Page 1 | Next >                  FirstPage ¤ LastPage   (Total 104 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Saya Cuba 3 Mee Calong di Beserah Kuantan ! (Memang best)
Bandar Beserah di Kuantan mempunyai karakternya yang tersendiri dengan sejarah sejak zaman British lagi. Ada bepuluh-puluh warung menjual Mee Calong disana. Apa Keistimewaan Mee Calong ni sebenarnya?
(Drone) Menjejaki 12 Kubu WW2 British di Kuantan, Pahang
Kami medapat tahu terdapat 12 kubu lama British yang dibina pada zaman Perang Dunia Kedua di Kuantan Pahang. Ada yang masih tegak, ada yang sudah senget, ada yg dah tenggelam dalam air dan ada yang dah tenggelam dalam pasir. Ikuti Perjalanan Kami di video ini :-)
11 Hotel Menarik Area Genting Highlands Premium Outlets (GPO) Sesuai Untuk Semua Bajet
Dengan pembukaan Genting Highlands Premium Outlets (GPO) dan beberapa hotel baru di sekitar Gohtong Jaya (Genting Permai), kita dapat pilihan yang lebih banyak dan sesuai dengan semua golongan.
Mencari Makam Pahlawan Islam di Tengah Kubur Cina
Kami mendapat tahu terdapat beberapa makam Pahlawan Islam di Bukit Cina, Melaka. Berbekalkan maklumat dari beberapa sumber, kami memulakan pencarian. Kali pertama dan kedua gagal. Akhirnya pencarian kali ke 3 baru berjumpa.