Khidmat Repair Kipas & Pelbagai Peralatan Elektrik - KL/Selangor
Mohd Zalili - Wed 24/Jun/2020 9:03am [Last Comment]
Assalamualaikum dan salam sejahtera

Saya menyediakan khidmat membekal, membaiki dan pemasangan seperti:

Pelbagai jenis kipas
Pebagai jenis lampu
Water heater, boiler
Microwave/oven
Steam iron
Pressure cooker

Juga menyediakan khidmat wiring berskala kecil seperti penambahan socket, punca lampu, kipas, water heater, aircond dan lain-lain.

Dengan harga yang berpatutan bergantung kepada jenis dan tahap kerosakan. Harga yang berpatutan, service TIP TOP…. jom JIMATKAN perbelanjaan dengan membaiki semula peralatan sedia ada.

Call/whatapp: 01132598676
https://wa.me/601132598676

Terima kasih
Zalili

Niche: Wiring Aircond Plumbing Repair | Perkakas Elektrik
 
  1. Aslam 14 - Fri 26/Jun/2020, 10:09am
    PERHATIAN❗❗❗❗🔊🔊🔊🔊
    Memerlukan Perkhidmatan Electrical Wiring dan Renovation,Plumbing dan Renovation di Pejabat/Rumah anda❓❓❓
    Kami menyediakan beberapa perkhidmatan dengan harga yang berpatutan seperti di bawah..😊😊😊⬇⬇⬇

    Electrical Wiring:
    ✔Lampu/Kipas
    ✔Powerpoint Socket
    ✔Air-Conditioner Installation

    Renovation:
    ✔Partition
    ✔House Painting
    ✔Maintenance Services
    ✔Office & Home Renovation

    plumbing :
    ✅ baiki bilik air bocor
    ✅ kerja kerja paip
    ✅ baiki paip bocor dalam dinding
    ✅ penukaran kepala paip baru
    ✅ pemasangan paip air baru
    ✅ baiki tandas tersumbat
    ✅ baiki singki tersumbat
    ✅ baiki tangki air over flow
    ✅ pasang tukar tangki air baru
    ✅ tukar pasang a filter
    ✅ pasang tukar air pump

    Cleaning :
    ✅ membuat cleaning bangunan, rumah permis pwrbiagaan, dewan dan sebagainya.

    cover area kl, selangor dan seremban.


    Mengapa anda perlu memilih Perkhidmatan kami???
    *Menawarkan pakej yang berpatutan dengan menyediakan perkhidmatan yang memuaskan kepada pelanggan kami.
    *Memberikan perkhidmatan yang berkualiti, boleh dipercayai dan kos yang lebih efektif!!!
    *Memberikan barang yang berkualiti bagi menjamin keselamatan kepada para pengguna perkhidmatan kami.
    *Mempunyai pengalaman dalam bidang elektrikal dan renovation, plumbing and cleaning.

    Anda boleh hubungi terus untuk pertanyaan di 0123460748 en.mohamad


    #pendawaianElektrik
    #PengubahSuaianRumah
    #Cleaning
    #UpahCatRumahMurah
    #perkhidmatanelektrik
    #ElectricalandRenovationServices
    #Selangor
    #Seremban
    #kualalumpur
    #Malaysia........  
Page 1   (Total 1 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..