Khidmat Pendaftaran Syarikat Dengan Kementerian Kewangan (MOF). Lulus Baru Bayar. Pengalaman Lebih 8 Tahun.
Kamal 209 @ Khidmat Daftar MOF Eperolehan
Wed 12/Mar/2014 1:22pm [Last Comment]
Salam.

Kami adalah syarikat yang mempunyai pengalaman lebih 8 tahun dalam berurusan dengan Kementerian Kewangan (MOF) mengenai pendaftaran syarikat.

Kami menjemput syarikat yang bercadang dan berminat untuk mendaftar dengan Kementerian Kewangan untuk menggunakan khidmat kami.

Jenis syarikat yang boleh mendaftar :

1.ENTERPRISE (Perseorangan atau perkongsian)
2.SENDIRIAN BERHAD

Syarikat boleh mendaftar dalam apa-apa bidang yang berkaitan dengan nature perniagaan syarikat. Tidak kira samada membekal alat tulis, pakaian, bahan mentah, makanan kering, makanan basah, kontraktor, kantin dan sebagainya.

Syarikat beroperasi dari rumah kediaman? Tiada masalah kerana kami boleh memberi penyelesaian terbaik.

Charge bagi setiap pendaftaran adalah sebanyak RM 900 dan dijamin tiada charge tersembunyi. Kelulusan akan diperolehi dalam masa 3-7 hari bergantung kepada jenis permohonan. Yang terbaik ialah lulus baru bayar! Kami tidak menerima sebarang pembayaran selagi kelulusan belum diperolehi.

Kami juga menguruskan permohonan tambah bidang, permohonan kemaskini profil dan juga permohonan untuk mendapatkan status bumiputera.

Hubungi/SMS Kamal di 019-3457639 untuk keterangan dan maklumat lanjut. Whatsapp 012-6976020.

Sebarang pertanyaan dan khidmat nasihat dialu-alukan.

Emel kami di khidmatdaftar@gmail.com

Niche: Setiausaha Syarikat | Pendaftaran Syarikat
 
1. Aen Auto - Wed 12/Mar/2014, 1:43pm
macamana kalau ssm dah mati 2 tahun..nak guna ssm tu macamana..boleh buat ke  
2. Sraziqs - Wed 12/Mar/2014, 2:02pm
Salam. Sy nak buat baru S/b,MOF,CIDB G4.Berapa harga dan berapa lama tk.(mraziqs@gmail.com)  
3. Kamal 209 - Wed 12/Mar/2014, 4:14pm
aen auto, ssm yg dah mati tu boleh renew kat ssm..takde masalah..  
4. Kamal 209 - Wed 12/Mar/2014, 4:20pm
sraqizs, sy dah emel ye  
5. Farid Marzuki - Wed 12/Mar/2014, 6:54pm
email detail please damyafarid@gmail.com  
6. Kamal 209 - Wed 12/Mar/2014, 10:50pm
ok dah emel ye  
7. Surf Venture Enterprise - Thu 13/Mar/2014, 12:23am
Boleh email detail , jika nature perniagaan saya hanya menjual pakaian dan aksesori di rumah dan berdaftar dengan ssm , boleh apply ke ?
admin@lavendra2u.my  
8. Kamal 209 - Thu 13/Mar/2014, 2:55am
surf venture, dah emel ye..  
9. Fauzi 194 - Fri 14/Mar/2014, 11:51am
kami adalah kedai barangan terpakai,ingin mendaftar MOF untuk masuk tender pelupusan aset alih kerajaan dan apply lesen barangan lusuh,setahu saya lesen ni kena melalui balai polis tempatan.en kamal 209 pernah buat ke,boleh email saya document yang diperlukan berserta keterangan lanjut
email sy .thejunkerssek7@gmail.com  
10. Kamal 209 - Fri 14/Mar/2014, 3:36pm
ok dah emel ye  
11. Anuar 252 - Fri 21/Mar/2014, 11:41pm
saya mempunyai syarikat enterprise menjalankan perniagaan membekal beg dan cenderahati. beroperasi dari rumah. ingin daftar mof...berapa caj nya? enail ke anuaris@gmail.com  
12. Kamal 209 - Sat 22/Mar/2014, 9:37pm
ok dah emel ye  
13. Etie23 - Tue 8/Apr/2014, 2:18pm
sy nk daftar syarikat enterprise di mof...email etie23@gmail.com  
14. Khairiyah Binti Ghazali 2 - Wed 9/Apr/2014, 10:45am
salam,tumpang iklan.
=Pihak kami menyediakan perkhidmatan memohon Lesen KEMENTERIAN KEWANGAN samada
permohonan baru atau pembaharuan.
=Cas dikenakan:
=Baru/pembaharuan(Distributor)RM700.
=Baru/pembaharuan(Service Provider)RM750
=Salinan dokumen yang diperlukan:
=K/P
=SSM
=Hubungi saya untuk maklumat lanjut dan sebarang pertanyaan: 019-9540547 =Mie
=E-mailkan dokumen anda ke {sagberkat@gmail.com} untuk rujukan kami  
15. Kamal 209 - Tue 15/Apr/2014, 8:34am
etie, dah emel yel  

Page 1   (Total 15 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..