Khas untuk Semua Peniaga Kecil, Pasar Malam dan Gerai.
Anak Dagang @ 1kedai Dotcom
Tue 21/Jun/2016 2:59pm [Last Comment]
Anda semua tentu menghadapi masalah bekalan tenaga elektrik yang mudah-alih bukan ?
Membeli satu set generator tentu mahal dan perlukan tambahan modal yang tinggi bukan ?
Generator sudah tentu tentu bermasalah bising, asap, berbau dan berat untuk dibawa bukan ?

KAMI ADA PENYELESAIAN.

Ia kecil dan senyap tiada bunyi.
Mudah dibawa kemana saja.
Membekalkan arus elektrik seperti dirumah atau pejabat dengan bekalan elektrik 230Volt AC.
Hanya bersumberkan bateri kereta / motosikal 12 Volt ( Jenis asid atau sel kering).
Mengubah arus elektrik dari bateri 12V DC jadi arus elektrik seperti dirumah 230V AC.
Pilihan bekalan kuasa 500 watt dan 1000 watt.
1 Palam kuasa dengan ciri-ciri keselamatan kawalan elektronik.
Tak perlu lagi ke kedai servis bateri untuk mengecas semula seharian. Caj sendiri di rumah (4~6 jam)


PAKEJ 1

Power inverter 500 watt
Pembekal kuasa untuk alatan elektrik di gerai tak lebih dari 250 watt (optimum)
Pengecas semula kuasa bateri bekal 12 volt jenis asid. (12V6A)
RM260

PAKEJ 2

Power inverter 1000 watt
Pembekal kuasa untuk alatan elektrik di gerai tak lebih dari 500 watt (optimum)
Pengecas semula kuasa bateri bekal 12 volt jenis asid. (12V6A)
RM340

PAKEJ 3

Power inverter 1000 watt
Pembekal kuasa untuk alatan elektrik di gerai tak lebih dari 500 watt (optimum)
Pengecas + Penyelenggara semula kuasa bateri bekal 12 volt jenis asid atau sel kering. (NFA)
RM420

Untuk muat turun fail pamphlet tentang tawaran, berikan alamat email anda.

Ruzlan: 010-201 2001

Niche: Perkakas Elektrik | Bisnes Pasar Malam | Kedai Hardware
 
1. Anak Dagang - Tue 21/Jun/2016, 3:06pm
Untuk semua pelanggan di KL, kami hantar secara serahan tangan (byhand).
Untuk dapatkan maklumat tentang produk, kami kirimkan katalog percuma. Hantarkan email anda ke 1kedai.com@gmail.com untuk pautan katalog percuma.  
2. Mie 20 - Tue 21/Jun/2016, 5:22pm
alphard369@gmail.com  
3. Juragan 12 - Wed 22/Jun/2016, 2:21am
Berapa jam boleh tahan  
4. Anak Dagang - Wed 22/Jun/2016, 6:18am
Juragan: Untuk power inverter 500 watt, boleh hidupkan sebuah plasma TV 24'' selama 5 jam. Bateri kena full charge.  
5. Anak Dagang - Wed 22/Jun/2016, 6:28am
Boleh muat turun info PERCUMA tentang tenaga elektrik mudah-alih dengan klik:
http://www.1kedaidesign.com/v1/index.php/2012-09-17-11-25-25/katalog-percuma-bagi-pengusaha-gerai  
6. Ridzuan 71 - Wed 22/Jun/2016, 2:12pm
ridzuone87@yahoo.com  
7. Anak Dagang - Wed 22/Jun/2016, 4:07pm
Telah diemailkan untuk En Ridzuan dan Mie Raimi tadi  
8. Mohd Nasir Yaacob - Thu 23/Jun/2016, 2:23am
mnyaacob@gmail.com  
9. Anak Dagang - Fri 24/Jun/2016, 7:59am
Telah juga dihantar untuk En Nasir tadi  
10. Mohd Firdaus 100 - Tue 26/Jul/2016, 7:00am
Salam sejahtera, sesiapa yg berminat utk buat duit online secara real bole wasap sy, tp sy buka kpd yg benar2 serius sahaja. Nk test nk main2 jgn wasap sy..sy ada bukti duit masuk melalui m2u dn cimb. Tak perlu fb tak perlu insta. Bukan mlm bkn forex. 100% jual beli. Sy adalah founder teknik ni yg terbukti. 100% jual beli hanye dri rumah, sebuah teknik yg dpt digunakn utk jana pendapatan sampai bile2. Ape yg anda akn dpt ialah satu cara berniaga yg bijaksana dimana anda akn miliki sebuah store online pada harga 0 dgn brg2 didalam store tersebut mencecah ratusan bahkn ribuan item yg mempunyai rekod jualan baik..untuk yg serius boleh wasap sy utk bljr. Sy ada kenekn profesional fees utk kursus ni. One to one coaching. Tak perlu lg bls pm di fb..kne flag etc. Teknik ni boleh dpt hits utk stu iklan mencecah ribuan pd modal 0. Suke sy tekankn kalo satu item pon ribuan hits, ni kn beribu item dlm store. Sales jd mudah. Hnye duduk dirumah tunggu wasap order brg. Teknik ni tak perlu keluar rumah, semua brg org poskn..tugas tngu duit masuk bile org beli. Tak terikat dgn sape2 n fully jd boss sendiri..wasap 01123376141  
11. Amj - Thu 28/Jul/2016, 11:14pm
atet01@gmail.com  
12. Radeen Nasha - Thu 1/Sep/2016, 12:38pm
aca_radeen@yahoo.com  

Page 1   (Total 12 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..