Khas Kepada Pelanggan yang Gagal Mendapat Kelulusan Pembiayaan Perumahan
Encik Ramlee - Tue 5/May/2020 10:47am
Assalamualaikum
Salam sejahtera

Saya merupakan consultant dari RG Group.
Team saya adalah consultant dalam penyelesaian masalah kegagalan orang ramai untuk mendapatkan pembiayaan perumahan.
Banyak kes yang telah kami buat konsultansi dan kes tersebut lulus.
Selain daripada itu, kami juga merupakan konsultant untuk projek rumah barai di mana HANYA kepada pelanggan yang benar-benar berminat dan mencari rumah di bawah harga pasaran.

Antara syarat-syarat untuk mendapat konsultansi daripada kami :

1. Jangan mudah marah jika kami memerlukan maklumat lanjut berkenaan money management anda dan money potential anda.
2. Segala konsultansi perlulah dipatuhi bagi mengelakkan kegagalan pembiayaan tersebut. Ramai yang gagal dalam sesi konsultansi kami adalah kerana mereka tidak patuh dengan cadangan yang telah kami cadangkan.
3. Haruslah sabar dalam menunggu keputusan kelulusan pembiayaan tersebut.

Adakah anda salah seorang yang ingin kami bantu?

sila email saya segera
muhammadfinancing@gmail.com

*Tujuan saya tidak mempamerkan nombor telefon adalah untuk mengelakkan scammer mengganggu.
Anda juga tidak perlu tinggalkan email atau no telefon di ruangan komen bagi mengelakkan diganggu scammer

TERBUKA UNTUK SEMUA UNTUK SEMUA NEGERI DI MALAYSIA

- Pembiayaan bank / swasta
- Pembiayaan LPPSA

Niche: Disputed Topics
     
  1. Hazrul Nizam - Wed 6/May/2020, 10:28am
    Assalam En Ramlee. Iklan anda meragukan. Sila jawab 3 soalan dibawah

    1) Adakah syarikat tuan mempunyai SSM dan lokasi pejabat
    Jika Ya, maklumkan disini (nama Syarikat, SSM number dan lokasi pejabat)

    2) Adakah tuan meminta maklumat peribadi pelanggan melalui email/whatsap, tanpa berjumpa di pejabat tuan?

    Jika ya, risiko kepada pemohon sangat tinggi sebab pemohon tidak kenal tuan. Maklumat peribadi boleh disalahgunakan untuk tujuan jenayah.

    Jika jenayah telah dilakukan menggunakan identiti tersebut, pihak polis akan menangkap empunya identiti, bukan pihak yg mencuri identiti. Mangsa akan dihadap ke mahkamah dan berdepan dengan denda dan/atau penjara.

    Selain itu maklumat peribadi mangsa yg lengkap juga boleh digunakan utk membuat pinjaman wang dari ahlong. Mangsa akan dikejar oleh ahlong seumur hidup kerana segala dokumen menunjukkan yg mangsa telah membuat pinjaman dan tidak membuat pembayaran.

    3) Adakah tuan akan meminta deposit sebelum pembiayaan diluluskan?

    Segala bentuk wang deposit samada dipanggil deposit commitment, yuran guaman, mati setem, test payment atau apa sahaja, yang diminta oleh syarikat yg tidak berdaftar dgn SSM dan tidak mendapat kelulusan kementerian terbabit (cthnya KPKT) adalah penipuan. Kesemua 100% akan berakhir dengan kerugian (penipu melarikan diri dan wang mangsa lesap).

    Nota:
    Tuan tidak perlu menggugut utk menyaman saya.

    Tuan dah melanggar kod iklan ditetapkan oleh kerajaann dan jka ada individu yg melaporkan kpd polis tentang iklan ini, syarikat tuan akan disiasat kerana melanggar undang undang pengiklanan yg berkaitan dgn industri tuan (industri hartanah dan industri pinjaman hartanah).

    Jika tuan kononnya nak mengertak saya dengan tindakan undang undang.. jawapan saya adalah.. hahahahahaha.... (engko ingat aku bodoh mcm ko?)

    Tuan cuma perlu jawab sahaja 3 soalan saya diatas. tak perlu berdolak dalik.

    p/s 1 - tujuan kerajaan membuat undang undang ini bukan utk menyusahkan, tetapi untuk melindungi rakyat Malaysia kerana penipuan berlaku sewenang wenangnya setiap hari dan ramai mangsa terpedaya.

    p/s 2 - Tuan tidak perlu register pelbagai email baru dgn tujuan utk menyokong iklan tuan yg jelas telah melanggar undang undang. Segala bentuk 'sokongan' bodoh dari nick yg dicipta utk menipu akan berakhir dengan kegagalan. saya akan maklumkan kpd admin majalah dan nick tersebut akan di blok serta merta.  
  2. Hazrul Nizam - Wed 6/May/2020, 10:53am
    mohon moderator forum masukkan topik ini dalam diskusi bisnes, jika encik ramlee gagal menjawab 3 soalan diatas, masukkan kedalam Tuntutan dan Tribunal. ASAP please.  
Page 1   (Total 2 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Channel - Idea Bisnes


https://www.youtube.com/c/YaniInTheHouse

Kami akan memaparkan senarai idea perniagaan yang menarik di Malaysia. Klik link diatas untuk melihat senarai video di Youtube.com dan jangan lupa LIKE dan SUBSCRIBE untuk mendapatkan makluman video terbaru dari kami!
Fort Supai Melaka & Restoran Ikan Bakar Terapung (Kuala Linggi)
Kami ke Kota Bukit Supai (Fort Supai) di Kuala Sungai Linggi, sempadan Melaka dan N9. Kota ini dibina pada 1757 oleh Belanda bersama Pihak Bugis. Juga terdapat sebuah Restoran Ikan Bakar Terapung dan boleh terus mendaki ke Fort Supai melalui jejantas atas laut.
Asam Pedas di Tepi Jeti Nelayan Sungai Siring Melaka
Melaka ada banyak jeti nelayan. Lokasi yang popular adalah Muara Sg Duyung, Alai, Umbai, Serkam dan banyak lagi. Saya ke jeti nelayan Pantai Siring Melaka dekat Umbai untuk menikmati Asam Pedas ikan segar yang baru ditangkap.
Cara Niaga Nasi Lemak RM1 yang Paling Betul - CT Garden KL
Ramai peniaga menjual nasi lemak RM1. Tetapi tidak ramai yang mengetahui cara yang betul untuk menghasilkan keuntungan. Lihat bagaimana restoran ini berjaya menarik pelanggan pelbagai peringkat bajet untuk menikmati keenakan nasi lemak dan pilihan lauk pauknya.
Berniaga Kuih dari Rumah dengan Instagram
Zaman media sosial tak perlu lagi menjual kuih di tepi jalan. Berniaga dari rumah pun pelanggan datang berduyun-duyun. Lihat bagaimana Kak Zu menggunakan Instagram untuk menarik pelanggan datang membeli. Habis licin setiap hari :-)