Kesihatan, Simpanan & Pelaburan All in One Plan - Johor
Sakura 12 - Thu 26/Jan/2012 10:28am [Last Comment]
Musibah kini tidak mengenal mangsa dan umur.. Terkadang dengan sifat yang suka bertangguh menyebabkan kita akan menyusahkan ahli keluarga tatkala kita di timpa musibah.. Justeru dengan RM100/bulan, anda boleh menyediakan pelan perubatan termasuk simpanan & pelaburan untuk masa2 kritikal kelak.

Hubungi Mai (019-7879129) untuk maklumat lanjut.

Niche: Insurans Dan Takaful
     
  1. Amopuro - Thu 26/Jan/2012, 10:45am
    boleh bagi detail...akhiayat_fida@yahoo.com  
  2. Sakura 12 - Thu 26/Jan/2012, 11:11am
    Amopuro... Saya dah emailkan maklumat lanjut utk rujukan.. terima kasih..  
  3. Norhisham 4 - Thu 26/Jan/2012, 1:02pm
    Salam.. Mencelah sekejap. Mencari rakan niaga yg serius di johor. Layari www.ibowebspace.com... Berminat dan ingin tahu lebih lanjut, call 019411411 (sham)  
  4. Sakura 12 - Thu 26/Jan/2012, 1:13pm
    Norhisham 4...

    Celah2 ni dah ada pelan perlindngan utk diri sendiri n keluarga belum?? Kalau org meniaga RM100/bulan tu macam kacang je.. Jom join utk manafaat sendiri n family!!  
  5. En Im - Sat 28/Jan/2012, 1:51am
    Jika ingin lot berniaga sertai Karnival Pendidikan & Kerjaya Parlimen Tebrau 18 Mac 2012 di Ulu Tiram.email ke rosevival@yahoo.com borang lot. RM100 barang basah/RM200 barang kering atau lain2 produk  
  6. Ct 37 - Thu 2/Feb/2012, 11:20pm
    salam mai,ada masa col sy 0177172576 antara jam 8.45malam  
  7. Sakura 12 - Fri 3/Feb/2012, 5:54pm
    Ct 37..sorry lambat reply..insyallah sy akan call sabtu ni eh..  
Page 1   (Total 7 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Channel - Idea Bisnes


https://www.youtube.com/channel/UCsO-MY8KvW6kitzwqHptapA

Kami akan memaparkan senarai idea perniagaan yang menarik di Malaysia. Klik link diatas untuk melihat senarai video di Youtube.com dan jangan lupa LIKE dan SUBSCRIBE untuk mendapatkan makluman video terbaru dari kami!
Cara Niaga Nasi Lemak RM1 yang Paling Betul - CT Garden KL
Ramai peniaga menjual nasi lemak RM1. Tetapi tidak ramai yang mengetahui cara yang betul untuk menghasilkan keuntungan. Lihat bagaimana restoran ini berjaya menarik pelanggan pelbagai peringkat bajet untuk menikmati keenakan nasi lemak dan pilihan lauk pauknya.
Nasi Beriani Gam dari Baghdad ke Putrajaya
Nasi Biryani Gam adalah diantara makanan yang paling sedap di Malaysia. Cara masakannya rumit dan resepinya adalah hasil kepakaran turun temurun. Kami cuba mencari dari mana asal perkataan Biryani Gam. Dari Putrajaya, ke Batu Pahat, ke Melaka, ke India, ke zaman Mughal India dan semakin jauh sehingga seribu tahun dahulu... di Baghdad.
Kehebatan Nasi Lemak Kuah Kuning
Apa yang menyebabkan nasi lemak sedap? Adakah nasinya, sambalnya, kuahnya atau komponen lain nasi lemak? Kami melawat Kak Ina, seorang peniaga nasi lemak yang amat terkenal di Taman Maju Jaya, KL. Mari ikuti perjalanan kami :-)
Makanan Eksotik dan Unik di Temerloh Pahang
Makanan eksotik biasanya ada peminat yang tersendiri. Jika dikenakan dengan menu masakan yang sesuai, peminatnya akan sentiasa datang walaupun dari jauh. Kelebihan meniaga makanan yang eksotik adalah kurang pesaingan. Kadang-kadang di sesebuah bandar anda seorang sahaja yang berniaga makanan tersebut
Berniaga Kuih dari Rumah dengan Instagram
Zaman media sosial tak perlu lagi menjual kuih di tepi jalan. Berniaga dari rumah pun pelanggan datang berduyun-duyun. Lihat bagaimana Kak Zu menggunakan Instagram untuk menarik pelanggan datang membeli. Habis licin setiap hari :-)