Kereta untuk di Letgo Adik2 yang Bajet Kurang Mampu Milik - Saya Owner!
Mohd Jumali 2 - Thu 10/Jan/2013 7:33am [Last Comment]
As salam kepada sesiapa individu yang bajet kurang kini mampumilik kereta yang masih berkeadaan baik(prefer kpd yg sudah ada bajet dan memang betul-betul menginginkan.)

Saya ada 2 biji kereta,wira 1.5 auto 1998,Kelisa auto 2001

Dua2 dah habis bayar dan geran pada saya.

Wira 5k Kelisa 5.5k

boleh bayar 2 kali kepada saya,bayaran pertama dah boleh terus bawa balik,bayaran kedua baru saya bagi geran dan tukar nama.

Cepat cepat siape cepat die empunya kereta kesayangan saya!

Tinggalkan no h/p untuk dihubungi juga email untuk gambar kereta.

Tidak perlu bankin duit,Jumpa,tgok krete baru bayar,

p/s bayaran pertama mesti sekurang2 kurangnya 2.5k

T,kasih

Niche: Kereta Terpakai
 
1. Firdaus211 2 - Thu 10/Jan/2013, 7:39am
saya berminat hubungi saya en.firdaus 0172254406  
2. Syaza 24 - Thu 10/Jan/2013, 7:43am
hubungi saya 0199922616  
3. Azman 269 - Thu 10/Jan/2013, 8:00am
ya keta tu mmg betui2 murah....saya amat brminat  
4. Yusnaizi - Thu 10/Jan/2013, 8:03am
Ade lagi ke kelisa auto 2....0199499109  
5. Mat 125 - Thu 10/Jan/2013, 8:03am
Abang kalau betul2 nak jual, letak la no tel untuk dihubungi. Senang sikit. Kalau kami letak no tel kami kat sini, banyak disalahgunakan nanti.  
6. Mohd Jumali 2 - Thu 10/Jan/2013, 8:03am
Mat 125,saya tidak letak no h/p kerana tidak mahu ada yang tidak berapa serius atau yang tidak bertanggungjawab bertanyakan banyak soalan tetapi akhirnya sekadar bertanya.

Yusnaizi,ada,saya akan hubungi semula ya,

T,kasih  
7. Airist Auto Part Services - Thu 10/Jan/2013, 8:27am
salam..

pihak kami berminat utk menawarkan usahasama dgn pihak tuan utk menjadikan kereta2 tuan sbg kereta sewa..

kami akan uruskan kereta tuan dgn perkongsian 30% kami... dan 70% tuan...

kami akan bertanggungjawab ke atas maintainance dan tuan roadtax...

kami beroperasi di uitm arau perlis... fokus utama adalah pelajar di sekitar negeri perlis ... spt unimap, matrikulasi arau, ILP kangar dan kolej2 yg berdekatan..

Sy boleh dihubungi... 0112-8476 124

wassalam  
8. Pejal 11 - Thu 10/Jan/2013, 8:32am
sy berminat
urusan memalui email
mbj2632@yahoo.com
tq  
9. Wong Pay Nak - Thu 10/Jan/2013, 8:44am
saya berminat dengan tawaran anda. sila email info lanjut mengenai kenderaan anda ke wongpaynak@yahoo.com.my atau hubungi saya di talian 012 748 6633 Mohammad  
10. Nuslina - Thu 10/Jan/2013, 9:36am
saya berminat nak kereta kelisa,u tinggal kwasan mana,boleh sand pic tak
adyna766@yahoo.com
0172979300  
11. Khairiah - Thu 10/Jan/2013, 11:14am
Salam..sy bminat sgt dgn klsa.
Blh sy tau area mane? Sy nk cntct dgn en mcmne? Sy btl2 nak dan bminat.Please reply a.s.a.p.  
12. Matqiu - Thu 10/Jan/2013, 11:23am
Salam En. Jumali saya teramat berminat. Boleh bagi details lagi. saya memerlukan kereta sekarang ni sebenarnya.

muhamad.waqi@gmail.com

019-9945909

Putrajaya, Puchong, Bangi  
13. Mohd Jumali 2 - Thu 10/Jan/2013, 11:38am
Saya akan hubungi semula dengan anda yang benar benar memerlukan dan serius.

Boleh tinggalkan no h/p atau email untuk gmbar.

T,kasih  
14. Aisyah 128 - Thu 10/Jan/2013, 1:08pm
boleh emelkan gambar kelisa?

lokasi di mana ya?

laisya_luvdrim@yahoo.com  
15. Mohd Jumali 2 - Thu 10/Jan/2013, 3:06pm
Di harap maaf ya semua,saya kecewa dengan sikap warga majalah yang salah anggap kepada saya,ada 2,3 sms yang saya terima mengatakan yang saya menipu,Tak mengapa,pada adik-adik yang perlukan kereta,terus lah kumpul wang anda ya,

AIRIST AUTO PART SERVICES saya serahkan kereta anak-anak saya kepada syarikat encik untuk dijadikan kereta sewa.

Hantarkan detail ke

jumali.centreservice@gmail.com

Terima Kasih ya.  
16. Wong Pay Nak - Fri 11/Jan/2013, 11:42am
salam,

saya serius dan benar-benar ingin membeli kelisa auto tu, keperluan untuk hantar anak-anak ke sekolah, kereta sedia ada rosak gearbox, mpv plak enjin kong dan tersadai di bengkel. Kelisa tu akan dapat elak dari panas hujan, sekarang hantar anak-anak 4 orang ke sekolah guna motorsikal. harap dapat hubungi saya di talian 012 748 6633. Harap beri saya peluang untuk mendapatkan kereta tersebut. kerjasama amat diharapkan, terima kasih kerana membaca rayuan saya.  
17. Qb Majid - Fri 11/Jan/2013, 6:03pm
blh email djqay@hotmail.com atau sms 0172900369  
18. Syed Ezmed - Mon 14/Jan/2013, 2:14am
Ada lagi tak? ezmed77@Yahoo.com  
19. Wong Pay Nak - Mon 14/Jan/2013, 7:23am
salam. jika masih belum dijual, saya amat berminat untuk membelinya. wongpaynak@yahoo.com.my 012 748 6633  
20. Keretasewa2013 - Mon 14/Jan/2013, 7:00pm
Salam,Daripada bg smbung byr,baik buat duit dari kereta EN,letak di kedai kereta sewa kami,permintaan amat2 menggalakkan dr student2 n pelanggan lain...bygkn bulan2 EN masyukk RM$$$$ dgn dua kereta itu,cubalah ler dlu pasti EN berpuas hti.Kereta selamat dan hjung buln EN dtg ambil RM$$$$ keuntungan hasil dr kereta EN....Rekod penyewa2 akan di tnjuk dkt EN sbgai bukti....Kawasan dperlukan :Penang/Kedah..email: Keretasewa2013@yahoo.com  
21. Bida - Mon 14/Jan/2013, 7:40pm
saya berminat!! saya mahu wira sedan auto 5k.. hubungi 013-4570305  
22. Abu Hasmadi - Mon 14/Jan/2013, 10:23pm
Salam, sy berminat utk kelisa, masih ada atau dh ada buyer, email abuhasmadi@yahoo.com  
23. Kamarul 16 - Tue 15/Jan/2013, 1:54am
Mane ade kelisa rega serendah rm5k. ni mesti keta piang. no chasis kt gran dan body lain2. betul x?  
24. Firdaus211 2 - Tue 15/Jan/2013, 7:35am
saya dah coll pak cik Jumali 2 tu....katanya nk kena booking..minta deposit sampai separuh dari harga kereta.....pakcik ni boleh tahan jugak autanya....saya nk bayar cash pun nk kena taruk deposit...kepada sesiapa yg berminat lg dgn iklan di atas ni...ni no tel MOHD JUMALI 2 01112976406 baik derma kt anak2 yatim dr jd mangsa penipuan  
25. Haji Z 2 - Wed 16/Jan/2013, 12:22am
hahaha...sekarang byk penipu..hati2 smua..hanya org bodoh je yg bg booking pd org yg tk kenal.. 'se blm byr kreta pastikan puspakom dh clear,cek saman dll.. dulu sy tgk keta dlm mudah.my..kancil cantik thn 2004 dia buka harga 4k je..sy trs call, dia kata dh ramai yg nk kira sape dulu la..klu abg nk..bg booking dlm rm1k ke..sy ckp..piiiiirah!!! org tu org bentung pahang. ok semua warga majalah..hati2 sblm sakit hati..  
26. Nur 397 - Wed 16/Jan/2013, 9:57am
kereta nie kat area mne??  
27. Shasha 101 - Wed 16/Jan/2013, 12:41pm
pakcik ni pon ada emel kt sy ofer tp sy cek tgk takkan la kelisa murah sgt huhuhu mesti ada yg tak kena..kata blh byr ansuran pastu blh terus amik keta tp knp kena byr deposit lak...  
28. Dzulgene93 - Wed 16/Jan/2013, 8:21pm
email gambar kereta kelisa. luar dan dalam ke d3ul_ikram.gene93@yahoo.com  
29. Wong Pay Nak - Thu 17/Jan/2013, 7:57pm
Salam. Saya memang amat memerlukan kereta pada masa ni. Tuan empunya kereta harap dapat hubungi saya segera. Terima kasih. wongpaynak@yahoo.com.my 012 748 6633  
30. Tekuniaga - Fri 18/Jan/2013, 8:45pm
Kereta Iswara aeroback Auto 97
kereta cantik dan memuaskan.
harga 7 k...lokasi banting selangor  
31. Sharifah 93 - Sat 19/Jan/2013, 11:02am
wira aeroback 8.5k (nego)
urgent buyer 0193408757  
32. Pelangiindah2012 - Mon 21/Jan/2013, 7:03pm
Mohd Jumali 2 -Bro,klu nak deal dgn org,jgn mnta deposit,deal ler depan2...if nma pun dh ada buyer n xyah ler main mntak deposit,naya woo org klu ditipu,klu bro org islam,ce pk cra n deal scara islam...skadar nasihat..peace....  
33. Emerald - Thu 14/Feb/2013, 5:23pm
email kn pada saya...
emeralddyesebel@ymail.com or SMS 013-918 2069  

Page 1   (Total 33 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..