Kelas Asas Forex (From 0 Until You Can Trade) - Area Utara
Azam 2011 - Mon 5/Dec/2011 11:35am [Last Comment]
Kelas Asas Forex kepada yang berminat untuk menceburi bidang Forex.

Lokasi : Taiping.Perak / Kepala Batas.Pulau Pinang
Bayan Baru.Pulau Pinang / Alor Setar.Kedah
Kangar. Perlis

Masa : 06.00 Petang hingga 10.00 Malam
- 3 Jam (Teori) + 1 Jam (Live Trade)

Hari : Isnin hingga Khamis

Yuran : RM 200.00 (Kelas Teori, Live Trade, Manual )

Niche: Forex Malaysia | Kursus Dan Seminar
     
  1. Remy 23 - Mon 5/Dec/2011, 5:06pm
    SAYA BERMINAT NAK BELAJAR.SAYA BERADA DI TAIPING PERAK,NO TEL SAYA 0142516552
    EMAIL.eemyaz@yahoo.com  
  2. Mfariza82 - Mon 5/Dec/2011, 6:14pm
    ipoh ada x....bleh onfo kat saya emel
    mfariza82@gmail.com  
  3. Zarai - Mon 5/Dec/2011, 9:36pm
    xde buat area kl ke  
  4. Jamil 10 - Tue 6/Dec/2011, 11:58pm
    salam..saya berasal dari penang..dapat tuan berikan maklumat tentang kursus dan sistem yang digunakan...jamli_din@yahoo.com  
  5. Razali 21 - Wed 7/Dec/2011, 11:48pm
    Tahniah en.Azam 2011. memang elok tu sesiapa yg nak belajar. Ada asas kuat, sure trade bole profit.


    ------------------------------------
    Jom sertai Edamas Fx. Saya tradekan untuk anda. Call/SMS saya, Razali 0174964690  
  6. Khairi2403 - Fri 9/Dec/2011, 9:34pm
    salam bro...saya akat area kulim@kerpan kedah..berminat nak join..email detail kat arie0020@yahoo.com atau 0194116441  
  7. Rosz 2 - Sun 11/Dec/2011, 1:41pm
    rosz_burger@yahoo.com  
  8. Muhamad Izzuddin - Fri 16/Dec/2011, 7:22pm
    salam bro...

    email detail kpd sy jutawandejavu@yahoo.com

    nie no fon sy 0174002318(din)

    vlh x bg no fon bro kt email sy skali yer mudah utk sy contact...

    TQSM.  
  9. Puteri 2828 - Tue 20/Dec/2011, 12:53am
    as salam...sy bminat nk blaja..sy d tlk kumbar..sila email sy puteri_2828@yahoo.com
    thnx  
  10. Nor Alhafiz Bin Nasir - Thu 29/Dec/2011, 2:33am
    salam saya berminat di taiping ni number phone saya 0175991435  
  11. Nurul 106 - Fri 30/Dec/2011, 7:33pm
    aslm.. sy org utara, tp skg keja di KL.
    so sy nak join kelas yang di KL ade x??
    nurul_yart@yahoo.com  
  12. Dewa 2 - Mon 16/Jan/2012, 3:56am
    Saya dah main forex 5tahun.saya seorang business man.adelah sedikit teknik.ingin berkongsi hanya pada perempuan nsahaja.hendaklah bersabar dan haynya trade pada platform yg berasaskan bank dan jarang. kepada mt 4.sebab duit bukan senang nak cari. Ingat forex ni illegal kat malaysia tau so kenelah berhati2. Kurangkan main pound/yen.email kat saya kalau berminat dan ade sedikit basic forex ye. Dewacon@gmail.com  
  13. Fadzli 24 - Sat 28/Jan/2012, 1:03pm
    En Azam 2011, boleh x saya nak join training? Kg saya di kamunting..
    email saya ke prointec1980@yahoo.com boleh?  
Page 1   (Total 13 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Channel - Idea Bisnes


https://www.youtube.com/c/YaniInTheHouse

Kami akan memaparkan senarai idea perniagaan yang menarik di Malaysia. Klik link diatas untuk melihat senarai video di Youtube.com dan jangan lupa LIKE dan SUBSCRIBE untuk mendapatkan makluman video terbaru dari kami!
Laksa Buyung Sungai Lui & Air Terjun Beratus Tangga di Sungai Gabai
Berehat hujung minggu di kawasan kampung sekitar Sungai Lui, Selangor sambil menikmati laksa buyung di tepi sungai. Kemudian mendaki air terjun yang mempunyai hampir 350 anak tangga. Tiba di puncak, terdapaat kawasan mandian yang menyeronokkan.
Cendol Genius yang Anda Tidak Pernah Jumpa!
Kami mencuba cendol yang amat istimewa dan lain dari yang lain. Sesiapa yang tak minat cendol pun pasti akan makan sampai habis licin. Mari ikuti kami menyusuri Sungai Melaka yang cantik sambil menimba ilmu dari Gerai Cendol Kg Hulu ini.
Dua Asam Pedas Melaka yang Patut Anda Cuba
Kali ini saya ingin kongsikan 2 restoran asam pedas yg popular di melaka. Kedua-duanya mempunyai cara perniagaan yg berbeza. Yang pertama lebih fokus kepada asam pedas sahaja manakala yg kedua fokus kepada pelbagai masakan ala kampung. Kedua-duanya sama sedap dan sama menyelerakan.
Cara Niaga Nasi Lemak RM1 yang Paling Betul - CT Garden KL
Ramai peniaga menjual nasi lemak RM1. Tetapi tidak ramai yang mengetahui cara yang betul untuk menghasilkan keuntungan. Lihat bagaimana restoran ini berjaya menarik pelanggan pelbagai peringkat bajet untuk menikmati keenakan nasi lemak dan pilihan lauk pauknya.
Berniaga Kuih dari Rumah dengan Instagram
Zaman media sosial tak perlu lagi menjual kuih di tepi jalan. Berniaga dari rumah pun pelanggan datang berduyun-duyun. Lihat bagaimana Kak Zu menggunakan Instagram untuk menarik pelanggan datang membeli. Habis licin setiap hari :-)