Kedai Serbaneka Produk Islam - Mencari Pembekal
Bujuder @ Bujud Smart Auto
Mon 26/Jul/2010 5:02pm [Last Comment]
salam,saya berminat nak membuka kedai serbaneka produk islam dari iks sekitar negeri,persoalan nya bagaimana saya ingin mendapatkan pruduk tersebut dengan harga pembekal,modal permulaan saya rm 40k..kawsan perniagaan yang ingin dijalankan di Skudai johor,tq

Niche: Pembekal Barang Runcit | Kedai Runcit Dan Serbaneka
 
1. Mazu - Tue 27/Jul/2010, 2:43pm
Salam. Kami adalah syarikat pengeluar/pembekal bumiputra. SPA produk/Hair/SkinCare/Makanan Kesihatan/Handmade Soap/ secara borong@wholesale @ utk branding.Blh beli secara borong kg/liter . utk pencuci pakaian/pinggan/syampu & sbgnye. Sijil Halal & KKm pihak Kilang sediakan. e-mail majf97@yahoo.com.my  
2. Bujuder - Tue 27/Jul/2010, 5:18pm
salm mazu..kat mana premis perniagaan?saya nak tgk barang apa yang ada disana..  
3. Izza 4 - Tue 27/Jul/2010, 10:18pm
Salam
Sila emelkan no hp dan nama sdr ke box18118@yahoo.com SEGERA - peluang ni mmg rezeki anda kalau minat ok - tq  
4. Armiza Bt Omar - Wed 28/Jul/2010, 8:57am
Salam,
Pihak kami mrupakan pegedar stempat produk mkanan ringan,kecantikkan dan kesihatan.Insya Allah kami blh mbantu.Emelkan no. hphone dan nama ke mizamisbah@gmail.com.Tk.  
5. Bujuder - Thu 29/Jul/2010, 8:12am
emel saya bujuder@yahoo.com  
6. Imanilmuamal Shoppe - Fri 30/Jul/2010, 9:28am
Salam Mazu...email saya pakej yang ditawarkan
imanilmuamalshoppe@gmail.com  
7. Mazu - Tue 3/Aug/2010, 10:22am
salam bujuder & imanilmuamal shoppe. Pihak sy tiada sebarang pakej yg ditawarkan. Kami adalah pihak pengeluar/pembekal produk seperti yg dinyatakan sebelum ini. Kami menerima tempahan dari pihak yg berminat utk membuat produk (haircare/skincare/makanan kesihatan/minyak wangi/sabun & sbginya dgn qtty yg min & modal yg berpatutan serta pihak anda boleh memilih formulasi/haruman sesuatu produk.Kami sedia membantu.mengikut terma & syarat.  
8. Imanilmuamal Shoppe - Thu 5/Aug/2010, 11:07am
mazu..produk2 tu memang buatan muslim, halal dan thoyibah? hm sijil halal tu dari mane punye ye?  
9. Tuahcordial - Sat 7/Aug/2010, 8:13am
Salam...cuba layari tuahcordial.blogspot.com...mungkin sesuai utk anda..atau hubungi 0195701310 tuk keterangan lanjut...t.kasih..  
10. Rodziah - Tue 10/Aug/2010, 4:30pm
salam, boleh layari blog saya odzyenterprise.blogspot.com . Berminat boleh email atau hubungi saya 0123208995 t.kasih  
11. Sahrizal - Sat 14/Aug/2010, 1:42pm
Salam Bujuder, saya pengusaha popcorn . Jika berminat hendak mendapatkan popcorn sila hubungi saya.012-7267647  
12. Nurul Thamani - Mon 23/Aug/2010, 4:47pm
salam.....saya ader memasarkan susu untuk bayi....campuran kismis dan kurma....ader sijil halal IMP......email;nurul_nurul11@yahoo.com  
13. Qaisara - Sat 18/Sep/2010, 10:05am
saya pengedar untuk produk susu kambing keluaran HR Marketing.. berminat untuk mempelbagaikan produk menggunakan produk susu kambing seperti HiGoat sila hubungi saya di 0169333443/ ncnyie@yahoo.com / myalara@yahoo.com  
14. Mazu - Sat 18/Dec/2010, 11:30am
Imanilmuamal Shoppe- maaf lmbt reply.Dh tentu Halal sbb kami adalah Syarikat bumiputra & sabun yg kami keluarkan berasaskan bahan organik. Pihak kami juga memohon sijil Halal dri KKM ,atas permintaan pembeli. Semuanya boleh dibincangkan. Jika berminat @ utk keterangan lanjut email sy :majf97@yahoo.com.my @ layari :intransbeautyline.webs.com  
15. Zulazli - Sat 15/Jan/2011, 12:24am
salam semua ... saya ada membuat perkhidmatan air zam zam, berminat ...  
16. Zulazli - Sun 16/Jan/2011, 12:14am
pls check website kami
www.aramal.com.my  
17. Ahmad 76 - Mon 24/Jan/2011, 2:46pm
salam.jika nak tambahkan produk stiker islam berbagai bentuk utk di tampal di cermin keta tu boleh hubungi saya.
016 3383879.
dgn rm200 modal dah boleh berniaga/tambah barang dlm kedai.saya supply byk jugak tempat.alhamdulillah.permintaan sgt baik.  
18. Fahmi 12 - Wed 16/Feb/2011, 1:43am
en.ahmad 76, email pd sy details: fahmibrahim@gmail.com  
19. Aswad Haykal bin Mohd Isa - Sun 16/Oct/2011, 7:28am
Assalam saya boleh bekal choc malt 1kg.... mmg sedap... sape2 ajer leh email ke arjunawan77@gmail.com  
20. Liyana 55 - Mon 27/Feb/2012, 5:11pm
salam...sy dr iqra solutions (m) sdn bhd..sy ade membekal ql-quran digital yg ade KDN...jika berminat sila contct sy..  
21. Ghazali Ali As Sout - Wed 1/Aug/2012, 4:03pm
SALAM.. SAYA AD JUAL KOPIAH KODROI... PELBAGAI JENIS,MENGIKUT SUNNAH DAN RIDA'.. TUJUAN MENJUAL UNTUK MENGAJAK UMAT ISLAM MENCINTAI BRAGN DAN PKAIAN SUNNAH NABI JUNJUNGAN KITA... MENGAJAK UMAT ISLAM MENGENAL ERTI CINTA.. PM SY.. mghazali_ali77@yahoo.com.. kol me.. 0136842987  
22. Amril 3 - Sun 28/Oct/2012, 12:22am
kami menjual produk habatusaudah..terdiri daripada jus ,minyak,sabun dan sebagainya...nak lebih lanjut hubungi kami: 0134749086 @ jus.halbatusaudah@facebook.com  
23. Miff Marketing M Sdn Bhd - Wed 8/Jan/2014, 9:18am
Salam..Syarikat MIFF Marketing mengeluarkan dan membekal produk berasaskan tanah liat utk tujuan samak/sertu.Antara produk kami, 1. Debu Tayammum 30gm, Pek Tayammum, Hand Claywash 500ml.Utk further info, bolehlah call saya 011-1573 1125 @ claymiff2011@gmail.com  
24. Irfan 55 - Tue 12/Aug/2014, 12:40pm
Assalamualaikum, saya daripada syarikat BumiMasa sdn bhd, pengeluar Ais Krim Parabella, produk Bumiputra dan Halal.
berminat hubungi: 0189496440
www.parabellaicecream.com  
25. Aqadrizqi - Mon 16/Nov/2015, 11:17am
salam semua..sy ad bekalkan stokin silvy opaque mesir dgn hrga runcit dan borong..wasap sy jika berminat..marina,0182791706  

Page 1   (Total 25 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..