Kami Pemborong Accessories Wanita Paling Murah And Mempunyai Design Paling Trend
Nurana - Tue 25/Jun/2013 8:40am [Last Comment]
assalam dan hello,

kami, annafella ada menawarkan bagi sesiapa yang ingin membeli accessories wanita. terdapat banyak pilihan. manakala design yang kami tawarkan semuanya adalah trendy. paling penting harga kami tawarkan murah dan sangat berbaloi.

untuk lihat katalog anda boleh lihat di facebook kami

https://www.facebook.com/AnnafellaBoutique

perlu ingat brg tersebut adalah pre order. order by batch. tetapi jika order anda byk kami akan dahulu kan order anda. tiada masalah.
jangka dapat dlm 2-3 minggu

harap maklum bagi sesiapa yang berminat. sila tinggalkan email anda dan kami akan emailkan harga quoatation barang.

Niche: Pemborong Aksesori Wanita
 
1. Fiq 56 - Tue 25/Jun/2013, 8:57am
sy berminat untuk berniaga eksesori wanita, blh beri senarai barang dan juga harga x?  
2. Nurana - Tue 25/Jun/2013, 9:27am
@fiq 56 : bagi email awak , sy pass harga :)  
3. Shinici - Tue 25/Jun/2013, 10:12am
sy berminat untuk berniaga eksesori wanita, blh beri, katalog, senarai barang dan juga harga x?
shinici_01@yahoo.com  
4. Majid 3 - Wed 26/Jun/2013, 5:33am
Abdmajidmjd@gmail.com  
5. Nor 382 - Wed 3/Jul/2013, 1:15am
nor2389@gmail.com  
6. Ladyamsronn - Thu 11/Jul/2013, 10:50pm
Pm..amandasaimon@yahoo.com  
7. Rehanney 2 - Fri 19/Jul/2013, 9:14am
nurrehan.samsudin@gmail.com  
8. Maisarah 38 - Wed 24/Jul/2013, 11:45am
maisarah.malik92@yahoo.com  
9. Zawani Arif - Sun 28/Jul/2013, 11:20pm
zawaniarif@gmail.com ... nak taw harga borong and minimum order ... just utk gelang tangan .. TQ  
10. Araramli14 - Thu 15/Aug/2013, 9:47am
bieylatyara@yahoo.com...berminat boleh emailkan lokasi and berikan keteranagan urgent  
11. Iladean - Sun 25/Aug/2013, 10:04am
please email katalog
iladeanawwal13@gmail.com  
12. Dilasun 2 - Sun 1/Sep/2013, 4:10pm
email ke dilasun@gmail.com  
13. Hasruldin Yusoff - Mon 9/Sep/2013, 12:33pm
Tlg email ke asrul_yoe24@yahoo.com  
14. Kluangman - Sat 14/Sep/2013, 7:30pm
Saya sedang siapkan payung GOlf Eksklusif - 30" - 16 panel - Auto Open untuk kilang. Kilang akan pasarkan pada pemborong dan dijual pada harga RM40. Saya ada bekalan terhad untuk dijual pada harga kilang.... lebih murah.... emel kembaratakzim@gmail.com / call@sms 019-7839292 (Che Sue) jika berminat untuk mendapatkannya.  
15. Dura Hamzah - Thu 19/Sep/2013, 12:02am
saya berminat untuk membeli secara borong barangan accessories wanita. sila emailkan kepada saya katalog dan senarai harga. Insyaallah kita akan berurusan nanti.terima kasih
dura.hamzah@yahoo.com  
16. Mai Sariza - Sat 19/Oct/2013, 4:37pm
sy brminat..blh email kn pd sy mysariza@yahoo.com ..mtk smple2 brg n harge  
17. Ra13 - Mon 16/Dec/2013, 9:13pm
sye berminat :) mohon email sye roseayustyles@gmail.com  
18. Sharifah Massolehah - Sat 25/Jan/2014, 8:23pm
Saya berminat tolong email saya solehah_mas@yahoo.com  
19. Rosie Rosli - Thu 20/Mar/2014, 5:33pm
Saya berminat blh bg sy quotation untuk nie di rosieriyantie@yahoo.com  
20. Hashim Hj Roslan 2 - Sun 13/Apr/2014, 9:07pm
saya berminat,emailkan harga pada
hashimhajiroslan@yahoo.com  
21. Nadiah Hanin 2 - Mon 24/Nov/2014, 1:55pm
nadiahhanin7710@gmail.com  
22. Zynbfdaq - Fri 9/Jan/2015, 2:17pm
Hyee.. sy berminatl. Voleh emailkan quo hrga.
Chienot69@yahoo.com  
23. Norazreeny - Tue 17/Mar/2015, 6:01pm
sy berminat email tembun80@gmail.com  
24. Zara 184 - Sat 21/Mar/2015, 12:15pm
Saya berminat nak beli and borong..sila email kepada saya secepat mungkin please syafikaalif01@gmail.com ataw whatssp 0172585196  
25. Norazreeny - Tue 14/Jul/2015, 3:52am
sy nk tgk catalogue watssap 0132619090 kakrin  

Page 1   (Total 25 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..