Jual Buah Pinggang Anda di Sini untuk $300,000
Mediacom Offer - Tue 12/Mar/2019 12:48pm [Last Comment]
Jual buah pinggang anda di sini untuk $ 300,000 untuk maklumat lanjut hubungi Dr Sunaj

Whatsapp: +917204719376
Whatsapp: +917204719376
Whatsapp: +917204719376

sunajkidneyfundation@gmail.com

Niche: Diskusi Tuntutan Dan Tribunal | Disputed Topics
Miliki Rumah Townhouse area Putrajaya/Cyberjaya dengan hanya RM 359k
Video: Townhouse (Bawah) | Townhouse (Atas) | Teres Dua Tingkat | Lokasi Perumahan. Rugi menyewa rumah lama-lama. Bila umur meningkat, tempoh masa pinjaman semakin pendek. Masa untuk membeli rumah sendiri!
     
  1. Hazrul Nizam - Tue 12/Mar/2019, 12:58pm
    Assalam tuan/puan, jika ada lagi iklan spt ini, abaikan.

    Ini adalah geng penipu antarabangsa. Mereka tak nak pun buah pinggang anda. Mereka akan mengenakan pelbagai taktik utk memaksa anda membayar wang deposit atau wang pendahuluan.

    Wang tersebut kononnya utk pembukaan akaun antarabangsa, utk bayaran guaman atau apa sahaja alasan. Sebaik sahaja anda membayar, mereka akan melarikan diri.

    Moga anda tidak tertipu.

    Selain buah pinggang, kalau mereka tukar kepada ''perlukan sebelah bijik mata'', ''perlukan sebahagian hati (liver), atau organ organ yg lain, jalan ceritanya sama.  
  2. Hairil Ihwan - Tue 12/Mar/2019, 1:00pm
    Tuan, bole wasap saya di 0177516435 -hairil
    Sbb sy xdapat wasap tuan  
  3. Wahmarketings - Wed 13/Mar/2019, 8:56pm
    Siapa joinmmg bodo la scammer tu dah bodo satu hal yang ada pulak makhluk terpedaya.  
  4. Amir 432 - Sat 16/Mar/2019, 6:23am
    Mcm ni punya iklan pn blh terlepas..  
  5. Hazmin Sulaiman 2 - Sat 16/Mar/2019, 9:05pm
    Mohon Admin removed iklan mengarut macam ni...  
  6. Hazrul Nizam - Sun 17/Mar/2019, 11:29am
    Mohon admin JANGAN remove

    Kekalkan dalam niche tuntutan tribunal dan disputed topik.

    Kalau kita remove, penipu ni akan buat iklan di merata rata tempat di internet dan tiada siapa yg nak maklumkan kita taktik penipuannya.

    Jika di kekalkan disini, bila bakal mangsa buat carian google, page ini akan keluar dan mereka boleh baca taktik penipuan. Adalah lebih baik jika nombor telefon dan email dikekalkan SEPENUHNYA.

    Jika admin delete no telefon dan email, carian search bakal mangsa tak akan sampai kesini.

    Tetapi jika penipu membuat iklan berulang ulang kali, hanya remove ikln ulangan itu sahaja. Iklan ini yg ada amaran, jangan remove. Saya tak sanggup nak copy paste amaran setiap kali penipu buat iklan baru.  
Page 1   (Total 6 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.