Jual Buah Pinggang Anda di Sini untuk $300,000
Mediacom Offer - Tue 12/Mar/2019 12:48pm [Last Comment]
Jual buah pinggang anda di sini untuk $ 300,000 untuk maklumat lanjut hubungi Dr Sunaj

Whatsapp: +917204719376
Whatsapp: +917204719376
Whatsapp: +917204719376

sunajkidneyfundation@gmail.com

Niche: Diskusi Tuntutan Dan Tribunal | Disputed Topics
     
  1. Hazrul Nizam - Tue 12/Mar/2019, 12:58pm
    Assalam tuan/puan, jika ada lagi iklan spt ini, abaikan.

    Ini adalah geng penipu antarabangsa. Mereka tak nak pun buah pinggang anda. Mereka akan mengenakan pelbagai taktik utk memaksa anda membayar wang deposit atau wang pendahuluan.

    Wang tersebut kononnya utk pembukaan akaun antarabangsa, utk bayaran guaman atau apa sahaja alasan. Sebaik sahaja anda membayar, mereka akan melarikan diri.

    Moga anda tidak tertipu.

    Selain buah pinggang, kalau mereka tukar kepada ''perlukan sebelah bijik mata'', ''perlukan sebahagian hati (liver), atau organ organ yg lain, jalan ceritanya sama.  
  2. Hairil Ihwan - Tue 12/Mar/2019, 1:00pm
    Tuan, bole wasap saya di 0177516435 -hairil
    Sbb sy xdapat wasap tuan  
  3. Wahmarketings - Wed 13/Mar/2019, 8:56pm
    Siapa joinmmg bodo la scammer tu dah bodo satu hal yang ada pulak makhluk terpedaya.  
  4. Amir 432 - Sat 16/Mar/2019, 6:23am
    Mcm ni punya iklan pn blh terlepas..  
  5. Hazmin Sulaiman 2 - Sat 16/Mar/2019, 9:05pm
    Mohon Admin removed iklan mengarut macam ni...  
  6. Hazrul Nizam - Sun 17/Mar/2019, 11:29am
    Mohon admin JANGAN remove

    Kekalkan dalam niche tuntutan tribunal dan disputed topik.

    Kalau kita remove, penipu ni akan buat iklan di merata rata tempat di internet dan tiada siapa yg nak maklumkan kita taktik penipuannya.

    Jika di kekalkan disini, bila bakal mangsa buat carian google, page ini akan keluar dan mereka boleh baca taktik penipuan. Adalah lebih baik jika nombor telefon dan email dikekalkan SEPENUHNYA.  
  7. Tn Merapi - Fri 29/Mar/2019, 5:35pm
    Sebaik nya jangan remove..cuma.alert penipu je...apa yg hazrul kata tu mmg 100% bernas... bila.ada carian akn terbongkar begitu juga dgn iklan scammer lain.. JANGAN de1ete IKLAN MEREKA.. TAPI ALERTKAN SCAM..  
  8. Miss Aryssa - Thu 27/Jun/2019, 8:59pm
    Nk share dgn uollss sume.. i ade buat loan dgn 1 manusia sacmmer ni.. dia konon2 kata i ni kena buat cover ctos criss pnya score la ape la untuk nk lepaskan loan i pd company dia.. dlm erti kata dia nk byr rm3k tuk lepaskn loan i tuk lulus la konsepnya.. kaedahnya sama je mcm scammer2 loan len tu cuma yg ni pelik skit sbb bole plak dia bg i duit rm400 msuk dlm acc i n lps tu i kena return blik rm3k pd dia tuk lepaskn loan.. teknik dia masukkan duit dia rm400 dlm acc i tu ala2 nk cover dia bkn sammer la.. tp i plak kena return rm40p tu n tmbh lg duit i kena byr kt dia rm2600 tuk ckupkn 3k.. 3 hari proses katanya lps duit 3k i byr pd si jahanam ni.. yg bestnya dia bg i rm400 dgn hasrat dia nk mkn rm2600 i lps tu..adeh.. sign agreement ape pn x.. tetibe loan i lulus.. n kena byr 3k.. yg bestnya sblom dia nk scam i.. dia yg kena scam.. mmpos.. sbb dia menipu i.. i ckp kalu nk duit dia blik bg bukti yg dia bkn scam.. sgala doc i dia ada tuk i apply loan dgn company dia yg konon la bkn ah lo..  
Page 1   (Total 8 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Channel - Idea Bisnes


https://www.youtube.com/c/YaniInTheHouse

Kami akan memaparkan senarai idea perniagaan yang menarik di Malaysia. Klik link diatas untuk melihat senarai video di Youtube.com dan jangan lupa LIKE dan SUBSCRIBE untuk mendapatkan makluman video terbaru dari kami!
Terbongkar! Lokasi 8 Sate Sedap di Kajang
Bandar Kajang tempat bermulanya perniagaan sate di Semenanjung Malaysia. Dipelopori oleh Hj Tasmin dan Hj Rono bin Sakiban (adik beradik) yang datang dari Pulau Jawa sekitar 1911-1917. Ikuti pengembaraan kami menerjah beberapa lokasi sate yang sedap di Kajang dan menyingkap sejarah silam satay nya.
Nasi Ayam Paling Sedap di Semenyih
Kami mencuba Nasi ayam yang popular di Semenyih. Juga ada Cucur Udang dan Tauhu goreng yang sedap disitu. Sebelum tu kami jogging di Bukit Setia Ecohill dengan pemandangan 360 darjah sekitar Semenyih. Taman ini dijaga rapi dan sangat cantik.
Cara Niaga Nasi Lemak RM1 yang Paling Betul - CT Garden KL
Ramai peniaga menjual nasi lemak RM1. Tetapi tidak ramai yang mengetahui cara yang betul untuk menghasilkan keuntungan. Lihat bagaimana restoran ini berjaya menarik pelanggan pelbagai peringkat bajet untuk menikmati keenakan nasi lemak dan pilihan lauk pauknya.
Berniaga Kuih dari Rumah dengan Instagram
Zaman media sosial tak perlu lagi menjual kuih di tepi jalan. Berniaga dari rumah pun pelanggan datang berduyun-duyun. Lihat bagaimana Kak Zu menggunakan Instagram untuk menarik pelanggan datang membeli. Habis licin setiap hari :-)