Jom Main Badminton (Area KL, Gombak, Ampang, Hulu Klang, Bt Cave Dll)
Ismi - Thu 24/Apr/2014 9:42am [Last Comment]
Salam.. Jom main badminton. Area KL, Gombak, Ampang, Hulu Klang, Bt Cave dll.. Nk cari rakan2 yg nk main badminton utk beriadah & mengisi masa lapang. Tempat & masa kita bincang bersama kemudian.. Sesiapa yg berminat sila emailkan ke ismi82@yahoo.com.. Terima kasih..

Niche: Sukan Berkumpulan
     
  1. Khairi Zainal - Mon 12/May/2014, 11:06pm
    klau area puchong,seri kembangan,serdang dan sebagainya whatsapp 0126067903  
  2. Nurulfaiqa - Tue 20/May/2014, 10:22am
    sila email sy nurulfaiqa@rocketmail.com  
  3. Ismi - Tue 27/May/2014, 2:26pm
    Khairi Zainal : Sy tggl area KL.. klau area Kl bolehla..
    Nurulfaiqa : Sy dh email.. ada terima x?  
  4. Ismi - Mon 2/Jun/2014, 1:14pm
    Sesiapa yang nk join boleh whatsapp ke no 017-2320372.. Tempat area Setapak / Wangsa Maju.. T.ksh  
  5. Adie 59 - Fri 11/Jul/2014, 8:41am
    Jom main badminton di Ampang, sy pun tgh cari rakan group badminton area Ampang, (Challenger Sport depan AEON Big Ampang). Target group 8 lelaki, 8 perempuan.  
  6. Ismi - Mon 14/Jul/2014, 1:13pm
    Adie, bile start main? hr & waktu?  
  7. Arnie Niesya - Mon 11/Aug/2014, 11:51am
    adie 59..saya berminat la nk join...pls conatct sy 0126996491 nisya @ 0126996492 amir

    sesiapa yg nk cr rakan badminton lelaki dan wanita..boleh hubungi kami yer..

    kami komited untuk main..  
  8. Nurul 1284 - Thu 2/Oct/2014, 4:10pm
    Sy memng teringin nak maen tp sy dok pulau indah area klang ase mcm jaoh plak  
  9. Ismi - Fri 3/Oct/2014, 7:30pm
    Owh yeke Nurul.. Klg dgn KL jauh gak 2.. Klau brkesempatan n ade partner prmpuan blehla  
  10. Najmi 43 - Wed 8/Oct/2014, 1:19am
    join group ni dekat fb..

    https://www.facebook.com/groups/357416634619/?ref=br_tf

    biasa,ramai je setting court tu..:)  
  11. Ismi - Thu 9/Oct/2014, 5:06pm
    Najmi, group main dimana? kalau nk join kami boleh je.. Kami main di JJB Setapak.. tgh nk cari partner baru yg komited nk main.. klau nk join, whatsapp sy : 017-2320372  
  12. Loqmanhakim - Thu 25/Dec/2014, 7:25am
    Jemput la saya kalau nak main badminton. Whatssapp Loqman Hakim 019-6464833. Saya boleh main kat area ampang challenger or sport planet.  
  13. Diyana Ismail 2 - Thu 5/Feb/2015, 1:19pm
    sy keje area setapak..
    email inordiyana@yahoo.com.my  
  14. Syam0303 - Thu 23/Apr/2015, 5:09pm
    area shah alam ade x?  
  15. Hasbullah Iqba - Wed 22/Jul/2015, 10:57am
    Hai, Masih ada kekosongan lagi ke untuk badminton area Gombak/Setapak?

    kalau ada, boleh email saya
    hasbullah.iqba@gmail.com, nak join  
  16. Fairuz 23 - Sat 1/Aug/2015, 2:08pm
    nk join..  
  17. Ismi - Fri 21/Aug/2015, 11:08am
    Aktiviti kelab setiap Selasa & Jumaat di JJB Setapak. Kepada yang berminat nak join sila whatsapp di no 017-2320372 (Ismi). Yg nk buat friendly bersama kami pn boleh juga. Terima kasih..  
  18. Fi Affa - Thu 21/Jan/2016, 10:06am
    ada tak group perempuan yg main badminton area puchong, nilai, sepang, bangi, banting. klu ada nak join.  
  19. Zulhilmi Zakaria - Sat 13/Feb/2016, 11:07pm
    Jom main badminton area balakong. Emel zhilmi88@gmail.com laki/ppuan welcomed  
  20. Muhd Zawawi - Sun 13/Mar/2016, 6:34pm
    Sy muhammad,27, sdang mencari group badminton.Dah XDA geng lgi,member rmai dh gntung raket. Klau bleh area setapak,Keramat,ampang. Sy tggl di Keramat. 0129767289- muhammad.  
  21. Rerey - Thu 7/Apr/2016, 2:33pm
    Ada kosong lagi tak? nak join... kami biasa2 jer. Nak belajar main  
  22. Anas 82 - Sun 10/Apr/2016, 4:28pm
    Ade geng main area bangi tak ? kalu ade den nak join. 011-11331366 - Anas  
  23. Najiha Alias - Wed 20/Apr/2016, 2:23am
    Saya najiha 19 nak cari geng badminton prmpuan area cheras batu 9/ kajang ke mana2 yg dkt la. Ada tak?  
  24. H K 4 - Sat 30/Apr/2016, 4:11pm
    saya mencari partner badminton hujung minggu, siapa2 ade kekosongan untuk di kongsi main area kl ampang.. terima kasih

    boleh la whatssap saya

    0196269929

    sabtu di area KL...:)  
  25. Radhi Hasan - Sat 27/Aug/2016, 3:42am
    Salam smua..sy mncari geng/kwn utk bermain bdminton...available weekend/lps ofis hour..area pj..kalo dpt.main kt.lee chong wei sports arena,jln klang lama..lg cunn..dkt rumah..lg cun.klo ade.whatapps group..sy blh dihbungi 013-9411725  
  26. Khairul 1111 - Sun 11/Dec/2016, 9:59am
    Salam..mencari geng bdminton area bangi y blh trma ahli baru klu ada..wasap 0186600013 (khairul)  
  27. Hafizkai - Mon 24/Jul/2017, 10:11pm
    Salam... Sya juga nak main badminton... Area bangi... Hafiz (01137170331)  
  28. Ismi - Thu 7/Sep/2017, 5:19pm
    Jom join kami main badminton. Aktiviti mingguan kami seperti berkut:
    Hari : Setiap Selasa & Jumaat
    Tempat : SLK Badminton Centre (JJB Setapak).
    Masa : 09 - 11 malam.
    Kepada yang berminat nak join, sila whatsapp ke no 017-2320372 (Ismi).
    Yg nk buat friendly bersama kami pn boleh juga.
    Terima kasih..  
  29. Man 306 - Mon 6/Nov/2017, 3:36pm
    jom area shah alam di sec 27.....time 7-9 mlm...
    byr rm10....4 seisi ..shuttle disediakan.....setiap jumaat.
    berminat - whsapp / call 016 6767618...

    tq  
  30. Khairul 766 - Mon 27/Nov/2017, 2:04am
    Sy pun nk join group jugak. Area kajang bangi.
    Wassap 0182555260  
  31. Ina 78 - Fri 9/Feb/2018, 12:11am
    Sape ade group badminton perempuan ingt nk friendly la...saya dr rawang..apa2 blh whatsapp 011-17732189  
  32. Seri 10 - Wed 18/Apr/2018, 7:52am
    Assalamualaikum..sy berminat nak join..tapi kajang area..
    Bole ws sy 0162392214  
  33. Taufiq 19 - Mon 2/Jul/2018, 1:06am
    Area bukit puchong ada tak... klo ade jom.. dah lme tak brbadminton ni..  
  34. Nur Shazwani 3 - Sun 16/Dec/2018, 12:41pm
    Hai... Cari geng badminton perempuan area shah alam/klang/setia alam/subang...member lama ramai dh gantung raket huahauaha kalau ada main mix pon on juga...wasap sy ea 01114301372  
  35. Waff - Wed 2/Oct/2019, 2:08pm
    As salam..nk join jgk kalau2 ada main area cheras dan sekitarnya..rojer2 ya..0122024315(waff)  
  36. Don 39 - Tue 8/Oct/2019, 10:26am
    Salam sume
    Kalau ade Yg main area ceras roger² laa ye
    Kalau leh men bandaraya court laa syok skit..
    sy beshe² je Minta tunjuk ajar Dr sifu² Ye
    WATS-0183708966  
  37. Don 39 - Tue 8/Oct/2019, 10:33am
    0183708963watsaap area ceras...
    Yang atas tu silap nombor 🙏  
  38. Ismi - Mon 6/Jan/2020, 10:07am
    ''SELAMAT TAHUN BARU 2020''

    Jom join kami main badminton.
    Beriadah, keluarkan peluh, tambah kawan serta mengisi masa lapang.

    Aktiviti mingguan kami seperti berkut:
    Hari : Setiap Selasa & Jumaat
    Tempat : SLK Badminton Centre (JJB Setapak).
    Masa : 09 - 11 malam.
    Kadar Bayaran : RM13 - RM15 seorang/aktiviti (Share court & shuttle)

    Kepada yang berminat nak join, sila whatsapp ke no 017-2320372 (Ismi).
    Yg nk buat friendly bersama kami pn boleh juga.

    Terima kasih..  
Page 1   (Total 38 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Mencuba Nasi Arab Imam Muda Asyraf - Nasi Arab Mandy Medina
Nasi Arab Travel - Kalau dulu bila nak masak Nasi Arab memang pening kepala memikirkan bahan-bahannya. Tapi yang ni 15 minit sahaja siap!!