Jom Join Group Dana Food Truck Daripada Persatuan Perjihad
Mat Mizi - Tue 25/Sep/2018 9:05am
⚡Assalamualaikum wbt.

♦ OBJEKTIF GROUP

◼Membantu umat islam menyelesaikan masalah HUTANG & RIBA secara berperingkat2 dlm masa yg singkat.
Kami membantu melalui KAEDAH PENGURUSAN KEWANGAN & KREDIT AHLI (PKKA) dan GERAN BAITULMAL GDE3M

♦ MISI
◼Mengumpulkan minima 3 juta umat islam di bawah satu payung EKONOMI ISLAM untuk PULIHKAN DAN MEMBINA KEMBALI KUASA MEMBELI umat islam.

♦ VISI
◼ Menyediakan INFRA PERNIAGAAN dlm PERNIAGAAN MAKRO

Saya akan beri maklumat lanjut sebab ada di seluruh negeri.

https://chat.whatsapp.com/HF8nXIY1m6AInnW7EaRmMs

wasap ke GROUP ini.

Admin
Alif
wasap.my/+601126341215

Niche: Iklan Terbuka | Persatuan | Bisnes Restoran
   
 1. Baha 13 - Thu 4/Oct/2018, 8:18pm
  minat join 0193681195 baha  
 2. Nor Hazira Binti Ab Manan - Fri 2/Nov/2018, 4:47pm
  Sy merupakan seorang ibu kepada 5 org anak. Baru2 ni sy terjebak dgn hutang along. Wakaupun hutang cuma 3 ribu tp dah mencecah 10k. Sy betul2 memerlukan pinjaman dari sesiapapun utk sy byr gutang along ni. Sy mampu bayar blik sbnyk 500 sebulan selama mana yg boleh kita janjikan. Tolonglah sesiapa pun. Sy makin tertekan. Sy bimbangkan anak2. Setiap hari sy mohon Allah tunjukkan jln utk sy klua dari musibah ni. Sy janji lepas ni takkan hutang along lg. Hubungi 0103984399  
 3. Zulkifli 209 - Tue 15/Jan/2019, 7:23pm
  Assalammualaikum
  Minat
  0176602463  
Page 1   (Total 3 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Channel - Idea Bisnes


https://www.youtube.com/channel/UCsO-MY8KvW6kitzwqHptapA

Kami akan memaparkan senarai idea perniagaan yang menarik di Malaysia. Klik link diatas untuk melihat senarai video di Youtube.com dan jangan lupa LIKE dan SUBSCRIBE untuk mendapatkan makluman video terbaru dari kami!
Cara Niaga Nasi Lemak RM1 yang Paling Betul - CT Garden KL
Ramai peniaga menjual nasi lemak RM1. Tetapi tidak ramai yang mengetahui cara yang betul untuk menghasilkan keuntungan. Lihat bagaimana restoran ini berjaya menarik pelanggan pelbagai peringkat bajet untuk menikmati keenakan nasi lemak dan pilihan lauk pauknya.
Nasi Beriani Gam dari Baghdad ke Putrajaya
Nasi Biryani Gam adalah diantara makanan yang paling sedap di Malaysia. Cara masakannya rumit dan resepinya adalah hasil kepakaran turun temurun. Kami cuba mencari dari mana asal perkataan Biryani Gam. Dari Putrajaya, ke Batu Pahat, ke Melaka, ke India, ke zaman Mughal India dan semakin jauh sehingga seribu tahun dahulu... di Baghdad.
Kehebatan Nasi Lemak Kuah Kuning
Apa yang menyebabkan nasi lemak sedap? Adakah nasinya, sambalnya, kuahnya atau komponen lain nasi lemak? Kami melawat Kak Ina, seorang peniaga nasi lemak yang amat terkenal di Taman Maju Jaya, KL. Mari ikuti perjalanan kami :-)
Makanan Eksotik dan Unik di Temerloh Pahang
Makanan eksotik biasanya ada peminat yang tersendiri. Jika dikenakan dengan menu masakan yang sesuai, peminatnya akan sentiasa datang walaupun dari jauh. Kelebihan meniaga makanan yang eksotik adalah kurang pesaingan. Kadang-kadang di sesebuah bandar anda seorang sahaja yang berniaga makanan tersebut
Berniaga Kuih dari Rumah dengan Instagram
Zaman media sosial tak perlu lagi menjual kuih di tepi jalan. Berniaga dari rumah pun pelanggan datang berduyun-duyun. Lihat bagaimana Kak Zu menggunakan Instagram untuk menarik pelanggan datang membeli. Habis licin setiap hari :-)