Joint Venture (JV) Projek & Aliran Tunai Perniagaan, Asset Tetap & Pertanian
Haji Mazlan Resources @ Private Consultant - Fri 7/Dec/2018 11:40am [Last Comment]
Assalamualaikum

Pihak saya mempunyai capital atau modal kerja yg mencukupi utk bekerjasama dalam perniagaan yg bersifat conventional, bertanggung jawab, mudah dan telus. Untuk perniagaan yang ingin JV (Joint Venture), pihak saya TIDAK BERMINAT. Pihak saya berurusan dengan owner perniagaan atau owner projek shj.

Terbuka kepada setiap perniagaan seperti berikut yang mempunyai perniagaan yang sah dari sudut undang-undang.

Boleh menghubungi saya 019-3425118 untuk keterangan lanjut.

* Sblm ini pernah ada, pihak yg tidak bertanggungjawab, menggunakan topik iklan saya ini, utk perkara yang menyalahi undang-undang. Pihak saya tidak bertanggungjawab dan sekiranya ada, sila buat LAPORAN POLIS.
* sms atau wsap tidak d galakan sgt, susah utk pemahaman kedua belah pihak.
* Sekiranya ada yg hanky panky dan sebagainya, sila lupakan. Pihak saya ada list senarai nama individu yang suka buat kerja yang salah dr sudut undang-undang

Niche: Diskusi Tuntutan Dan Tribunal | Disputed Topics
     
  1. Hazrul Nizam - Fri 7/Dec/2018, 12:55pm
    Maklumkan:

    1) Nama Syarikat tuan
    2) Nombor SSM
    3) Lokasi pejabat.

    Jika tuan gagal memaklumkan 3 perkara asas yg wajib diatas, tuan adalah salah satu ahli kumpulan geng penipu yg bergiat aktif di internet.

    tak perlu berdolak dalik. hanya perlu nyatakan 3 perkara diatas sahaja.  
  2. Hazrul Nizam - Fri 7/Dec/2018, 5:22pm
    admin majalah com sila siasat cepat!!  
  3. Ahmad 1268 - Fri 7/Dec/2018, 11:32pm
    Banyak sekarang agent penipu dlm majalah.com  
  4. Forum Moderator - Sat 8/Dec/2018, 1:36pm
    Agen penipu ada dimana mana sahaja tuan. Salah satu kes penipuan pinjaman terbesar di Perak yang diberkas polis pada tahun lepas menggunakan taktik menyelitkan risalah di pintu kereta dan pintu rumah.

    Sebaliknya portal ini adalah tempat untuk anda belajar menjadi bijak dan tidak mudah tertipu. Ini kerana topik disini tidak di padam/de1ete. Ilmu ilmu berguna menjadi rujukan sepanjang masa.

    Orang yg tiada ilmu akan ditipu dimana sahaja beliau berada, dari muda sampai tua.

    Bagaimana cara untuk anda mencari ilmu? luangkan sedikit masa membaca diskusi tuntutan dan tribunal disini:

    https://www.majalah.com/?classifieds.diskusi-tuntutan-dan-tribunal

    Topik-topik didalam niche ini tidak dipadam untuk rujukan kita bersama.  
  5. Haji Mazlan Resources - Mon 28/Jan/2019, 11:59am
    Assalam

    Berkenaan topik saya ini.

    Sila kemukakan bukti dan mangsa penipuan - sila berhubung dengan pihak saya 0193425118 - dengan kadar segera , dalam tempoh 48 jam. Sebelum pihak saya mengambil tindakan undang2 kepada Hazrul Nizam & Admin Majalah.

    Sebelum ini pun sudah ada yang buat pendua iklan  
  6. Tn Merapi - Tue 19/Feb/2019, 1:37pm
    Betol kata admin....jgn di padam kerna boleh jadi kan ilmu rujukan dr setiap sudut cara pemikiran penipu...
    Tq pd admin dan hazrul nizam ..
    Buat penipu penipu cukop cukop la ko sorang yg buncit perot..kesian anak bini yg suci terpalit dosa dan tumbesaran darahdaging dr hasil nipu.. TIADA RASA SESAK NAFAS KER LIHAT ANAK BINI GELOJOH MAKAN NASI HASIL TIPU..  
  7. Tn Merapi - Tue 6/Aug/2019, 6:43pm
    Kalau rasa nk ambil tindakan law pd mereka termasok admin majalah...xde rasa malu ke...buat iklan kat tempat org pastu ko nk kena kan plak...wajar la mereka sangsi sbb banyak da org mengadu..... Kalau ko dipihak yg benar skang aku rasa da lebeh berapa kali 48 jam...apa cerita????  
Page 1   (Total 7 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Channel - Idea Bisnes


https://www.youtube.com/c/YaniInTheHouse

Kami akan memaparkan senarai idea perniagaan yang menarik di Malaysia. Klik link diatas untuk melihat senarai video di Youtube.com dan jangan lupa LIKE dan SUBSCRIBE untuk mendapatkan makluman video terbaru dari kami!
Laksa Utara Popular di Bandar Baru Bangi dan Laksa Kelantan
Apa beza Laksa Utara dan Laksa Kelantan? Ada berapa jenis laksa di Malaysia? Kami ke Gerai Ridup Rimba di Bandar Baru Bangi untuk menikmati laksa utara yang sedap dengan cendol yg ohsem. Gabungan 2 menu ini sangat sesuai dijadikan pakej bisnes makanan. Kami juga senaraikan 5 lagi laksa di Malaysia untuk video seterusnya nanti.
Makan Lemang To'ki dan Bakar Lemak di Kolam Air Panas Bentong
Mari kita belajar dari Lemang To'ki di Bentong cara beliau berniaga. Bisnes ini sesuai untuk sesiapa yang mempunyai tanah di kampung yang dekat dengan jalan besar. Di Bentong juga terdapat Kolam Air Panas popular dengan 3 peringkat kepanasan. Berendam dalam kolam ini dipercayai boleh menyihatkan kulit dan badan. Juga boleh membakar lemak lemang yg baru dimakan tadi :-)
Cara Niaga Nasi Lemak RM1 yang Paling Betul - CT Garden KL
Ramai peniaga menjual nasi lemak RM1. Tetapi tidak ramai yang mengetahui cara yang betul untuk menghasilkan keuntungan. Lihat bagaimana restoran ini berjaya menarik pelanggan pelbagai peringkat bajet untuk menikmati keenakan nasi lemak dan pilihan lauk pauknya.
Berniaga Kuih dari Rumah dengan Instagram
Zaman media sosial tak perlu lagi menjual kuih di tepi jalan. Berniaga dari rumah pun pelanggan datang berduyun-duyun. Lihat bagaimana Kak Zu menggunakan Instagram untuk menarik pelanggan datang membeli. Habis licin setiap hari :-)