Jawatan Kosong Kerani - Sekitar Serdang, Bangi, Seri Kembangan
Laman Angsana Sdn Bhd @ Laman Angsana Sdn Bhd
Wed 27/Nov/2013 1:25pm [Last Comment]
JAWATAN KOSONG ! SEGERA ..... !!!!!
POSITION : KERANI AKAUN & KERANI ADMIN
LOKASI : SERDANG , SERI KEMBANGAN

* PEREMPUAN SAHAJA.
* SPM . LEPASAN SPM BOLEH APPLY.
* EMAIL CV : lamanangsana@gmail.com atau PM saya

Niche: Kerja Kosong | Jobs & Vacancies in Malaysia
 
1. Nordianfiwana - Wed 27/Nov/2013, 1:50pm
Assalam boleh saya thu company ape ye?  
2. Laman Angsana Sdn Bhd - Wed 27/Nov/2013, 3:08pm
Nordianfiwana : Construction & Maintenance  
3. Edirhardy - Wed 27/Nov/2013, 10:44pm
emem sy hidirkhalil@yahoo.com  
4. Yanz 11 - Thu 28/Nov/2013, 10:38am
email details at aizian86@yahoo.com  
5. Alya 49 - Thu 28/Nov/2013, 1:07pm
Detail...deqare_alya@yahoo.com  
6. Nur 545 - Thu 28/Nov/2013, 5:11pm
alamat kat mana yerh
boleh hubungi saya 0102174863  
7. Aria 3 - Thu 28/Nov/2013, 5:58pm
Email saya detail , terima kasih
mariea1444@gmail.com  
8. Twenty Five Resources - Fri 29/Nov/2013, 10:34am
Mizzd.twentyfive0525@gmail.com
sy telah mncuba email ttp x berjya  
9. Laman Angsana Sdn Bhd - Fri 29/Nov/2013, 11:11am
Twenty Five Resources : saya dh terima email kamu. tq

Yang lain, saya dah hantar email utk details. tq :)  
10. Laman Angsana Sdn Bhd - Fri 29/Nov/2013, 11:23am
Salam,
berkenaan dgn jawatan kerani admin & kerani akaun yg saya iklankan di majalah.com tu,
ada 3 jawatan kerani yang saya perlukan iaitu :
1) Pembantu Kerani Admin
2) Pembantu Kerani Akaun
3) Kerani Akaun

Kerja tak banyak pada permulaan, cuma membantu kerani yang sedia ada.
Kami ada future planning untuk buka bidang lain, so sebab tu kami perlukan pembantu
untuk membantu kami.
Perlukan seorg yg cepat belajar, boleh berdikari dan boleh membuat kerja2 pejabat.
Permulaan gaji RM900 untuk pembantu kerani.

Apa2 boleh hantar cv ke email saya : lurve_ae99@yahoo.com atau company email : lamanangsana@gmail.com
Sebarang pertanyaan boleh sms/call atau what's app saya Ernie : 011-29061346

Terima Kasih  
11. Twenty Five Resources - Sat 30/Nov/2013, 1:02am
Tq :)  
12. Laman Angsana Sdn Bhd - Mon 2/Dec/2013, 4:26pm
Vacancy still available.. boleh apply..
for fast reply sms/whats app saya : 011-29061346 (Ernie)

TQ :)  
13. Laman Angsana Sdn Bhd - Tue 3/Dec/2013, 3:33pm
Lokasi office : Taman Seri Serdang, Seri Kembangan, Selangor

call/sms atau whats app sy untuk pertanyaan : 011-2906 1346 tq  
14. Zayana - Tue 3/Dec/2013, 10:39pm
mcm mana ngn saya ?  
15. Laman Angsana Sdn Bhd - Wed 4/Dec/2013, 11:01am
ZAYANA : dah hantar kan? apa2 nanti kami panggil interview.  
16. Laman Angsana Sdn Bhd - Wed 4/Dec/2013, 5:00pm
Sesiapa yang berminat boleh apply ,
calon di kawasan berdekatan lebih digalakkan..
terima kasih :)

-L.A.S.B-  
17. Caroline Lanie - Thu 5/Dec/2013, 11:07am
sudah hantar email tapi tak berjaya..  
18. Laman Angsana Sdn Bhd - Thu 5/Dec/2013, 3:43pm
Caroline Lanie : hantar ke lurve_ae99@yahoo.com atau lamanangsana@gmail.com atau ernie.suhaimi@yahoo.com

tq :)  
19. Caroline Lanie - Thu 5/Dec/2013, 4:31pm
welcome.  
20. Faraieya - Fri 6/Dec/2013, 10:01am
KAMI SEBUAH SYARIKAT TAYAR
TERANG BENDERANG SDN BHD
MENCARI SEORANG PEMBANTU PEJABAT (KERANI AM)
-WANITA
-BEUMUR 18 THN KE ATAS
-GAJI RM900-RM1000
KEDAI KAMI BERHAMPIRAN DENGAN
STESEN KTM UKM
(GRADUAN YANG MEMILIKI DIPLOMA/IJAZAH TIDAK DIGALAKKAN TETAPI BOLEH JIKA BERSETUJU DENGAN GAJI YANG KAMI TAWARKAN)

JIKA BERMINAT BOLEH HUBUNGI
CIK FARA DI TALIAN 03-89261984
ATAU EMAILKAN RESUME ANDA KE faraieya@yahoo.com  
21. Laman Angsana Sdn Bhd - Tue 10/Dec/2013, 4:15pm
Salam 1 Malaysia,
Syarikat kami memerlukan seorang pembantu admin,pembantu akaun & kerani akaun untuk membantu kerani sedia ada melaksanakan tugas2 di pejabat.
Lokasi adalah di Taman Seri Serdang, Seri Kembangan, Selangor
Kelayakan : Minimum SPM/Diploma Akaun
Memerlukan seorang yang boleh membuat kerja-kerja pejabat.
Tahu guna Microsoft Office & Tahu guna komputer.
Calon yang berdekatan digalakkan memohon.
Gaji senang naik..
Start kerja Januari 2014.

Sebarang pertanyaan boleh call/sms/whats app saya :
- Ernie : 011-2906 1346
atau hantar CV : lamanangsana@gmail.com / lurve_ae99@yahoo.com  
22. Laman Angsana Sdn Bhd - Mon 16/Dec/2013, 12:01pm
Salam 1 Malaysia,
Syarikat kami memerlukan seorang pembantu admin,pembantu akaun & kerani akaun untuk membantu kerani sedia ada melaksanakan tugas2 di pejabat.
Lokasi adalah di Taman Seri Serdang, Seri Kembangan, Selangor
Kelayakan : Minimum SPM/Diploma Akaun
Memerlukan seorang yang boleh membuat kerja-kerja pejabat.
Tahu guna Microsoft Office & Tahu guna komputer.
Calon yang berdekatan digalakkan memohon.
Gaji senang naik..
Start kerja Januari 2014.

Sebarang pertanyaan boleh call/sms/whats app saya :
- Ernie : 011-2906 1346
atau hantar CV : lamanangsana@gmail.com / lurve_ae99@yahoo.com  
23. Zayana - Tue 17/Dec/2013, 6:12am
masih available ?  
24. Abu Ubaidah - Sun 19/Jan/2014, 4:10pm
laki xnk ker??  
25. Fizslisz - Wed 29/Jan/2014, 6:55pm
bg detail if still available
ellysa1805@gmail.com  
26. Eka Zalikha - Wed 26/Feb/2014, 2:13pm
still available x kerani di taman sri serdang?
kalo stil available boleh email ke email sy...nurulzalikha89@yahoo.com  
27. Pn Zainon - Sat 12/Apr/2014, 3:40pm
salam...
still ad lagi ke?  

Page 1   (Total 27 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..