Jangan Jadikan Covid19 Sebagai Alasan Taknak Tambah Ilmu Baru. Duduk Rumah Jom Belajar Marketing Secara Online
Adam Danish 7 - Sat 21/Mar/2020 2:57pm
Lepas selesai isu Covid19, semua peserta kami akan jemput untuk sesi F2F pula selama 8 jam. Maknanya, anda akan dapat 2 sesi kelas. Extra 8 jam.

Apa yang anda akan dapat dalam coaching online marketing ini?

1. Teknik Ejen aktif buat jualan
2. Teknik pemasaran online FB, Insta & SEO
3. 30 Lubuk Jualan & Sasaran Jualan
4. Bagaimana tarik minat Ejen & Pelanggan
5. Teknik bina kempen pemasaran berkesan
6. 45 Persiapan sebelum kempen pemasaran
7. 15 Cara Pecah Tembok Jualan
8. Modul Latihan Ejen jualan
9. Apakah jadual aktiviti harian Ejen
10. SOP Recruitment & Development Agent
11. Formula kiraan Komisyen & Reward
12. Teknik Bina Blueprint syarikat 1- 5 tahun
13. Strategi budgeting tahunan syarikat
14. 35 dokumen penting pengurusan syarikat
15. Strategi bina 1,000 Ejen pertama
16. Cara bakar semangat Ejen

Stokis dan Founder memang patut join kelas ni.

Sebab apa perlu sertai IBMC online sekarang?

1. Musim Covid19 ni, ramai orang bisnes online dari rumah. Mereka semua tengah cari peluang nak tambah duit. Ni masa sesuai. Kami tunjukkan cara nak kesan mereka yang berpontensi untuk anda dimana.

2. Kita dah tak ada banyak masa dah untuk main-main lagi dengan bisnes kita. Kita mesti buat jualan minimum RM100,000 sebulan. Mesti!

3. Ada banyak lubuk jualan zero kos yang anda tak perasan selama ni. Bila kita kenal siapa pelanggan sebenar kita, tak keluar kos iklan pun takpe.

4. Bila ada team, staf atau ejen, mesti perlu ada sistem jualan yang betul. Barulah keje tak berterabur.

5. Staf dan Ejen nak tengok bos mereka ada masa depan yang jelas. Berpandangan jauh. Anda akan belajar macam mana buat blueprint syarikat untuk 1, 3, dan 5 tahun.

6. Bila pergi kelas ramai-ramai, anda faham ke apa yang disampaikan dengan tepat? Personal Coaching IBMC one to one ini, semua masalah bisnes anda akan terjawab. Balik boleh terus buat dengan yakin.

Ini bukan kelas ramai-ramai, ini personal coaching one to one. Anda boleh tanya sampai faham & balik boleh terus buat sales dengan yakin.

Berapa harga tiket Personal Coaching IBMC?

Wasap saya cepat2 untuk tunjukkan kesungguhan anda nak upgrade bisnes. Nanti saya kasi harga tiket special.

3 PENDAFTARAN TERAWAL, KAMI KASI ANDA ''PERCUMA'' MONITORING PROGRAM SELAMA 12 BULAN (harga tiket asal RM5688)

WhatsApp saya sekarang : 018 577 5000
WhatsApp saya sekarang : 018 577 5000
WhatsApp saya sekarang : 018 577 5000

www.hisyamariffin.com
YouTube : Intensif Brainstorm Marketing Campaign

Niche: Kursus Personal Coaching | Web Media Sosial | Ingin Berniaga
     
  1. Adam Danish 7 - Sat 21/Mar/2020, 3:00pm
    terima kasih sebab berminat.

    jangan tinggalkan no tel atau email anda disini ye. takut sy tak perasan

    terus wasap saya 018 577 5000  
Page 1   (Total 1 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Channel - Idea Bisnes


https://www.youtube.com/c/YaniInTheHouse

Kami akan memaparkan senarai idea perniagaan yang menarik di Malaysia. Klik link diatas untuk melihat senarai video di Youtube.com dan jangan lupa LIKE dan SUBSCRIBE untuk mendapatkan makluman video terbaru dari kami!
Laksa Buyung Sungai Lui & Air Terjun Beratus Tangga di Sungai Gabai
Berehat hujung minggu di kawasan kampung sekitar Sungai Lui, Selangor sambil menikmati laksa buyung di tepi sungai. Kemudian mendaki air terjun yang mempunyai hampir 350 anak tangga. Tiba di puncak, terdapaat kawasan mandian yang menyeronokkan.
Cendol Genius yang Anda Tidak Pernah Jumpa!
Kami mencuba cendol yang amat istimewa dan lain dari yang lain. Sesiapa yang tak minat cendol pun pasti akan makan sampai habis licin. Mari ikuti kami menyusuri Sungai Melaka yang cantik sambil menimba ilmu dari Gerai Cendol Kg Hulu ini.
Dua Asam Pedas Melaka yang Patut Anda Cuba
Kali ini saya ingin kongsikan 2 restoran asam pedas yg popular di melaka. Kedua-duanya mempunyai cara perniagaan yg berbeza. Yang pertama lebih fokus kepada asam pedas sahaja manakala yg kedua fokus kepada pelbagai masakan ala kampung. Kedua-duanya sama sedap dan sama menyelerakan.
Cara Niaga Nasi Lemak RM1 yang Paling Betul - CT Garden KL
Ramai peniaga menjual nasi lemak RM1. Tetapi tidak ramai yang mengetahui cara yang betul untuk menghasilkan keuntungan. Lihat bagaimana restoran ini berjaya menarik pelanggan pelbagai peringkat bajet untuk menikmati keenakan nasi lemak dan pilihan lauk pauknya.
Berniaga Kuih dari Rumah dengan Instagram
Zaman media sosial tak perlu lagi menjual kuih di tepi jalan. Berniaga dari rumah pun pelanggan datang berduyun-duyun. Lihat bagaimana Kak Zu menggunakan Instagram untuk menarik pelanggan datang membeli. Habis licin setiap hari :-)