Ingin Mencari Supplier Pasir
Mr Ray - Fri 1/Sep/2017 6:42am [Last Comment]
Hi, saya ingin mencari supplier pasir sungai/ pasir lombong yang boleh supply 3000-5000m.t everyday untuk di hntar ke area selangor .. plss whatssap me 01119733249(mr.ray) // nadzran.hanif@gmail.com
.

Niche: Kontraktor Pasir
 
1. Zinjabu - Sat 2/Sep/2017, 10:00pm
Dari mana kemana. Lori berapa tayar.
Treler boleh pakai ke?
Kasar ke halus. Payment macam mana. Harga tuan bayar satu ton berapa.
Perojek berapa lama/tahun.
Tempat turun pasir satu spot atau lebih.
Watsup 0133339055.syed.  
2. Abu Ubaidah Bin Yacob - Thu 7/Sep/2017, 9:59pm
assalam tuan puan.jika perlukan pasir kotor,kasar halus batu aggregate,crucherun,qurry dust boleh hubungi saya direct end seller tanpa org tengah.lokasi operasi k.lumpur,selangor dan perak.0195111806.SEBELUM ITU saya mohon kepada pembeli yang serius dan syarikat yang berminat terlebih dahulu menghantar loi kepada syarikat kami.ini bertujuan bagi melancarkan lagi urusan dan proses nanti.selain itu urusan juga akan nmpk lebih profesional dan lebih yakin jika semua sop ini dapat di buat.di samping itu juga dapat menjimatkan masa dan melancarkan proses.bekalan pasir dan batu kami setakat ini mencukupi untuk supply kepada tuan puan.dan jika betul ada pembeli yang serius dan mengikut sop yang di tetapkan,pasal harga baru la boleh di bincangkan dan kami berjanji akan memberikan harga yang terbaik utk tuan puan.sekian terima kasih.tuan puan blh htr loi kepada email saya abuuu0409@gmail.com.  
3. Treemega - Sun 29/Oct/2017, 3:16pm
Syarikat kami ada menyediakan penghantaran Pasir Sungai@Laut melalui kapal.Terima Kasih.
Sila hubungi : 0182319667 (Mizi)  
4. Mohd Nazim Ariff - Sun 8/Apr/2018, 12:46pm
kami adalah vendor pasir selangor..boleh wasup saya 0142637458..harga diberi mngikut semesta trmasuk pnghantaran dan gst..utk kwsn sekitar lembah klang shaja  
5. Rizal Irwandy B Ayub 2 - Tue 17/Jul/2018, 9:18am
Kami pembekal dumping sand di N9.
Hubungi 017-7195437  

Page 1   (Total 5 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..