Ingin Mencari Pendapatan Sampingan
Nur Ryhan - Thu 16/Aug/2012 8:54am [Last Comment]
Saya merupakan pelajar lepasan IPTA, yang baru memulakan pekerjaan dan sangat berminat untuk menceburi bidang perniagaan bagi menambah pendapatan dan mengisi masa lapang. Masih mencari produk untuk dijual tetapi dengan modal yang rendah.

Niche: Ingin Berniaga
 
1. Afzan Sufi - Thu 16/Aug/2012, 8:59am
u di mana?ingin jd agent?  
2. Recruitment Department - Thu 16/Aug/2012, 9:01am
Hai, Anda boleh cuba memohon kerja part time di Domino's Pizza sebagai crew member. Cuma perlu kerja minimum 4jam sehari dan latihan akan kami sediakan. If berminat, anda boleh hantar resume anda ke emel: crew.dominos12@yahoo.com  
3. T 2 - Thu 16/Aug/2012, 9:02am
daftar per cuma jom la ramai-ramai cuba http://www.loginwang.com/?a=tanoon  
4. Nur Ryhan - Thu 16/Aug/2012, 9:03am
Klang, selangor. Agen ape ye?  
5. Eyka 10 - Thu 16/Aug/2012, 9:07am
email : eyka_niky92@yahoo.com

modal, anda yg tentukan..=)  
6. Bulan 4 - Thu 16/Aug/2012, 9:11am
salam...adik cube dlu buat dropship dari produk SH.
ada kain2 sulam....jubah serta tudung.
dropship tak perlukan modal.
promote barang menerusi iklan internet bila ada order dpt komisen.
sila ke fb sulaman hana utk lihat.

berminat ctc - 0126701496
bulanyus@yahoo.com  
7. Maz Ayu - Thu 16/Aug/2012, 9:59am
cuba ni modal rm20 je..sy dh dpt hasilnya
http://www.rm20segera.com/?r=maz mzain

yg ni lak free je..sesambil dok tenet..
http://prelaunchx.com/x/mazayu  
8. Azwan 50 - Thu 16/Aug/2012, 10:04am
email kan resume wankru@yahoo.com  
9. Cikgu Norlia - Thu 16/Aug/2012, 10:51am
Promotion! Air Terapi Mutiara & Peluang Perniagaan Disediakan Untuk Anda!
Cikgu Norlia - Tue 7/Aug/12, 1:44pm

as salam,

kpd sesiapa y ingin dptkan produk AIR TERAPI MUTIARA boleh hubungi sy di
019-4841090

Peluang Perniagaan
Terdapat Dua Peluang Perniagaan Air Terapi Mutiara

FRANCHISE
Kami dari syarikat Terapi mutiara membuka peluang kepada sesiapa sahaja yang berminat untuk membuka Franchise KILANG memproses Air TERAPI MUTIARA dengan modal yg teramat rendah.
Kelebihan:
- Anda adalah BOS
- Keuntungan 100% hingga 300%
- pendapatan sentiasa bertambah setiap bulan dan berpeluang mendapat pendapatan tanpa had
- Anda berpeluang mencari pengedar anda sendiri
- Berkerja mengikut masa anda
- Tiada Tekanan Kerja
- Support dari pihak kami
- & banyak lagi klebihan..


PENGEDAR
Pengedar Perlu membeli Stok Air Terapi Mutiara Melalui Franchise di kawasan Anda dengan harga Pengedar
Kelebihan:
- Keuntungan 50% hingga 100%
- Berkerja mengikut masa anda
- Tiada Tekanan Kerja
- Support dari Franchise anda

"DEMI KESIHATAN KITA SEMUA,UNTUK HIDUP YANG LEBIH CERIA"

cepat rebut peluang yang ada sebelum ia meninggalkan kita

hubungi 019-4841090-cikgu norlia  
10. Johto - Thu 16/Aug/2012, 11:33am
join sini modal rendah..
http://adf.ly/BQI4H

nak dapat balik modal.. jawab survey..
bayar dalam usd.. free to join..
http://adf.ly/BvsfD  
11. Nan 16 - Thu 16/Aug/2012, 11:40am
jom join sophie paris.. keahlian rm 15 seumur hidup...sgt mudah dan berbaloi..utk ktrangan lanjut call@sms 019-3796673 - habibah atau register website www.sophieparisworld.com/habibah  
12. Mishal Abdul 2 - Thu 16/Aug/2012, 12:28pm
Salam Nur Ryan serta rakan2 MC semua,

Sy dh hampir 3thn menjalankan biz produk kesihatan sebagai income tambahan. Alhamdulillah hasil yg mulanyer kecil sedikit demi sedikit hari demi hari sehingga sekarang sy mampu mengumpul produk stok sendiri di rumah hampir RM10K.

Tiada jalan pintas utk senang dan tiada kejayaan tanpa usaha, yg penting Doa, Usaha, Istiqomah n akhirnyer Tawakkal.

Modal permulaan utk pembelian produk atau maintain peribadi serendah RM300 atau RM750.

Hubungi sy : mishalabdul@gmail.com atau 013-7884008.

Ini link produk album sy di Facebook : https://www.facebook.com/media/set/?set=a.266632823352794.83581.100000182340152&type=3  
13. Bisnes Stiforp - Thu 16/Aug/2012, 3:04pm
jom buat bisnes dgn stiforp. tiap2 minggu duit masuk..modal pon kecik je..
call/sms saya 0132503240 kalau berminat  
14. Hakimimanaf 6 - Fri 17/Aug/2012, 5:59am
Mana nak cari sistem Web Jualan yang Mudah?
Salam Sejahtera Sahabat,

Ramai yang bertanya, mana nak cari sistem yang boleh menguruskan web jualan yang mudah?

Diinternet sekarang pelabagai sistem yang kita boleh jumpa, tetapi tak menepati kehendak kebanyakkan pengguna atau Internet Markerter di Malaysia.

Ada sistem yang bagus, tetapi terlebih canggih, takut pelanggan tak pandai nak beli atau buat tempahan pulak.

Maka, cari punya cari saya terjumpa satu sistem yang MUDAH!

Nama sistem pun kena dengan kehendak kebanyakkan penguna, nak tau apa nama sistem tu? Minisite Mudah.

Saya dah review, test demo, nampaknya inilah sistem Web Jualan yang Mudah, Cepat dan berkesan!

Klik-klik, isi borang je, siap dah Minisite atau Web Jualan kita. Canggih, Mudah, serius wa cakap lu...

Inilah sistem yang dicari-cari selama ni, akhirnya menjadi kenyataan!

Patutlah selama ni tak jumpa, sebab sistem ni baru diterbitkan pada tahun 2012 ni, tak dilancarkan secara rasmi lagi pun... tetapi dah ramai pengguna menggunakan Sistem Minisite Mudah ni.

Untuk maklumat lanjut, sahabat boleh kunjungi web berkenaan disini:

http://bit.ly/Ptlpye

Walaupun masih baru, tak sampai setahun jagungpun lagi sistem ni, tapi ramai yang dah guna, dah rasmikan pun web jualan masing-masing.

So far, nampak respon/testimoni pengguna-pengguna, pelanggan semuanya positif. Otai-otai IM di Malaysia pun dah ramai gunakan rupanya, diam-diam je diorang ni..

Buat duit riban-riban, tak pening kepala nak fikir koding2, design minisite, guna Minisite Mudah ni utk mudahkan uruskan web jualan, tempahan dan pengurusan pelanggan mereka.

Tak ramai lagi yang kongsikan rahsia ni, cari kat forum pun tak banyak lagi yang dok promote Minisite Mudah ni.. diorang nak rahsiakan ke benda baik macam ni? Ntah ler...

So saya kongsikan pada sahabat rahsia yang masih lagi rahsia, orang belum kecoh-kecoh lagi lagi pasal minisite mudah ni, sebelum tokey dia naikkan harga, baik korang dapatkan sekarang...

Tunggu apa lagi? klik sini --> http://bit.ly/Ptlpye

Semoga Bermanfaat,

Ikhlas,
MOHD HAKIMI.  
15. Man198 2 - Sat 18/Aug/2012, 6:48am
Sesiapa yang berminat nak wat keja part time,leh join saya,pendapatan lumayan,cuma jadi ahli n jual produk n dapat komisyen. Layari?http://www.formulaluarbiasa.com/recommends/ManBukanRahsiaLagi.semoga dapat membantu..  
16. Mmorshidi - Sat 18/Aug/2012, 5:33pm
lawati blogs saya

http://mytrustedptcwebs.blogspot.com/

disitu saya ada postkan program yang betul2 jana wang melalui internet tanpa anda perlu buat apa2...Semua info ada dalam blogs saya itu berserta bukti saya dibayar oleh program tersebut... Selamat mencuba!!!  
17. Ewan 23 - Mon 20/Aug/2012, 7:02am
Mencari pendapatan sampingan..
Bermodalkan RM25 anda berpontensi menjana pendapatan RM10,000.. TAK PERCAYA..
KLIK LINK INI CEPAT

http://www.Step2Rich.net/ewann
http://www.Step2Rich.net/ewann

Jadi sanggupkah anda membiarkan peluang ini? Sanggupkah anda membiarkan peluang yang boleh mengubah hidup anda hanya kerana anda risaukan duit RM25?

SEBARANG PERTANYAAN BOLEH HUBUNGI DI
+60173615421
irwan_rosli@ymail.com (YM Yahoo Massenger) tqvm :)  
18. Zahrul 6 - Tue 21/Aug/2012, 4:29am
Salam,

Satu Peluang Perniagaan Yang Luar Biasa...Anda Dijemput Untuk Menyertai Kami..Sambutan Hangat, AURA Sophie Paris tidak dapat dinafikan lagi! Jangan lepaskan PELUANG!

* Syarikat Fesyen Pertama di Asia dengan sistem MLM
* Yuran keahlian hanya RM15.00 seumur hidup
* Harga berpatutan dan berkualiti, Perancis Design
* Design terkini setiap 45 hari dengan pilihan 400-500 produk
* Diskaun 20% dengan setiap pembelian produk
* Untung 20% dengan setiap penjualan produk
* Jana Income lumayan dengan Networking Plan

Bukti Income
Klik >> http://sophieparisclub.com/statement.php?id=zrulez

Apa pun MLM yang datang Cosway dan Avon tetap teguh. Sebab perniagaannya bergantung pada pembeli dan pengguna. Sophie Paris memberi peluang yang sama. Sertai kami sekarang di waktu Sophie Paris baru berusia 6 bulan di Malaysia. Peluang perniagaan yang luas dan pendapatan yang berpanjangan. Peluang membuka outlet seperti Avon dan Cosway juga dibuka untuk ahli yang berminat. Yuran keahlian cuma RM15 seumur hidup.

TESTIMONI ARTIS
http://sophieparisclub.com/testimonials.php?id=zrulez

Saya telah mengambil Peluang Hebat ini untuk pendapatan yang Mewah. Anda bila lagi? Anda perlu bermula sekarang dengan langkah pertama

Join segera..
Klik >> http://sophieparisclub.com/zrulez

Terima Kasih
Zahrul
0122327273/0193474646  
19. Abdul 22 - Tue 21/Aug/2012, 7:54pm
salam kalau suka berniaga melalui internet khususnya program affilate boleh melayari
http://PakarAffiliate.com/?aff_id=34151
anda baca baru menilai.kalu anda suka buat secara hand on leh g laman web usahawan.com pelbagai peralatan perniagaan untuk berniaga.  
20. Sultan12 - Wed 22/Aug/2012, 3:26am
join eme malaysia fb fanpage rm60.  
21. Stokis Muniff Hijjaz - Wed 22/Aug/2012, 5:41am
kami bukanlah menjalankan perniagaan mlm,tapi perniagaan kami 100% usaha anda.Kami tidak menjanjikan anda Bulan Dan Bintang. Kami Tidak menjanjikan anda Jutawan. Kami menjanjikan anda pengalaman dalam perniagaan yang tidak boleh dijual beli.

Musim Perayaan. Masa untuk belajar berniaga. Masa untuk tambah pendapatan.Kami di Munif Hijjaz sedia membimbing anda untuk bermula dari bawah dan menimba pengalaman berniaga untuk kegunaan anda di masa hadapan. SERTAI KAMI DI KEMPEN 1 pEJABAT 1 PENGEDAR. Produk yang kami bawakan ialah:

A) Munif Hijjaz Perfumes
B) Munif Hijjaz Banana CocoaROll ( Kerepek pisang gulung bersalut coklat).

Mengapa dengan kami?

1) Kami membawakan produk yang mudah dijual dan mendapat permintaan yang tinggi terutama di musim perayaan.

2) Segmen pasaran adalah luas. Dari pelajar sekolah,pelajar IPT, remaja, orang dewasa, veteran dan semua lelaki dan wanita.

3) Kami menawarkan produk yang harganya mudah dibeli oleh orang ramai iaitu serendah RM10.00.

4) Kami menawarkan modal permulaan yang amat rendah dan membuatkan sesaiapa sahaja boleh berniaga.

5) Produk tambahan baru yang kami bawakan iaitu Munif Hijjaz Banana
Cocoa ROll ( Kerepek pisang gulung bersalut coklat) merupakan produk
lain dari yang lain. Tiada persaingan. Produk monopoli jika anda
menjual produk ini di mana sahaja.

7) Produk makanan ini mendapat pembelian ulangan yang tinggi di Hari Raya.

6) Kami menawarkan keuntungan yang tinggi untuk.

Jika anda mempunyai keinginan untuk memulakan perniagaan, inilah peluangnnya. Dengan modal serendah RM100 anda mampu memiliki
perniagaan sendiri dan Kepada anda yang memang telah berniaga, inilah dia masa untuk menambah produk yang mudah dijual dan boleh menambahkan
keuntungan anda. sebarang pertanyaan maklumat boleh emel ke zumnikplace@gmail.com atau hubungi 0176228774 (zaid)  
22. Khatijah 10 - Wed 22/Aug/2012, 9:56am
sign up dkat sini, free jer.. daftar sebelum 28/7 ni.. skali sign up tros dpt rm100, slepas tarikh tu, Prelaunchx company ni akan bagi duit sebanyak mana korang da dpt sampai tarikh 28/7 ni.. pndaftaran selepas 28/7 akan di caj rm100. untuk pgetahuan anda, prelaunchx ni company under forex. untuk pgetahuan lanjut tentang company ni dan forex, daftar dulu di link : http://prelaunchx.com/x/eyja  
23. Chaitian - Wed 22/Aug/2012, 5:46pm
PELUANG PERNIAGAAB...BERNIAGA HANYA DARI RUMAH...BERPRLUANG MENDAPAT PENDAPATAN SEHINGA RM5000 SEBARANG PERTANYAAN SILA HUBUNGI DITALIAN 017-6506707 MR ANDREW GAN ATAU EMAIL KE chaitian997@hotmail.com  
24. Akram Hasyim 2 - Wed 22/Aug/2012, 10:19pm
Salam Nur...

Ingin Berniaga ?

Tiada Pengalaman ?

Tidak Pandai ?

Tidak Tahu Bagaimana ?

Tidak berkelayakkan

Modal Kecil-Kecilan ?

Disini Saya Ingin Berkongsi Kepada Anda Satu Ruang,Satu Peluang terbuka kepada semua golongan masyarakat. Syarat Wajibnya Cuma 18 tahun dan Keatas. Kami diberi mandat oleh Kerajaan Malayia untuk membantu mereka diluar sana untuk,berniaga kecil-kecilan/menjadi usahawan bagi mengukuhkan ekonomi individu,keluarga serta negara.

-Yang mana kami berkonsepkan LEVERAGE. -Perniagaan bersifat Jangka Masa Lama.(Long Term) -Potensi perniagaan yang berterusan. -Anti Kemelesetan Ekonomi. -Mudah,Telus serta HALAL. -Kami juga menyediakan latihan,bagi membantu,menyokong serta mendorong individu tersebut,sehingga berjaya. -Pulangan dan hasil yang lumayan.

"BERHENTI MENILAI & MENBUAT ANDAIAN SENDIRI SEBELUM ANDA MENGETAHUINYA TERLEBIH DAHULU"

USAH DIPERSOALKAN MINAT ATAU TIDAK,SETUJU ATAU TIDAK PAKSI KITA TETAP SAMAIAITU $$$. ADA $$$ SELESESAI :-+Hutang PTPN..??? +Hutang Pinjaman Peribadi..??? +Hutang Card Credit..?? +Hutang Kereta..?? +Hutang Rumah..??

*Jadilah orang terawal sebelum mereka merebut tempat anda. *Terus Hubungi Kami Untuk Berkongsi Pada Anda,Kemudian Anda Nilai Sendiri Samada Bersesuaian Atau Tidak Dengan Anda. *Tiada Caj dikenakan untuk Berkongsi.

Hubungi Kami Ditalian:- 012 6465275  
25. Minaraza - Wed 22/Aug/2012, 10:35pm
berminat untuk menjadi agen perfume gred AAA, brooch, handbag? boleh email ke romebirdchocolate@yahoo.com  
26. Luna 5 - Thu 23/Aug/2012, 3:40am
Beutskin Essence

* Antara artis yg mengamalkan BE ini ialah Adira AF, Isma AF, Saida AF (Kakak Dato Siti) dan Rozie (Kakak ipar Dato Siti) dan lain2 lagi...

500mg x 60 capsules
No.Pendaftaran KKM: MAL08031430TR

HALAL
Boleh: Diambil seawal umur 13 tahun
Tidak Boleh: Diambil oleh wanita mengandung dan menyusukan bayi
Cara makan: 2 biji sehari (sblm tidur) atau
: 4 biji sehari (siang & malam)
Tiada pantang larang, tiada kesan yg merbahaya, tidak merosakkan buah pinggang, selamat diambil dan jika mengambil sebarang supplement hendaklah makan 1jam sebelum makan supplement/mknn (Diambil semasa perut kosong)


Kandungan: Pati Tomato (Lycopene), Kudzu Tropika Radix Puerariae Lobata, Grape Seed Oil, Lycopene, Pine Nut Oil, Beeswax DAN Minyak Biji Seabuckthorn

8 FAKTOR UTAMA
1. Menyingkirkan toksin & mencantikan kulit
2. Mengembalikan kelembutan dan keanjalan kulit serta tubuh
3. Mengalakkan pertumbuhan sel-sel baru dalam badan
4. Menstabilkan fungsi hati, buah pinggang dan ovari
5. Anti-pernuaan dan mengurangkan kedut halus
6. Warna kulit rata dan memutihkan pigmen
7. Menguatkan fungsi lindung-diri kulit.
8. MENGANJALKAN BREAST DAN PUNGGUNG DISAMPING MEMERAHKN PUTING

Beutskin Essence dirumus dengan menggunakan ramuan platinum daripada esens tumbuhan yang unik dan digabung dengan penggunaan teknik ekstraksi supercritical CO2, berupaya menguraikan melanin dan pigmen kuning pada kulit dengan cepat demi memutihkan dan memperbaharui sel badan secara keseluruhan. Ia menggalakkan metabolisme sel dari dalam ke luaran supaya membolehkan badan menjadi lebih sihat dan memperolehi kulit yang lebih cerah. Ia juga membebaskan enzim-enzim aktif sel, berkesan untuk menghalang aktiviti penyahasilan dan meningkatkan tenaga sel supaya tisu kulit seluruh badan berfungsi dengan normal.

KESAN-KESAN SELEPAS PENGGUNAAN BEUTSKIN ESSENCE

3 hari
- Menstabilkan fungsi hati dan buah pinggang, kadar peneutralan toksin dalam badan meningkat dengan nyata sekali, kekangan kapilari darah meningkat, hemoglobin meningkat dengan nyata, ketidakseimbangan ?qi? dan darah dapat diperbaiki dan memulihkan daya.

10 hari
- Keadaan fizikal bertambah baik, sebahagian toksin dalam hati, buah pinggang dan darah dapat disingkirkan, keupayaan anti-pengoksidaan dalam badan meningkat, kapilari darah menjadi lebih lembut, memulihkan dan meningkatkan kekenyalan dinding darah pada masa yang sama menyelaras fungsi ovari.

30 hari
- Toksin pada organ dalaman badan dapat disingkirkan lalu dipenuhi dengan bekalan nutrien yang diperlukan, keupayaan baik-diri kulit dipulihkan dan ditingkatkan, fungsi peredaran mikro pada kulit diselaraskan secara efektif.

60 hari
- Meningkatkan liang-diri kulit, keupayaan daya penahanan kulit meningkat, fungsi endokrin bertambah baik dan teratur, perubahan daripada kulit yang berwarna kuning gelap kepada kulit cerah berseri-seri.

90 hari
- Lebihan lipofusin dan radikal bebas dalam badan disingkirkan, sel-sel menjadi aktif dan keanjalan kulit dipulihkan lalu mengembalikan wajah yang cantik dan kelihatan muda.

Penggunaan jangka masa panjang :-
- Metabolisme badan berada dalam keadaan peredaran yang baik, kulit menjadi lembut, licin, sihat, cerah, cantik dan sempurna.

APAKAH YANG KAUM WANITA TAKUTKAN?
Selepas tempoh baligh, seorang wanita akan melangkah ke alam perkahwinan, keibuan dan menopaus.
Setiap hari, wanita moden perlu mengendalikan pelbagai tanggungjawab di antara kerjaya, keluarga dan masa peribadinya. Selain daripada berusaha dalam kerjayanya, mereka turut memainkan peranan sebagai seorang isteri dan ibu, prihatin terhadap pendidikan anak-anak serta pelbagai perkara remeh yang lain, lalu kerap mengabaikan perihal penjagaan kesihatan diri sendiri!
Akibatnya, kesihatan mereka semakin merosot dan muncullah pelbagai simptom. Contohnya, ketidaksamaan endokrin menyebabkan obesiti, gangguan haid (dismenorea, amenorea, haid tidak tetap), simpton klimakterik (insomnia, panas baran, pempigmenan atau kemunculan plak senil) dan masalah-masalah lain berkait kesihatan wanita.
Oleh itu, mencari produk yang dapat melegakan masalah kesihatan wanita merupakan perkara yang sangat penting!

BEUTSKIN ESSENCE yang diformulasi berasaskan 5 teori, di samping menggunakan seabuckthorn yang ajaib sebagai bahan utamanya merupakan berita baik untuk kaum hawa.

BEUTSKIN ESSENCE membekalkan sel kita dengan nutrien yang mencukupi untuk mengaktifkan sel, menyelaraskan sistem endokrin, mencegah dan melegakan ketakseimbangan hormon. Ia juga menentang radikal bebas demi mencegah kerosakan yang diakibatkan ancaman radikal bebas kepada sel badan dan meningkatkan sistem imun dengan menangkis serangan bakteria dan virus, serta membaiki keadaan penyakit genetik.

Kaum wanita, anda harus menjaga kesihatan anda, agar anda sihat walafiat dan mendapat menjaga kesejahteraan orang yang disayangi, serta menjalankan tanggungjawab anda sebagai seorang isteri, ibu dan wanita berkaliber dengan sepenuh hati.DAN Y PALING PENTING CANTIK LG MENAWAN DGN KULIT Y PUTIH MELEPAK.


PEMBELIAN PERTAMA RM 240.00 (TERMASUK HARGA AHLI)
KALI KEDUA DAN SETERUSNYA HARGA RM 200.00 HARGA AHLI)

Telefon:0173220296/0182399022

Stokist diperlukan diseluruh malaysia  
27. Florenajm - Thu 23/Aug/2012, 10:28pm
Referral Link:
http://prelaunchx.com/x/florenap

Kepada sesiapa sahaja yg rasa mahu berdagang dlm forex sebenar tapi tiada modal utk deposit...silalah jengah kt sini kerana anda akan d beri USD100 percuma..sama2 kita jadikan sebagai landasan
untuk belajar dan mencipta kekayaan diri melalui forex trading !!just ingin sama berkongsi dgn kawan2...

Launch Partner: Forex Firm X (prelaunch code name)
Service Offering: Foreign Exchange Broker (swap Islamic Account)
Location: Financial hub of the Caribbean islands
Target Launch Date: August 27, 2012

MENJANA 3 PENDAPATAN DALAM $USD MELALUI:-
★ BONUS SIGN-UP LEVEL 1=$100 SETIAP AKAUN
★ BONUS SIGN-UP LEVEL 2-10=$20 SETIAP AKAUN
★ KOMISEN LEVEL 1-10 = $10 SETIAP AKAUN DI BAYAR SETIAP BULAN

★PENYERTAAN HANYA MELALUI REFERRAL LINK SAHAJA.
http://prelaunchx.com/x/florenap

●IKUTI LANGKAH2 WAJIB YANG MUDAH UNTUK MENDAFTAR:-

1. DAFTAR DI SINI:http://prelaunchx.com/x/florenap
2. LOGIN KE MEMBER AREA DAPATKAN LINK PERIBADI ANDA
3. VERIFY/SUBSCRIBE EMAIL UNTUK DAPATKAN UPDATE TERKINI

Dah dapat "LINK PERIBADI" cepat2 share kepada Ahli Keluarga, Saudara-mara, Teman2 dan Kenalan Anda sebelum mereka di AMBIL oleh orang lain dan mereka pula yang NENAJA ANDA..sambutan amat luar biasa..Joint FREE Menaja Pun FREE, Pastu masing-masing terus dapat $100 deposit.

★ ALTERNATIF PILIHAN UNTUK PROMOTE LINK!!!
PROMOTELAH IKUT KAEDAH YANG ANDA SUKA
SAMADA SHARE "LINK PERIBADI ANDA" KAT FB, TWITTER, MYSPACE, FRENSTER, BLOG, TV, RADIO, AKHBAR, EMAIL, CALLING2, SMS, FLYERS OR TABLE TALK UP2U.

My Referral Link
I can invite unlimited people to join My launch group with My referral link!
My unlimited referral link is...
http://prelaunchx.com/x/florenap
????►MODAL Untuk Bermula Hanya Dengan BERFIKIRAN POSITIF sahaja Sebagai KOMITMEN, Menyertai Tanpa Membayar Sesen Pun..Terima Kasih!  
28. Mazilsah - Fri 24/Aug/2012, 10:18am
Anda mahu "40 Cara Buat Duit Dari Rumah"?

** Ianya boleh dilakukan secara online @ gayapos

** Keuntungan 100% milik anda

** Anda dibekalkan "manual menggunakan autoresponder" supaya anda dapat membuat email marketing

Berminat? segera email ke damianmikael@gmail.com

** Tawaran Terhad! jualan ditutup jika sudah mencapai kouta!!  
29. Ladysue Mat Khir - Fri 24/Aug/2012, 7:27pm
Mengapa buang masa berjam-jam di Internet tanpa membuat sesuatu yg berfaedah????
Ingin menambahkan pendapatan bulanan anda????
Daftar FREE jerrr.....
Cuba klik di sini.....http://www.ovaba.com/?id=11028  
30. Ali 114 - Sat 25/Aug/2012, 12:54pm
sebelum berniaga, dgr dulu program mencari duit. PERCUMA!! sjh
0176720787  
31. Jan Tera - Sat 25/Aug/2012, 1:12pm
Sila layari website:
www.tera-evault.com

YOUTUBE: teraevault

Cara mudah & murah untuk jana pendapatan berterusan menerusi internet!  
32. Ayu 120 - Sat 25/Aug/2012, 5:00pm
nk tnye pndapat korang..kalo wt biz homemade choc..untung x?  
33. Rizal Yusak - Sun 26/Aug/2012, 10:02pm
sya ada product terkini baru saja keluar dari kilang belum dilaunching masih banyak kekosongan untuk jadi pengedar atau stokis di pahang kelantan terenganu di utara sabah dn sarawak iaitu makanan kesihatan untuk lelaki dan perempuan baru saja keluar kilng pada 17ogos lepas jika berminat sila sms atau tel 0192189188  
34. Nazaruddin Othman - Mon 27/Aug/2012, 4:28pm
Log in www.salamfone.my, www.facebook.com/SalamCommunity

Kami adalah program komuniti bersama Salamfone, rangkaian mudah alih yang pertama berasaskan Shariah & Rukun Islam. Salamfone adalah 'competitor' pada Maxis, Celcom, Digi, Tune Talk. Produk kami berkonsepkan Islamik, dan kadar panggilan yang berpatutan, yang paling penting setiap panggilan kita bersedekah. Ini adalah peluang yang baik bagi umat Islam bersedekah dan beribadah setiap masa...

Kalau berminat menjadi rakan niaga tanpa modal yang banyak, sila hubungi kami.

Kami mengambil bahagian setiap Kursus Haji Perdana 2012 di setiap negeri, dari 31/08 sampai 9/9. Kunjungi tapak pameran kami..  
35. Kay 12 - Mon 27/Aug/2012, 5:01pm
nak cri duit....http://www.sophieparisclub.com/ejerol  
36. Authentic Handmade - Tue 28/Aug/2012, 2:37pm
kalau nak berniaga atau bukak kedai, dan mencari produk tambahan untuk dijual di kedai anda nanti, silalah ke blog kami untuk melihat hasil keluaran dari kami http://authentichandmade.blogspot.com/  
37. Mithalina Mirza - Wed 29/Aug/2012, 7:24am
019-5010309...:)
rm30 jer... bukan MLM.
perlu ada 'benda' ni kalau berangan nk buka kedai acsesory sendiri. kedai lain,,,,mmm tumpang lalu syuhh3.  
38. Sue 321 - Fri 31/Aug/2012, 2:45am
Awk minat tak nak buat bisnes herbalife?sy nak cari partner utk buat bisnes ni same2..modal permulaan adalah serendah RM98 shja...dan kita boleh retail dengan keuntungan dari 25% hingga 50% bergantung pada modal kita ada..

Keuntungan bulanan, kita boleh dapat dari RM500 hingga RM1500 sebulan hanya buat part time sahaja.. Kalau berminat, hubungi sy ye.. 013-9715017 (adib)  
39. Madu Tualang Tiga - Fri 31/Aug/2012, 4:52pm
INGIN JADI AGENT MADU TUALANG TIGA? FB: MADU TUALANG TIGA
HUBUNGI: 0172923303

-MODAL RENDAH
-TIADA CAJ PENDAHULUAN DIKENAKAN
-TIADA SYARAT TETAP  
40. Eva 12 - Sun 2/Sep/2012, 11:03am
layari..http://topup2u1malaysia.blogspot.com/  
41. Ahmadfatry - Mon 3/Sep/2012, 9:29am
Saya propose bisnes francais steamboat. berminat emailkan ke ahmadfatry28@gmail.com  
42. Sherliza - Thu 6/Sep/2012, 12:54am
Jom berniaga Chocolate Melt Cake. Perniagaan yang sangat mudah. Modal perniagaan RM125 sahaja. Penghantaran kek diuruskan segera. Pendapatan bulanan mencecah RM500 hingga RM4000 sebulan. Kek gerenti sedap dan sangat laris di pasaran. Hubungi kami 018-2522403 / 019-3859973 jika berminat.  
43. Omar Bin Amir - Wed 12/Sep/2012, 6:35am
Jum berniaga barang2 mainan kanak-kanak dari cina.Keuntungan l150/200%.Tengah meletup sekarang ini.Berminat call saya en:Omar 0l67067437.tq  
44. Dy Jersi - Wed 12/Sep/2012, 10:54am
minat berniaga jersi dan kasut..modal bwah rm400 0199046460  
45. Khairul 413 - Fri 14/Sep/2012, 10:08am
Setiap jualan akan dapat 20% profit..

Berminat, sila daftar di www.sophieparisworld.com/mpireteam  
46. Syaida 3 - Thu 20/Sep/2012, 8:14pm
Salam. Dik, dengan bermodalkan RM98 adik dah boleh mulakan perniagaan & ramai pelajar yg buat side income dengan bisnes ni.sekiranya berminat adik boleh email akak syaida85@gmail.com  
47. Iqbal 19 - Wed 26/Sep/2012, 5:06am
jana pendapatan sampingan dgn HERBALIFE..keuntungan 25%, 32%, 42% dan 50% anda tentukan.
latihan disediakan
berminat boleh hubungi saya 013-2767237
tq  
48. Miz Yuya28 - Fri 28/Sep/2012, 1:19am
syrkt kami menganjurkan seminar keusahawanan kepada bakal peniaga bagi menambahkan pengetahuan anda dalam dunia perniagaan.Berminat sila emelkan kepada
miz_yuya28@yahoo.com  
49. Faris Asmar - Sat 20/Oct/2012, 3:05am
Ingin mengetagui rahsia menjana pendapatan RM500-2000 HANYA MELALUI 1 PRODUK & ANDA TIDAK AKAN KESEORANGAN!
**Latihan & Bimbingan disediakan PERCUMA!

Hubungi saya untuk maklumay lanjut 0129121544 (faris)  
50. Hafizie 7 - Sun 23/Dec/2012, 1:17pm
salam. saya membekal perfume dan sedang mencari pengedar. sesuai dipakai solat dan buatan muslim. jika berminat sila hubungi saya 019 4635894 / fizieabdullah@gmail.com  

Start | Page 1 | Next >                     (Total 50 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..