Ingin Bukak Pernigaan
Syafikaieka 2 - Fri 20/Nov/2015 2:31pm [Last Comment]
Assalamualaikum, ada mana2 boleh tolong nak buat pinjaman bukak pernigaan. Saya baru abis stdy. Saya ingin buat pinjaman tapi tak tahu macam mana.

Emil : syafikaieka94@gmail.com
Whatsaap fika : 0142292748

Niche: Pinjaman Perniagaan | Ingin Berniaga
 
1. Putraumat - Fri 20/Nov/2015, 2:43pm
Tak payah lah nk pinjam2 ni. Baru meniaga dah nk pinjam. Kejelah dulu cari pengalaman.....  
2. Ashraf 126 - Fri 20/Nov/2015, 2:44pm
Sama lah. Sy bru hbis study.. umur 20. nk meniaga sgt tp tkthu dari mana nak start .
siapa leh tlg wasap 0126956413  
3. Putraumat - Fri 20/Nov/2015, 2:45pm
start dgn pengalaman  
4. Karinakarisma - Fri 20/Nov/2015, 3:07pm
As salam.
Dik sebaiknya awak keluar modal sendiri(bincang dgn family).Bila sendiri punya modal,ada rasa t/jawab pd bisnes awak.Bukan senang nak senang.Usaha kena lebih.Ada modal tp xtau nak manage pun tak guna juga.
Nak berniaga,bermula dr modal rendah pun x apa.So xperlu nak meminjam.
Xde modal,buat dropship saja.Tu pun blh datangkan hasil.  
5. Mohd Hanizar - Sat 21/Nov/2015, 3:48pm
Nk meminjam kena bniaga dulu buat kecil2an...supply buku perpustakaan modal kecil yg penting minat tel nizar 012-2418082 ada pakej menarik utk sek rendah & menengah..t.k  
6. Suhaimy - Sat 21/Nov/2015, 9:56pm
Salam,
Ingin meniaga tapi tiada modal, dana ini akan membantu. Lawati web ini http://www.DanaNiaga2u.com/msmy  
7. Azman 628 - Sun 22/Nov/2015, 9:18am
start with small capital. Try & Error dalam beberapa jangkamasa. Dah ada good networking mktg and supplier baru make it bigger. Belajar dpd experienced.  
8. Mistery - Sun 22/Nov/2015, 12:46pm
Sebelum anda buka perniagaan,apakata klu anda belajar dulu resepi masakan dan teknik membuat kuih yang sedap dimana anda boleh menjalankan perniagaan tersebut dari rumah tanpa penggunaan modal yang besar.

maklumat lanjut:layari
Nasi Arab
http://www.ashadee.net/go/51463/yusrie

Coklat buatan tangan
http://www.ashadee.net/go/1600/yusrie

Cupcake
http://www.ashadee.net/go/49851/yusrie  
9. Hayati 181 - Mon 23/Nov/2015, 5:21pm
Jom sertai projek settle hutang 100 hari 100k.. daftar segera sebagai agen perunding pinjaman kami, komisen sehingga 3k untuk setiap loan yg lulus... kami bantu anda lunaskan hutang, kami bantu anda jana pendapatan.. berminat sila wassap 0194052511  
10. Zackry 4 - Mon 23/Nov/2015, 5:25pm
Macam TIPU je.. Macam TIPU je.. Macam BETUL je.. Macam BETUL je..

Betul lah ni awk, dengan RM160 dapat RM500
Tanpa menaja.. Real biz.. Dapat produk.. 100% pasif, 100% syariah.. Sehari boleh dapat RM15 → RM300.. Jaminan modal di kembalikan.. Biz mudah dan hanya menggunakan Facebook dan WhatsApp jana pendapatan.. Jomm... Tunggu ape lagi ni no WhatsApp saya 014-3060443  
11. Lankd - Mon 23/Nov/2015, 10:10pm
Assalamualaikum
Taklimat pencarian usahawan tanpa modal
bersama Koperasi Teras.Bumiputera sahaja

Berminat wassap 014-6500125
Untuk pendaftaran  
12. Wahmarketings Com - Tue 24/Nov/2015, 12:55am
Cari pengalaman kerja dulu

Wahmarketings@yahoo.com  
13. Standardlink - Tue 24/Nov/2015, 11:53am
PRIVATE FUNDING PROPERTY LOAN
Property Loan means the borrower to a certain degree of collateral materials to ensure the loan to the lenders. It is a kind of bank lending capitalist form of collateral.

Our Property Loan are open to all category people whereby using your securities, a variety of stocks, real estate, and transport as well as the goods bill of lading, gold, watches or other documentation to prove ownership of the items as collateral.

Call Toll Free: 1800-88-8323 or
Ricky (010-2883489) (Whatapps: 017-3858254)
www.businessloans.com.my  
14. Isketambola - Thu 26/Nov/2015, 9:57am
rule nombor 101,,,, pinjaman utk membersarkan perniagaan yg telah beberapa tahun berjalan & berdaye maju,,,,, pinjaman bukan utk memulekan perniagaan,,,,!!!!  
15. Asraf 41 - Thu 26/Nov/2015, 11:29am
pinjaman untuk belia muda untuk perniagaan, hubungi segera 01127277001  
16. Z Diey Bisnes - Thu 26/Nov/2015, 1:07pm
Sape nk mula biz...tp xtau nk.biz ape...jom biz baju t-shirt lengan panjang dan tuala kartun...ada berbagai warna dan design....gerenti laku...sy akan bg harga borong...cpt2 pm / wasap sy utk harga dan gambar barangan...0126590182  
17. Afha Razak - Thu 26/Nov/2015, 3:00pm
Assalamualaikum,tumpang ya tuan rumah :) kepada anda yang mahu kami membuat servis review pengiklanan di blog boleh whatsapp ke : 017-9003854 ya untuk pertanyaan,harga review serendah Rm50 bermula hari ini sehingga hujung december 2015 nanti,(harga asal Rm150)harga promosi RM50 SAHAJA..HUBUNGI SEGERA :)  
18. Gigie - Thu 26/Nov/2015, 3:42pm
kami boleh memberi pinjaman kepada anda melebihi RM 10K KEATASSSSSSS

Hanya call kami dengan segera utk membuat pinjaman sekarang ,,SEKARANG!!!!!!!!

CALL: 016 447 6706
EMAIL:btoppioner@yahoo.com??  
19. Noraani Sulaiman - Thu 26/Nov/2015, 4:11pm
Assalamualaikum

Sy menjual kasut, dress, tudung, tshirt, skirt, kain pasang, sim kad tone plus dan blouse .
Dengan harga yang sangat berpatutan .
Sy sedang mencari dropshipper dengan modal hanya RM0 !
Khas untuk suri rumah, pelajar, penganggur, makan gaji, swasta dan sesiapa sahaja !
Pengambilan dropshipper adalah terhad whatsapp sekarang 01125646335  
20. Shamsul 169 - Fri 27/Nov/2015, 1:46am
Assallamualaikum...

Pelaung Menjana Duit tanpa modal..

insyallah pasti berhasil...
http://TheReferralTask.com/?ref=84701  
21. Nurul007 - Fri 27/Nov/2015, 10:46am
salam. adik, akak kagum dengan impian adik utk buat bisnes. ada perniagaan yang adik tak perlu sampai nak buat pinjaman atau nak buat loan pun. tapi kalo buat betul2 pasti boleh berjaya. kalau adik nak tahu lebih boleh whatsapp akak, 017-3635827  
22. Azfar Training Consulting - Fri 27/Nov/2015, 2:30pm
Datang ke seminar saya :

Peluang perniagaan dalam bidang pest control

013-3359881
sales.azfar@gmail.com  
23. Gigie - Sat 28/Nov/2015, 12:03pm
INGIN KELUAR DARI MASALAH AHLONG?
HUTANG DI KELILILNG PINGGANG ?PENING KEPALA MEMIKIR SEMUA TU??????????

TEL: 016 447 6706
EMAIL:btoppioner@yahoo.com??  
24. Ul Faieyza - Sat 28/Nov/2015, 1:16pm
Salam adik,akak ade buat bisnes online emas, nak jadi tauke emas tak perlu modal beratus ribu, hanya modal serendah rm350 je nak jadi tauke emas,ramai pelajar universiti,kolej( hutang ptptn bayar pakai emas ja),surirumah,dll yang dah berjaya dgan bisnes emas ni,sebabnya kami membantu masyrakat yang nak bukak kedai emas tapi tak mmpu nak spent duit ratusan ribu.. Kita beli emas sendiri dapat,repurchase dgan bonus ,belum lagi org beli dr kita,join kita,..syarikat akan bg bonus,walaupun ahli pasif..untung menyimpan emas berbanding smpan duit yang smakin merosot nilainya..syarikat 100%bumiputera sudah berpglaman dlm 11tahun..sudah merata negeri bisnis kami,termasuk brunei.. Ada emas ada duit, ade duit belum tentu ada emas .whatsup akak: 018 3643127  
25. Asraf 41 - Mon 30/Nov/2015, 2:46pm
Pinjaman Segera

Anda Perlukan Wang Segera & Anda Mempunyai Masalah Kewangan Pada Masa Ini??????? Syarikat Pinjaman Berlesen Ini Sedia Membantu Anda.

* Kelulusan Segera Hanya 30 Minit. Mudah Lulus, Di Jamin 100%. Pihak Syarikat Pinjaman Berlesen Ini Boleh Datang Ke Lokasi Anda Untuk Berurusan Mengenai Pinjaman.

* Boleh Overlap Khas Untuk Anda Yang Sudah Ada Pinjaman Di Syarikat Lain & Anda Boleh Tambah Pinjaman.

* Had Kelayakan Jumlah Pinjaman Yang Tinggi 10X Ganda Mengikut Pendapatan Gaji Bersih Anda.

* Golongan Yang Layak Memohon:
~ Staff Gov, Badan Berkanun, Staff Syarikat GLC.
~ Staff Swasta Yang Gaji Masuk Mesti Melalui Bank & Mesti Mempunyai Slip Gaji Bulanan, Pekerja2 Kilang.
~ Golongan Berpencen, Socso & Sebagainya.
~ Para Peniaga Yang Minima Operasi Perniagaan Mesti 1 Tahun & Mesti Mempunyai Statement Bank Duit Masuk Hari2.

* Pinjaman Peribadi Ini Terbuka Untuk Seluruh Kawasan Kuala Lumpur & Seluruh Negeri Selangor

# Jika Berminat, Smskan Nama Anda & Pendapatan Gaji Bersih Bulanan Anda Ke No Hp 011-27277001
Terima Kasih.........

Utk permohonan lokasi lain sila layangi : www.streetdealloan.com  
26. Norzuliana 5 - Mon 7/Dec/2015, 5:30pm
Kalau anda berminat untuk join event di plaza Alam sentral shaH Alam pada 11/12/2015 sila whatsapp sy segera .. Yana 018-2476839  
27. Joehari Bin Mat Yusoff - Mon 7/Dec/2015, 9:26pm
berminat menjadi pengedar produk Classic Worldwide Corporation.hubungi dealer
016-3354304 utk info lanjut.  
28. Suchi Jannah - Wed 6/Jan/2016, 4:04pm
Karinakarisma, saya dah lama ingin mencuba dropship utk jana modal niaga tapi tak faham caranya... Boleh bantu jelaskan dlm emel saya? (Kalau dpt dropship yg tdk guna modal kerana saya tak bekerja buat masa ni). Terima kasih.

suchijannah@gmail.com  
29. Emy 136 - Thu 25/Feb/2016, 8:14pm
Mula berniaga dgn pinjaman tidak digalakkan. Apa kata cari modal dulu. Chk instagram @bisneskite  

Page 1   (Total 30 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..