Ingin berniaga
Nurul Umira - Wed 27/Jun/2012 9:45am [Last Comment]
sesiapa yg berminat untuk memulakan perniagaan dengan modal yang rendah di sertai usaha + minat dan dengan bantuan syarikat. Impian anda pasti terlaksana.

Berminat untuk tahu lebih lanjut sila hubungi 0138337302

Anda berusaha pasti berjaya.

Niche: Ingin Berniaga
     
  1. Dyla 2 - Wed 27/Jun/2012, 10:42am
    salam pm sy..tq

    0172582537
    selyeo@yahoo.com  
  2. Ijamboom - Wed 27/Jun/2012, 11:09am
    salam,
    Boleh emailkan details kat saya - oteks_ijamboom@yahoo.com
    ty.  
  3. Ruzie 2 - Wed 27/Jun/2012, 11:30am
    Salam,
    sy dh lama berminat nk bt bisnes tp xthu mcm mn blh start so blh bg info pd sy kat email ruziemizi@ymail.com  
  4. Ummi Zarina - Wed 27/Jun/2012, 11:57am
    detail utk sy jugak ina220101@yahoo.com  
  5. Amy 76 - Wed 27/Jun/2012, 12:04pm
    perniagaan apa ya cik.saya berminat.email saya detail.tq
    eacha_esar@yahoo.com  
  6. Raya Raya - Wed 27/Jun/2012, 12:05pm
    bkn mlm kan?  
  7. Tan 10 - Wed 27/Jun/2012, 12:34pm
    ada jawatan kosong ? saya masih belajar di college..saya ingin mencari kerja menaip di rumah..ada tak ?
    menaip document atau maklumat menggunakan microsoft word ,excel atau power point..

    ingin mencari duit untuk bantu keluarga...

    Email saya jika ada
    Email : l3al3y0135@yahoo.com  
  8. Mykad Smart Shopper Program - Wed 27/Jun/2012, 1:40pm
    miliki 1% drpd perbelanjaan 28.3 juta rakyat malaysia..BKN MLM OR SKIM
    kami bekerjasama dgn badan2 kerajaan..
    hubungi ustaz ramzul untk appointment 0109005712.. sebarang email x kan di layan  
  9. Faridah Binti Marrnie - Wed 27/Jun/2012, 7:42pm
    sya teringin nak buat bisnes kedai fotostet..tp sya tak thu bgaimana nak mula..boleh sya thu brapa harga mesin fotostet???blh emel sya di faridahmarrnie@yahoo.com  
  10. Irwan Mashadi - Wed 27/Jun/2012, 11:30pm
    email detail ke mozac.medicare@gmail.com  
  11. Redzuan 18 - Thu 28/Jun/2012, 10:27pm
    email saya bsredz@yahoo.com  
  12. Akma 37 - Fri 29/Jun/2012, 11:13am
    saya nak tahu jgk bsnes apa???pm saya...saya pon tgah cari bisnes untuk d usahakan... : sulung_1990@yahoo.com  
  13. Cre8tiveaic - Tue 3/Jul/2012, 9:53am
    Tapak utk disewa di Kl sentral tgkat 2 area KFC,ade 7 kosong.sempena event fashion,pelbagai jenis pakaian boleh di jual disana.Berniaga bermula dara 17 hb hingga 9 hb 08 2012.tapak terhad.berminat email kpada saya.
    cre8tiveaic@gmail.com  
  14. Radzi 23 - Tue 3/Jul/2012, 10:08am
    Saya nak berniaga dgn modal yang rendah. radzi_dpik@yahoo.com  
  15. Eva 12 - Wed 4/Jul/2012, 5:31am
    Memerlukan pekerja dalam kadar segera.Ketahui lbh lanjut dgn melayari http://topup2u1malaysia.blogspot.com/ atau sms terus ke 0135441446,dan sy akan terangkan,tq  
  16. Edrendhany - Thu 5/Jul/2012, 10:40am
    kornrare@hotmail.com  
  17. Mybizkuching - Sat 7/Jul/2012, 11:38pm
    interested. email me

    mybizkuching@yahoo.com  
  18. Nekko - Tue 10/Jul/2012, 3:17pm
    salam..boleh email detail tak camne? tq:)

    nekko7311@gmail.com  
  19. Akutanpanama - Tue 10/Jul/2012, 11:26pm
    slm..nk berniaga..tp untuk sementara..pm saya k..

    dedeq_eja89@yahoo.com  
  20. Jamu Mahkota Dewa - Tue 10/Jul/2012, 11:43pm
    minat miaga???

    http://ow.ly/bMTgP  
  21. Arbaee Binti Sidek - Wed 11/Jul/2012, 11:35pm
    email details
    gurl_aj@yahoo.com  
  22. Tonny 4 - Thu 12/Jul/2012, 12:23pm
    Sesiapa yg minat nak jadi rakan niaga, boleh lawat www.qnetniaga.com

    Utk lihat lebih lanjut ttg produk, sila kunjungi qnetniaga.qnetlife.net.my  
  23. Ctrmiena - Wed 18/Jul/2012, 3:46pm
    Salam umira,

    jom jadi bizpartner akak. www.transferfactorcure.blogspot.com

    atau sms 013-6786396  
  24. Nazrah Bt Muhammad - Sun 22/Jul/2012, 7:41am
    Di jemput melayari web jualan mudah bisnes. Peluang perniagaan bermodal rendah ataupun peluang perniagaan tanpa modal di tawarkan.

    www.mudahbisnes.com  
  25. Al Mizan - Tue 24/Jul/2012, 3:52pm
    emailkan details kpd saya mybizworlds@gmail.com
    tq  
  26. Tqah - Wed 25/Jul/2012, 9:19pm
    sy berminat..plz email me at tkod_khaira@yahoo.com  
  27. Aniza Ayang - Sun 29/Jul/2012, 5:55pm
    tolong pm saya..  
  28. Kaizenmd - Thu 9/Aug/2012, 10:37am
    berminat utk mnyertai kursus grafik digital (sarawak) ?
    ,sila layari http://www.kaizenmd.com.my/kursusgrafik  
  29. Dato 3 - Wed 13/Jan/2016, 2:44am
    emailkan detail kepada saya.
    realcrush1990@gmail.com
    0144996917-whatapps  
  30. Alexandra Henry - Sat 2/Apr/2016, 8:39am
    Saya mencari supplier untuk kedai runcit saya yang bertapak di Miri. Sesiapa yang berminat untuk mempromosikan produk sendiri, boleh watsapp saya di talian 0109646496. Watsapp sahaja yang akan dilayan.  
Page 1   (Total 30 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Saya Cuba 3 Mee Calong di Beserah Kuantan ! (Memang best)
Bandar Beserah di Kuantan mempunyai karakternya yang tersendiri dengan sejarah sejak zaman British lagi. Ada bepuluh-puluh warung menjual Mee Calong disana. Apa Keistimewaan Mee Calong ni sebenarnya?
(Drone) Menjejaki 12 Kubu WW2 British di Kuantan, Pahang
Kami medapat tahu terdapat 12 kubu lama British yang dibina pada zaman Perang Dunia Kedua di Kuantan Pahang. Ada yang masih tegak, ada yang sudah senget, ada yg dah tenggelam dalam air dan ada yang dah tenggelam dalam pasir. Ikuti Perjalanan Kami di video ini :-)
11 Hotel Menarik Area Genting Highlands Premium Outlets (GPO) Sesuai Untuk Semua Bajet
Dengan pembukaan Genting Highlands Premium Outlets (GPO) dan beberapa hotel baru di sekitar Gohtong Jaya (Genting Permai), kita dapat pilihan yang lebih banyak dan sesuai dengan semua golongan.
Mencari Makam Pahlawan Islam di Tengah Kubur Cina
Kami mendapat tahu terdapat beberapa makam Pahlawan Islam di Bukit Cina, Melaka. Berbekalkan maklumat dari beberapa sumber, kami memulakan pencarian. Kali pertama dan kedua gagal. Akhirnya pencarian kali ke 3 baru berjumpa.