Ingin Berniaga Sendiri Buka Perniagaan Anda Sendiri Secara Francais Menjual Barangan Runcit Dan Tak Membebankan Sesiapa
Ejariah2020 @ Triple Aliff Resources
Sun 17/Jul/2016 12:03am [Last Comment]
?Tragedi Suri Rumah dapatkan RM500 /hari Hanya menjual Air Putih


?Hidup adalah pilihan anda.................
Pernah kah anda terfikirkan isteri anda atau ibu anda yang terpaksa bangun pagi-pagi seawal pkl 3 pagi untuk memasak nasi lemak sehingga kadang2 meninggalkan sembahyang Tahajud dan subuhnya dengan hanya mengharapkan rezeki RM20 sehari....

Bergegas ke luar rumah awal pagi sehingga terlupakan sembahyang subuhnya anak anak yg perlu belaian kasih sayang ditinggalkan dengan mengharapkan dapat membantu suami/isteri yang tersayang.

Adakan anda pernah terfikirkan mengenainya????

Apakah nilai RM30~50 sehari lebih besar dari Kasih Sayang Anda kepada ibu dan isteri anda.
Adakah anda rasa anda menginiayakan Ibu dan Isteri anda sila berfikir sejenak patut kah saya akan teruskan menghalalkan kezaliman saya kepada orang tersayang.


Jom Tukar Sekarang.........

Masa menghadiahkan sesuatu kepada orang yang di sayangi ..........

Percayalah Rezeki Adalah Daripada Allah ,Yakinlah dengan seyakinnya, Semangkin Kita Memudahkan Urusan Dunia Orang yang kita sayangi di dunia maka Allah memudahkan Urusan kita dunia dan akhirat.

Apakah perniagaan ideal untuk kita semua?Perniagaan membuka Rezeki 9 cabang berbanding dengan 1 cabang kepada orang yang makan gajikan.Ini semua orang tahukan!!!

Hotline Call/Sms/Whatsapp 011 12846553

Buka minda anda, Perniagaan yang ingin saya cadangkan anda
Anda Mempunyai Masa untuk bersama orang tersayang dan bermesra dengan Ilahi

Anda Menjana Wang RM500/hari dengan mudah,Atau lebih cukupker!!!

Kesihatan tidak ternilai malah tidak boleh di beli dengan wang.Perniagaan ini menggalakkan penjagaan Kesihatan sendiri di samping menasihati pelanggan menjaga kesihatan.

Anda boleh membantu dan beramal kepada orang yang memerlukan.Jika anda membantu orang yang dalam kesusahan dan menghilangkan penderitaanya Maka Yakin dan Yakinlah Allah Membantu Anda Memberkati Perniagaan Anda.

Anda mempunyai kuasa membantu membentuk kehidupan anda, keluarga anda,kawan-kawan,saudara mara dan masyarakat sekeliling.


Masa Berkerja Untuk RM500/hari
Anda hanya perlu 2-3 jam sehari untuk berkerja dan menjana pendapatan RM500/sehari
Bagaimana ia boleh terjadi baca selanjutnya

Jualan sehari = RM1 X 5,040 liter = RM5,040 sehari (Target 10% sudah memadai)
Jualan sebulan = RM5,040 X 30 hari
= RM151,200 (Jika 10% Pendapatan Anda RM 15,120/bulan)

Sekiranya anda melantik agen yg menjual air untuk anda dengan 40% diskaun.
Keuntungan anda = 60% X RM151,000 = RM90,720

Anda boleh melakukan bisnes ini dari rumah anda.Jadikan Rumah Anda Pengeluar Air Kesihatan Berkualiti seperti kualiti kilang.

lawati segera di http://bit.ly/rm500seharian

7 hari pertama anda kepada semua berikan percuma air kepada rumah jiran-jiran,saudara mara ,kawan kawan dan rakan komuniti anda.

Edarkan phamplet dan flyers kepada mereka yang kami berikan secara percuma kepada anda.

Bulan pertama saja anda akan mendapat semula modal anda.

Testimoni Pengguna air putih kami
Kencing manis,darah tinggi,sakit jantung,astma,dan pelbagai penyakit kronik yang lain.

Air adalah produk yang mesti di minum oleh semua orang yang mahu terus hidup.Sama ada mahu minum air sehat atau minum dari sumber air paip/filter biasa.

Perniagaan yang memberi anda Masa,Duit,Keberkatan menyebarkan kebaikkan air putih kesihatan ini hubungi kami segera untuk stokis kawasan daerah tempat anda.

Pendaftaran Menjadi Usahawan Air Putih BOB
Name *

First

Last

No Telephone *

Kawasan Di Kehendaki *

Cara Modal Serendah RM 500 *
Tunai
Kredit Kad
Ansuran (Tiada Ctos)

?Hotline Call/Sms/Whatsapp 011 12846553

http://bit.ly/rm500seharian

Niche: Bisnes Minuman
 
1. Ejariah2020 - Wed 6/Jun/2012, 12:32pm
pelabur /investor dikehendaki yg berminat dengan produk muslim ini  
2. Tam 9 - Wed 6/Jun/2012, 1:09pm
Boleh bg maklumat lebih details x?
Ni email saya
mar_niai@yahoo.com.my  
3. Airen - Wed 6/Jun/2012, 1:11pm
email detail
sanusim@proton.com  
4. Zilah 3 - Wed 6/Jun/2012, 1:58pm
mana nak beli utk try dulu.....
kalau best, baru boleh jual.......
zeelah78@yahoo.com  
5. Siti Salbiah Binti Juhan 2 - Wed 6/Jun/2012, 5:05pm
Sila beri maklumat lanjut ke myedar@gmail.com  
6. Muhamad Akbar Osman - Thu 7/Jun/2012, 4:25am
Perlukan detail, emailkan ke sy akbarosmanhashim@gmail.com  
7. Zachary Ibrahim - Sat 9/Jun/2012, 11:10pm
emailkan sy segala details dan lokasi bos

zacharyibrahim@hotmail.com

Terima Kasih  
8. Liza 93 - Mon 11/Jun/2012, 1:28pm
boleh emailkan detail kt saya..
izza5044@yahoo.com
tq  
9. Mohamad Farid - Mon 11/Jun/2012, 4:24pm
fi_farid80@yahoo.com.my  
10. Syafiq 66 - Mon 11/Jun/2012, 5:32pm
syafiqkhalil66@gmail.com  
11. Alieza 2 - Wed 13/Jun/2012, 4:37pm
email maklumat lengkap ke aliezaliza@yahoo.com.my  
12. Ujang 15 - Sun 17/Jun/2012, 11:21pm
email detail kat saya juga ye encik.
ujang001@hotmail.com
tq  
13. Lynn82 - Mon 18/Jun/2012, 5:37pm
Email juga yea smartlife919@gmail.com  
14. Ejariah2020 - Fri 22/Jun/2012, 9:28am
sangat laris dipasaran call sekarang
sesiapa yg bagi email saya sudah balas check your email thanks  
15. Mas Ifa - Thu 28/Jun/2012, 5:54pm
Minta info.. Email sy di ifa_mas@yahoo.com

tumpang iklan:

Pembekal pati soya sekitar ampang dan keramat
10 liter tanpa gula RM16
10 liter + gula RM 19
tel Mas 0172537553  
16. Zuraidhi Bin Mohd Harun - Sun 8/Jul/2012, 9:44pm
salam tolong email kat sya details...  
17. Eidakapak - Wed 18/Jul/2012, 9:54pm
emailkan saya detail...zaleida07@yahoo.com.my  
18. Amir Mohmad - Thu 26/Jul/2012, 1:59pm
Emel pd saya amir.mohmad@gmail.com  
19. Idayuramdzan - Wed 15/Aug/2012, 11:06am
emailkan detail idayuramdzan@yahoo.com  
20. Aboy 10 - Wed 9/Apr/2014, 12:51am
Berminat.. Send detail whatsapp 0147155612  
21. Azizan Abdul Rahman - Thu 7/Aug/2014, 3:01am
Email saya detail
didanman69@gmail.com
Whatsapp 0145597659  
22. Mohd 982 - Sun 5/Jun/2016, 8:45am
mdry2312@gmail.com pls... tq  
23. Ida 371 - Sun 5/Jun/2016, 6:22pm
Ida012-9938667 balakong  
24. Rosmin 4 - Sun 5/Jun/2016, 10:50pm
rosmin669biz@gmail.com
whatsApp 0122946350  
25. Ajimye - Sun 12/Jun/2016, 7:46am
Wsp 0108299879.  
26. Nor Muhamad Bin Latif - Sun 12/Jun/2016, 9:53am
Pendaftaran Sebagai Wakil Koperasi dan Agen Pinjaman Untuk Kakitangan Kerajaan dan Swasta Seluruh Malaysia.
Pendapatan:
RM 100.00 untuk setiap loan yang DILULUSKAN .
Berminat untuk mencari pendapatan tambahan,sila hubungi saya Nor Muhamad bin Latif Pegawai Eksekutif KOPERASI ANDA SEDIA MEMBANTU KEWANGAN ANDA DI KOPERASI Serumpun Nasional Berhad Cawangan NS.
Wassap:0129446649
Panggilan/Telegram:0129433436
Pejabat:0172807383
Email: nmlatifyusof@yahoo.com
Alamat Pejabat:
Unit Loan Usaha Inisiatif,Suite 2
No. 21-1, Lorong Haruan 5/1,
Oakland Commerce Square,
70300 Seremban 2,
Negeri Sembilan Darul Khusus.  
27. Eyna 29 - Sun 12/Jun/2016, 5:20pm
Wasap 0182566059  
28. Asri Hussain - Mon 13/Jun/2016, 4:25am
Salam..wassap dkt sy detail info: 0175424196  
29. Mohd 905 - Thu 16/Jun/2016, 11:02am
sy nk kongsi peluang buat pasif income setiap hari dlm usd.sudah hampir satu tahun telah sy merasa hasilnya(daily 2%-6%).yg penting anda xperlu cari org dan bukan MLM/forex.

berminat free sign up

>> https://goo.gl/yrcy34
>> https://goo.gl/yrcy34

withdraw setiap hari & sepantas maybank2u.anda wajib sign up international online banking utk withdraw.kemudian order debit kad utk cucuk duit di mn2 atm di malaysia.

>> https://goo.gl/NFKYfw
>> https://goo.gl/NFKYfw

sebarang pertanyaan boleh ws 017 481 6282  
30. Nazrin Nasuha - Sat 18/Jun/2016, 7:19pm
Email saya....... nazrinnasuha99@gmail.com...tentang biz air tuan iklan..wassalam  
31. Maria 81 - Sun 19/Jun/2016, 8:19am
bukan muslim bolehkah ikut?  
32. Lyca - Sun 19/Jun/2016, 10:04am
TUMPANG IKLAN LAST CALL!!
Syarikat kami akan mengadakan satu program keusahawanan hari ini. PERCUMA SAHAJA!! Sesiapa yg nak buat.bisnes tapi tak tahu nak buat bisnes apa..┬áboleh lah hubungi 01123870750 segera. Tqvm  
33. Duitraya Xyz - Sun 19/Jun/2016, 11:54am
kalau dekat raya...
guna panduan ni untuk cari duit raya..

www.DuitRaya.xyz  
34. Amirah Abdul Rais - Sun 19/Jun/2016, 12:57pm
Assalamualaikum. Saya memerlukan partner project dgn segera. Projek ini adalah KALIS EKONOMI.

Kajian oleh pakar ekonomi menunjukkan bahawa 2015 dan 2016 adalah tahun kemelesetan ekonomi???

Jom sediakan payung sblum hujan.

Projek kalis ekonomi ini berdasarkan perbelanjaan rkyt Malaysia. Siapa saja yg tk belanja di Malaysia ni kan..

Projek ini akan mbuatkan anda TERPAKSA menerima komisen 1% drpd perbelanjaan 30.9 juta rkyt Malaysia..

Anda juga bpeluang mendpt share 1% keuntungan kedai di Malaysia tanpa kos kedai..

Potensi projek ini ialah pemegang mykad..iaitu IC..yg diaktifkan secara percuma???

Andalah juga ialah BOSS kpd projek ini..

Nak tahu macam mana?? Pm saya utk details.
WhatsApp/ Message: PARTNER PROJECT ke 012-9036513. Atau Call Cik Amirah di 012-9036513  
35. Abdullah 123 - Sun 19/Jun/2016, 1:59pm
Whatsapp saya +61434618557  
36. Lyana 70 - Sun 19/Jun/2016, 2:16pm
boleh bg detail..email sha_zlyn@yahoo.com  
37. Aniis - Sun 19/Jun/2016, 4:07pm
Berminat! Mohon pencerahan. Email : mohamad.aniis94@yahoo.com  
38. Etp2020 - Mon 20/Jun/2016, 1:16am
sesiapa yg berminat sms whatsapp en aniss,lyana dan abdullah123  
39. Khairulj - Mon 20/Jun/2016, 8:03am
berminat..sgt....bole....email detail.....khairullj@yahoo.com  
40. Akuna Matata - Sun 26/Jun/2016, 12:00pm
JOM BUAT SIMPANAN SELAMA SETAHUN DALAM ASB!!!
JOM BUAT SIMPANAN SELAMA SETAHUN DALAM ASB!!!


Anda menyimpan dalam ASB selama setahun sahaja.
Saya akan bongkar kan beberapa teknik;

1.Teknik mengumpul cash utk bayaran deposit rumah.
2.Teknik bayar loan rumah dgn cepat. Cth loan 30 thn, dpt setel dalam masa 15-20 thn.
3.Teknik penuhkan akaun ASB dgn cash 200k dlm masa 5-8 thn.
4.Teknik kumpul duit kawin tanpa buat personal loan.
5.Teknik setel kan loan PTPTN dlm masa 3-4 thn.
6.Lain-lain teknik yang diguna pakai utk menggemukkan akaun ASB anda.

Saya akan membuat sesi face to face secara percuma buat bakal customer yg berminat nak tau ilmu ASB ini. Yg berminat bole sms/whatsapp

###019 969 8981###
###019 969 8981###
###019 969 8981###  
41. Joni 2 - Sun 26/Jun/2016, 8:14pm
whatsup0103900512  
42. Syed Noor - Thu 30/Jun/2016, 11:14pm
Dorship diperlukan tanpa modal, bekerja di rumah. Bergerak menggunakan website pintar & watsap sahaja.

Hubungi
synur.sunnah@gmail.com
http://www.i-sunnah.com/elite/108
0185706695  
43. Mazme - Sun 3/Jul/2016, 12:33am
email saya azizmahmud190@gmail.com  
44. Nazrin Nasuha - Sun 3/Jul/2016, 11:08am
FREE....PERCUMA....GRATIS Sesapa nk iklan kan apa apa produk tp x pandai...klik je link nie....ilmu marketing PROFILE FB dan ilmu KOPIWRITING di ajar free...percuma....dan gratis jer dan pada sesapa income biz online dan capai 10k sbln pon bleh donlod ebook ni psl ader input yg biz korang dpt meroket naik cepat.......dan sesapa x pandai/xde ayat power meleleh pon akn diajar kat ebook ni......................... xcaya FREE....!!!!! Klik link ni... http://www.teknikfreefb.com/hop.php?ref=nazrinnasuha  
45. Reen1627 - Tue 12/Jul/2016, 1:31pm
Email sy shirinazreen@yahoo.com  
46. Syahirul Amir - Sun 17/Jul/2016, 5:11pm
Berniaga online? Nak beli ig shop? Whatsapp sy mnjual ig shop.. 01114988605 dpt membantu anda melakukan kerja prmote barang anda  
47. Gambir Emas 4 Dalam 1 - Mon 18/Jul/2016, 12:44am
Sampai bila mahu mengeluh?
Malas berusaha?
Atau malu untuk bertanya?
Cubalah Gambir Emas - 4 Dalam 1
Whatsapp 019-612 7007  
48. Nurul Anati - Mon 18/Jul/2016, 2:19am
Salam.siape brminat nk jd agent stokis biskut kapit melting.love biskut.mkn da jtuh hati.hehee..
Modal serendah RM360.Untung bganda..
Msg or wsap 0139298287,,

10 Orang terawal sy tgung kos penghantaran selamanya.  
49. Dyn Yas - Sun 25/Sep/2016, 9:05am
Email sy. Dyn9559@gmail.com..tolong..e Mail. Ye  
50. Dyn Yas - Sun 25/Sep/2016, 9:36am
Email..dyn9559@gmail.com  

Start | Page 1 | Next >                     (Total 50 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..