Ingin Bermula Berniaga.
Rezza 3 - Tue 14/Jul/2015 1:42pm [Last Comment]
Salam sahabat2, sy merancang untuk memulakan perniagaan dengan modal anggaran 10K kebawah. MLM dan seangkatan dgnya amatlah dilarang. Sila email pada saya amirulfaizalrezza@yahoo.com untuk berurusan.

Niche: Ingin Berniaga
 
1. Ashrafsub - Tue 14/Jul/2015, 3:11pm
ikuti kursus di MARDI ATAU MARA.
Kenali minat dan potensi perniagaan.  
2. One MHI - Wed 15/Jul/2015, 2:49am
review FB page
Ezry's Fried Chicken
berniaga di kwsn rumah dgn kiosk lipat  
3. Aleeya 23 - Wed 15/Jul/2015, 11:46am
SALAM KAMI DR ALEEYAHQ INGIN TAWARKAN BG MEREKA YG INGIN MULAKAN PERNIAGAAN PRODUK KAMI ALEEYA HIJAB WASH ..JIKA BERMINAT BOLE WHATSAPP 0139265929..MODAL HANYA RM6K.  
4. Naj Johari - Wed 15/Jul/2015, 5:56pm
Assalam tuan,
Saya boleh dapatkan barang apa yang tuan berminat untuk niaga dengan harga terbaik. Contoh: baju, barangan bayi, kain pasang, kasut dll
Sila whatsapp saya jika berminat
019-3911739.

** saya supplier direct urusan ke china  
5. Amiruddin 13 - Thu 16/Jul/2015, 1:01am
Perkhidmatan penyedian akaun dan laporan audit syarikat.

Anda mempunyai masalah mencari Akauntan atau Juruaudit untuk syarikat anda? Kami adalah jawapan kepada persoalan anda.

Khidmat untuk :-
- SME Sdn Bhd
- Enterprise
- Perkongsian

Kami menawarkan khidmat :-
- Penyediaan Akaun yang lengkap
- Penyediaan Laporan Audit tahunan syarikat
- Pengiraan Cukai bagi syarikat
- Penyediaan GST

Kenapa anda perlu memilih kami :-
- Harga yang berpatutan dan boleh dirunding
- Tenaga kerja yang mahir dan cekap
- Mudah untuk berurusan

Untuk keterangan lanjut boleh hubungi kami
email: amiruddin.consultancy@gmail.com
hp: 012-2323877 (amir)
area : Kuala Lumpur dan Selangor
MIA member : 393**  
6. Omar Bin Amir - Thu 16/Jul/2015, 10:42am
Tuan rezza,hubongi saya,secara jujur saya bolih beri pandangan 0l67067437 en.0mar.Salam aidilfitri buat semua saudara2 islam ku dimalaysia dan diseluruh dunia.  
7. Vemma - Thu 16/Jul/2015, 10:55am
Stokist/Agent Di Kehendaki Di Seluruh Daerah Malaysia.Arabian Coffee Rise(Anti-oksidant Codee), Juice Amalaki stok sedia ada di Malaysia(Import Dari U.S.A)
Login dan tempah sekarang 1
http://getfree.li/u/066ott  
8. Hasan 2 - Fri 17/Jul/2015, 9:00pm
Modal beli freezer... Pastu jom kita niaga frozen foods.... Sambil kita jual frozen
bokeh Beli alat kukus pastu niaga pau n ketupat kukus juga..
Info pertanyaan wasup je 01128397160
Lokasi sg besi lakefields  
9. Azrin Ahmad 2 - Sun 19/Jul/2015, 2:34am
Assalamualaikum.. kami dari Agrinur ada menawarkan beraneka produk sos dan kicap untuk keperluan harian anda dengan harga amat berpatutan sekali, kami juga ada menawarkan peluang untuk menambahkan pendapatan anda dengan produk kami, untuk mengetahui dengan lebih lanjut lagi sili layari
http://agrinurfoodindustries.blogspot.com  
10. Thomas Anak Narong - Mon 20/Jul/2015, 8:05am
zzzoaintaobao@live.com  
11. Faridah 104 - Mon 20/Jul/2015, 4:25pm
ingin menjadi ejen sah Forever Living Produk
company from USA
keuntungan Runcit + Bonus
produk aloevera permintaan tinggi di seluruh dunia
whtassp 01127838062
FB:Forever Living Shah Alam Centre  
12. Familys Shoppe - Tue 21/Jul/2015, 2:46pm
Assalam...sy akan run bisness butik vendor cafe concept bulan ogos nie, boleh bantu saya bagi memudahkan segalanya..tq
whatsapp 0176098782  
13. Maria 66 - Tue 21/Jul/2015, 9:56pm
Mesin soft ice cream utk dijual...boleh buat biz di event kenduri kahwin...booth2...etc...cara nak buat ice cream juga boleh diajar....dtg sekali dgn roda dan stand...berminat wassup 0192870204 .Harga asal RM6,150... Boleh nego....tq  
14. Laman Rasmi - Wed 22/Jul/2015, 6:16am
Salam...  
15. Laman Rasmi - Wed 22/Jul/2015, 6:18am
Salam...
Bisnes yg bakal tuan jalankan akan lebih terserlah dgn adanya website rasmi.
Contact sy utk detail di
www.lamanrasmi.com  
16. Sequence Network - Wed 22/Jul/2015, 11:42am
ingin menjadi usahawan telekomunikasi ? sila hubungi di talian 019-296 1772  
17. Dropship Tafsir - Wed 22/Jul/2015, 12:54pm
boleh borong tafsir al quran atau agen dropship
( pendaftaran PERCUMA ).

tafsir al quran al mumayyaz, al wasim dan al hadi . komisyen rm20-rm30 per naskah.

borong dgn harga yg rendah!!

berminat utk dropship? wasap '' Dropship Tafsir '' ke 017-7846028 segera!  
18. Wanii Halim - Wed 22/Jul/2015, 2:07pm
Berminat jadi STOKIS NEGERI Merveilles Cosmetic (MERVE)?? Mampu menjana pendapatan anda dari RM15,000 - RM50,000 sebulan dengan keuntungan 50% menjual produk2 kecantikan & kesihatan keluaran MERVE Cosmetic. Produk pertama kami adalah GORGEOUS JUICE minuman kecantikan & kesihatan berasaskan makanan sunnah yg sgt melambak2 testimoni yg menakjubkan!! Anda boleh rujuk produk MERVE di

👉offical page MERVE : Merveilles Cosmetic Group Berhad https://m.facebook.com/mervecosmetic?ref=bookmark

👉Instagram : @mervecosmetic
👉FB Pengasas Produk : Joy Revfa Sofia

Boleh lihat testimoni produk kami disini :
https://m.facebook.com/joviarevfasofiaIII/albums/848897801857108/?ref=bookmarks


📢Permohonan Adalah TERHAD!!!📢

Peluang Jana Pendapatan Lumayan & Pencarian Jutawan STOKIS NEGERI MERVE
(Merveilles Cosmetic Group Berhad) masih dibuka! 📣📣

💰Jana Pendapatan Bulanan RM15,000-RM50,000
💰Stokis Merve Suppliments
💰Stokis Merve Cosmetic
💰Stokis Merve Skin Care
💰Stokis Merve Body Care
💰Stokis Merve Gold & Jewellery
💰Stokis Merve Merchandise

Segala info & pertanyaan boleh bertanya kepada Admin MERVE melalui whatsapp atau call (9am - 11pm) :

+6013-4685697 (wani halim)  
19. Din s Collections - Wed 22/Jul/2015, 2:58pm
as salam..saya mencari agen sambal bilis. modal minimum..margin keuntungan tinggi.berminat..hubungi zabidi 0173315761  
20. Azrul 207 - Wed 22/Jul/2015, 4:37pm
kami pemborong koleksi hijab
pelbagai jenis & aneka utk diborong
mengikut trend terkini
berminat boleh whatsApp 0122414823
instagram azzsmallmarket  
21. Mohd Hanizar - Wed 22/Jul/2015, 6:24pm
Minat utk menerbit & mengedar buku ke perpustakaan negara/sekolah?ada banyak bahan utk diterbitkan...modal min. RM10k tel/sms nizar 012-2418082  
22. Auf - Wed 22/Jul/2015, 6:39pm
modal serendah rm278.00 membolehkan tuan memiliki perniagaan telco yang mudah, cekap dan menguntungkan...

boleh set untuk temujanji...helmi..010-6082834, whatapps 0173183475  
23. Hayati 181 - Fri 24/Jul/2015, 10:14am
Salam Syawal dan salam ukhwah....

Berminat untuk jalankan online networking biz/ Santai2 saja..tak perlu menjual produk..potensi income sehingga RM3K setiap hari semudah ABC...anda buat anda hebat... rebut peluang jadi terawal..berminat sila contact/ whatsapp 0196003541 untuk atur temujanji  
24. Nur90 4 - Tue 28/Jul/2015, 12:23pm
Berminat untuk mempunyai produk skincare jenama sendiri. Tapi tidak tahu bagaimana hendak memulakan perniagaan ini. Kami ada jalan penyelesaiannya. Syarikat kami merupakan sebuah syarikat OEM yang khusus dalam perniagaan skincare dan kami telah memulakan perniagaan dalam industry kecantikan ini lebih dari 10 tahun. Oleh Itu, syarikat kami ada menawarkan produk skincare Jenama Sendiri dengan permulaan modal yang rendah dan mendapat pulangan yang tinggi malah kami focus dalam small quantity OEM.
Jika berminat boleh hubungi sy 017-6890226  
25. Stanza - Wed 29/Jul/2015, 6:53am
Bisnes Vape Store.. whatsapp jika berminat +60163218550  
26. Fiza 360 - Wed 29/Jul/2015, 2:17pm
Business Opportunity for all.
low starting cost & low risk but high return & high benefits.

Click on the below link for more info, no scam.

http://bitly.com/lgmnetworker  
27. Khazanah - Fri 31/Jul/2015, 2:45pm
ONLINE BUSINESS
KEUNTUNGGAN RM1K SEBULAN
KERETA & RUMAH DITANGGUNG SYARIKAT

WHATSAPP 0174095879  
28. Mohd Hanizar - Sat 22/Aug/2015, 4:52pm
Terbit & edar buku utk sekolah & pstakaan seluruh negara nizar 012-2418082  
29. Amirrul Rasyid - Tue 15/Sep/2015, 4:27pm
Berminat nak jadi usahawan tapi tidak ada platform untuk anda bermula ? Hadiri Open Day Akademi Perintis Usahawan Malaysia di Setia Avenue Setia Alam Shah Alam untuk melihat platform keusawanan yang kami sediakan

Hubungi Amirrul 01115142248  
30. Nizam 712 - Wed 30/Sep/2015, 10:15am
Kami sediakan peluang berniaga dengan kelas bimbingan secara PERCUMA sehingga anda berjaya menjana pendapatan.

Bagaimana? Whatapps 017 - 7535 129

https://docs.google.com/forms/d/1L24UKzmc_BOCU1Cj4UUNV0YdaNNr0Z06r0tY3kxEIog/viewform?usp=send_form  
31. Afezzo - Mon 5/Oct/2015, 4:59pm
Ingin mencari barang untuk diniagakan.. Tapi barang mahal.. Jom Kita Borong ke China.. Berminat..Yg xde kesempatan pn blh sy carikan barang Yg anda nak Wasup sy..0127280991  

Page 1   (Total 31 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..