Iklan Berbayar - yg Popular, Up2date dan Efektif! (Iluvislam)
Amil 2 @ Amilmarketing.net - Wed 3/Nov/2010 6:21pm [Last Comment]
www.iluvislam.com

Assalamualaikum wbt,
Salam ukhuwwah salam mahabbah..

Tuan/puan yang dirahmati Allah,

Kami dari kumpulan 'online marketing' portal laman sosial Islamik iLuvislam.com berbesar hati ingin berkongsi manfaat ttg pemasaran melalui internet yang amat sesuai dgn perkhidmatan/produk dalam syarikat tuan.

Alhamdulillah, setakat ini kami telah banyak membantu individu/syarikat lain utk mempromosikan pelbagai produk mereka melalui laman web kami yg semakin popular dengan hits yg setakat ini mencapai sehingga 60,000 pelawat sehari, 400-500 pelawat 'online' serentak pada satu-satu masa di kalangan pengunjung internet di seluruh dunia, yg antaranya peminat kami di laman web facebook sudah mencapai hampir 500,000 orang. Mengikut statistik portal kami juga adalah dalam ranking 200 website paling kerap dilawati oleh para pengunjung di Malaysia.

Kami juga secara langsung turut dikenali oleh para pembaca akhbar majalah iLuvislam di bawah Karangkraf, syarikat penerbit terbesar di Malaysia yang sudah menerbitkan 27 buah majalah sehingga kini.

Insyallah,moga kita sama-sama dpt mencapai misi dan visi di bidang masing-masing dgn keizinan daripadaNya.

Tuan/puan boleh layari www.iluvislam.com dan pertimbangkan ruangan iklan yang tertera.
Sebarang pertanyaan boleh terus hubungi pejabat kami di setiawangsa, di talian 03 42516702 @ 013 2442551 (amil)

Sekian, wassalamualaikum wbt.

Niche: Iklan Tv Radio Media Massa
 
1. Man 26 - Mon 13/Dec/2010, 3:45pm
Assalamualaikum.. saya ada produk dan boleh beri more info ttg online marketing tuuu ...email azmanmdl@yahoo.com  
2. Tekuniaga - Mon 17/Oct/2011, 1:02am
email juga ke tekuniaga@gmail.com berminat  
3. Tuah 8 - Thu 15/Mar/2012, 10:57pm
sy pon berminat... email dkt tuah_exora@yahoo.com ye...tq  
4. Fikri 46 - Tue 25/Sep/2012, 2:20am
Emalkan harga iklan ke borongmurah88@yahoo.com  
5. Jamaliah 7 - Mon 2/Dec/2013, 4:43pm
Boleh beri keterangan lanjut tentang harga?
vrmega@yahoo.com  

Page 1   (Total 5 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..