Jamaliah 7

Profile
NameJamaliah
Forum NickJamaliah 7
Handphone0177224397
RegisteredWed 4/Apr/2012, 4:49pm
Topics by Jamaliah
1Menerima Tempahan Jahitan Pakaian Wanita - Johor (1) - Mon 30/Sep/2019 9:16am
2Johor Bahru - Menerima Tempahan Pakaian Wanita (2) - Mon 2/Jul/2018 9:32am
3Tempahan Jahitan Pakaian Wanita JB (1) - Mon 23/Oct/2017 2:09pm
4Johor Bahru Menerima Tempahan Jahit Pukal (1) - Mon 18/Sep/2017 11:43am
5JB - Menerima Tempahan Jahitan Pakaian Wanita. (3) - Mon 3/Jul/2017 10:10am
6JB - Menerima Tempahan Baju Kurung (1) - Mon 20/Feb/2017 10:29am
7JB - Menerima Tempahan Pakaian - Wed 19/Oct/2016 9:18am
8Menerima Tempahan Baju Kws Johor - Thu 14/Jul/2016 8:07am
9Kelas Pemasaran Fbads utk Org Johor - Tue 31/May/2016 8:31am
10Kelas Pemasaran FB Ads utk Org Johor - Fri 22/Apr/2016 7:10am
11Agen Dropship Jus Kesihatan Wsnita Diperlukan (2) - Thu 17/Mar/2016 1:08pm
12Menerima Tempahan - Tukang Jahit Diperlukan (8) - Thu 4/Feb/2016 10:01am
13Menerima Tempahan Pakaian (1) - Fri 4/Dec/2015 11:44am
14Simkad Onexox Super Jimat RM10 Je. - Thu 3/Sep/2015 1:44pm
15Tempah Jahitan - Johor Bahru (6) - Thu 30/Jul/2015 9:26am
16Jahitan Pukal Berpusat di Johor Bahru - Wed 27/May/2015 10:49am
17Pusat Jahitan Pukal - JB - Wed 11/Mar/2015 8:32am
18Pusat Jahitan Pukal - JB (2) - Wed 14/Jan/2015 8:18am
19Tukang Jahit di Perlukan - Johor Bahru (2) - Fri 12/Dec/2014 12:30pm
20Pusat Jahitan Pukal JB (3) - Thu 30/Oct/2014 10:36am
Comments by Jamaliah
1Perkhidmatan Gempur Client. - Sun 6/Oct/2019 11:05am
Ada mengajar marketing utk tarik banyak trafik tk?
2Menerima Tempahan Jahitan Pakaian Wanita - Johor - Mon 30/Sep/2019 9:18am
Berhajat nak tempah baju? sila whatsapp saya: 60177224397
3Johor Bahru - Menerima Tempahan Pakaian Wanita - Mon 2/Jul/2018 9:48am
Saya juga ada menerima tempahan jahitan secara pukal dgn harga yang lebih murah.Contoh pakaian tadika, tempahan utk memulakan perniagaan online tempahan secara pukal dari butik2 dan lain2. Jika berhajat sila hubungi di talian; 6017 7224397 (Terutama penduduk Johor Bahru dan sekitarnya)
4JB - Menerima Tempahan Jahitan Pakaian Wanita. - Fri 8/Sep/2017 10:48am
Assalamualaikum warga Johor. Kini telah dibuka tawaran khas utk nak buat tempahan JAHIT PUKAL. ANDA nak tempah pakaian wanita secara pukal? Boleh hubungi kami sekarang utk promosi HARGA istimewa. Tawaran terhad bagi pemanggil 100 org terawal.Apa tunggu lagi, whatsapp sekarang:- 60177224397
5JB - Menerima Tempahan Jahitan Pakaian Wanita. - Fri 21/Jul/2017 9:12am
Sesiapa nak menempah baju utk raya haji kini di buka.Harga tempahan jahitan murah.Berminat? Sila whatsapp terus ke :- 6017 7224397. Ramlah 15, masa ni belum ada kekosongan jawatan tukang jahir di rumah.Kita cuma mencari yg sanggup berkerja di kedai.
6Mencari Tukang Jahit dan Pereka Design untuk Shawl dan Tudung - JB - Fri 9/Sep/2016 8:27am
Saya seorg tukang jahit pakaian baju kurung tradisional dan kurung moden.Kalau nerminat nak tempah baju boleh whatsapp saya: 60177224397
7Menerima Tempahan - Tukang Jahit Diperlukan - Wed 13/Apr/2016 9:17am
Perkerja di kws Johor bahru tukang jahit di perlukan berkerja di kedai jahit di bandar baru Uda Tampoi.kalau berminat nak masuk kelas jahitan pun boleh.yang berminat sila whatsapp : 60177224397 T.kasih
8Tempah Jahitan - Johor Bahru - Wed 13/Apr/2016 9:09am
Sesiapa kws johor bahru yg nk kerja sebagai penjahit pakaian sila whatsapp saya: 60177224397.syarat berkerja di kedai.bukan ambik jahitan balik rumah.sekian terimakasih.
9Tempah Jahitan - Johor Bahru - Mon 11/Apr/2016 12:42pm
Sesiapa yg berminat nak tempah jahit pukal Area Johor Bahru Area Johor Bahru Silalah whatsapp: 6017 7224397 6017 7224397
10Menerima Tempahan Pakaian - Mon 11/Apr/2016 12:36pm
Pusat jahitan Johor Bahru Menerima tempahan pakaian Baju kurung Baju kanak2 Baju jubah/ dress Berminat sila whatsapp: 6017 7224397 6017 7224397
11Menerima Tempahan - Tukang Jahit Diperlukan - Mon 11/Apr/2016 12:32pm
Jawatan kosong tukang jahit diperlukan segera di Johor Bahru.Yang berminat sila whatsapp segera 6017 7224397 6017 7224397
12Agen Dropship Jus Kesihatan Wsnita Diperlukan - Mon 11/Apr/2016 12:29pm
Sila whatsapp: 0177224397 utk keterangan lanjut
13Pembekal Pomade Water Based untuk Cop Sticker Sendiri UNTUNG 100% - Tue 15/Mar/2016 3:55pm
Maaf, tumpang iklan Promosi Jus Cinta Zaujah Promosi sihat cantik slim mengatasi masaalah jerawat jeragat senggugut gastrik sembelit sakit lutut sakit pinggang dll.Dptkan harga diskaun sekarang!! whatsapp: 0177224397 https://www.facebook.com/jasbeutyherbs/
14Lubuk Borong Kain Sulam & Kain Cotton di Johor Bahru - Thu 6/Nov/2014 8:54am
Pusat Jahitan Pukal JB. Menerima tempahan secara pukal. Membantu anda memulakan pernigaan dengan jenama sendiri. Berminat? SMS/Whats App: 017 7224397
15Barangan Butik untuk Dijual - Segamat Johor - Sun 26/Oct/2014 8:55am
Adakah anda berminat utk memulakan perniagaan pakaian dgn brand sendiri. Kami adalah pusat jahitan pakaian area johor Bahru.Berminat? sila sms/whatsap, 0177224397
16Memulakan Perniagaan Pakaian Brand Sendiri - Sun 26/Oct/2014 8:43am
Pusat Jahitan pakaian pukal Area Johor Bahru Hubungi:- 0177224397
17Mencari Tukang Jahit Area Johor Bahru - Mon 29/Sep/2014 6:55pm
Pembantu tukang di perlukan di kedai.Berminat sila sms 0177224397.Org dari luar jb pun boleh mohon.
18Mencari Tukang Jahit Area Johor Bahru - Sat 27/Sep/2014 3:19pm
Saya ada mengambil tempahan pakaian area johor Bahru. utk tempahan, sila sma- 0177224397
19Jahit Tepi Halus Tudung Borong/Pukal - Johor Bahru - Tue 23/Sep/2014 4:22pm
Saya menerima tempahan jahitan area JB, Tmn Rinting, Seri Alam dan Masai 0177224397
20Mencari Penjahit Tudung Secara Pukal - Johor - Tue 23/Sep/2014 3:57pm
Pusat jahitan-Menerima jahitan area Seri Alam, Tmn Rinting dan Masai JB. Berhajat, sila sms- 0177224397
21Mencari Ikan Untuk Kolam Pancing - Tue 23/Sep/2014 8:22am
Mencari pembekal berudu (anak Katak) utk umpan ikan keli afrika (utk memancing kolam, tasik) 0177304679
22Tanah untuk di Jual, Pekan Parit Raja Segera! (Johor) - Tue 23/Sep/2014 7:37am
boleh tanya berapa harga sms ke no hp, 0177304679
23Mencari Benih/Anak Ikan Ketutu (Soon Hock) - Johor Bahru - Mon 22/Sep/2014 5:42pm
Saya mencari benih atau anak berudu(utk umpan ikan) sesiapa ada, sila hubungi: 0177304679
24Mencari Pekerja Tukang Jahit - Area Johor Bahru - Mon 22/Sep/2014 11:09am
Tukang jahit pakaian area JB 0177224397.
25Sakit Lutut dan Sendi - Gel Amani Stokis Agen Johor - Thu 11/Sep/2014 7:42pm
Bio Quantum Mineral, anti kuman. Mencegah penyakit kronik. Boleh di minun setitik dua atau di spray pd anggota yg bermasaalah.Harga hanya RM50 0177224397.
26Mencari Kerja Sambilan di Rumah Dengan Upah yg Berbaloi - Johor - Sat 6/Sep/2014 5:58pm
Saya memerlukan pekerja mahir atau separuh mahir di bidang jahit menjahit. vrmega Design Enterprise pusat jahitan Pakaian JB 0177224397
27Kedai Separuh di Bandar Seri Alam JB - Hot - Sat 6/Sep/2014 5:20pm
Boleh saya tahu berapa sewa? vrmega design enterprise Pusat Jahitan JB - 0177224397
28Seminar Menjadi Ejen Hartanah yang Sah di Kulai, Johor - Tue 26/Aug/2014 10:45am
seminer di kws JB tk ada ker? Vrmega design enterprise Pusat jahitan pakaian-- JB
29Bekerja Sambil Belajar - Perniagaan Cetak Baju - Johor Bahru - Tue 26/Aug/2014 10:41am
ada cara2 nk belajar jahit t-shirt tk.dan ada tunjuk ajar tk di mana nk dptkn mesen2 jahit tepi utk jahit kelim bawah baju cara di kilang t-shirt---- vrmega design enterprise--pusat jahitan pakaian di-JB.. 0177224397
30Mencari Buyer Tanah Lokasi di Sungai Danga (Johor Bahru) - Thu 14/Aug/2014 5:44pm
Boleh tahu berapa keluasan dan harga macam berminat kalau harga berpatutan. 6017 7224397 (pusat jahitan pakaian-JB)
31Mencari Pekerjaan Berkaitan dgn Industri Pakaian :) - Mon 4/Aug/2014 3:04pm
vrmega design enterprise pusat jahitan di JB mempelawa tukang jahit mahir dan separuh mahir.utk pertanyaan, 0177224397
32Perniagaan Butik Muslim untuk Dijual - JB - Sun 3/Aug/2014 9:53am
Puast menjahit pakaian UDA, di buka utk tempahan.. 6017 7224397
33Rezeki Ramadhan! Tikar Harga Borong Terus Dari Kilang! Harga Runtuh! - Wed 23/Apr/2014 11:13am
Saya berminat nk borong kalau harga kurang RM10sekeping. sebab di kedai2 sudah ada jual dgn harga rm10 sekeping. 0177304679 (Pusat jahitan pakaian wanita JB)
34Mencari Pengedar Kuih Raya 2014 - Wed 23/Apr/2014 10:37am
Mencari kueh Tat dgn harga berpatutan 0177304679. https://www.facebook.com/vrmega (Pusat Jahitan pakaian wanita)
35Penawar Sakit Stroke, Buah Pinggang, Kanser, Gout, Sakit Tulang Belakang, Sakit Sendi, Jantung dan Diabetis - Wed 26/Mar/2014 12:51pm
Jana pendapatan ribuan ringgit..RM20,000-RM50,000.Di jamin pantas dan mewah.. http://bisnesparttimeterhebat.blogspot.com berminat/ hubungi.. 0177304679 JB
36Nak Cari Kerja Part Time & Full Time - Johor - Wed 5/Mar/2014 8:58pm
Saya nk kongsi kerja pt time . Bisnes Part-Time yang sangat Hebat.. 100% Di jamin paling pantas dan mewah.. Modal sekali , untung berkali-kali.. - Rahsia remaja 19 th belum sambung belajar apatah lagi berkerja telah menjana income 20K dalam masa 30 hari - Ketahui bagaimana 2 orang warga emas dapat membeli FERRARI dan LAMBORGINI secara tunai dalam masa 6 bulan - Ketahui bagaimana seorang pemuda hampir muflis kini berpandapatan 40K sebulan dalam tempoh 30 hari. - Rahsia surirumah menjana 50k hanya dari rumah Berminat nak tahu, hubungi : 0177304679.
37Kami Pemborong Baju Korean & Taiwan - Termurah Dalam Pasaran & Kualiti Terjamin - Pemborong & Dropship Dialu-Alukan! - Tue 11/Feb/2014 5:22pm
Saya berminat jadi agen dropship. vrmega@yahoo.com 0177304679
38Kedai CC & Butik untuk Dijual - Batu Pahat - Tue 28/Jan/2014 11:38am
Beriklanlah sepuas hati percuma di.. https://www.facebook.com/groups/254113104751535/
39Peluang untuk Menambahkan Pendapatan (Sampingan) - Tue 28/Jan/2014 11:36am
Beriklahlah percuma sepuas hati tanpa syarat di https://www.facebook.com/groups/254113104751535/
40Mencari Kerja Sementara Tunggu Result SPM di Area Skudai Johor - Mon 16/Dec/2013 2:59pm
Pendapatan serta merta duit terus masuk akaun Berminat, sila daftar di sini http://bit.ly/UT87MR
41Part Time Job Area Johor Bahru - Mon 16/Dec/2013 2:57pm
Pendapatan pantas serta merta terus masuk akaun. Berminat daftar di sini http://bit.ly/UT87MR
42Ledakkan Akaun Pay Pal Anda Dengan Curahan Matawang USD - Thu 12/Dec/2013 10:31am
Email saya: vrmega@yahoo.com http://jomduitjutawanqmg.blogspot.com/
43Memerlukan Tukang Jahit Pukal di Johor Bahru - Fri 6/Dec/2013 1:54pm
Boleh juga hubungi saya . vrmega@yahoo.com 0177224397. lokasi kedai di Bandar Baru Uda.
44Kepada Semua Usahawan Wanita Sepenuh Masa/Part Time. - Fri 6/Dec/2013 1:24pm
Membuka perniagaan kedai jahitan di Johor Bahru. Email: vrmega@yahoo.com 017 7224397
45Iklan Berbayar - yg Popular, Up2date dan Efektif! (Iluvislam) - Mon 2/Dec/2013 4:43pm
Boleh beri keterangan lanjut tentang harga? vrmega@yahoo.com
46Mencari Kerja Partime (JB) - Fri 25/Oct/2013 2:35pm
Peluang duit jutawan.Berminat? sms 0177224397 http://vrmega.blogspot.com
47Mencari Consignment Pakaian Wanita, Tudung dan Telekung Dengan Kadar yang Segera - Fri 25/Oct/2013 2:26pm
Tumpang melawat. Suatu peluang bisnes terkini kpd warga majalah.com. nak tak kalau saya beri peluang bisnes yang berpendapatan lumayaan.produk kesihatan.Anggaran pendapatan sehingga RM1,000 SEHARI (kalau rajin )Anggaran pendapatan sehingga RM 48,000 SEBULAN (kalau rajin) Pakej jutawan anggaran I juta dlm masa 6 bulan (modal pelaburan cuma RM700) wow best
48Perniagaan Dengan Pendapatan RM10k Sebulan - Thu 3/Oct/2013 9:51am
ketahui cara jana duit pantas dgn, http://bit.ly/UT87MR
49Kelas Jahitan - Johor - Mon 30/Sep/2013 8:26pm
Kepada penduduk area bandar baru uda, ada juga di sediakan kelas jahitan.Selain itu sesiapa nak tempah baju silalah datang, promosi harga murah sedang di lancarkan.kedai no.16-01, jln padi emas 4/5 bandar baru uda (tingkat 1)bawah cyber cafe, skynet.deretan restoran osman mydeen.
50Memerlukan Tukang Jahit Pukal di Johor - Tue 17/Sep/2013 10:38am
saya berminat. Boleh beri keterangan lanjut? vrmega@yahoo.com