Idea Barangan Untuk Dijual
Bujuder @ Bujud Smart Auto
Sat 7/Aug/2010 6:14pm [Last Comment]
salam..saya baru sewa shop lot dlm giant..masalh nya saya belum pasti barangan/servis yang perlu saya jual..mohon para forumer dapat membantu saya dlm hal ini..sekian,tq

Niche: Ingin Berniaga
 
1. Amir78 - Sun 8/Aug/2010, 1:20pm
cuba brg2 yang blh memenuhi keperluan bukan kehendak pengguna..contohnya paper dan magazine..takde tanggung rugi..ataupun try fastfood spt spring potato,corn in cup or kaya ball..susah ke senang org tetap nak makan.  
2. Azlan 20 - Mon 9/Aug/2010, 9:13am
saya yakin tuan cuba bisnes ubat-ubatan.kebetulan saya pengeluar ubat-ubatan seperti minyak angin, minyak halia, honey stick, ubat kurus dll.Jika berminat call me 019-3577010. Azlan. Harga rendah saya bagi.untung 100 %  
3. Aini 11 - Mon 9/Aug/2010, 2:55pm
kalau nak letak bar ajaib eumora, saya bleh edarkan...012-3381076  
4. Rahidah - Mon 9/Aug/2010, 5:30pm
kalau nk stok detox foot patch, blh call saya 019-7626400 ( idda )  
5. Jasuka - Tue 10/Aug/2010, 12:51am
salam bujuder...........
fail to plan -----------> plan to fail

keberkatan lebih baik dari ketamakan

tq.  
6. Miesha290580 - Tue 10/Aug/2010, 12:55am
cube jual baju branded baby n kids clothing kebetulan sy pembekal bj branded baby
sila email jika berminat qysyabizshop@gmail.com
branded spt babyGAP, GUESS, CK, ADIDAS, POLO, ZARA, others  
7. Nashir - Tue 10/Aug/2010, 1:25pm
kalau sy hanatar kepada encik kerepek yg dah siap packaging bagaimana?. kepelbagaian produk akan membantu encik untuk menarik hati pelanggan...bagaimana?.
sila email kat saya : nasirace82@gmail.com  
8. Ina 10 - Tue 10/Aug/2010, 1:34pm
saya pemborong tudung, kurma, dan dodol. jika berminat, email saya : anatasia_82@yahoo.com  
9. Mazu - Thu 12/Aug/2010, 12:39pm
Pengeluar/pembekal-SPA PRODUK/HAIR/SKIN CARE. Berminat utk menjual produk spa ?@handmade soap pelbagai variasi? sabun muka, badan, syampu,bedak?.kami pengilang.Bumiputra, muslim produk.Halal & KKM pihak kilang sediakan.majf97@yahoo.com.my  
10. Wan 64 - Fri 13/Aug/2010, 6:28am
Boleh try jual pakej score A utk pelajar. Tanpa modal kerana produk disediakan oleh saya. tumpuan kepada hanya menjula. Setiap pakej dijual, komisen RM50. Berminat ? call wan 013 6108551  
11. Nourajoe - Mon 16/Aug/2010, 3:03pm
boleh jual juga kek lapis sarawak  
12. Onehydro - Tue 17/Aug/2010, 3:48pm
Saya ada produk baru untuk dipasarkan. mudah dan senang untuk dijual. iaitu Alat Penjimat Minyak Menggunakan Air.(Gas Hydrogen)
Saya juga berminat untuk menyewa boots di giant untuk menjual alat ini.
Sila hubungi saya 019-307 2901 (Det)  
13. Islawati - Mon 30/Aug/2010, 3:20am
Sewa di Giant mana? Saya mencari pengedar untuk tudung dan aksesori. Kalau di kawasan berdekatan, saya sedia beri barang guna sistem consignment, tanpa anda perlu keluarkan modal. Sila hubungi islawati.azahari@gmail.com atau 019-3626276.  
14. Sorcerer - Thu 16/Sep/2010, 6:43pm
Salam,

4 hb Oktober nie saya ada trip pemborong ke China.

Di sana anda boleh buka minda dan lihat bermacam-macam barangan yang boleh diisi dan dijual di kedai anda. Dari perhiasan wanita hingga ke barangan elektrik/elektronik

Untuk keteranga lanjut, Hubungi saya @ tolyn@yahoo.com atau 016-249 4578  
15. Ainnur 2 - Fri 5/Nov/2010, 3:11pm
cuba jual cloth diapers berminat x?sila email myluvlilbabygarden@gmail.com  

Page 1   (Total 15 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..