Hibah Harian, Pasif. Lumayan.
Mohamed 57 - Thu 18/Aug/2022 8:09am [Last Comment]
* ASSALAMUALAIKOM*

* D'EET HOLDING BERHAD INFO SEMASA*
* DINAR EDARAN EMAS TRADING*

https://youtu.be/bgHVsfdxLIU

* TERBAIK DI PASARAN,JOMM CUBA SEMUA SAHABATKU...INSHAALLAH KALI INI PASTI JADI...*

* REAL ORNER DAN REAL BISNES*
* DINAR EMAS BISNES...*

Anda boleh pilih berapa besar hibah yg anda mahu dptkan..

πŸ‘‰ *_Hari 1-30 hibah harian 3%_*
* _(dibayar dari dana modal syarikat)_*
πŸ‘‰ *_Hari 31-90 hibah harian 1%-3%_*
* _(dibayar dari untung syarikat)_*
πŸ‘‰ *_(modal dan hibah dibayar sekali dalam kontrak pelaburan 90 hari)_*

πŸ“ *_Contoh kiraan hibah harian 30 hari pertama pelabur dibyr 3% dr dana modal sykt mengikut nilai lot yang dibeli serendah 1 lot RM100 sehingga unlimited lot. Hibah bulan ke dua dan bulan ketiga anda akan dibyr antara 1%-3% mengikut keuntungan sykt_*

* _3% x RM100 = hibah RM3_*
* _3% x RM200 = hibah RM6_*
* _3% x RM300 = hibah RM9_*
* _3% x RM400 = hibah RM12_*
* _3% x RM500 = hibah RM15_*
* _3% x RM600 = hibah RM18_*
* _3% x RM700 = hibah RM21_*
* _3% x RM800 = hibah RM24_*
* _3% x RM900 = hibah RM27_*
* _3% x RM1000 = hibah RM30_*
* _3% x RM10000 = hibah RM300_*

πŸ“ *_Anda blh buka acc dan tambah pembelian lot tanpa had pada bila2 masa...

πŸ“ *_Hibah masuk ke wallet DEET dulu,_*
* _bila ada min RM30 blh wd ke acc bank_*
* _Akan masuk ke acc bank dlm masa 72 jam, dan caj 5%_*
* _Resit bank akn diberikan oleh admin dlm group..._*

πŸ“ *_Dpt hibah dlm bentuk tunai, tapi blh redeem dinar emas 916 EET bernilai RM1300 seberat 4.25 gram guna duit hibah_*
* _Pilihan di tangan anda sendiri..._*

✳️Tawaran hebat utk anda menggandakan simpanan anda bersama kami di πŸ‘‡πŸ‘‡
πŸ‘‰ *D'EET**(DINAR EDARAN EMAS TRADING)* πŸ’°
πŸ‘‰ *(FOUNDER DEET TUAN HAJI MUSTAFA ROBANI YG JUGA FOUNDER KEDAI EMAS EET 916 SEJAK 4/4/2016 TLH MEMILIKI 14 BUAH KEDAI EMAS)*

πŸ‘‰ *ALAMAT OFFICE*
* DEET LOUNGE JOHOR*
* NO 38-01*
* JALAN KEMPAS UTAMA 3/3*
* 81300 JOHOR BAHRU*
* JOHOR*
πŸ”°πŸ”°πŸ”°πŸ”°πŸ”°πŸ”°πŸ”°πŸ”°πŸ”°

πŸ“ *_Modal MINIMA 1 lot RM100_*
πŸ“ *_ANDA boleh beli UNLIMITED lot_*
πŸ“ *_Untuk dapat hibah harian 3%, ahli tak perlu menaja dan bina network_*
πŸ“ *_Ahli hanya perlu beli lot sahaja dan esoknya pukul 12:00 tengah malam start terima hibah harian sehingga 90 hari direct tanpa cuti_*

* Dinar Edaran Emas Trading (D’EET )*

Modal paling minima rm100 (1 lot).

Ni simulasi contoh perkiraan ringkas πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡

πŸ’₯ *MODAL RM1000* (10 Lot) πŸ’₯

* HIBAH BULAN PERTAMA *
RM30 SEHARI (3%)
SEBULAN RM900
TOLAK 5%
* RM855*

* HIBAH BULAN KEDUA* (
RM15 SEHARI (1.5%)
SEBULAN RM450
TOLAK 5%
* RM427.50*

* HIBAH BULAN KETIGA*
RM10.00 SEHARI (1%)
SEBULAN RM300
TOLAK 5%
* RM285*

* TOTAL 3 BULAN*
165% (RM1650)
- 5% (withdrawal charge)
* RM1560.75 *
Untung bersih : RM560

Ulang 4x (setahun)
RM560.75 x 4 :
RM2243 (UNTUNG BERSIH) +
RM1000 (100% MODAL)
: RM3243.00 😱😱😱😱

WITHDRAW HARI-HARI
MINIMUM WITHDRAW RM30.00

* LINK UTK DAFTAR AKAUN FREE D'EET...*

* https://deetgroup.com/jomkaya

* SUDAH DAFTAR SILA HUBUNGI SAYA UTK TINDAKAN SETERUSNYA..*

* 0124689235

JOIN WASSAP GROUP UNTUK INFO OPERASI D'EET HOLDING BERHAD...

Hanya orang2 yg cepat bertindak dan buat keputusan akan cepat lebih berjaya dari tunggu faham baru nak bertindak.
* JANGAN CCTV LAMA2...TERAMAT RUGI...JOM KITA KONGSI REZEKI SAMA2...*
* DEET TERBAIKπŸ‘πŸ‘*

Niche: Buat Duit | Iklan Terbuka
 
1. Hazrul Nizam - Thu 18/Aug/2022, 8:19am
keuntungan atau hibah atau interest atau dividen atau apa sahaja nama panggilan TIDAK BOLEH fixed.

kesemuanya bergantung kepada naik/turun nilai emas semasa. kalau harga naik boleh dapat untung kalau harga turun nak dapat untung dari mana.  
2. Abd Rahaman Rasid - Mon 29/Aug/2022, 10:37am
Harta syarikat menjadi rebutan apabila pemilik meninggal. Syarikat terbengkalai. Waris berkelahi.
Elakkan masalah di atas dengan hibah saham syarikat.

https://bit.ly/HibahSyarikatSdnBhd  
3. Mohamed 57 - Thu 8/Sep/2022, 7:56am
Anda tahu, Lazada shoopee lagi satu terbaru Int3mall dapat berbagai jenis bonus.
Saya dah jumpa aplikasi jual beli seperti Lazada , Shoopee dibangunkan anak tempatan bumiputera muslim, produk berkuality, halal, harga diskaun banyak, 6jenis bonus, lagi. Dapat, cepat daftar, ada payslip gaji. Lagii..

Jom daftar & Muat turun apps ini di sini. Jom support.
Share link anda dapat berbagi jenis bonus wow best. Jangan lepas pelaung ini. Cepat ambil peluang ini. Lambat rugi anda ya. Int3mall sudah 6 tahun dalam market.

https://www.int3mall.je/register?referral_code=CMC4ZTQN

Lepas daftar download apps

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.antinternet.int3mall

Dah daftar Whatsapp 0124689235 untuk saya masukkan ke dlm Group Int3tree.

https://heyzine.com/flip-book/2c802cb06b.html

https://heyzine.com/flip-book/bf76e3fb78.html

https://heyzine.com/flip-book/c6e07ef014.html

Rugi jika anda dah tahu apa itu Int3tree tapi lepaskan peluang terbaik ni.

Anda lah peneraju IBO dan kedai apps
INT3MALL ini.

Malaysia ada 33 juta rakyat!

Misi kami nak capai 1 juta rakyat Malaysia tahun 2023 bulan July yang akan install apps ni melalui anda.

INi misi kami setahun!!!

Tahun 2022 ini kami akan start gegarkan marketing seluruh Malaysia!!

250 billboard kami pacakkan sepanjang highway!!

Barisan doktor, ahli farmasi, barisan artis terkemuka Malaysia, ribuan influencer, kerjasama KPM seluruh sekolah, kerjasama KPT seluruh IPTA/IPTS akan gegarkan platform ini.

Sangat rugi jika anda tak dapat sekurang-kurangnya 10,000 orang berbelanja di dalam kedai anda.

Jika setiap seorang shopping RM100 setiap bulan,
Bukankah memberikan jumlah jualan RM1 juta kepada anda?

Jika untung minimum 5%,
Bukankah memberikan jumlah untung RM50,000 kepada anda setiap bulan?

Tanpa uruskan segala stok,
Tanpa uruskan pelanggan,
Tanpa uruskan apa-apa,

FREE pula tu!!

Sangat rugi kalau tengok sahaja.

Jangan tengok sahaja. Lihat pada potensi dan bayangkan potensi itu jadi milik anda‼️

πŸ‘¨β€πŸ’ΌFounder Int3tree
Cikgu Sudirman Abdul Rahman....  
4. Easy2u - Tue 13/Sep/2022, 12:37am
kongsi info berguna dimasa yang memerlukannya
Laporan Percuma
Hanya Luangkan 15 Minit sehari
https://bit.ly/farid77  

Page 1   (Total 4 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..