Funding On Potential Profit
Xxxmr @ Igoget Technology (M) Sdn Bhd
Mon 22/Aug/2022 6:53am [Last Comment]
Kami dari iGoGet technology (m) sdn bhd adalah syarikat bumiputera yang dah bertapak didalam industri selama 3 tahun.
Dan pelbagai perkhidmatan disediakan kepada keseluruhan market malaysia, (phase2 indonesia) dan (phase3 thailand).

IGoGet Technology (M) Sdn Bhd juga telah berdaftar secara sah di bawah MDEC, MALAYSIA DIGITAL. dan telah menjalinkan kerjasama dengan beberapa pihak termasuk yayasan bank rakyat, empower ecer, ump advance. Kini iGoGet juga dalam proses ke APAD, MITI, TELEPORT dan beberapa
Dealing progress untuk kerjasama yang akan terjalin.

Disini kami ingin menjemput para pelabur yang berminat dan serius sahaja untuk bersama iGoGet technology (m) sdn bhd.

Pm segera untuk zooming meeting atau boleh set berjumpa secara terus.

Whatsapp:
https://crowdfunding.wasap.my

Tq.

Niche: Mencari Pelabur | Bisnes Kurier Dan Logistik
 
1. Hazrul Nizam - Mon 22/Aug/2022, 7:03am
Peringatan mencari pelabur/funder/rakan kongsi, pinjaman peribadi/perniagaan. Wajib baca!! https://www.majalah.com/?classified.funder-pelabur.G7TYTJFXR8  
2. Xxxmr - Thu 6/Oct/2022, 9:49am
minimum rm1000 quota terhad.. grab peluang  

Page 1   (Total 2 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..